Hvordan du tilslutter din iPhone til dit TV

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du har et TV, der giver mulighed for at tilslutte en USB til din telefon kan du få en Plug and Play-kabel, der har en HDMI side, en USB-forbindelse og også Belysning side til din iPhone, i stedet for at skulle købe to forskellige kabler. Men huske på, at visse HDMI kabler vil ikke støtte betalt abonnementer og apps.

Hvordan du tilslutter din iPhone med en plug and play kabel

Til tv, der Dont support Airplay, der er særlige programmer, afhængigt af mærket på dit tv, der giver dig mulighed for at spejle det, du ser på din iPhone på dit TV. På denne måde kan du spille spil og streame dine betalte abonnementer på en stor skærm.

Hvad har du brug for?

Afhængigt af mærke af din smart-tv kan der være en helt specifik app til at streame fotos og videoer direkte fra din iPhone, og du kan også bruge den app som en fjernbetjening. Hvis du ikke har en TV-specifik app, Nero Streaming Player app kan du spejle indholdet i din iPhone direkte til din smart-tv.

Hvordan du tilslutter din iPhone til dit Smart TV

Hvis du har en Apple TV, kan du bruge dens funktioner til næsten øjeblikkeligt slutte telefonen til dit tv. Du kan bruge indstillingerne til at streame musik, præsentationer, dele billeder på dit TV, se videoer og meget mere. Nogle af de nyeste TV har også Airplay indbygget, hvilket betyder at du kan tilslutte direkte ved hjælp af processen nedenfor.

Hvad har du brug for?

Når du tilslutter din iPhone til dit TV med mulighed bedst for dig, kan du begynde at se alt det, du ser på din telefon på dit TV â € ”du Arent begrænset til blot video, kan du også spejle skærmen, som er fantastisk til at kigge på billeder og endda surfe hjemmesider.

Husk, at for en bedre visning du kan slå din telefon sidelæns, normalt, videoer gøre dette automatisk på både telefonen og dit tv, og selv hvis din telefon er vandret, vil det ændre til fuld liggende visning på dit TV.

Hvordan til at spejle din iphone pro til en tv

Ligesom altid, mange problemer er løst med en hurtig genstart. Hvis skærmen spejling ikke fungerer på iPhone 12 Pro, kan en hurtig genstart være lige, hvad lægen bestilt. For at genstarte din iPhone: Gå til Indstillinger> Generelt> lukket ned. Hvis skærmen spejling stadig isnt arbejder på iPhone 12 Pro efter en frisk genstart, gå videre til den næste fix på listen.

Genstart din tv

Når Apple skærm spejling isnt arbejde, er det næste løsning, du skal prøve at genstarte tv'et. Den nemmeste måde at gøre dette er det afprøvede og sande metode stikket ryger ud det, venter på et minut eller deromkring, så sætte det i igen

. Giv det et par minutter til at starte op, så prøv spejling til enheden igen. Oftere end ikke dette vil løse problemet, men hvis skærmen spejling stadig isnt arbejder på iPhone 12 Pro, gå videre til næste trin.

Tjek din Wi-Fi

For at løse dette problem, skal du genstarte din router / modem og se om det hjælper. Dette er en simpel fix thats kendt for at løse mange tech-relaterede problemer. Start med at genstarte din router: Tag alle kablerne fra enheden og derefter vente et par minutter. Når du sætter det i igen, skal du vente et minut eller to for enheden at sætte op. Når din router er oppe at køre igen, kontrollere, om skærmen spejling virker. Hvis den ikke gjorde, er det tid til at gå videre til næste trin.

Kontroller, at enhederne er på samme Wi-Fi-netværk

Grunden Apple skærm spejling isnt arbejder på iPhone 12 Pro kan være fordi Enheder er for langt væk fra hinanden. Grib din iPhone og tage det så tæt på destinationen enheden som muligt og derefter forsøge at oprette forbindelse.

Sørg for, at destinationen enhedsunderstøttelse skærm spejling

Hvis skærmen spejling isnt arbejder på iPhone 12 Pro, kontrollere, om destinationen enhed opfylder krav til hardware. I de fleste tilfælde, så længe destinationen enhed fungerer med Apple AirPlay mærkat på det, bør det understøtte skærm spejling.

Sørg for at du har de seneste opdateringer installeret

Hvis Apple skærm spejling isnt arbejder på iPhone 12 Pro, skal du sikre dig, at du har de seneste opdateringer installeret. Dette gælder for dine Apple-enheder, så sørg for at have den nyeste system og firmwareopdateringer installeret.

Kontakt Apple

Du har også brug for en lyn til Digital AV-adapter. Du kan købe kablet fra Apple eller vælge en tredjeparts version â € "Bare sørg for, at en tredjepartsadapter indeholder" High-Bandwidth Digital Content Protection. " Tilslut derefter AV-adapteren til lynporten på din iPhone og til dit tv eller skærm via HDMI-kablet.

Brug AirPlay til at afspejle din iPhone til Apple TV eller Samsung TV

Et Apple TV er ikke en nødvendighed for at afspejle din iPhone-skærm trådløst. Der er en lang række andre muligheder, herunder Roku Streaming-enheden, som giver dig mulighed for at afspejle din iPhone-skærm til et tv ved hjælp af Roku-appen.

Stream iPhone til tv ved hjælp af Chromecastâ

Emma Witman er en Asheville, NC-baseret Freelance Journalist med en stor interesse for at skrive om hardware, PC Gaming, Politik og Personal Finance. Hun er en tidligere kriminalitetsreporter for en daglig avis og har også skrevet i vid udstrækning om bartending for insider. Hun må eller ikke dømme din drikkeordre, når du er bag stangen. huller hende på twitter på emwity.

Introduktion til AirPlay

Fotoelementet er relativt let at forstå. Her streames fotos fra en iOS-enhed til tv-skærmen via Apple TV-boksen. Billeder er streamet uden billedtab, fordi den relativt lille billedfil sendes i cachen på Apple TV-boksen. Forsinkelsen afhænger af dit WiFi-netværk og megapixelanten af ​​billedfilen.

Dette er aktiveret af æbler ekstremt integreret økosystem, der gør det muligt for alle enheder at kommunikere frem og tilbage. Fordi IOS-systemet er så ekstremt integreret, er det muligt at dele indhold mellem enheder uden bekymringer for piratkopiering. Med andre ord er den integrerede iOS-tilgang, hvad der gør det muligt for AirPlay at være åben. Omvendt er Androids fragmenteret tilgang den eneste grund til, at det ikke har en AirPlay -moder . Android er ikke integreret og sikkert nok til at give brugerne mulighed for at dele indhold mellem enheder, som det er muligt med AirPlay. Dette er ikke googles valg, men i stedet et krav dikteret af indholdsejere.

Hvordan AirPlay Mirroring Works

Airplay spejling udvider sig på mulighederne og giver også brugerne mulighed for at få to forskellige videostrømme på tv-skærmen og iPad / iPhone-skærmen. Systemet er integreret i spil af spiludviklere, for eksempel at gøre iPad 2 et ratt, mens du streamer raceroplevelsen til tv'et. Apple TV-boksen kan endda modtage flere vandløb via AirPlay spejling. Hvis du ejer to iPads og det nyeste FIFA-spil, kan du konkurrere på den store stue-skærm, hvis AirPlay spejling er aktiveret på begge iOS-enheder.

Således er AirPlay og AirPlay-spejling to separate elementer af æbler streaming system. De arbejder på forskellige måder, teknisk, men skønheden i det hele er, at systemet automatisk bruger den bedste løsning i et givet scenario, og skifter problemfrit mellem de to uden at lade brugeren vide. Sig, at du f.eks. Gennemse internettet på din iPad- og tv-skærm via AirPlay Mirroring, og naviger til en hjemmeside med en videostrøm. Når du klikker på Afspil, vil videostrømmen automatisk bruge AirPlay i stedet for AirPlay Mirroring og Stream fra internetkilden direkte til Apple TV-boksen. Når du stopper strømmen, er AirPlay-spejlingen problemfrit aktiveret igen.

Airplay i fremtiden

Ovennævnte situation vil mindske fornøjelsen og glæden ved at se en film. Alle ville elske at se en fuldskærmsvisning, mens du spejler fra en telefon. I denne artikel vil vi hjælpe dig med at se videoer og billeder på fuld skærm, mens du spejler.

Del: Hvordan laver jeg min skærm spejl fuld skærm med forskellige enheder?

Når du har en præsentation, hvor du skal vise noget på din telefon, er det meget bedre at afspejle din iPhone på en stor skærm. Imyfone Mirltono er en skærmspejlingssoftware, der simpelthen kan Screencast din iPhone til pc. Den nyeste version giver dig også mulighed for at styre din iPhone fra din computer, da de fleste skærmbilleder ikke kan gøre det.

Hvordan afspejler jeg Android-telefon til Windows PC på fuld skærm?

Imyfone Mirrulo er et vidunderligt Android Screen Mirroring Tool på markedet. Uden tekniske færdigheder kan alle afspejle din Samsung, Huawei eller Xiaomi-telefon til computer / laptop / vinduer med en fuld skærm, især når du ser videoer eller spiller Android-mobilspil.

Hvordan spejler jeg min iPhone / iPad til tv på fuld skærm?

Tilslutning af iPhone til forskellige tv-mærker er ret nemt ved at bruge Mirrormeister. Du kan downloade denne applikation på din iPhone / iPad, og så kan den nemt være forbundet til populære tv-mærker, såsom Samsung, TCL, Sony, LG og mange flere. Det kan også tilsluttes streaming enheder, såsom Roku og Chromecast. Når du har installeret applikationen, skal du følge de givne trin.

Trin 4: Tryk på Start afspejling og tryk derefter på Start Broadcast. Det tager et par sekunder at starte udsendelsen. Du kan bruge din iPhone / iPad i Landskabstilstand. Spil enhver 16: 9 video eller billede, og det vil være på fuld skærm.

Hvordan afspejler jeg en pc-skærm til tv på fuld skærm?

Trin 1: Tilslut din pc og tv til samme Wi-Fi. Hvis din pc allerede er tilsluttet det samme netværk ved hjælp af Ethernet, skal du bare kontrollere TVS-forbindelsen. Desuden skal du aktivere Bluetooth på begge enheder.

Vigtig

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Køb Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Pakistan At Daraz.pk. Bestil Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Karachi, Lahore hele Pakistan.

iPhone 11 skærmbeskytter

iPhone 11 skærmbeskytter

Beskyt din iPhone edgetoedge med vores præmie hærdet glas skærmbeskytter med avanceret indvirkning forsvar. Til iPhone 6 iPhone 11 enheder. Shop nu.

iPhone 12 skærmbeskyttere

iPhone 12 skærmbeskyttere

Alpha Glass er iPhone 12 Pro Max Screen Protector, der giver CrystalClear Fortified Defense til din skærm Otterbox

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

Ultraprotective, ridsefast, høj densitet hærdet glas. Vil splintre men ikke fragment når beskytter din iPhone skærm, så er 100 sikkert at bruge.

Golf Target Display Protect

Golf Target Display Protect

Target har alle dine favoritter, herunder OtterBox Apple iPhone 12 Mini Alpha Glass beskyttelses film fra OtterBox. Få din dag på Fandom Shop.

onn. Beskyttelse Glas Skærmbeskytter til iPhone 66s78SE 2020 Walmart. om

onn. Beskyttelse Glas Skærmbeskytter til iPhone 66s78SE 2020 Walmart. om

Hjælp holde dine elektronik skærme, og hvad der på dem, sikkert med 3M beskyttelse af privatliv og produkter. Undgå visuelle hacking, skærm ridser, og blænding.

Samsung Galaxy skærm beskyttere tilbyde S22, S22 og S22 Ultra størrelse sammenligning

Samsung Galaxy skærm beskyttere tilbyde S22, S22 og S22 Ultra størrelse sammenligning

Samsung skærm beskytter fra OtterBox skærm beskyttelse til alle Samsung-enheder

Salesforce udviklere

Salesforce udviklere

Snydere bruger seks nye typer af falske sms'er at narre ofre til at dele personlige data og betalingsoplysninger.

Comuncate con nosotros Atencin al cliente State Farm

Comuncate con nosotros Atencin al cliente State Farm

Si necesitas Soporte o ms informacin, ponte da contacto con FedEx da Repblica Dominicana por correo electrnico o telfono. Nuestro equipo est listo para ayudarte.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.