Sådan Bloker et telefonnummer på din iPhone

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Der er mange måder til at blokere og fjerne blokeringen Kontakter på iPhone 12. Du kan blokere og ophævelse af blokeringen telefonnumre, e-mails og kontakter. Ved hjælp af deres respekteret applikationer som telefon, post, FaceTime, og meddelelser app. Desuden kan de blokerede kontakter let håndteres ved enhver af de tidligere nævnte ansøgninger.

I denne artikel, vil du finde alt om Block og fjerne blokeringen Kontakter på iPhone 12. Få dine hænder på den hurtigste metode Toa Block og fjerne blokeringen kontakter på din nye iPhone 12. Metoden er bestemt i denne artikel vil gå dig gennem hver og hvert trin i metoden. Der henvises til artiklen nedenfor, hvis du er på udkig efter den metode til at blokere og fjerne blokeringen af ​​kontakter på iPhone eller iPad.

Metoden nedenfor indeholder alle de skridt til at blokere og fjerne blokeringen af ​​kontakter på din iPhone eller iPad. Men jeg udfører disse trin på min iPhone 12 Pro Max med iOS 14.. . Hvis du har den samme iOS-version med det samme iPhone-model så alle de menupunkter vil være den samme. Men med forskellige iPhone-modeller og iOS-versionen, kan menupunkterne variere. Her er metoden til at blokere og fjerne blokeringen kontakter på iPhone 12.

Sådan Unblock kontakter på iphone

Den valgte kontaktperson vil blive fjernet fra blokken listen. dette er, hvordan du kan Block og fjerne blokeringen af ​​kontakter på iPhone 12. Desuden, når du har tilføjet eller fjernet kontakten fra blokken listen. Klik på Færdig-knappen for at bekræfte dine handlinger.

Desuden, hvis en blokeret kontakt forsøger at ringe til dig så opkaldet vil gå direkte til Voicemail. Dog kan en blokeret kontakt forlade Voice mails, men det Voicemail vil ikke blive vist med alle de almindelige stemme mails.

Modtage opkald fra en blokeret kontakt?

Hvis dette er sket for dig, så har vi sat sammen en oversigt over ting, du kan prøve, når din iPhone 12 Pro Max ikke modtage opkald. Dette spænder alt fra det enkle til det mere involveret. Uanset hvorfor din iPhone handler op, bør det få dig op at køre igen igen.

Kontroller for signal

signal indikatoren kan findes i øverste højre hjørne af skærmen. Selv en enkelt bar bør angive nok af et signal til at foretage og modtage opkald. Men hvis signalet lejlighedsvis falder ud, så du se Ingen tjeneste, kan du opleve, at opkald dont arbejde.

Sluk flytilstand

En af grundene til din iPhone 12 Pro Max cant modtage opkald kan være, at theres et problem med din udbyder. For eksempel kunne der være et netværk udfald. Alternativt kan du tjekke steder såsom Downdetector til tredjepartsprogrammer opdateringer om netværk status.

Check for blokerede numre

Du kan fjerne blokeringen af ​​numrene ved at gå til Indstillinger> Telefon> Blokerede kontakter. Næste, skal du trykke på Rediger i øverste højre hjørne og tryk på den røde Minus ikon ud for det nummer, du vil blokere, før aflytning blokering.

Sluk Forstyr ikke-funktion

Som med Flytilstand, dens også en god idé at tjekke, om du har Forstyr ikke-funktion på. Dette bør ikke stoppe dig fra at foretage opkald, men det generelt stopper dig i at modtage dem. Eller i det mindste, vil det stoppe dig fra at høre et indgående opkald, da tilstanden funktionen Forstyr ikke kun tavshed opkald i stedet for at deaktivere dem helt.

Fjern og genaktivere sim-kort

Svarende til flerårig genstart råd, du får fra it-afdelinger, dens normalt værd at fjerne SIM-kortet og genindførte det igen. At gøre dette effektivt de- og genaktivere s kortet, forhåbentlig fjerne eventuelle problemer, der forhindrer din iPhone 12 Pro Max fra at modtage opkald.

Nulstil netværksindstillinger

Som med dit SIM-kort, kan du prøve at nulstille netværksindstillingerne, hvis du stadig ikke kan modtage opkald på din iPhone 12 Pro Max. Dette rydder din telefon af eventuelle lagrede data, der kan potentielt forstyrre dens funktion.

Software opdatering

Hvis youve prøvet alle ovenstående trin, og du stadig ikke kan modtage opkald på iPhone 12 Pro Max, kan du overveje en fabrik reset. Dette er dybest set den nukleare mulighed så langt som ethvert problem eller bug er bekymret, men det kan løse problemer i visse tilfælde.

Det er overflødigt at sige, bør du altid sikkerhedskopiere din enhed, før du udfører en nulstilling. Men hvis dette og hver anden valgmulighed svigter, kan det være tid til kontakt Apple support og spørge til en potentiel reparation eller udskiftning.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg er Yogesh Khetani og jeg kører en Apple iPhone-baserede Facebook-gruppen hedder All Things Apple og en af ​​brugerne navngivne Tchad Gable stillede mig et spørgsmål. Han spurgte mig, hvordan at fjerne blokeringen et nummer på iPhone som han ved et uheld har blokeret USPS levering fyr kontakt på hans iPhone 12. Nå, det er helt enkelt, men han faktisk vidste processen som han for nylig flyttet fra Android til iPhone. Endvidere ikke han redde denne kontakt tidligere.

Hvordan til at fjerne blokeringen et nummer på iphone

Hvad du skal gøre er at gentage denne proces for, hvis du ønsker at fjerne blokeringen flere kontaktpersoner. Ingen hurtig genvej eller særlig funktion for det, og det lyder ulogisk fordi du måske ikke har mere end 2 eller 3 kontakter til fjerne blokeringen.

Hvis du har problemer med nogle irriterende person, der ringer / messaging dig hele tiden? Vil du tilføje en vis kontakt til sortliste i din Apple iPhone 12 Pro Max? Se og lær at blokere en irriterende nummer, så det ikke vil være i stand til at nå dig. Blødt slippe af indgående opkald eller massage fra det pågældende nummer.

Sådan blokere et nummer i Apple iPhone 12 Pro Max? Sådan blokeres kontakt i Apple iPhone 12 Pro Max? Sådan blokeres opkalds i Apple iPhone 12 Pro Max? Sådan oprettes en sortliste i Apple iPhone 12 Pro Max? Hvordan at tilføje nummer til sortliste i Apple iPhone 12 Pro Max? Hvordan at tilføje nummer til blokeret i Apple iPhone 12 Pro Max? Sådan blokere irriterende nummer i Apple iPhone 12 Pro Max?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er store enheder. Men uanset hvor gode de er, hvis enheden stopper modtage opkald, dens godt for noget, men en brevpresser . Hvis din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro ikke modtage opkald, er der et par ting, du kan gøre for at løse problemet.

Der er forskellige grunde til, at din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro cant modtage opkald. Spørgsmålet kan opstå fra Flytilstand til Vil ikke forstyrres indstillinger eller netværk problemer på din iPhone. Før du styrte ud til din nærmeste Apple Store, skal du følge trinene nedenfor for at selv løse opkaldet problemet.

I denne fejlfindingsvejledning, vil vi vise dig 9 bedste måder at fastsætte iPhone 12, iPhone 12 Pro, eller iPhone 12 Pro Max ikke modtage opkald problem. Følg nedenstående trin i deres rækkefølge og holde en anden telefon eller someones telefon praktisk at kontrollere opkaldsfunktionalitet efter hvert trin.

Hvordan at fastsætte iphone ikke modtage opkald problem

En nylig iOS-opdatering kan have forstyrrede med din iPhones SIM-kort-system, og der kunne have resulteret i problemer med telefoner ringer funktioner eller de opkald dråber. For at løse dette problem, geninstallation SIM-kort kan hjælpe. Bortset fra forfriskende SIM-kortet system, er det også udelukker muligheden for SIM-kortet bliver løs, som forårsager telefonopkald ikke modtaget.

Dette trick løser også andre fælles netværk problemer på iPhone, og derfor bør dette betragtes blandt de første mulige løsninger til at prøve på. Før du fjerner SIM-kortet, skal du slukke telefonen helt.

Fix turn on / off flytilstand

Start app'en Indstillinger på din iPhone og skifte på Flytilstand. Vent et par sekunder og sluk for Flytilstand. Nu tjekke om din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro begyndte at modtage opkald eller ej.

Fix slukke Forstyr ikke

Har du eller en anden uforvarende tændt Forstyr ikke-funktion på din enhed? I sådanne tilfælde plejer du være i stand til at modtage enhver meddelelse og opfordrer fra de andre. Du kan stryge nedad fra øverste højre del af skærmen, og sluk Forstyr ikke-funktion. Folk meste aktivere indstillingen på stille funktioner eller møder og derefter glemmer at slukke for det. Hvis iPhone 12 eller iPhone 12 Pro cant modtage opkald stadig, tjek den næste løsning.

Fix kontrol blokerede numre

Hvis du tidligere har blokeret nogen kontakt på enheden, så de plejer at kunne nå dig via opkald. Du er nødt til at sikre, at modtagere telefonnummer ikke tilføjes på iPhone blok listen. Følg nedenstående trin for at rydde blokeringslisten på din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro.

Fix deaktivere stilhed ukendte opkald

iOS har en fiks funktion, der tavshed ukendte opkald på iPhone. Hvis du har aktiveret indstillingen på telefonen, så enheden vil automatisk lukke munden ukendte numre på telefonen. Du bør deaktivere mulighed for at fastsætte iPhone 12 eller iPhone 12 Pro ikke modtage opkald problem.

Fix deaktivere ikke forstyrre under kørslen

står du over for opkaldsproblemer under kørslen? Du skal deaktivere den mulighed, som aktiverer DND-tilstanden under kørslen eller ved hjælp af Carplay. Gå til Indstillinger> Forstyr ikke> Forstyr ikke under kørsel> Vælg manuelt. Du kan også deaktivere aktivere med Carplay-indstillingen.

Fix Nulstil netværksindstillinger

Netværksrelaterede problemer, der ikke kunne løses af de oprindelige tweaks, kan løses via en nulstilling af netværket. Bemærk venligst, at nulstilling af netværksindstillinger rydder alle dine nuværende netværkskonfigurationer, og genopretter derefter standardnetværksværdierne. Alle gemte Wi-Fi-netværk og Bluetooth-forbindelser fjernes, så sørg for at du har dine adgangskoder praktisk.

Din iPhone genstarter automatisk, når nulstillingen er færdig, og derefter indlæses med standardnetværksværdierne. Kontroller nu, om din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro-opkald slipper ved at udføre et testopkald.

Vigtig

Samsung Galaxy J7 Duos On EMI Check Tilbud, Features Specs

Samsung Galaxy J7 Duos On EMI Check Tilbud, Features Specs

Samsung Galaxy J7 Duos på EMI Tjek dine forhåndsgodkendt tilbud til Vivo Y15 sammen med pris, funktioner specs Find forhandler hjælp Store Locator Køb offline fra 43000 butikker eller online fra EMI Store

Sådan Unlock Samsung Galaxy J7 Nxt af oplåsningskode.

Sådan Unlock Samsung Galaxy J7 Nxt af oplåsningskode.

Få Samsung Galaxy J7 2018 J737A støtte til emnet blokere eller ophæve blokeringen opkald. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Howto Samsung Galaxy J7 Prime Block blokering opkald Beskeder Administrer viderestilling

Howto Samsung Galaxy J7 Prime Block blokering opkald Beskeder Administrer viderestilling

I denne artikel til Android-telefoner, vil vi forklare den teknik til at blokere et nummer på din Samsung Galaxy J7.

Sådan Block Private numre på Samsung Galaxy S10

Sådan Block Private numre på Samsung Galaxy S10

Lær i denne vejledning hvordan man kan blokere SMS på din Samsung Galaxy S10 Lite.

Hvordan til at fjerne blokeringen nogen på Facebook

Hvordan til at fjerne blokeringen nogen på Facebook

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan at blokere nummer på Samsung Galaxy A31. Vi ved, hvor vigtigt det er at blokere et nummer, når det ser ud til at skade og

Sådan blokerer eller fjerner blokering af kontakter

Sådan blokerer eller fjerner blokering af kontakter

Hvis den forkerte PIN-kode er indtastet tre gange i træk, er den blokeret. For at fjerne blokering af din PIN-kode, skal du indtaste din PUK.

Lær at Block telefonnummer på Samsung Galaxy S9

Lær at Block telefonnummer på Samsung Galaxy S9

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan Efterlad en Gruppe tekst på Android og iPhone javatpoint

Sådan Efterlad en Gruppe tekst på Android og iPhone javatpoint

Her er hvordan man kan sende gruppe SMS-beskeder til din familie, venner, eller offlice kolleger ved hjælp af din Android og iPhone.

Hvordan skjuler jeg en App på min Samsung A5.

Hvordan skjuler jeg en App på min Samsung A5.

Så for at gøre dit liv lettere, vi er her med forskellige måder ved hjælp af, som du kan Skjul Apps i Galaxy S10.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.