Sådan rydder du cachedata på din Android

3 Hurtige måder at rydde app og system cache på Android 987 understøttet

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er ikke noget værre end din telefon kører langsomt, apps kolliderer eller fryser, eller sider undlader at indlæse i din webbrowser. Er du klar over, at problemet kunne skyldes din telefons cache? Cachen består af små stykker information, der er gemt af dine webbrowsere og apps for at forbedre ydeevnen, og når de cachelagrede filer bliver overbelastet eller beskadiget, er præstationsproblemer ofte resultatet. Så som de laggy websider, crashing apps eller stamminging spil. Ikke bekymre dig â € "Theres en hurtig og nem måde at rydde din cache på Android, og var ved at vise dig hvordan.

Hvis dette ikke hjælper situationen, kan du måske prøve at genstarte din telefon i sikker tilstand for at afgøre, om den er en tredjeparts app, der forårsager dine præstationsproblemer. Og hvis alt andet fejler, kan du udføre en fabriks nulstilling, være din bedste mulighed. Selvom det vil tørre alle dine data, så glem ikke at sikkerhedskopiere alt først!

Ryd din browser cache på Android

Rydde din browser cache regelmæssigt er en god vane at komme ind for at sikre, at du ikke støder på nogen problemer med websteder. Trinnene nedenfor kan variere lidt afhængigt af hvilken telefon du bruger, og hvilken version af Android Youe ON. Brugte en Samsung Galaxy S20 Fe kører Android 11. Heres Sådan rydder du din browser cache:

Rydder din app cache på Android

Hvis din yndlings app holder op med at reagere, kolliderer eller fryser, kan rydning af cachen hjælpe. Bemærk at clearing af app cache ikke slette nogen kontooplysninger, så det er ikke nødvendigt at bekymre sig om at blive låst ud. Bare følg disse trin:

Hvis ingen af ​​ovenstående trin â € "inklusive start af din telefon i sikker tilstand og udfører en fabriks nulstilling - løser dine problemer, kan det være på tide at komme i kontakt med din transportør eller telefonfabrikanten for at se om en reparation eller udskiftning.

Telefoner kommer ikke virkelig med instruktionsmanualer længere, og at lære at bruge din telefon effektivt kan være en stor opgave. Vores tips og vejledning vil sætte dig på vejen til Android-ekspertise.

Det kan være nemt at glemme, at din smartphone lige så meget af en computer på pc'en sidder på dit skrivebord. Og ligesom alle computere går tingene nogle gange galt. Filer bliver beskadiget. Apps, der fungerede fint for en uge siden, beslutter at crap ud. Hvis en app på din Android-telefon pludselig har stoppet med at fungere korrekt, og genoptagelsen af ​​appen kunne ikke hjælpe, og rydde app caches kan få tingene til at fungere ordentligt igen.

For at starte, skal du åbne dine telefonerindstillinger app. Rul ned og tryk på apps under overskriften Enhed. Derfra finder du den app, der oplever problemer? Du skal muligvis svinge til venstre eller højre til enten de downloadede, kører eller alle sektioner "og tryk på den.

Når du gør det, bliver du taget til en app info-skærm, der giver nogle tekniske detaljer, herunder appsversionsnummeret og hvor meget lagerplads det spiser op. Rul ned til cache-sektionen, og tryk derefter på Ryd cache.

Til sidst gå tilbage til startskærmen og prøv at lancere den problematiske app og se om det ryddet op på problemet. Hvis ikke, vil du måske gå tilbage til App Info-skærmen og slå begge de klare data og klare cache-knapper. Din endelige udvej ville være at afinstallere appen helt, og genoptage den igen.

Lav lagerplads vil gøre din mobile enhed frysning eller forsinkelse, og en af ​​de mest effektive måder at rette den på er ved at rydde cachen på Android. I et forsøg på at forbedre din oplevelse ved hjælp af browser og apps, gemmer disse software stykker rutinemæssigt informationsbit.

Aktivér cookies

Disse filer, der er gemt af din smartphone, kan akkumulere med tiden og indtage en betydelig mængde lagerplads, hvilket forårsager præstationsproblemer. Lad os se på, hvordan du rydder cache på Android og gør din enhed til at fungere hurtigere. EN

Caching er et begreb i computing, der gør det muligt for apps på din telefon - f.eks. Spil, Social Media Apps, Browsere og Likes â € "for at gemme data midlertidigt. En sådan lagrede data ses som relevant at gøre belastning gange hurtigere og forbedre den generelle brugeroplevelse.

For eksempel, når du åbner Boomplay eller en lignende musikafspiller app på din smartphone, Boomplay kan cache din hyppigst streamet spilleliste. På den måde, den app plejer behov for at indlæse deres sanglister hver gang du starter musikafspilleren. EN

Spotify, YouTube, Facebook, Chrome, og mange andre Android apps lagrer oplysninger i form af cache data. Sådanne data kan omfatte søgning historie, videominiaturer, billeder, fonte, dokumenter, der er gemt midlertidigt. Teknikken med til at minimere den redundans der opstår, når en bruger bliver bedt om at indtaste eller hente oplysninger fra internettet ofte.

En cache-fil virker kun for den tilhørende software eller program. For eksempel gør ikke Boomplay har nogen brug for WhatsApps cache. Typisk, når et stykke software eller en app beslutter de data, der er lagret midlertidigt isnt brug længere, det bliver fjernet de ledsagende cache-filer.

Caching sparer brugeren for en masse tid, da internettet kvalitet og hastigheder varierer fra det ene sted til det andet. Men ironisk , når mobile apps er losning enorme mængder af data på din Android, processen i sidste ende bremser enheden, især hvis telefonen udvisninger har meget lagerplads til hold cachede data.

Ligesom browserens cache, app cache indeholder også små bidder af information gemt til at give dig en hurtigere oplevelse ved hjælp af en mobil app. Når telefonen ofte halter, eller nogle apps tæt pludseligt eller stoppe med at svare, kunne cachede data være årsag til disse spørgsmål.

Alle Android smartphones udføre caching af programdata ved hjælp af samme teknik. Visse telefon beslutningstagere separate muligheder for at holde apps i skak. I dette indlæg, brugte TECNO Camon 11 Pro, og indstillingerne kan være en smule anderledes på dit håndsæt.

Men generelt, kan du rydde cachen under SettingsÂ> Storage eller Apps Manager. Vær opmærksom på, at rydde app cache gør ikke slette app data såsom kontooplysninger, gemte spil, logins, og de kan lide.  Â

Ultimate guide til hvordan du rydder android cache på Android

For Android-brugere, når du er stødt på en app eller software problem på Android-telefon, kan du have fået råd som "klar cache på Android" eller "rydde appdata". Faktisk til klar cache Android kan være en virkelig effektiv måde at fremskynde din Android-telefon og løse Android problemer som Android app kører langsomt.

Så hvordan man klare cache på Android? Er der nogen enkel måde at fjerne Android-cache? I denne artikel, vil du blive undervist flere nemme tutorials til at tørre Android cache. Nu frigøre Android plads og forbedre din Android præstation!

Hvad betyder cache betyder? Hver gang du bruger app på Android, vil der være nogle cache produceret, hvilket hjælper dig med at forbedre browsing oplevelse på det tidspunkt, men bliver ubrugelig senere. Rydning app cache kan være ganske godt, hvis den app går ned eller halter. Processen er ganske simpelt som følger:

Trin 2You'll se det samlede lagring og andre nyttige oplysninger, såsom Brugte rum, System hukommelse osv Klik på "Cached data option" og derefter en pop up vindue vil dukke op at sige "Dette vil rydde cachelagrede data for alle apps".

Bedste iphone cache viskelæder - hvordan at rydde iphone cache

Teknisk set kan du tage Chrome som en app og til klare appdata er fint. Men Chrome historie kan være en smule anderledes fra cachede data, og der er mere for at rydde Chrome historie på Android. Rydning browserens cache er ikke meget af en besværet. Du kan følge disse trin:

Sådan ryddes android cache med Android cache rengøring app

Hvis du tror, ​​den indbyggede Android-cache rengøring ikke er nok, kan du slå hjælp til en Android cached data rengøring app. I det følgende har jeg valgt de bedste Android app cache rengøringsmidler til at hjælpe dig rense cache Android.

I denne artikel har vi været igennem flere metoder til klar cache på Android-telefon. Du kan bruge den indbyggede settins app til klar cache på Android, eller du kan slå hjælp til en Android app cache renere. Har du stadig flere spørgsmål om at rydde app cache på Android? Tøv ikke med at forlade dine kommentarer nedenfor.

Trin installere og starte programmet

Dette er en anden smarte app, du også kan bruge i clearing alle data fra din Android-telefon. Det er meget enkelt og perfekt i sine tjenester. Det er også meget sikker og når du har slettet dataene på din Android, kan de ikke gendannes. Dette indebærer, at alle dine personlige oplysninger ikke let kan gendannes. For at slette alle data på Android, så er du nødt til at følge disse enkle trin.

# ren mester

Dette er en anden klassiker app, der gør det muligt at slette alle data permanent fra din Android. Det er meget elementær at bruge og altid kompatible med forskellige enheder. App'en er i stand til at rense klumper af lagerplads på din Android, og dermed forbedrer ydeevnen.

Hovedformålet med at lagre cachelagrede data er at forbedre appsens ydeevne og hastighed ved at gøre brug af cachelagrede data tilgængelige lige på din enhed, i stedet for at downloade den fra webservere.

Ryd individuel app cache på Android-telefonen

Generelt skal rydning af app cachen forbedre ydeevnen af ​​din Android-telefon eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at apps vil køre langsommere på din enhed, første gang du bruger dem.

Generelt er der to måder at rense app caches i Android: Brug Android selv eller ved hjælp af Cache Cleaner Apps. Her kommer en håndfuld instruktion om, hvordan man opnår dette ved hjælp af den første metode. 1: Forud for Jellybeans var rengøringsapplikationer cache en standardfunktion i Android. Dens lige så nemt som at gå til Indstillinger> Programmer> Administrer programmer, vælg den app, du ønsker, og derefter rydde cachen ved hjælp af den korrekte knap, der er tilgængelig. Men hvis du ønsker at rense hele applikationerne, caches sammen på en gang, skal du starte systemet i genoprettelsesfunktionen. Ved hjælp af Wipe Cache Partition kan du fjerne alle data caches af applikationer på én gang. For at få adgang til genoprettelsesfunktionen skal du trykke på begge volumenknapper på samme tid, før udseendet af Android-logoet på opstart. 2: Jellybeans og senere versioner: For at fjerne alle programcache på én gang, skal du gå til Indstillinger> Indstillinger> Opbevaring> Cachelagrede data.

Sådan aktiveres læsningstilstand på Galaxy Note

Men har du nogensinde spekuleret på, hvorfor er det så? Hvis vi taler om computere, arbejder de langsomt, fordi de har også fået data og junk. Ligeledes bliver Android-enheder også inficeret med cache og dermed arbejde mærkeligt .

Hvad er cache på Android-enheder?

Cache Data er kopien af ​​originale data, der er gemt på telefonhukommelsen til hurtigere adgang. For simpelthen at blive til, er det en automatiseret sekundær kopi af data, der er skabt til glat funktion. For eksempel, hver gang du browser internettet, opretter din telefon en cache-fil til alle webside, du besøger. Nu, hvis du besøger den side igen, vil hjemmesiden indlæse i mindre tid. Dette sker, fordi din telefon allerede har en cache til den webside. Her er hurtige tips til at rydde cache på Android-telefonen.

Vigtig

Apple iPhone XR Clear Case CoolBlue

Apple iPhone XR Clear Case CoolBlue

Apple har endelig begyndt at sælge sin første officielle iPhone XR-sag, mere end en måned efter, at håndsættet lavede sin debut.

Opmærksomhed kræves highsnobiety.

Opmærksomhed kræves highsnobiety.

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til JustCool designet til iPhone XR Case Clear Full Body Heavy Duty Protection til de bedste online priser på ebay gratis forsendelse til mange produkter

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

NYHEDER Den populære PopGrips fra PopSockets er på bagsiden af ​​millioner af telefoner, og nu kan de være på bagsiden af ​​din iPhone 12-serien af ​​telefoner UDEN

Clear Mobile Phone Screen Protectors For Apple iPhone XR til salg eBay

Clear Mobile Phone Screen Protectors For Apple iPhone XR til salg eBay

Takket være denne skærmbeskytter vil din iPhone XR være beskyttet mod stød, ridser og falder. Beskyt din enhed med vores anti-ridser beskyttelse for at undgå brud på skærmen.

2pack Clear Film Beskyttelses Film til Apple iPhone 11 xr

2pack Clear Film Beskyttelses Film til Apple iPhone 11 xr

Takket være denne skærmbeskytter vil din iPhone XR være beskyttet mod stød, ridser og falder. Beskyt din enhed med vores anti-ridser beskyttelse for at undgå brud på skærmen.

De bedste vækkeure

De bedste vækkeure

Gennemse Walmart. som bredt udvalg af vækkeure dockinghøjttalere. Find digitale vækkeure, iPod android dockinghøjttalere og mere, og alt sammen til en dagligdags fantastisk pris. Shop nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vores Android Verdensur App viser det korrekte lokale tid i byer verden over. Med alarmer for enhver tidszone, sommertid DST ur ændringer, UTC forskydninger, tidszone info, kort, områdenumre, valutaer, og meget mere.

World Time Clock Kort

World Time Clock Kort

Verden tid og dato for byer i alle tidszoner. International tid lige nu. Tager hensyn til alle DST ur ændringer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.