Sådan tilsluttes og gennemse dine Apple-enheder på en Windows 10 PC

Sådan tilsluttes og gennemse dine Apple-enheder på en Windows 10 PC

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg er konstant på farten, og der er tidspunkter, hvor jeg glemmer at bringe min iPhone med mig. Det forårsager en sådan ulempe, da mit arbejde kræver mig at gå tilbage til mine gamle beskeder fra tid til anden.

Part 1. Kan jeg få iPhone meddelelser på Windows 10 Del 2. Sådan får iPhone tekstmeddelelser på Windows 10 Del 3. Sådan får iPhone tekstmeddelelser på Windows 10Video Guide:?? Selektivt Hent iPhone tekstmeddelelser på Windows 10Part 4. Konklusion

Part kan jeg få iphone beskeder på vinduer?

Visning af iPhones fotos og videoer på din computer er nemt. Så spiller musik på din iPhone. Bare få fat i din USB-kabel og du er god til at gå. Det er helt en anden sag for meddelelser.

Mens blot at tilslutte din iPhone til computeren plejer gøre det trick, er det muligt at se din SMS direkte fra en pc. Dette kan gøres ved udvinder meddelelser fra din iPhone og overføre dem til din computer.

Part hvordan man får iphone tekstbeskeder på vinduer?

Du kan ikke vide dette, men iTunes gør mere end blot at spille musik og videoer. Det kan også udføre backup af din iPhone og gendanne dine filer tilbage til din enhed. Vær opmærksom på, at hvis du gør sikkerhedskopier bruger iTunes, kan du oprette en kopi af alle dine filer.

Det omfatter dine fotos, videoer, kontakter og dokumenter. En anden begrænsning at denne metode har, er, at sikkerhedskopien oprettet ikke kan læses af computere. Du kan søge efter sikkerhedskopien, men ikke åbne og se indholdet.

Denne nederlag formålet med udvinder iPhone beskeder til at læse dem på Windows 10. Du kan kun læse dine beskeder, når du har gendannet sikkerhedskopien tilbage til din iPhone. I dette tilfælde vil iTunes tørre dine iPhones filer og erstatte dem med dem i din backup.

Under alle omstændigheder er iTunes stadig en glimrende backup-program, som du kan bruge. Plus, kan du installere FoneDog iOS Data Recovery for at få adgang iPhone beskeder på Windows 10. Youll vide mere om telefonen app i den næste del af dette indlæg.

Part hvordan man får iphone tekstbeskeder på vinduer

Hvis du er på udkig efter en hurtig og nem måde at få adgang til din iPhone Beskeder på din computer, kan du prøve tredjeparts værktøj, FoneDog iOS Data Recovery. Ikke alene kan det udtrække eksisterende beskeder, men det kan også hente slettede sms! Hvis du tilfældigvis har beskeder, som du ved et uheld har slettet, vil denne software komme i handy.

Hvad stor er, at du kan gøre dette med ikke bare én, ikke to, men tre stress-fri metoder. Du kan læse dine beskeder direkte fra softwaren, eller du kan vælge at downloade dem på din computer. Vi anbefaler dig at vælge den anden mulighed. På den måde kan du gå tilbage til dine beskeder igen og igen næste gang.

Mulighed #: direkte læse iphone meddelelser på vinduer

Hvis du også har fået en iPhone og ønsker at overføre sine data til en Windows-system, så du kan have en lignende tvivl. Da iOS enheder dont arbejde som Android-telefoner til tider, kan nogle mennesker oplever disse situationer. Den gode nyhed er, at der er flere måder at overføre fotos fra iPhone til Windows, som alle kan prøve. I dette indlæg, vil jeg lære dig at importere fotografier fra iPhone til Windows 10 via 4 problemfri teknikker.

Metode: hvordan du importerer fotos fra iPhone til vinduer direkte?

Tja, hvis du simpelthen nødt til at overføre fotos fra iPhone til Windows, så du kan gøre det ved hjælp af Stifinder. Selv om det ikke lad du overføre enhver anden form for data, kan du direkte importere billeder fra iPhone til Windows 10 på denne måde. Hvis du vil vide, hvordan du importerer fotos fra iPhone til Windows 10, kan tages følgende skridt.

Til at begynde med, bare tilslutte din iPhone til systemet ved hjælp af en arbejdsgruppe lyn-kabel. Hvis du tilslutter det for første gang, så er du nødt til at trykke på knappen Trust, når du får en prompt på din enhed. Også, tillader den tilsluttede pc til adgang fotos og videoer på din iPhone.

Bare åbne iPhone opbevaring og gennemse til sin Internt lager> DCIM at udforske de tilgængelige fotos og videoer. Du kan nu højreklikke, kopiere dette indhold, og indsæt den på din Windows opbevaring.

Metode: hvordan du importerer billeder fra iPhone til vinduer med icloud?

En masse mennesker også synkronisere deres iOS enheder med deres iCloud-konto. Da Apple leverer kun 5 GB gratis lagerplads for hver iCloud-konto, kan du bruge det til at holde nogle af dine billeder. Senere kan du synkronisere iCloud Photo Library til din Windows 10 computer ved hjælp af sin dedikerede applikation. Her er hvordan du importerer fotos fra iPhone til Windows 10 med hjælp af iCloud.

Den første ting at gøre ville være den upload af din iPhone fotos til iCloud. For at gøre dette, gå til sine Indstillinger> Fotos, og slå funktionen iCloud Photo Library. Dette vil uploade din iPhone fotos til iCloud. Bare vær sikker på at du har nok ledig plads på iCloud.

Store! Når dine data er uploadet til iCloud, kan du importere billeder fra iPhone til Windows. For dette, skal du installere og starte iCloud programmet på din Windows-system. Log-in til samme iCloud-konto, der er synkroniseret til telefonen og aktivere synkronisering af fotos.

Du kan også klikke på knappen Indstillinger ved siden af ​​fanen Fotografier. Nu, skal du sørge for, at synkronisering funktion for iCloud Billeder er Bibliotek tændt. Du kan også vælge en placering, hvor du ønsker at gemme de synkroniserede fotos på computeren her.

Metode: hvordan man kan overføre fotos fra iPhone til vinduer med fotos app

Windows 10-brugere kan også tage hjælp fra programmet Fotos for at overføre fotos fra iPhone til Windows. Det er en indbygget program til at håndtere billeder på Windows 10, men kan også importere fotos fra iPhone til Windows. At lære at overføre fotos fra iPhone til Windows, kan du følge disse enkle trin:

Nu, bare vælge din iPhone fra listen over de tilsluttede medieenheder på din Windows. Dette vil automatisk vise miniature visning af dine fotos, så du kan vælge, hvad du ønsker at importere. Når du har valgt fotos, skal du klikke på knappen Fortsæt og vente som dine billeder vil blive flyttet til din Windows-system.

Metode: udføre en enkelt klik overførsel af billeder fra iphone til vinduer

Hvis du har en masse af fotos til overførsel, så kan du bare tage hjælp fra MobileTrans à ¢ â,¬â € œ Backup. Med blot et enkelt klik, kan du tage en omfattende backup af din iPhone på din Windows-computer. Bortset fra dine billeder og videoer, vil backup også omfatte dine kontakter, beskeder, opkaldslister, kalender, påmindelser og andre former for data. Her er hvordan man importere fotos fra iPhone til Windows 10 i den enkleste måde:

Du kan downloade og installere MobileTrans à ¢ â,¬â € œ Backup ved at besøge sin officielle hjemmeside på din computer. Bagefter lancere MobileTrans og på listen over indstillinger på sin hjem, skal du vælge Backup funktionen.

Slut din iPhone til systemet og lad MobileTrans finde den automatisk. Du kan nu se den øjebliksbillede af din enhed og se de datatyper, du kan spare. Vælg foto eller enhver anden form for data herfra, og klik på knappen Start.

Nu når du ved, hvordan at overføre fotos fra iPhone til Windows på fire forskellige måder, du kan nemt flytte dine data til din computer. For at gøre tingene lettere for dig, har jeg medtaget trin for at importere billeder fra iPhone til Windows 10 ved hjælp af indfødte metoder og andre værktøjer. Du kan bruge iCloud til at overføre et par billeder trådløst, men hvis du har en masse data til at bevæge sig, så et program som MobileTrans à ¢ â,¬â € œ Backup ville være et ideelt valg.

Hvad betyder forbinder din iPhone til Windows gøre?

| Tilslut telefon til Windows 10. En Windows 10 har thats helt praktisk er mulighed for brugere at linke Android og iOS-enheder til deres Windows 10 pc'er og bruge Fortsæt på PC-funktionen. Det lader dig skubbe websider fra din telefon til din PC uden at det er nødvendigt for at oprette forbindelse til det samme netværk eller bruge et USB-kabel.

Hvorfor kan jeg ikke se min iPhone, når jeg slutter den til min computer?

Hvis du har fået en Windows-computer, og det kan ikke se Apple-enhed, når du tilslutter det, skal du følge disse trin: Sluk din pc og din iOS-enhed, og tænd dem begge igen. Opdater iTunes på din Windows-pc. Ã ¢ ¬ Â | Watch din iOS-enhed, når du sætter det i computeren, og kontrollere, om en advarsel.

Hvordan parrer jeg min iPhone med min bærbare computer?

Parring din iPhone med din computer giver dig mulighed for at drage fordel af håndfri teknologi såsom Bluetooth-headsets og pegefelter. Ã ¢ ¬ Â | Bluetooth giver en enkel måde at oprette forbindelse til andre enheder uden behov for en adgangskode. Dette gør det muligt hurtigt at forbinde de fleste enheder med et tryk på en knap.

Kan jeg synkronisere min iPhone med vinduer?

Før du prøver noget andet, sit værd at gå gennem de sædvanlige tip til fejlfinding. Genstart din Android-telefon, og giv den en anden gå. Prøv også et andet USB-kabel, eller en anden USB-port på din computer. Tilslut det direkte i din computer i stedet for et USB-hub.

Hvordan kan jeg se min iPhone på min computer?

Hvis telefonen ikke vises på din pc, kan du have et problem med USB-forbindelsen. En anden grund til, at telefonen ikke forbinder til pc'en, kan være en problematisk USB-driver. En rettelse til pc'en ikke Anerkendelse Android-telefonen er at opdatere driverne automatisk ved hjælp af en dedikeret løsning.

Hvordan forbinder jeg min iPhone til min pc via USB?

Sæt lynnedslaget på kablet i din telefon, og USB-slutter i en USB-port på din computer. Download derefter og installer iTunes fra Apples hjemmeside. Start iTunes, når den er installeret. Herfra skal du klikke på Enheder, og vælg derefter din iPhone.

Kan jeg forbinde min iPhone til en Windows-computer?

Hvis du forsøger at synkronisere din iOS-enhed med iTunes på et Windows-system, skal du opdatere sine drivere. Gå til enhedschefen på din pc, og højreklik på din iOS-enhed. Â € € € hvis iTunes ikke er i stand til at synkronisere Apple Music, så kan det medføre dette problem.

Hvordan synkroniserer jeg min iPhone til min laptop uden iTunes?

Deaktiver midlertidigt sikkerhedslåsen. Denne maya hjælper også dig med at løse iPhoneÃ, ikke at vise upà , onÃ, "Windows-problemet. ,  Gå til Indstillinger> Tryk på TOUCH ID & PASSCODE> FIND TURN PASSCODE OFF> DISABLEA sikkerhedslås.

Vigtig

Amazon Alexa vil være tilgængelig i udvalgte Coolpad smartphones snart

Amazon Alexa vil være tilgængelig i udvalgte Coolpad smartphones snart

Coolpad Snap 3312A til salg. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hej og velkommen fyre i dag, Im vil være at vise dig en telefon, der er fra tmobile, og det kaldes den kølige fad snap um ordet snap. Tja, man kan sige det passer til en flip telefon. Det er bidsk, men generelt, da dette er fra januar 2019 ...

Coolpad Belleza Flip Phone lancerer 23 juli Hos tmobile For 84 TMO Rapport

Coolpad Belleza Flip Phone lancerer 23 juli Hos tmobile For 84 TMO Rapport

Coolpad Snap leverer en enkel, easytouse kommunikation oplevelse. Nyd stemme og tekstbeskeder og LTE-dækning, så du kan holde kontakten med din familie og venner.

COOLPAD SNAP giver brugerne en enklere telefonoplevelse i en smartphonedomineret verden

COOLPAD SNAP giver brugerne en enklere telefonoplevelse i en smartphonedomineret verden

COOLPAD SNAP giver brugerne en enklere telefonoplevelse i en smartphonedomineret verden

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Lær om de vigtigste funktioner og specifikationer af Coolpad Surf. På denne side kendetegn Vigtigste kendetegn Specs Nøgle kombinere førsteklasses design og kraftfulde teknologi til at tillade sømløs høj sp

COOLPAD SURF BATTERI PROBLEMER

COOLPAD SURF BATTERI PROBLEMER

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til udskiftning af batteri til Sprint Coolpad Surf CPLD429 2600mAh samme dag skib til de bedste online priser på ebay gratis forsendelse til mange produkter

Arkiv

Arkiv

Brug denne side til at identificere softwareversioner til Coolpad Surf samt detaljer om de seneste softwareopdateringer. På denne side Identificer enhederne aktuelle softwareversion anmeldelse softwareversion de

Ny Coolpad Surf plejer aktivere Boost Mobile Community

Ny Coolpad Surf plejer aktivere Boost Mobile Community

Lær mere om parabol netværk forudbetalte tjeneste, Boost Mobile. Fra prisfastsættelse, planer og telefon alt, hvad du ønsker at vide, på ét sted.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.