Sådan tilføjes meddelelseslyde på Android

Få lydmeddelelser på din telefon

WhatsApp giver dig mulighed for at tilpasse og ændre notifikationstonen efter din personlige præference. Du kan tilpasse meddelelser ved at vælge forskellige muligheder for tone, vibrationer, popup og lys.

WhatsApp Giver dig mulighed for at aktivere samtale toner til indgående og udgående meddelelser til eller fra. Du kan også vælge at bruge højt prioriterede meddelelser på din Android-telefon. Dette viser forhåndsvisninger af meddelelser øverst på skærmen og kan bruges til at deaktivere peeking-meddelelser.

Her er hvordan man ændrer meddelelsestone i WhatsApp:

Du kan tilpasse din ringetone til den specifikke kontakt, der virker meget vigtig for dig, og du har ikke råd til at savne et opkald eller en besked fra den pågældende person. Hvis du gør det, vil du hjælpe dig med at identificere, hvem der ringer eller messaging, selv når du ikke har din mobil i din hånd.

Bemærk:

Tidligere kunne man nemt ændre tekstmeddelelsestonen på Samsung Galaxy-håndsæt. Men med nyere versioner af Android er tingene blevet lidt komplicerede, og det har forladt brugere forvirret. Hvis du går ind i SAMSUNG-meddelelserne APP-indstilling nu, finder du ikke en direkte indstilling for at tilpasse meddelelsestonen. Betyder det, at du ikke kan tilpasse meddelelsestonen for individuelle eller endda alle kontakter? Nå, du kan. Du skal bare se lidt dybere, og det er, hvor din skat ligger. Uden at være mere kryptisk, lad mig fortælle dig, hvordan du ændrer meddelelsestonen på Samsung Galaxy-telefoner. Jeg vil også fortælle dig, hvordan du tilføjer brugerdefinerede meddelelsestoner til din Samsung Galaxy-telefon.

Skift tekst notifikationstone på Samsung

Da nogle Samsung Galaxy-telefoner leveres med både Samsung-meddelelser og Google-beskeder app, hjælper dette indlæg dig med at ændre SMS-tonen ved hjælp af begge apps. Men for at ændre meddelelsestonen for en bestemt messaging-app, skal du sørge for, at den er indstillet som standardapp. Hvis det ikke er angivet som standard app, vises meddelelsesindstillingen gråtonet ud.

Skift besked lyd på Samsung meddelelser app

2. ​​Tryk på meddelelser. Du vil se flere meddelelsesindstillinger. Tryk på de nye meddelelsesstekst og ikke dens skifte. Hvis din Samsung Galaxy-telefon understøtter DUAL SIM, skal du trykke på SIM'en, som du vil ændre meddelelsestonen.

Skift meddelelsestone på Google Beskeder App

Når du forsøger at ændre meddelelsestonen på Samsung Galaxy-telefoner, skal du have bemærket, at den kun viser de forudinstallerede toner. Der er ingen mulighed for at tilføje brugerdefinerede toner. Så hvordan tilføjer man brugerdefinerede teksttoner? Der er en Workaround , der indebærer at tilføje meddelelsestonen til meddelelsesmappen på dine telefoner internt lager.

4. Åbn nu SAMSUNG-meddelelser-appen eller Google-meddelelserne og gå til meddelelsesindstillingerne, som du så ovenfor. Du vil se den tone, du tilføjede under den brugerdefinerede etiket. Tryk på den tilføjede lyd for at holde den som standard tone.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Sådan ændres meddelelsestonen i WhatsApp StepbyStep Guide

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Men ikke fret. Fordi vi vil forsøge at dække emnet fra forskellige brugere perspektiver så meget som muligt. Vi vil også tilføje en grundlæggende metode, der næsten ville være identisk for de fleste Android-telefoner.

Metode # Skift standard systemmeddelelse på Android

Du kan typisk aktivere Silent Mode på din telefon, hvis du vil slukke for enhver Apps-meddelelse Alert. Du vil dog kun stille en enkelt app, ikke hele telefonen. Du kan også gøre det let. HERES HOWâ € |

Med så mange apps installeret på vores telefoner, er et spærring af meddelelser bundet til at forvirre os. Det er svært at finde ud af, hvilken app sendte hvilken anmeldelse og om det er vigtigt. For at gøre mit liv nemt, bruger jeg forskellige notifikationstoner til hver app. Ønsker det samme? Find ud af, hvordan du beholder forskellige underretninger til forskellige apps på Android-telefoner og tabletter.

Brug af separate meddelelseslyder, der er forskellig fra standardtonen, er praktisk i forskellige situationer. Ligesom når du er madlavning, kørsel, eller udfører lignende aktiviteter, og kan du ikke eller ikke ønsker at røre telefonen.

Metode fra telefonens indstillinger

Android 8. Oreo ændret den måde med meddelelser kanaler, der tillader indstilling appunderretninger til apps individuelt. Når det er sagt, er indstillingen at ændre standard-app tonen er begravet dybt inde i indstillingerne.

Men på telefoner, der kører Android 8. Oreo og derover, vil du se forskellige meddelelser kanaler eller kategorier. For eksempel, vil du se kategorier som koncernens meddelelser og Message meddelelser i henhold til WhatsApp meddelelser. Du vil bemærke, at beskedkategorier normalt har en toggle og en lige bar før dem.

Så tryk på Avanceret efterfulgt af Øresund. Tildel en anden meddelelse tone til WhatsApp meddelelser fra individuelle kontakter. Du kan tilpasse andre indstillinger relateret til underretninger på denne skærm også.

På samme måde kan du indstille en anden tone for WhatsApp gruppebeskeder ved at trykke på koncernens underretninger kategori kanal. For andre apps, vil du se kategorier baseret på app. Tryk på meddelelsen kategori for at afsløre Øresund indstilling for at ændre standard meddelelse tone.

Bemærk: Hvis en app udvisninger kategorier support meddelelser, vil du se indstillingen Avanceret direkte under Meddelelser. Tryk på Advanced efterfulgt af Øresund for at ændre standard tone. I nogle tilfælde vil du direkte se Øresund indstilling under Meddelelser.

Sådan indstilles anderledes underretning tone til forskellige Gmail-konti på Android

Nogle brugere tilføje flere Gmail-konti til deres telefoner for en række forskellige årsager. Disse konti kan være faglige eller personlige. Holde en separat e-mail-meddelelse lyd for hver konto vil hjælpe med differentiere betydningen af ​​e-mailen.

Trin 3: Tryk på Meddelelser. Du vil blive mødt af forskellige meddelelser kanaler Kategoriseret ved din Gmail-konto. Tryk på E-mail eller Mail tekst under din Gmail-konto, hvis underretning tone, du ønsker at ændre.

Trin 4: Tryk på Avanceret under Notification kategori for at afsløre flere muligheder. Tryk på Lyd. Vælg en tone, som du vil bruge. Kontroller andre indstillinger Gmail meddelelser, som du bør tilpasse.

Sådan ændrer beskeder meddelelseslyd på android

For at ændre teksten tone, gå til Indstillinger> Apps. Tryk på programmet Meddelelser, efterfulgt af Meddelelser. Afhængig af forskellige producenter, vil du se forskellige kategorier meddelelser. Tryk på Indgående meddelelser eller Generelt afhængigt af den mulighed. Derefter tryk på Avanceret efterfulgt af Øresund. Skift tonen.

Metode fra app-indstillinger

Nogle Android apps tilbyder en indbygget indstilling til at ændre toner standardindstillingerne anmeldelse. Så du kan tilpasse meddelelsen tone inde i app så godt. Du kan endda tilpasse toner anmeldelse for individuelle kontakter, hvis din app tillader det.

Tip: Hvis du vil angive en anden ringetone for hver kontakt, skal du åbne programmet Kontakter, og redigere dine kontaktoplysninger. Du vil se Ringtone feltet. Tryk på det, og vælge en ny ringetone til den kontaktperson. Gentag trin for andre kontakter. Find ud af, hvordan du indstiller forskellige besked toner til forskellige kontakter på Android.

Tilsvarende, hvis du ønsker at tilpasse WhatsApp meddelelse tone, åbne WhatsApp Indstillinger app. Gå til Underretninger. Her skal du se mulighederne meddelelser for individuelle og gruppe-beskeder. Tryk på Meddelelse tone at ændre lyden.

Den #Samsung #Galaxy # S9 + er den større udgave af S9 flagskib enhed. Denne model idræt en 6. tommer Super AMOLED skærm og en større 3500 mAh batteri samtidig tilbyde en dobbelt 12MP bageste kamera system. Dens øvrige hardwarekomponenter ligner S9. Selv om dette er en solid udførelse anordning der er tilfælde, hvor visse spørgsmål kan forekomme som vi vil være adressering i dag. I denne seneste rate af vores fejlfinding serien vil vi tackle Galaxy S9 + tilfældigt spille meddelelseslyd problem.

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S9 + eller en anden Android-enhed for den sags skyld så er du velkommen til at kontakte os via denne formular. Vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med nogen bekymring, at du kan have med din enhed. Dette er en gratis service, vi tilbyder med uforpligtende. Vi beder dog, at når du gør kontakt os prøve at være så detaljeret som muligt, så en præcis vurdering kan foretages og den rigtige løsning kan gives. EN

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy S + tilfældigt spille meddelelseslyd

Problem: Telefon holder spille en meddelelse lyd, der ikke længere er i brug, samt at der er intet, I. beskeder, opkald, at få besked om. Plus som theres intet at klare, cant den gamle meddelelse musikken være slukket. Den eneste måde at stoppe det på er ved at skifte af min telefon. Det er virkelig irriterende, da det sker meget og samtidig im på opkald, hvilket gør det umuligt for mig at høre min opkalder. Det har intet at gøre med påmindelsesmeddelelse, da dette er slukket. Også som nævnt spiller det en gammel musik, jeg havde på som meddelelseslyd, men jeg skiftede musik / lyd for en tid siden. Sluk for lyden, muting af meddelelsen, slippe ikke af med det heller. Det påvirker mine opkald meget. Hjælp venligst.

Løsning: Â Før du udfører eventuelle fejlfindingstrin på denne telefon, er det bedst at sikre, at den kører på den nyeste softwareversion. Hvis en opdatering er tilgængelig, så foreslår jeg, at du downloader og installerer den først.

Den første ting, du skal gøre i dette særlige tilfælde, er en blød nulstilling. Dette vil normalt rette problemer forårsaget af mindre software glitches, da det opdaterer telefonsoftwaren. Dette kaldes også som et simuleret batteri, som det er frakobler telefonen fra batteriet.

En anden faktor, der kan medføre, at dette problem er en app, du downloadede til enheden. For at kontrollere, om dette er tilfældet, skal du starte telefonen i sikker tilstand, da kun de forudinstallerede apps får lov til at køre i denne tilstand.

Telefonsystemets cachelagrede data bruges til at fremskynde adgangen til dine telefon apps. Nogle gange kan disse data blive beskadiget, hvilket resulterer i problemer forekommer på enheden. For at kontrollere, om en beskadiget cachelagrede data forårsager problemet, skal du tørre cache-partitionen på telefonen fra genoprettelsesfunktionen.

Et sidste fejlfindingstrin, du bør overveje, er en fabriks nulstilling. Dette vil vende tilbage til din telefon tilbage til sin oprindelige fabriks tilstand. Bemærk, at dette vil slette dine telefondata, så sørg for at oprette en sikkerhedskopi før Fortsæt .

Du er velkommen til at sende os dine spørgsmål, forslag og problemer, du har stødt på , mens du bruger din Android-telefon. Vi støtter hver Android-enhed, der er tilgængelig på markedet i dag. Og ikke bekymre dig, vi vil ikke opkræve en enkelt øre til dine spørgsmål. Kontakt os ved hjælp af denne formular. Vi læser hver besked, vi modtager, men kan ikke garantere et hurtigt svar. Hvis vi var i stand til at hjælpe dig, kan du hjælpe os med at sprede ordet ved at dele vores indlæg med dine venner.

Vælg meddelelsestone

I ethvert offentligt område, når du hører den besked, du ved, ved du, at nogen får en anmeldelse på Samsung Galaxy-telefonerne. Nogle gange kan du ubevidst kontrollere din egen Galaxy S5, hvis du bruger standard notifikationstonen.

Vigtig

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Du kan logge ind på apps og websteder på forskellige enheder, der bruger adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, når du enten tænder synkronisering i Chrome på Android Log ind på Chrome på din computer Gem

Kalender Deling

Kalender Deling

Android kan du synkronisere dine kontakter på tværs af enheder. OS bruger ikke kun kontakter, der er gemt på din telefon, men også din Gmail. Dette valg kan føre til en kontaktlisten befolket med poster, der ikke har et telefonnummer, som hurtigt kan tilføje op. For at mindske dette problem, er der et par metoder.

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Køb tegneserie tasker, dækker og skind til Samsung Galaxy S10 og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lad fantasien få frit løb med vores personlige telefonen tilfælde til Samsung Galaxy J7 2016. Levering er hurtig og garanteret

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Leder du efter Samsung Galaxy S10 Dækker Redwolf har den bedste samling af Designer Galaxy S10 Cases online Klik på Køb High Quality Tilbage omfatter tilfælde med gratis forsendelse over hele Indien nu

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Mobile Cases Samsung Online. Shop for Mobile Cases Samsung i Indien Køb seneste serie af Mobile Cases Samsung på Myntra gratis forsendelse COD Nemme afkast og udvekslinger

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Køb Spigen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Ultra Hybrid Case Coverclear fra Spigens Gadgets Tech Tilbehør

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Tjek vores Samsung S21 Case Selection for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon tasker butikker.

Samsung Galaxy Phone Cases

Samsung Galaxy Phone Cases

Udforsk vores store samling af sagerne til Samsung smartphone og tablets, herunder Galaxy S, Bemærk, A og Tab-serien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.