Sådan formaterer SD-kort på LG Stylo 5

Hvad skal man gøre, hvis du ikke kan flytte apps til SD-kort på Android UnlockUnit

En fan af showet vidundere, hvordan man bruger microSD-kortet i sin LG Stylo 5 som internt lager for at lette mangelproblemer. Jason Howell forklarer adoptable opbevaring og viser en række måder, han frigør enhedens diskplads, når de kører lavt.

links.

Denne metode fungerer ikke på alle mobiltelefoner. I tilfælde, hvor det ikke fungerer for dig, kan du faktisk gå videre til den anden metode. For at flytte de programmer, der er installeret på din LG Stylo 5 til SD-kortet, skal du gå til menuen Indstillinger. Når du er der, skal du gå til fanen Ansøgning. Du vil efter at finde ud af alle de programmer, der er installeret på din LG Stylo 5. Du skal vælge det program, du vil kopiere til SD-kortet for at åbne dens konfigurationsside. Du bør finde ud af denne side en knap navngivet: Flyt til SD-kort. Alt du skal gøre er simpelthen at klikke på det for at kopiere programmet. Hvis du ikke vil se dette, skal du bruge den anden metode.

Flytte applikationer til LG Stylo SD-kortet med en applikation

Der er flere applikationer, der giver dig mulighed for at kopiere applikationer til LG Stylo 5 SD-kortet. Fordelen ved at udnytte denne metode er, at den vil tillade at flytte alle applikationer på én gang. Blandt disse applikationer finder vi AppMgr III, som vi har testet, og det fungerer utroligt godt. Vi af den grund rådgiver dig om at installere det og blive guidet. Dens helt instinktive og let at udnytte. Du er i stand til at flytte alle dine apps til SD-kortet på LG Stylo 5 om få sekunder.

Hvor din telefonopbevaring er fuld, skal du bare flytte dine apps til SD-kortet. Men hvad sker der, når flytningen til SD-kort-knappen er gråtonet ud? Det betyder, at du ikke kan flytte apps fra det interne lager til dit SD-kort.

Udvikler valg

Nogle gange gør udviklere af Android Apps ikke dem tilgængelige for overførsel til SD-kortet. Her bemærker du, at flytningen til SD-kort-knappen er gråtonet ud. Dette kunne være en af ​​grundene til, at du ikke kan flytte din app til et SD-kort.

widget support

En anden grund til dette problem er widget-supporten. Når du installerer en app på SD-kortet, kan widgeten fra den pågældende app være utilgængelig for din LG-enhed. Som følge heraf kan din app nægte at køre. Du skal genstarte din enhed, før widgeten kan fungere godt.

Konto og synkroniseringstjeneste

Jeg har brugt en app kaldet 'Activity Launcher' en gang i fortiden for at deaktivere Knockon-funktionen i telefonen. Det blev gjort efter eksplicitte instruktioner om, hvordan du bruger appen til at starte en skjult Android-funktion, der ikke er tilgængelig i den normale 'indstillinger' gruppe til udført dette. Ved nogen, om det er muligt at bruge dette til at opnå funktionen 'Adoptable Storage' ??

Uanset om de er billeder, musik eller videoer, vi ved, at de vigtigste ting på folks telefoner er gemt i brugerhukommelsen. Moto G Stylus tillader dig at udvide din hukommelse ved at bruge et Micro SD-kort.

Overfør filer

iPhone 12 mini case ultra hybrid

Du har ikke mere plads på din LG Stylo 5 for at tage billeder eller downloade applikationer. Faktisk vil du gerne overføre dine billeder til SD-kortet for at opnå intern hukommelse. Rejse snaps eller selfies kan tage meget plads i en telefons hukommelse Android. Derfor er det nødvendigt at flytte billeder til SD-kort. Først og fremmest vil vi finde ud af, hvordan man kan overføre fotos fra LG Stylo 5 til SD-kort, og derefter vil vi detalje et program, der kan hjælpe dig med at overføre dine filer. Og endelig, hvordan du kan vælge standardplaceringen for dine fremtidige billeder på din LG Stylo 5.

Hvordan til at overføre dine billeder til SD-kortet med din LG stylo?

Du skal først og fremmest kontrollere, om du har et SD-kort på din LG Stylo 5. For at gøre dette, skal du åbne dit SIM-kort slot og micro SD er placeret ved siden af. SD-kortet er et hukommelseskort eksternt til din Android mobil. Det vil nogle gange nødt til at være formateret på 1. start.

Hvad er den teknik til at overføre dine billeder til SD-kortet ved hjælp af et program?

Pas på ikke at overføre systemfiler fra din LG Stylo 5. princip vil være den samme for alle programmer. Du skal bare nødt til at administrere og flytte dine filer som du vil og dermed spare hukommelse i din LG Stylo 5 mobil.

Sådan overføres billeder fra din LG Stylo ved hjælp af en computer?

Når du tilslutter din LG Stylo 5 til en computer, kan du få adgang til disse filer. Husk at tillade forbindelsen. Du skal bare kigge efter filen DCIM, kamera eller billeder af din LG Stylo 5, skære filen og indsætte den i DCIM-filen på dit SD-kort. Hvis det ikke eksisterer, skal du oprette det. Der er software til overførsel af filer, fotos, videoer osv.

Sommetider tilfældigvis er du ved at forblive uden lagerplads på din telefoner intern hukommelse, men det er ikke noget at bekymre sig om. Det er trods alt, hvorfor du får et microSD-kort til, for at flytte ting væk på det. Men hvad nu hvis duâ € |Cant?!

Sådan flyttes apps til SD-kort

Her kan du vælge den app, du vil flytte ved at trykke på den, og du får et par muligheder, herunder flytningen til SD-kort-knappen. Du skal blot trykke på den, og overførselsprocessen vil begynde. Afhængigt af appens størrelse kan det tage fra et par sekunder til et par minutter.

En anden hurtig måde at gøre dette på er at bruge en pc eller en Mac. Bare tilslut telefonen til den via USB, og åbn derefter et vindue og kig gennem indholdet. Du vil se både det interne lager og SD-kort som separate lagerenheder. Og den bevægende proces er faktisk ret nemt, da du bare trækker og slipper varer fra den ene side til en anden. Bare sørg for at du forlader disse systemfiler alene!

Hvorfor kan jeg ikke flytte apps til SD-kortet?

Du bør dog vide, at nogle apps ikke kan flyttes til microSD-kortet, mens nogle telefoner vil ikke lade dig flytte nogen app overhovedet. På ældre versioner af Android er flytningen til SD-kort indstillingen faktisk gråtonet!

Og det kan være rigtig frustrerende og få dig til at sige mange ikke-så-nice-ord om telefonen og de folk, der gjorde det sådan. Fordi ja, det kan enten være en app-udvikler eller producentrelateret problem.

Hvilke apps kan ikke flyttes til SD-kort?

Jeg taler om dem, der kommer forudinstalleret på din telefon, som f.eks. Google Chrome, YouTube eller meddelelsesappen. Lad os heller ikke glemme det bloatware craâ € |sorry, unødvendige beløb af apps hver producent indlæser telefonen med. Jeg kigger på dig, Samsung, men nogle andre producenter er i samme situation.

Udover disse apps, der har flyttet til SD-kort-optionen, er der også enheder, som ikke understøtter denne funktionalitet. Dybest set viser de bare ikke den bevægelige mulighed, som f.eks. Motorola Moto X Pure, for eksempel, som mange brugere er klager om. Dette er hvad der sker, når de skynder sig opdateringer i produktion så hurtigt, som en reddit-brugere konkluderer .

Sådan flytter du apps til SD-kort, selvom indstillingen er gråtonet

Ok, theres en ting, jeg vil starte med, før jeg kommer i tekniske detaljer: Jeg er ikke den største fan af rooting. Jeg har gjort det en gang, tingene gik ok, men for mig er lager Android mere end nok. Men for at aktivere denne mulighed skal du have en rodfæstetelefon. Alt godt, lad os se, hvordan det er gjort nu!

Wrap-up

Kontroller / r / Android Wiki først for at se, om dit spørgsmål findes der. Hvis du simpelthen leder efter tips om, hvordan du spruce din enhed, skal du kigge gennem de gamle / r / android ugentlige tråde for nogle ideer.

Regler

Vær sød. Behandle andre med respekt, selvom du ikke er enig med deres råd. Derfor bør du forvente, at andre også er gode til dig. Rapportér enhver, der giver en med vilje uhøfligt svar.

Postflairs bør følge disse retningslinjer. Postflairs er ikke påkrævet, men kan hjælpe med støtteprocessen. Hvis det er fastslået, at en flair ikke bliver brugt korrekt, vil OP blive messaged beder om at ændre det til en mere passende flair.

Support links

I denne artikel skal vi undersøge proceduren for overførsel af apps til SD-kortet. Bemærk venligst, at fabriksapplikationer, f.eks. Google Maps, indstillinger ikke er Overførbar Da de er indbygget.

Årsager til at flytte apps til SD-kort

Ved nogen, hvordan du flytter apps til SD-kortet på en AT & T LG G5? Denne rigning er lyn hurtig, og jeg vil helst ikke true med apps på det interne lagring. Tak på forhånd for eventuelle input

Jeg er ikke sikker på, om dette vil fungere, men værd at prøve. Først skal du gå til Indstillinger, og se derefter alle dine apps, tryk på appen, når du vil flytte, og tryk derefter på 'Flyt til SD-kort'. Sandsynligvis vil ikke fungere, men værd at prøve.

Vigtig

Sådan låser din telefon skridtvise guide

Sådan låser din telefon skridtvise guide

Frigørelse din telefon er enkelt og denne guide vil forklare, hvordan man gør det, uanset hvad netværk du er på.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorola Moto G 3rd gen XT1541 Fejlfinding Jeg kan ikke starte min telefon Din telefon er låst til Vodafone

Samsung Galaxy A10 låse op, når du glemte adgangskode eller mønsterlås

Samsung Galaxy A10 låse op, når du glemte adgangskode eller mønsterlås

Telefonoplåsning Service Lær, hvordan du låser op for Samsung Galaxy A10-telefon. Find en oplåsningskode til Samsung Galaxy A10 mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Sådan slukke Screen Overlay Settings på enhver Android enhed

Sådan slukke Screen Overlay Settings på enhver Android enhed

Jeg kan ikke bruge nogen apps, fordi den siger at slukke skærmen overlay på indstillingerne, men jeg kan ikke finde den.

Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked Techwalla

Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked Techwalla

Mobiltelefon Computer med internetadgang

Er det muligt at få min ansøgning arbejde i fejlsikret tilstand

Er det muligt at få min ansøgning arbejde i fejlsikret tilstand

Tredjeparts apps og de seneste opdateringer til operativsystemet er ofte årsagen starter telefonen i fejlsikret tilstand kan hjælpe med at indsnævre søgningen efter en synder.

Nulstil Lås Samsung Galaxy A51 Glemt password eller Mønster Lås Lås Nulstil adgangskode

Nulstil Lås Samsung Galaxy A51 Glemt password eller Mønster Lås Lås Nulstil adgangskode

Telefonens låsekode forhindrer andre i at få adgang til indholdet på din telefon, såsom billeder og beskeder. Når telefonens låsekode er tændt, skal det bruges, hver gang du tænder telefonen, og når det har været i dvaletilstand.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan repareres iPhone Holder Genstart eller Crashing Issue 9 Måder

Sådan repareres iPhone Holder Genstart eller Crashing Issue 9 Måder

Lær, hvordan du løser iPhone-genstartsløjfen i denne trinvise vejledning. Vi har opført fire forskellige løsninger til at overvinde problemet i iPhone boot loop.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.