Sådan blokerer du nummer på Samsung Galaxy S20 Plus

Sådan blokerer eller fjerner blokering af kontakter

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sådan blokeres et nummer i Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos? Sådan blokerer du meddelelser i Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos? Sådan blokerer du en tekst i Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos? Sådan tilføjes et nummer til Blacklist i Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Exynos?

Hvordan blokere et nummer i Samsung Galaxy S Ultra G Exynos?

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du blokerer nummer på Samsung Galaxy S20 Plus. Vi ved, hvor afgørende det er at blokere et nummer, når det ser ud til at skade og tilsidesættelse Dit samtykke. På det omstændighed skal du unødigt blokere et nummer og fjerne det fra din kontakt.

Det er en sædvanlig situation at falde ind, når vi søger en mulighed for at blokere en kontakt og begrænse dem fra at ringe, tekstning og kontakte dig på ethvert middel. I så fald, hvad du skal gøre, er blokeret det pågældende nummer gennem dine telefonindstillinger. I den situation, hvis du undlader at finde den særlige mulighed på din Samsung Galaxy-mobiltelefon, skal du læse vores stykke artikel. Det vil lede dig om, hvordan du kan sætte et nummer på din sortliste og tørre af -forstyrrelsen .

Som du følger vores indhold, vil du vide, hvordan du kan tilføje et nummer til bloklisten på din telefon. Følg trin-for-trin processen som opstillet, og vi skal blokere nummer på Samsung Galaxy S20 plus smartphone enhed:

Trin 6: Fra de viste valgmuligheder skal du vælge den første mulighed, der siger bloknumre. Hvis du vil, kan du også tjekke andre valg som angivet, men da det især handler om at tilføje et nummer på sortlisten, skal du klikke på det første krav.

Trin 9: Der finder du to muligheder-nylige og kontakter. Derfra, hvis du klikker på nyere, kan du tilføje i de numre, du har kontaktet lige nu. Eller hvis du vælger Kontakter, kan du tilføje i numre fra din kontaktliste. Indtast det ønskede nummer, du vil blokere, og tryk på knappen + for at tilføje det pågældende nummer på bloklisten.

Trin 10: Andet end disse kan du endda vælge at benytte den første indstilling, blokere ukendte opkald. Hvis du vælger denne indstilling, vil du blokere de numre, der ikke er gemt på din kontakt, derfor betragtes som ukendt.

Sådan unblock nummer på Samsung Galaxy S Plus

Trin 9: Klik på det ønskede nummer, du vil fjerne blokering af, at du kan modtage opkald og tekster fra den kontakt igen. Og efter det skal du trykke på â € ", der vises Parrlally i slutningen af ​​det pågældende nummer. Når du gør det, vil nummeret blive udelukket fra din blokliste, og det vil være igen tilgængeligt for at modtage opkald, tekst osv.

Der er ingen tvivl om sikkerhedspolitikken i din celle, men det viser sig kun at være effektiv , hvis du ved, hvordan du bruger det. Uanset hvilken telefon du har, skal du kende sikkerhedssystemet, din telefon har til dig. Det er her, hvor blokeringsnummeret er yderst nyttigt, og vi håber, at denne korte vejledning var hjælpsom nok til at guide dig om, hvordan du blokkerer opkald eller bloknummer på Samsung Galaxy S20 Plus.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Det sker, at du ikke længere vil modtage et opkald fra et nummer, der chikanerer dig, bare som kun ønsker at blokere skjulte indgående opkald. Hvis du vil blokere et nummer på Samsung Galaxy S20 Fe, er alt, hvad du skal gøre, indtaste dette nummer i sortlisten. Til at begynde med vil vi se, hvordan vi blokerer et telefonnummer, som du kan se, så vil vi detaljere teknikken til at blokere opkald fra skjulte numre. I den anden del finder du flere programmer, der giver dig mulighed for direkte at administrere alle disse løsninger. Endelig vil vi se teknikken for at fjerne blokering af et nummer, som du har blokeret.

Hvad er den bedste løsning til at blokere et telefonnummer på uhyggelig Samsung Galaxy S FE?

Du vil blokere et ukendt nummer, men nummeret vises ikke. Hvis du vil blokere opkald fra ukendte numre på Android-telefonen, kan du nogle gange kontrollere en mulighed, der kan blokere opkald.

Sådan fjerner du et telefonnummer på Samsung Galaxy S FE?

Du kan enten i indstillingerne for telefonprogrammet efter at du går til opkaldsblokering. Her vil du opdage den sorte liste af indgående opkald, du bare nødt til at klikke på mindst i rødt og dermed fjerne dette nummer fra den sorte liste af indgående opkald.

Vi tjekker din browser hjerne-startnet

Galaxy S20 vil have tre varianter: den 6. -inch Galaxy S20, den 6. -inch Galaxy S20 plus og 6. -inch Galaxy S20 Ultra. Priserne på disse telefoner starter ved $ 1000, $ 1200 og $ 1400 respektabelt. Af de tre varianter, Ultra S20 har det mest avancerede kamera opsætning. Forskellen mellem de tre varianter henholdsvis er:

Dette er den mest grundlæggende S20 model i line. Det vil komme med en 6. tommer OLED skærm. Løsningen af ​​denne smartphone er Quad HD. De tre kameraer på bagsiden vil være af 12MP + 64MP + 12MP og kameraet i den forreste vil være af 10MP. Det vil køre med en Exynos 990 processor chip. RAM af telefonen vil være enten 8GB eller 12GB, afhængigt af den variant, som du køber. Det vil komme med en intern lagring af 128 GB. Batteriet vil være 4000 mAh, som er betydeligt god. Det er vurderet IP68 vandtæt. Der vil være en valgfri 5G-variant til rådighed også. Telefonen vil starte fra en række på $ 1.349.

Samsung Galaxy S +:

Dette er en variant, som er en klasse over basen model S20. Det vil komme med en 6. tommer OLED skærm. Resolutionen igen vil være Quad HD. Der er ingen forskel i ryggen og foran kameraer, bortset fra at der vil være en ekstra ToF Feature på bagsiden kamera. Igen, vil det køre på en Exynos 990 processor. RAM-varianten vil afhænge af dig, om du køber 8GB eller 12GB variant. Den interne lager vil komme i to muligheder for 128 GB og 512GB. Der vil være en øget batteri størrelse på 4500 mAh. Telefonen vil være IP68 vandtæt naturligt. En 5G model er igen en mulighed, at du er nødt til at tage, om du ønsker at købe, at én eller ej. Det vil starte på $ 1.499.

Samsung Galaxy S ultra:

Dette er den bedste og mest magtfulde variant i serien af ​​S20. Det vil komme med en 6. tommer OLED skærm. Resolutionen vil være den samme â € ”Quad HD. Men der er en enorm forskel i ryggen kameraer. Bagsiden kameraer vil være 108MP + 48MP + 12MP + ToF. Hvis du spørger sig selv om frontkameraet, vil det have en 40 MP kamera. Telefonen vil køre på Exynos kun 990 processor. Der vil være to RAM varianter til rådighed for dig at vælge fra en € ”12GB og 16GB. Den interne lager igen vil komme i to muligheder â € ”128 GB og 512GB. Hvis du tænker på batteriet, er batteriet igen opgraderet til 5000 mAh, hvilket betyder, at din enhed vil køre i en længere periode end normalt. Telefonen er IP68 vandtæt. Det vil kun være 5g, og det vil starte fra en pris på $ 1.999.

Alle de tre smartphones har nogle gode funktioner, og derfor er de prissat denne høje. Det er svært at afgøre, om at betale næsten $ 1.999 for en smartphone er det værd eller ej, men en ting er sikker på, at den kvalitet, du får, vil være høj.

Vejledning til at blokere / fjerne blokeringen numre Samsung Galaxy S / s + / r ultra:

Hvis du vil blokere et telefonnummer, og stoppe det at ringe eller sms'e dig, er det generelt temmelig let at opnå, men da forskellige telefoner håndtere processen på forskellige måder, er det ikke altid indlysende, hvordan det skal gøres.

det er derfor, vi er kommet op med denne guide til hvordan du blokere numre på din iPhone eller Android-enhed, samt hvordan man kan blokere tekster og spam-beskeder, så du kan bruge din smartphone med ro i sindet.

Så læs videre for at finde ud af, hvordan man kan blokere numre på din telefon - vi har brudt denne vejledning i to sektioner, med den første belægning, hvordan man gør det på iPhone, så er det andet forklarer, hvordan man gør det på en Android telefon.

Sådan blokere et nummer på en iphone

At blokere en kontaktperson, den nemmeste måde er normalt blot at gå over til deres side i kontaktlisten på din iPhone. Du vil bemærke, nederst på siden er der en mulighed for at 'Bloker denne Caller', så tryk der og derefter bekræfte via den meddelelse, der vises. Dette antal er nu blokeret!

Den anden metode er at hovedet ind i din menu indstillinger, og vælg derefter 'Telefon' og herfra, hovedet ind i undermenu kaldet 'Ring Blokering & Identifikation'. Her finder du en liste over alle dine blokerede numre. Rul til bunden for mulighed for at blokere en kontaktperson, så bare vælge den kontakt, du ikke ønsker at høre fra.

Nogle gange er du måske ønsker at blokere en person, før de har en chance for at kontakte dig, og det er let at gøre det så godt, bare gemme dem som en kontakt i telefonen, og derefter bruge en af ​​de ovennævnte metoder.

Sådan blokere et nummer på en Android-telefon

Blokering et nummer på en Android-telefon er nogenlunde ens for at gøre det på en iPhone. Du skal blot gå over til din telefonkontaktliste, find det nummer, du vil blokere, tryk på de tre vertikale prikker øverst til højre i menuen og vælg 'Bloknummer'.

Personalforfatter, Phonestoms rolle i Techradar-teamet er som en stabforfatter Specialiseret i telefoner og tabletter, men han tager også andre teknologier som elektriske scootere, smartwatches, fitness trackers og meget mere.

Personale forfatter, telefoner

Det er det! Du har med succes blokeret, hvad person eller nummer var generer dig. Hvis du vil blokere dem i fremtiden, skal du blot følge disse instruktioner igen, og du får mulighed for at fjerne blokering.

Sean Riley har dækket Tech professionelt i over et årti nu. Det meste af det tidspunkt var som en freelancer dækker varierede emner, herunder telefoner, slidtepersoner, tabletter, smart Home Devices, Laptops, AR, VR, Mobil Betalinger, Fintech og meget mere. Â Sean er den hjemmehørende mobilekspert på Laptop Mag, Specialiseret i telefoner og slid, vil du finde masser af nyheder, anmeldelser, hvordan-til og opinions stykker på disse emner fra ham her. Men laptop mag har også bevist en perfekt pasform til den brede vifte af interesser med anmeldelser og nyheder på de nyeste bærbare computere, VR-spil og computer tilbehør sammen med dækning på alt fra NFTS til Cybersikkerhed og meget mere.

Vigtig

HowTo Nemt Lås Samsung Galaxy Core Prime SMG361H Android Root

HowTo Nemt Lås Samsung Galaxy Core Prime SMG361H Android Root

Her er de bedste løsninger til at låse Samsung Galaxy Core Prime VE mobil. Du kan nemt låse mobil, når du har glemt adgangskoden med enkle metoder.

Få Samsung Låsekoder til FreeUnLock Samsung-telefon

Få Samsung Låsekoder til FreeUnLock Samsung-telefon

Denne artikel vil dele 3 metoder til at få GRATIS Samsung Unlock koder for at låse op for Samsung Galaxy Phone.

Hvor skal jeg gå ind i netværket låse pin til at låse min Samsung Galaxy Note 8 ATT Fora

Hvor skal jeg gå ind i netværket låse pin til at låse min Samsung Galaxy Note 8 ATT Fora

Find ud af, hvordan man kan låse en Samsung Galaxy smartphone fra mobilnet i UK, herunder EE, O2, Tesco, tre, Virgin Vodafone.

Sådan Oplåsning Simple Mobiltelefoner uden konto gratis

Sådan Oplåsning Simple Mobiltelefoner uden konto gratis

Få en låst Enkel mobiltelefon og ved ikke, hvordan at låse den op Frygt ikke, vil denne simple Mobiltelefon låse tutorial hjælpe dig ud

Sådan Lås tmobile Revvl Plus Telefon uden adgangskode

Sådan Lås tmobile Revvl Plus Telefon uden adgangskode

I dette indlæg, jeg deler en fuld skridtvise tutorial til tmobile REVVL 4 FRP Bypass Lås Google Android 10 Nyt Sikkerhed Uden PC

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone uden iTunes eller iCloud eller Computer

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone uden iTunes eller iCloud eller Computer

iPhone er deaktiveret og ved ikke, hvordan du løser det med iTunes eller uden iTunes Eller uden computer I denne artikel, vil du vide nogle løsninger og trin.

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone Guide Forklaring Canstar Blå

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone Guide Forklaring Canstar Blå

Leder du efter en måde at låse din handicappet iPhone eller iPad med en computer denne blog deler de bedste måder til sikkert låse en handicappet iPhone og genbruge det.

HARD RESET A10E UDEN PASSCODE 122021

HARD RESET A10E UDEN PASSCODE 122021

Komplet vejledning om Hard Reset Samsung Galaxy A10E Android-telefon uden adgangskode eller mønsterlås. Også vide om fabriksindstilling og nulstil software.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lås op Sprint Samsung Mobile Gratis uden boks og Dongle Free Unlock Software Download HTTPSWWW. smtoolpro. OM201903UNLOCKSPRINTSAMSUNGMOBILEFREE. SAMSUNG LOCK LOCK CODE SPRINT Samsung Unlock Service Sprint Samsung Unlock Tool Sprint Samsung Unlockler Lollipop Sprint Lås SAMSUNG S8 Sprint Lås SAMSUNG S7 Sprint Lås SAMSUNG S6 Sprint Lås SAMSUNG S9 Sprint Lås SAMSUNG S10

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.