Hvordan gør Touchscreen Test på Android

Android hemmelige telefon kode For Touchscreen Test

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Gør du ved, du kan bruge skjulte hemmelige koder til at køre hardware test i en Android smartphone? Disse sæt af koder anvendes til at diagnosticere og teste både hardware og software af din Android smartphones. Så hvad der rent faktisk er de hemmelige koder? Hvordan ser de ud? Hvem kan bruge sådanne hemmelige koder? Og hvordan man bruger disse koder til at køre testen på dine Android-enheder? Lets Diskuter.

Hvad er den hemmelige kode til hardware test i android?

Secret Code er det sæt af særlige kommandoer eller instruktionen, der udføres for at udføre en bestemt opgave inden for dine Android-enheder. Disse koder bruges under hardware og software test på Android. Hemmelige koder hjælper os også til at aktivere og deaktivere masser af skjult indstilling. Ved hjælp af en sådan kode, kan du nemt tjekke telefoner hardware og software. På samme måde kan du få oplysninger om telefonen, nærmere oplysninger om de programmer, du har brugt, batteri information og meget mere. Det vigtigste formål med at bruge sådan kode er at kontrollere, om enhederne fungerer godt eller ej.

Hvordan hardwaretest hemmelig kode ud?

Hemmelige koder er en kombination af forskellige specialtegn, tal og bogstaver. Som et resultat, de er numerisk eller symbolsk. Nogle af de eksempler på hemmelige koder er * # * # 4636 # * # *, * # * # 0 * # * # * osv

hemmelige koder er de skjulte funktioner i Android-enheder, så alle er ikke bekendt med en sådan koder. Sådanne koder er især brugt af den erfarne bruger. Man kan bruge disse koder, hvis de er stærke teknisk. Misbrug af sådanne oplysninger kan føre til tab af data eller hardware skader. Det anbefales derfor at bruge, hvis du er teknisk god.

Dont brug for en separat app til at køre hardware testen med hemmelige kode

Du behøver ikke et program til at køre hardware testen i Android smartphone. Bare træk opkaldet opringer og tryk den rigtige instruktion. Telefonen vil automatisk vise oplysningerne, så snart brugeren er færdig skriver den hemmelige kode.

Liste over hemmelige koder, der bruges til at teste hardware på dine Android-enheder

Her er screenshot fra hardware test af Android smartphones. Den kode, der bruges til at teste hardware er * # * # 4636 # * # *. Skærmbillederne nedenfor viser oplysninger om batteriet, brug af telefoner ansøgning og oplysninger om telefonen.

Bemærk: hemmelige koder kan ikke arbejde i nogle tilfælde, fordi det kan variere alt efter smartphones. Derfor i så fald bør man forsøge specifikke hemmelige koder for de særlige smarte enheder fra ovenstående hemmelige kode liste. Også, hvis du er fortrolig med andre hemmelige koder er du velkommen til at dele sådanne koder i kommentarfeltet nedenfor.

Mere på hardware-test

Har du haft problemer med din Sony Xperia mobiltelefon ikke reagerer på din berøring ordentligt? Gør dele af din touch screen reagere forkert eller slet ikke? Leder du efter en måde at teste den berøringsfølsomme skærm på din Sony Xperia smartphone? Så du ikke lede længere. Denne denne tutorial vil vise med billeder en af ​​de bedste metoder til at bruge for at teste den berøringsfølsomme skærm på en Sony Xperia smartphone.

Chipotle Springfield Town Center

Før vi begynder

Denne tutorial vil blive demonstreret ved hjælp af en Sony Xperia kører på Android 4. Jelly Bean, en Sony Xperia M dual at være specifik, og mens de skridt bør svare til de fleste Sony Xperia smartphones de trin og metoder, der anvendes, kan afvige fra telefon til telefon og måske endda er forskellige afhængigt af, hvilken version af Android din mobiltelefon er i øjeblikket opererer på.

Brug af en android stjerne kode

En af de bedste måder at teste den berøringsfølsomme skærm på en Android smartphone er at få adgang til diagnostisk værktøj, der ofte forudindstillede ind mange Android-smartphones. For at gøre dette alt hvad du skal gøre er at indtaste en bestemt stjerne kode beregnet til denne enhed, som skulle bringe en service menu og lad du teste bestemte komponenter eller dele af din mobiltelefon.

For at indtaste denne kode alt hvad du skal gøre, er at åbne op opkaldstastaturet på din mobiltelefon, som om du kommer til at indtaste et telefonnummer, skriv kommandoen koden, og derefter teste funktionaliteten af ​​den specifikke funktion eller en del af din Sony Xperia mobiltelefon.

Test den berøringsfølsomme skærm på din Sony Xperia smartphone

Efter tryk på telefonen tast Sørg for, at opkaldstastaturet, eller Key Pad viser og derefter skrive i * # * # 7378423 # * # * eller * # * # SERVICE # * # *. Denne stjerne kode Kommando kan bruges på mange Sony Xperia mobiltelefoner for at åbne en menu, som kan give dig mulighed for at tilpasse din mobiltelefon, så tjek det indstillinger, eller endda køre en diagnostisk test, som er det, vi rent faktisk har planer om at gøre. Bemærk: Hvis du skriver i denne kode og tjenesten menuen gør ikke automatisk poppe op så prøv at trykke på knappen opfordring til at udføre kommandoen. Hvis der ikke sker noget derefter denne kode wont arbejde på din specifikke mobiltelefon, og du kan have brug for at prøve en anden stjerne kode Kommando.

På Sony Xperia M sin smukke selv- forklarende da det faktisk viser en Touch screen mulighed, men andre telefoner kan være mærket forskelligt, eller kan omfatte flere muligheder for at teste den berøringsfølsomme skærm.

Du skulle nu se en tom skærm, som du kan bruge til at teste den berøringsfølsomme skærm på din Sony Xperia. Du skal blot trække eller trykke fingeren ned på eventuelle områder af skærmen, at du synes at være problemer med. Din Sony Xperia bør anerkende overalt, at fingeren eller en pen kommer i kontakt med, og skærmen skal vise præcis, hvor du har rørt.

Dette vil give dig mulighed for visuelt at kontrollere funktionaliteten af ​​hele din touch screen ved at trække fingeren hen over skærmen for at kontrollere og se, om nogen dele er ikke reagerer eller reagerer forkert .

Forsøger at fastsætte en funktionsfejl berøringsskærm

Endnu vigtigere end at vide, hvordan man kan teste en touch screen er at vide, hvordan du løser en funktionsfejl berøringsskærm. Hvis du finder, at din mobiltelefoner berøringsskærmen ikke reagerer korrekt, eller den diagnostiske test passerer men når du lukker diagnostisk værktøj telefonen stadig synes at reagere forkert kan det være nødvendigt at gå videre til næste trin i fejlfinding og begynde at lede efter mulige årsager og bedre endnu mulige løsninger, der kan hjælpe med at få din mobiltelefon til at reagere korrekt igen.

Hvis din telefon falder ind under denne kategori så foreslår jeg gennemgå hvordan du løser den berøringsfølsomme skærm på en Android smartphone. Du vil sandsynligvis finde de råd noteret på at tutorial lærerigt og nyttige, når de søger den bedste opløsning til din nuværende situation.

Tak for læsning

Hvis du gjorde nyde denne artikel, så lad mig det vide, at du kunne lide det ved at trykke på Facebook Ligesom og Google + knapperne nedenfor og dont velkommen til at også sende en venlig bemærkning i kommentarfeltet sektionen under denne artikel.

Tjek, hvor godt din touchscreen virker

De touch screen test viser 2 vertikale linier. Du skal røre en Linea øverst på skærmen med en finger og trække den til bunden af ​​skærmen, og derefter gentage dette for den anden linje. Dette gentages for 3 sæt af linjer, med hvert sæt, der dækker forskellige dele af den berøringsfølsomme skærm digitizer.

En 5 point multi-touch-test følger. Bare røre skærmen med 5 fingre. Bemærk: Denne test springes over, hvis enheden angiver det understøtter mindre end 5 berøringspunkter. Det skal bemærkes, at nogle enheder support 5 eller flere berøringspunkter, men når visse indstillinger gestus er tændt, er enheden begrænset til et mindre antal. For eksempel er OnePlus 5T telefon understøtter 10 berøringspunkter, men når tre fingre screenshot indstillingen er slået til kun 3 berøringspunkter understøttet.

Hvis du føler din Android berøringsskærm fungerer ikke korrekt, hvorfor så ikke sætte det på prøve med et touch test app? Disse apps hjælper dig med at identificere og diagnosticere eventuelle problemer din touchscreen måtte have, med hver af dem at tage deres egen tilgang.

touch screen test

For at starte, lad os se på et touch-test Android-app, der dækker det grundlæggende for at finde "døde zoner" på skærmen. Touch Screen Test har ingen prangende funktioner eller bannerannoncer; alt er det er et tomt lærred, som du kan tegne en linje på med fingeren.

Hvis du ikke kan trække i et bestemt område, det fortæller dig, at touch-funktioner der er blevet beskadiget. På grund af appens enkelhed, det er et godt valg, hvis du ikke har brug for en feature-packed test suite.

Fordi app er helt helliget teste den berøringsfølsomme skærm, kan du ikke navigere i app-menu med fingeren. I stedet skal du trykke på knappen Lydstyrke op på telefonen for at gøre det ud. Når det er på skærmen, kan du cykle gennem menuen med Lydstyrke ned, og tryk derefter på Lydstyrke op for at vælge en indstilling. Det er ikke meget intuitiv, men det er nødvendigt at lade dig teste skærmen, mens menuen er åben.

Fra menuen, vil du finde en nyttig udvalg af muligheder for at skifte og forandring. Det lader dig skifte mellem at tegne prikker eller linjer for at bedre diagnosticere en død plet. Du kan gøre linjen større eller mindre, plus viser yderligere oplysninger såsom hvor mange fingre touchscreen registrerer.

Set som app leveres også med påvisning multipel finger. Hver finger får sin egen unikke farve, som er fantastisk til at teste flere fingerbevægelser samt at gøre farverige designs på lærredet!

multitouch testeren

Hvis du ikke leder efter døde zoner på skærmen, men du er interesseret i, hvor mange fingre på skærmen kan registrere, prøv MultiTouch Tester. Denne app er en af ​​de enkleste Android multi-touch skærm test apps til rådighed, uden tegneværktøjer eller ekstra funktioner. Det lader dig vide, hvor mange fingre telefonen kan håndtere på en gang.

Som du placere flere fingre på skærmen ad gangen, vil MultiTouch Tester nummer hver enkelt og give dem en unik farve. Det vil også holde styr på, hvor mange fingre i alt er registreret på skærmen. Når du slipper fingrene, vil den app stadig huske det højeste antal det opdaget.

skærmen test pro

For at starte, Screen Test Pro tager de to touch-brikker dækket over og sætter dem ind i én app. Den indeholder en line-tegning funktion og en multipel tester finger, som begge gøre arbejdet ganske godt.

Det leveres også med et tryk tester, der kan kontrollere, om din telefon ved, hvis du trykke blødt eller ej. Hvis din telefon ikke har denne funktion, vil dine vandhaner kun vise et resultat af en, når du trykker på skærmen, uanset hvor hårdt du gør det. Mere avancerede enheder, dog vil vise værdier mellem 0 og 1, afhængigt af hvor stærk du trykker ned. Jo højere tallet er, jo mere pres telefonen registrerer.

Screen Test Pro stopper ikke der, dog. Det har flere værktøjer til at teste din skærm evne til display farve og mætning. Der er en pixel tæller værktøj, en " vejrtrækning lys" værktøj til at teste glathed af farve overgange , og en skærm lækage tester. Sidstnævnte kontrollerer, om din telefon kan hæve baggrundslys uden at forårsage lys til at lække ind fra siderne.

Screen Test Pro er en stor one-stop-shop for at teste din skærm, men der er apps, der udfører det samme arbejde for din generelle telefon sundhed. Hvis du er interesseret, skal du sørge for at tjekke nogle apps, kontrollere, om din Android-telefon fungerer korrekt.

touchscreen test

Ikke at forveksle med den første post ovenfor Touchscreen Test er værd at nævne på grund af hvordan det vurderer din skærm. Mens andre testere lade dig tegne et mønster for at finde de døde pletter, Touchscreen test bruger en unik metode, der giver dig en klar indikator for, hvor generende områder er.

Når du starter op den app, kan du se en tom gitter. Når du trykker på en plet på nettet, det lyser grønt og ophold på den måde. Du kan fortsætte rørende prikker på gitteret til at udfylde dem. Hvis du finder en død plet, vil du vide, fordi prikken lyser ikke. På dette tidspunkt, kan du arbejde din vej omkring dette område og se, hvor langt de døde spot når op.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

RCS Messaging tilbyder en rig kommunikationserfaring på Android-enheder ved hjælp af mange chatfunktioner. Få mere at vide om det.

Sådan Turn Off S pen på bestemmelse 5

Sådan Turn Off S pen på bestemmelse 5

Sluk for hurtig opladning og super hurtig opladning modes til at udvide din Galaxys S21, S20, S10, S9 eller Bemærk indbyggede batteri levetid, når du har tid nok til opladning med en lavere strøm.

Sådan slukker du nærhedssensor på Samsung Galaxy S20 Krispitech

Sådan slukker du nærhedssensor på Samsung Galaxy S20 Krispitech

Jeg vil ikke bruge min 5G-tjeneste. Muligheden er ikke præsenteret, der vises i alle mine Google-søgninger om emnet.

Drej brug af telefonens låsekode til eller fra Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Optus

Drej brug af telefonens låsekode til eller fra Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Optus

5G er den seneste funktion, mobilnet er kapret, men det er ikke til rådighed overalt. Hvis du har lyst til din Android-telefon er spild batteri søger efter en ikke-eksisterende 5G-forbindelse, kan du være i stand til at slukke den.

Fejlsikret tilstand LENOVO Tab M10, hvordan man

Fejlsikret tilstand LENOVO Tab M10, hvordan man

Sikker tilstand er en vigtig del af ethvert operativsystem, herunder Android. Mange smartphone ejere er stødt på denne funktion mere end én gang, men for hvad ...

Sådan slukker du sikker tilstand på Android

Sådan slukker du sikker tilstand på Android

Desktop operativsystemer har en sikker tilstand, som du kan starte ind i. Hvis din computer handler op, er det bedst at starte den i sikker tilstand og fejlfind det.

Hvordan du permanent deaktivere Swype på en Samsung Galaxy S4 mini ATT Fora

Hvordan du permanent deaktivere Swype på en Samsung Galaxy S4 mini ATT Fora

Hvordan bruger jeg fejlsikret tilstand på min Samsung I9190 Galaxy S4 Mini Android-telefon

Sådan aktiveres fejlsikret tilstand på Samsung Galaxy Tab 3 V

Sådan aktiveres fejlsikret tilstand på Samsung Galaxy Tab 3 V

Hvordan bruger jeg fejlsikret tilstand på min Samsung Galaxy Tab 3 V Android-telefon

Hvordan kan vi hjælpe dig i dag

Hvordan kan vi hjælpe dig i dag

Glemt din Samsung Galaxy A11 adgangskode eller mønsterlås Denne artikel forklarer nemme metoder til at låse op din Samsung Galaxy A11 uden nulstilling eller tabe data.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.