Sådan aktiverer Mobile Security til iOS

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dont bekymring! Tello. about og dens kundeservice er altid klar til at hjælpe. Når du færdig med at bringe din egen telefon proces, skal du følge et par skridt for at tørre de gamle indstillinger fra din iPhone og aktivere enheden ind i vores netværk. Disse skridt er tilgængelige:

Husk: du kan holde det telefonnummer, du elsker eller endda få en ny fra os

iPhone er en slags mirakel ting, selv om en gammel iPhone 4, iPhone 5 eller 6 kan stadig fungere godt efter mange års brug. Men, års brug har givet det for meget pres, et data- og indholdet har taget denne gamle iPhone. Det bliver langsom, og du forsøger at give din iPhone 4/5/6 en genfødsel. Eller du får en brugt iPhone og forsøge at give det en frisk start. For at nå disse mål, skal du aktivere din iPhone. Dette papir her kommer til at lære dig, hvordan du aktiverer din iPhone.

Aktiver din iPhone uden iTunes Hvis du ønsker at aktivere en brugt iPhone, skal du nulstille den først. Først efter reset, vil din gamle iPhone blive helt slettet og kan være genaktivere d . Derfor er vi nødt til at fokusere på, hvordan man kan nulstille iPhone i første omgang. Da du ikke er villig til at bruge iTunes, Â der re flere måder at nulstille og aktivere iPhone afhængigt

Metode aktivere iphone via indstillinger

Indtast din password at bekræfte nulstillingen. Derefter vises en hvid Apple-skærm. Bare vent til færdiggørelse. Når skærmen Hvid Apple er gået, og iPhone er helt vendt, er nulstillingen udført.

Din aktivering af denne iPhone ville være komplet, når du er færdig med alle de instruktioner. Når youve færdig opsætning af din iPhone, kan du have en iPhone med helt nye indstillinger og indhold.

Metode aktivere iphone via icloud

Aiseesoft iPhone Unlocker er et af de bedste værktøjer til sletning og oplåsning en iPhone, det kræver ingen adgangskode eller adgangskode, så det er ligegyldigt, hvis du ikke kan huske noget. Med nulstilling effekt af Aiseesoft iPhone Unlocker, kunne du helt sikkert have adgang til genaktivere din iPhone med lille indsats. Hvis du ønsker at aktivere din iPhone, bare downloade den og klikke på et par knapper, så din iPhone coulda være genaktivere d ligesom en ny. Lets tjek det ud.

Tre funktioner præsenteres, klik på Tør Passcode på grænsefladen, skal du klikke på Start. Her Tør Passcode gør din iPhone til at have en reset, at alle data, indstillinger og adgangskode vil blive fuldstændig slettet. Og de to andre fjerner Apple-id og nulstille begrænsninger adgangskode, som vi ikke har brug for lige nu.

Bekræft informationer om denne enhed, skal du klikke på Start, derefter, downloade en firmware til wiping din iPhone. Når overførslen er færdig, skal du skrive i 0000 for at nulstille din iPhone. Når det gøres, kan du aktivere din iPhone nu.

Brug din Trend Micro til vinduer abonnement

Trin 1. Hold afbryderknappen og knappen Hjem sammen, indtil Apple-logoet vises, når Apple-logoet vises frigivelse afbryderknappen men bliver ved at holde knappen Hjem, vil du se iTunes logo eller computer logoâ €”Dette vil virke, selvom din hjem-knap Det virker ikke.

Efter din iPhone er i recovery-mode gå til iTunes på computeren og klik på Gendan og Opdater og derefter klikke på Gendan, dette vil få din iPhone til fabriksindstillingerne, og alle data vil gå tabt, men din iPhone hjem knap vil starte arbejder.

Det kan være svært at aktivere din skinnende nye iPhone uden at indsætte et SIM-kort eller WiFi-forbindelse og selv om ikke alle de metoder, her er garanteret at arbejde for alle, er det absolut muligt. I denne vejledning vil vi skitsere tre metoder, du kan bruge til at aktivere din iPhone.

Metode en: brug itunes

Du kan springe denne metode, da det indebærer at kalde et alarmnummer for at aktivere telefonen, som vi absolut ikke anbefale eller tolererer. Når det er sagt, denne metode virker. For at aktivere din iPhone følge disse trin:

Metode tre: brug r-sim / x-sim

Så der du går, tre metoder til at låse din iPhone. Hvis du virkelig kæmper, kan du altid jailbreake din iPhone, men blive advaret, det vil annullere din garanti, så dens sandsynligvis bedst at gøre dette med din gamle iPhone og ikke din skinnende nye iPhone7.

Nu da weve ryddet alt op, lader udforske lidt dybere og lære at aktivere en iPhone uden et SIM-kort. Når du begynder Konfiguration din iPhone, vil det vise en Ingen SIM-kort eller SIM Nødvendig pop-up, så snart den sluttes til din WiFi-netværk.

Hvordan at afvise no-sim-kort pop up besked?

Bemærk: Uanset om du ikke har en Apple-id, skal du vælge Glemt adgangskode eller ikke har en Apple-id Link. På den næste skærm, har du mulighed for at oprette et Apple-id eller ved at vælge Opsætning Senere på Indstillinger Link.

hvordan du aktiverer iphone uden wi-fi og itunes?

Hvis ovenstående fremgangsmåde ikke virker for dig, kan du prøve nogle utraditionel metoder, såsom iPhone jailbreaking . Jailbreaking er en risikabel teknik, da det kræver, at du overtræder Æbler grænser og ændre sine interne software-indstillinger for at misbruge iPhones software.

Husk, at dette er en hård proces, der vil nødvendiggøre en masse tålmodighed og tid fra din side. Men hvis du med held er færdig med denne metode, din smartphone vil blive låst op og aktiveres.

Sådan aktiveres en iphone uden et SIM-kort ved hjælp af iTunes?

Hej, Dette er Ahsan Mughal CEO i Blowing Ideer tilhører Narowal, Pakistan. Jeg arbejder som Blogger, YouTuber, Grafisk Designer, Web Designer, Video Editor, SEO Expert osv har erfaring med mere end 5 år.

Du vil lære af vores trin-for-trin instruktion, hvordan du aktiverer iPhone uden iTunes. Med udgivelsen af ​​iOS 5, er det blevet meget lettere at aktivere iPhone, da startende med iOS 5 og nyere, brugere har mulighed for at aktivere iPhone uden brug af en computer med internetadgang og iTunes.

Det land, hvor din smartphone skal bruges, er USA som en standard. Hvis du klikker på Vis mere, kan du vælge et andet land. Valg af land vil ikke påvirke driften af ​​iPhone i andre lande.

Det næste skridt foreslår at aktivere eller deaktivere lokalitetstjenester. Denne funktion vil tillade dig at bestemme din placering i programmet Kort, baner vejen et sted og finde restauranter, biografer, tankstationer, og så videre. Og med hjælp fra placering tjenester, kan du finde Venner, Find min iPhone.

Du skal indtaste et eksisterende Apple-id eller oprette en ny. En Apple-konto kræves til brug i alle Apple-tjenester: startende med shopping og downloade indhold og slutter med at logge ind på iCloud. Når du opretter en ny Apple-id-konto, skal du følge alle instruktionerne på skærmen iPhone.

iCloud tjeneste. Du skal acceptere eller afvise at bruge tjenesten. Den første mulighed er foretrække , da du kan gemme en sikkerhedskopi af iPhone i skyen og gendanne den på det rigtige tidspunkt via internettet, indkøb fra iTunes Store, fotos for adgang via internettet og meget mere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Du skal aktivere din mobiltelefon, før du bruger det for første gang, og efter en nulstilling. Før du kan aktivere din mobiltelefon, skal du indsætte dit SIM i din mobiltelefon.

Hvis en forkert PIN-kode indtastes tre gange i træk, bliver din SIM blokeret. For at fjerne blokering af din SIM, skal du indtaste din PUK. PUK kan fås ved at kontakte kundeservice. Bemærk venligst: Hvis en forkert PUK indtastes ti gange i træk, bliver SIM blokeret permanent. I dette tilfælde skal du bruge et nyt SIM fra Optus.

Virksomhedsejere, der ønsker at spare penge på køb af en ny iPhone kan købe en brugt iPhone og aktivere den ved hjælp af et trådløst netværk eller iTunes. Når den er aktiveret, kan du gøre brug af nyttige time-management, planlægning og andre business-relaterede iPhone apps. Inden aktivering, skal du sørge for at du bruger den nyeste version af iOS på din iPhone og den nyeste version af iTunes på din computer.

Opgrader din iOS

Tryk og hold på knappen "On / Off", og følg vejledningen for at aktivere din iPhone. Du skal indtaste dit Apple-id og adgangskode i begyndelsen af ​​aktiveringsprocessen for at fortsætte med aktivering guiden.

Aktiver anvendelse itunes

Avery Martin har en Bachelor of Music i opera ydeevne og en Bachelor of Arts i østasiatiske studier. Som en professionel forfatter, har hun skrevet for Uddannelse. about, Samsung og IBM. Martin bidraget engelsk oversættelser til en samling af japanske digte af Misuzu Kaneko. Hun har arbejdet som pædagog i Japan, og hun løber en privat stemme studie ud af hendes hjem. Hun skriver om uddannelse, musik og rejser.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne Wikihow lærer dig, hvordan du blokerer tekstbeskeder fra nogen på din kontaktliste eller fra et ukendt telefonnummer. For at blokere meddelelser fra et nummer, der ikke er i dine kontakter, skal nummeret have kontaktet dig på et tidspunkt. Åben...

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

En SMS-besked er en besked, der kan sendes til andre mobiltelefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan finder skjulte tekstbeskeder på iPhone Dette indlæg vil vise dig vejen til at se skjulte tekstmeddelelser på iPhone hurtigt.

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Tekstbeskeder fra sandsynligheden af ​​uber irriterende dig heres, hvordan man blokerer dem en gang for alle.

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Teksting er en vigtig del af vores interpersonelle relationer. Det har endda en rolle i vores professionelle korrespondance. Dette er en del af hvorfor det er så irriterende at håndtere junk-tekster. Disse meddelelser er ikke mere end en uønsket

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Træt af at modtage irriterende opkald Dont bekymring har vi en vej ud, der vil hjælpe dig til at blokere indgående opkald på Samsung S10 og S10 Plus.

Sådan blokeres numre opfordrer Samsung Galaxy S5 Mini

Sådan blokeres numre opfordrer Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Tænd off vibrere for tekstbeskeder at aktivere eller deaktivere den vibrere funktion, når du modtage SMS-beskeder går til standard Messaging App. Tryk på knappen enheder menuen og vælg derefter Sett ...

Tre måder at stoppe din Samsung Galaxy telefon fra tilfældigt sms'e ud dine billeder

Tre måder at stoppe din Samsung Galaxy telefon fra tilfældigt sms'e ud dine billeder

Få Samsung Galaxy S9 S9 G960UG965U støtte til emnet Bloker eller fjerne blokeringen af ​​beskeder. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.