Hvordan at fastsætte boot loop på iPhone 11

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Ny iPhone 11 Pro Max er låst i bagagerummet skærmen eller Apple-logoet, når jeg sætte den op. Prøv hard reset og sætte det i recovery-mode. Intet held. Alle andre, for at få det ud løkken af ​​ genstart . Gonna at gå til Apples Genius Bar i morgen.

kontrol batteriproblemer

Hvis enheden forbliver på skærmen, der ligner opdatering i mere end 15 minutter, vil det komme ud af recovery-mode, og du bliver nødt til at gentage trin 2 og 3. Hvis alt andet fejler, kan det være nødvendigt at klikke på Gendan for at nulstille den til fabriksindstillingerne. Dette er, hvad vi vil diskutere i næste løsning.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ingen tvivl om, at iPhones har kommet langt og i alle disse år med hver ny iPhone, der har lanceret; vi har set ny og avanceret teknologi. iPhones gør vores liv enklere og så cool! Mennesker, der er Apple iPhones elskere, ser frem til de Apple begivenheder og de meddelelser i den. I år også i september 2022 blev iPhone 11 lanceret.

Og hvis du for nylig har foretaget et skift fra din iPhone 6s Plus eller en iPhone 7 eller 8 til en helt ny iPhone 11 så kunne det være muligt at møde et problem for hård genstart iPhone. Men bekymre ikke mere som denne tutorial, som vi har skabt guider dig i den enkleste måde at gøre det!

Hård genstart / reset vs normal nulstilling indstilling:

Sørg for, at du ikke forveksle en hård genstart / reset med din normale nulstillingsindstillinger. Disse to er helt anderledes som en hård genstart iPhone er ikke ensbetydende med at gendanne indstillingerne for din iPhone. Det er meningen, at fastsætte nogen form for tilbagestående af din iPhone eller hvis din iPhone ikke svarer.

Apple selv ændret denne fremgangsmåde allerede når det udgivet sin iPhone X. Efter at proceduren blev helt anderledes, men for at gøre det nemt for dig har vi nogle enkle trin til dig for at hård genstart iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max:

trin til hård genstart iphone: En

Okay, så du med succes har genstartet din nye iPhone og ja! Gode ​​nyheder er, at det plejer halter igen. At lade dig vide, kan denne procedure også anvendes, hvis du bemærker nogen A13 chip flagskib langsom hastighed. Men også altid huske at den hårde genstart, hard reset og kraft genstart er helt anderledes 3 sætninger, selv at have den samme betydning. Hvad du bør vide er de skridt til at indlede og afslutte proceduren.

Innovative & dygtig digital markedsføring entusiast med 11 års erfaring i Strategi Udvikling & Drift af forskellige faglige sociale medier konti, SEO og indhold udvikling. Succesfuld skabt og udstationerede engagerende sociale medier feeds til at udvikle et stadigt voksende fællesskab af tilhængere for kunder. Du kan kontakte hende på abidihaya2000gmail. om.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Fra iPhone X videre har knap Side taget på mange af de funktioner, der er forbundet med knappen Hjem, såsom tilkalde Siri, trækker op AssistiveTouch genvejen, og mere. Så hvis du endelig har droppet dit hjem knap iPhone til den nyeste iPhone 11, processen med at lukke ned og genstarte er noget, du bliver nødt til at lære det hele.

Din iPhone Side knap stadig bevarer evnen til at sætte din enhed til at sove eller vågner det op med bare et enkelt tryk, men slukke den er ikke længere så ligetil på grund af andre funktioner Apple har tidsmæssigt på knappen. For eksempel, at trykke på og holde knappen nu tilkalder Siri stedet for at bringe op på skærmen magt kontrol.

Option: lukke ved hjælp af din iphone knapper

Som nævnt ovenfor, blot at trykke på-og-holde knappen Side på din iPhone 11, 11 Pro, eller 11 Pro Max vil tilkalde Siri i stedet for at opdrage den "Slide til Power Off" valgmulighed. Nu, for at slukke enheden, har du to muligheder med knapperne.

Du kan samtidigt trykke på og holde Side og volumen op knapper, så lad gå, når den "Slide til Power Off" bar vises og knalde på baren for at slukke den. Husk, at hvis du trykker på og slipper for hurtigt på lydstyrke op og Side knapper, du risikerer at tage en tilfældig screenshot stedet for at bringe op Luk computeren.

Option: lukket ned fra indstillingsmenuen

Ud over den hardware metode lukke din iPhone, kan du nu lukke din iPhone takket være en option, der er til rådighed inden for dens indstillinger app. For at gøre dette, leder til "Generelt" på siden Indstillinger, derefter rulle ned til bunden og klik på "Luk" for at opdrage den "slide til slukning" valgmulighed.

Mulighed: genstart ved hjælp af din iphone knapper

Når du har slukket iPhone 11, 11 Pro, eller 11 Pro Max hjælp af en af ​​magt ned metoden ovenfor, blot langt tryk på knappen Side og lad gå efter Apple boot skærmen kommer frem. Ud over, at tilslutte din Lightning kabel til opladning eller oprette forbindelse til din computer vil også vende din iPhone tilbage på en €”ingen knap presning påkrævet.

Mulighed: genstart bruge AssistiveTouch

Ud over de ovennævnte metoder, du også har mulighed for at genstarte din iPhone ved hjælp af knapper på skærmen, denne gang i form af AssistiveTouch. Siden iOS 11, har den nyttige Accessibility-funktionen havde en "Genstart" valgmulighed til stede og kan tilgås ved at følge menuen nedenfor. Denne mulighed er den hurtigste måde at udføre en genstart, så længe du har AssistiveTouch tildelt til triple-click Sideknaps genvej.

Option: genstart via stemmestyring

Med iOS 13, har du nu en helt håndfri metode til at genstarte din iPhone 11, 11 Pro, eller 11 Pro Max, høflighed af stemmestyring. Selvfølgelig skal du have Accessibility-funktionen sat op og gjort det muligt at bruge. Så hvis du ikke allerede har gjort det, leder til menuen nedenfor for at få stemmekontrol op at køre.

Hold din forbindelse sikker uden en månedlig regning. Få et Lifetime Abonnement på VPN Unlimited for alle dine enheder med et engangs køb fra den nye Gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale begrænsninger, øge sikkerheden, når du browser på offentlige netværk og meget mere.

Den iOS 13. opdatering har rørt nogle ejere af Apple iPhone 11 som nogle af dem rapporterede, at deres enheder slukket af sig selv og sad fast på Black Screen of Death. Det er, når enheden ikke længere reagerer eller beføjelser på uanset hvor mange gange, eller hvor længe du holder knappen side. Mange tror, ​​at det er en hardware-problem, men faktum er, at det meste af tiden, det er bare en temmelig mindre, firmware-relateret problem, som du bør være i stand til rettelse på egen hånd.

I dette indlæg, vil jeg være at vejlede dig om, hvordan du løser din iPhone 11, der fik stukket på en sort skærm og ikke længere ville reagere. Jeg vil dele med dig et par procedurer at vi har brugt ved fastsættelsen spørgsmål som dette. Hvis du er en ejer af iPhone 11, der fik fast på den sorte skærm af død, fortsætte med at læse, fordi denne artikel kan være i stand til at hjælpe dig ene eller den anden måde.

Før noget andet, hvis du er på udkig efter en løsning på et andet problem, så drop ind på vores iPhone 11 Hjælp Guides side for vi allerede har løst nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Prøv at finde emner, der ligner din, og velkommen til at bruge vores workarounds og løsninger.

Hvad gør man hvis din iphone sidder fast på den sorte skærm af død

Ligesom når din iPhone plejer tænde, den sorte skærm af død er normalt på grund af et system eller firmware nedbrud. Det meste af tiden, vil det efterlade en indtryk at telefonen har en alvorlig hardware problem, da det ikke længere ville reagere på sin oplader eller når du trykker på afbryderknappen. Men det er ikke normalt er tilfældet, i virkeligheden, du kan være i stand til at ordne det ved at gøre følgende procedurer : En

Først løsning: udføre den tvungne genstart til fix iphone sidder fast på sort skærm

Når det kommer til spørgsmål som den sorte skærm af død, den allerførste ting, du skal gøre, er den tvungne genstart. Oftere end ikke, at gøre denne procedure vil løse problemet, især hvis dens forårsaget af et systemnedbrud. Den tvungne genstart er en simuleret batteri fjernelse, der vil genopfriske din telefoner hukommelse og genindlæse alle sine tjenester. Her er hvordan dens gjort: Â

Hvis logo viser, så problemet er løst. Thats hvad alt hvad du har brug for at få dette problem løst. Men hvis det stadig har den sorte skærm efter dette, så prøv at gøre det samme procedure et par gange mere før hoppe til den næste metode.

Anden løsning: give din iPhone til opladning og gøre den tvungen genstart

Det er også muligt, at batteriet var fuldstændig drænet og at lige før enheden slukket, kan firmwaren allerede styrtede på grund af utilstrækkelig batteri. Som du ved, vil de fleste tjenester og funktioner slukkes, hvis enheden når et kritisk batteriniveau. Dette ville ofte resultere i et nedbrud. Så hvis det virkelig er tilfældet, så beskæftiger du dig med et par smukke mindre problemer, som både forlader iPhone 11 på en sort skærm.

Forudsat at du har gjort din iPhone 11 arbejde efter at have foretaget en af ​​de -procedurer her, men problemet opstår nu og da, er dit næste handlingsforløb en nulstilling. Dens fordi hvis systemet holder sammen med det nu og da, er det klart, at problemet er med firmwaren. Det bedste, du kan gøre ved et sådant problem, er naturligvis en nulstilling.

Vigtig

Sådan Disable Samsung Pay på Android

Sådan Disable Samsung Pay på Android

Ønsker du at fjerne junk apps fra din Samsung telefon Tjek listen over Samsung bloatware sikkert at fjerne ved hjælp af ADB eller andre metoder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dette er en hurtig vejledning om, hvordan du tilføjer og fjerner Samsung-konto på Galaxy S20. Illustrory tutorial om tilføjelse og sletning af en Samsung-konto fra GS20.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

den nyeste metode til Unlock Samsung J7 Prime FRP Bypass Gmail Android 8 Oreo Uden Sim Cardeasily ved at følge nogle enkle trin.

Samsung A5 2017 frp bypass uden pc

Samsung A5 2017 frp bypass uden pc

Find ud af i denne vejledning, hvordan du åbner din Samsung Galaxy J7.

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Sådan at sætte i et sim-kort Hvordan indsætter jeg et SIM-kort for at installere et SIM-kort 1 Fjern bagdækslet 2 Fjern batteriet 3 Indsæt SIM-kortet ind i SIM-kort slot med guld kontakter vender nedad. Det

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Denne artikel handler om, hvordan du fjerner SIM-kort fra en iphone mobile enhed. iphone kan bruge nano sim-kort med forskellige netværk

fjerne SIM-kort iPhone 12 pro

fjerne SIM-kort iPhone 12 pro

I webcontactus.com finder du kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Køb iPhone 7 Plus 5.5 Udskiftning Sim kort bakke Reader Holder Slot Black fra Walmart Canada. Shop for flere Mobiltelefon Dele Batterier tilgængelige online på Walmart.ca

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Apple iPhone er udstyret med et SIM-kort, der lagrer de oplysninger gemt på enheden. Lejlighedsvis, opstår behovet for dig at fjerne eller udskifte dette kort. For eksempel, hvis du køber en ny iPhone kan det være nødvendigt at fjerne SIM-kortet fra din gamle iPhone, før den ledes videre til en anden medarbejder eller en ven, eller før ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.