Sådan Luk Apps Løb i Baggrund Pixel 4a

Android apps holder Crash Denne løsning har hjulpet mange løse problemet

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For dem, der har en Google pixel eller pixel XL, der har et batteri mister magt og døende hurtigt eller kørt langsomt, kan det være på grund af åbne baggrunden apps. Disse ekstra apps kører i baggrunden på din smartphone som e-mail, sociale netværk og daglig lifestyle apps search internettet på en regelmæssig basis forsøger Toa opdatere disse apps, der gør telefonen langsom og kiils batteriet hurtigt.

Alla disse applications at søge på nettet efter nye e-mails, og opdateringer bruger en masse båndbredde og batteriets levetid; bremse smartphone. Dens en meget bedre idé at Justa opdatere disse apps manuelt på din egen for at spare på batteriet levetid på pixel eller pixel XL.

Sådan sletter et program fra din Google-pixel et

Når du køber en smartphone som din Google Pixel 4a, har du allerede apps forudinstalleret på enheden. Naturligvis kan du også installere mange andre applikationer, gratis eller betalt, afhængigt af kapaciteten af ​​hukommelsen og dine ønsker.

I det følgende vil vi gerne tage dig trin for trin, hvordan du afinstallerer et program på din Google Pixel 4a og informere dig om det er vanskeligt at afinstallere et program fra dit system.

Sådan slette apps hentet af dig selv

Afinstallation kan gøres på flere måder. Hvis du ønsker at gøre det nemt og hurtigt, kan du også downloade en dedikeret app fra Store, til at hjælpe dig med at afinstallere uønskede programmer. Især anbefaler vi Easy Uninstaller App Afinstaller og Uninstaller â € ”Uninstall App.

Sådan deaktiverer en ansøgning fra systemet

Theres en særlig mulighed i Indstillinger> Apps> Dine appen> Avanceret> Batteri> Baggrund restriktioner. Hvis brugerne ved et uheld aktiverer dette, vil det bryde deres apps. Og brugere gør aktivere denne mulighed!

Pie og pre-pie

Nogle baggrund forarbejdning scenarier er ikke muligt længere med Doze tilstand. For eksempel lavt batteri sensor logning hjælp sensor vejeafmålings ikke længere er mulig, på grund af den ni minutter grænse på fortløbende alarmer. Den eneste løsning er at holde en delvis kølvandet lås hele tiden, hvilket betyder dramatisk mere batteri forbruges for det samme arbejde.

Android.

I denne fejlfindingsvejledning, vil vi vise dig, hvad du skal gøre, hvis din Google Pixel 4a begyndte at løbe langsomt efter Android 11 opdateringen. Vi vil overveje alle faktorer og udelukke hver mulighed, indtil vi kan fastslå årsagen og være i stand til at løse problemet. Fortsæt læsning for at lære mere.

Når en stabil enhed som Pixel 4a begynder at køre så langsom eller træg efter en opdatering, kan du næsten forvente, at det er en firmware-relateret problem. Men der er også tidspunkter, hvor det bare på grund af nogle apps. Thats hvorfor du har brug for at foretage fejlfinding det. Hvis du er en af ​​de brugere med dette problem, heres hvad du skal gøre: Â

Først løsning: lukke programmer, der kører i baggrunden

Når det kommer til fastsættelse performance problemer, den første ting du skal gøre er tæt alt, der bruger din telefon CPU og RAM. Dette vil fortælle dig ret off the bat, hvordan enheden udfører med kun kerneydelser kører i baggrunden.

Anden løsning: kraft genstarte pixel

Den næste ting du skal gøre, hvis den første løsning ikke er at genopfriske hukommelsen og genindlæse alle tjenester. Det kan du gøre ved at gøre den tvungne genstart. Dens en simuleret batteri træk, der har vist sig at være meget effektive til fastsættelse spørgsmål som dette. EN

Tredje Løsning: Kontroller, theres nok lagerplads

En anden ting du skal kontrollere, om enheden kører langsomt er opbevaring. Apps og tjenester fylder opbevaring når de anvendes til deres caches. Så hvis din Pixel er lav på opbevaring, dens normale for det at sætte farten ned, når du bruger apps, da det lukker andre tjenester og applikationer til at vige til den, du bruger i øjeblikket.

fjerde løsning: søge efter nye opdateringer

Det er også muligt, at disse spørgsmål skyldes fejl med firmwaren. Så hvis de har fundet sted uden synlig grund og kan ikke fastsættes af de tidligere løsninger, så prøv at se, om der er en ny opdatering tilgængelig.

femte løsning: fabrik nulstille din pixel

Når du har gjort de tidligere løsninger og din Pixel 4a halter stadig og fryser, så har du ikke andet valg end at nulstille din telefon. En fabrik reset vil løse eventuelle problemer med ydeevnen, herunder disse dem. Men sørg for at sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data.

For nogle Google Pixel smartphone brugere, Android 12 forårsager app nedbrud og kontakt respons point. Android opdatering, som Google frigivet tidligere på ugen midt meget forventning , er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at indarbejde Googles nye Materiale Du design sprog samt en række andre forbedringer. Imidlertid har flere kunder klaget på internettet, som kort tid efter at opdatere deres Pixel telefoner til Android 12, begyndte de oplever ventetid og andre ubehagelig vanskeligheder, såsom ikke reagerer touchscreen. De spørgsmål er ikke begrænset til en enkelt model, selv om de påvirker flere af de fleste nyere Pixel telefoner.

Mange Google Pixel kunder har klaget over problemerne på sociale medier sites, herunder Googles supportfora og Twitter. Brugerne har hævdet, at efter at opdatere deres Pixel telefoner til Android 12, begyndte de oplever ventetid og andre vanskeligheder, såsom ikke reagerer touchscreen. Nogle kunder har også rapporteret, at apps styrter ned, og at batteriet er nedbrydende væsentligt hurtigere end tidligere. Det selskab har endnu ikke genkende de problemer, Android 12-version synes at være årsag. Sammen med udstationering klager på Google Support fora, har nogle brugere taget på Twitter for at diskutere de spørgsmål, de oplever med deres Pixel telefoner efter skift til Android 12.

De spørgsmål synes ikke at være begrænset til en enkelt Pixel model, selv om de fleste af de klager på internettet viser, at de er at påvirke de seneste Pixel telefoner herunder Pixel 4a, Pixel 4a 5G, og Pixel 5.

Android 12 er endnu ikke identificeret som havende eventuelle fejl, ifølge Google. Imidlertid har nogle berørte brugere blevet rådet til at skifte til fejlsikret tilstand ved produkteksperter på Google supportfora at se, om de vanskeligheder, der er forårsaget af tredjemands apps. Det ser ikke ud til at have hjulpet brugere for meget.

Sammen med Pixel 6 og Pixel 6 Pro, Google frigivet Android 12 opgraderingen. Det materiale, du formsprog i Googles næste operativsystem giver mulighed for nye reguleringer grænseflade niveau. Nye privacy-fokuserede funktioner omfatter mulighed for at dele en omtrentlig beliggenhed og en ny Privacy Dashboard, der viser app tilladelsesindstillinger i detaljer. Startende med Pixel 3, Android 12 opgradering er tilgængelig for alle Google Pixel telefoner. Det er også forudinstalleret på Pixel 6 serier.

Tilbage til startskærmen

Google skibe et ton af gratis software med Android, men du stadig betale for det med dine data, når du bruger den. Virksomheden kan skabe en utrolig detaljeret profil af dit liv tak til alle de oplysninger, du deler med det, mens du browser på nettet og bruge nogle af Google apps. Selv om det er umuligt at slippe af med alle at spore helt, hvis du ikke ønsker at bruge en brugerdefineret ROM eller skifte til iOS, er der et par ting, du kan gøre for.

Hvis du allerede er på Android 10 eller 11, kan du hovedet til dine systemindstillinger og kig til sektionen Beskyttelse til tweak hvilke personoplysninger du deler med Google. Her finder du alt denne artikel taler om med hensyn til din Google-konto og Android-indstillinger derinde. For alle andre, disse muligheder er spredt hele telefonen, men bare rolig: vi er her for at hjælpe dig med at finde dem alle, og vi vil også aktie, som fordele og ulemper kommer med at ændre dem .

deaktivere placering historie og sporing

Husk, at slukke placeringshistorik kommer med nogle mindre ulemper: Din tidslinje i Google Maps opdateres ikke længere, vil din Google Assistant miste nogle muligheder, og din automatiske pendling underretninger vil længere vises.

Android og højere: forhindre apps sporer din position i baggrunden

Android 10 forbedret nogle af Androids notorisk dårlig beskyttelse af personlige oplysninger for gamle. Det forhindrer både tredjeparts og første-parts apps fra polling din placering i baggrunden, hvilket begrænser deres placering adgang til kun mens i brug.

At grænse, som apps har adgang til din placering, hoved til Indstillinger -> apps og underretninger -> Tilladelser manager -> Placering. Der finder du en liste over alle apps installeret på telefonen. Du kan individuelt indstillede placering sporing grænser for hver ved at vælge en tier: Tilladt hele tiden, kun tilladt under brug, eller nægtet. Mens de fleste apps ikke nogensinde har brug for din placering, tilbyder nogle af dem ekstra fordele, når de har adgang, især dem til navigation.

På ældre Android-versioner skal du vælge mellem altid at tillade og altid forbyde placeringsadgang. Du bør omhyggeligt vurdere, hvilke apps du stoler på og tjekker, hvad du virkelig får i at dele din placering med en applikation. I en hotel booking app, for eksempel, vil du sandsynligvis ikke søge efter overnatningssteder i din nuværende nærhed og sandsynligvis behøver ikke at give det adgang til din placering. Andre apps giver dig mulighed for at indstille din adresse manuelt, som Weather Apps eller Food Delivery Services. De tilbyder den samme funktionalitet med den mindre ulejlighed ved at skrive i din adresse.

Opt ud af Googles Personalisering S

For at forhindre Google fra at følge dig rundt på internettet, skal du gå til din Google-kontoens aktivitetskontrol, tilgængelig under MyAccount. oogle. OM og indstillinger -> Google -> Administrer din Google-konto -> Administrer dine Data & Personalisering .

Derfor kan du slukke for web- og appaktivitet, men bemærk at Google-resultaterne kan blive lidt mindre præcise, når du gør dette. Du kan også stoppe Google fra at indsamle data på din Google Assistant-brug, men det begrænser alvorligt sin brugbarhed. For eksempel vil assistenten ikke reagere på personlige forespørgsler som "Hvad er der på min kalender?" Eller "Læs mine beskeder" på en hvilken som helst enhed, herunder hjemmehøjttalere â € "Google, vil du have, at du vil forsyne dine data for at fortsætte med at bruge assistenten. Hvis du er adamant om at beskytte dit privatliv, skal du sandsynligvis stoppe med at bruge Google Home-højttalere og assistenten helt alligevel.

Du kan fortsætte ved at slukke YouTube historie og vigtigere, AD Personalisering . Når du gør det, vil Google stoppe med at skubbe personlige annoncer til dig og vil i stedet vise dig mere generisk, mindre relevant indhold. Ifølge Google vil det udelukkende være baseret på "generelle faktorer, som emnet for det, du kigger på, tidspunktet på dagen eller din generelle placering."

Du skal også gå til myaktivitet. oogle. om at slette tidligere lagrede oplysninger. På den hjemmeside skal du åbne Hamburger menuen ved at trykke på de tre stænger i øverste venstre hjørne og vælge "Slet aktivitet af." Derefter kan du vælge hvilken aktivitet du vil fjerne.

Vigtig

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Nye teknologier gør det lettere at dele indhold fra din telefon til dit tv

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Dette indlæg vil vise dig, hvordan du tilslutter Android til pc uden netværk og USB ved hjælp af en enkel metode.

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Denne tutorial handler om hvordan du kan tilslutte Android eller iOS Mobil til TV trådløst til Cast videoer og fotos. Vi vil gøre vores bedste, så du

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Android-telefoner og tablet kan forbinde til fjernsyn trådløst. Find ud af, hvordan skærmen spejler på Android, giver dig mulighed for at se dine apps på den store skærm.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Bedste måder til skærm, der spejler Android, hvordan du forbinder din Android-telefon til et tv med USB, tv-kabel, HDMI-kabel eller Bluetooth.

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Hvis du har brug for mere plads på din Android TV, kan du fjerne nogle af dine apps og spil. Du kan også tilslutte et USB-drev. Bemærk T

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Køb Apple Smart Keyboard til iPad 10. Inch 8. Gen engelsk, Sort fra shopkees til den bedste pris

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

Abonner nu med den hurtigste mobile netværk hastighed tilgængeligt på landet 247 kundeservice. 5G LTE Internet planer. Eksklusive Tilbud Tilbud.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.