Sådan installeres en hærdet glas Skærmbeskytter

Sådan installeres en skærm beskytter PERFEKT iPhoneAndroid

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du er på udkig efter en guide til at installere din PRIME GLAS skærmbeskytter så youre på rette sted! At få en skærm beskytter er en nødvendighed hvis du er investeret i at holde telefonen sikkert i det lange løb. PRIME GLAS skærmbeskytter er en af ​​de bedste derude, og har hærdet glas, der vil tilføje ekstra beskyttelse, plejer ridse let, og vil være glat at røre ved. Nedenfor har vi angivet en trin for trin guide til hvordan du installerer det ordentligt, så du får mest muligt ud af din nye skærmbeskytter!

Trin: forbereder

Det kan ikke virke som en masse, men selv at vælge den rette overflade til arbejdet på, er vigtigt, når de anvender en skærm beskytter. Thats hvorfor det første skridt i denne proces er at vælge, hvor du vil arbejde! Derfra skal du samle din telefon og emballage sammen på ét sted. Sørg for, at du er arbejder på en ren, godt belyst, og uden kabelrod overflade ud af den direkte vej til en ventilator for at forbedre resultatet af at anvende din skærm beskytter.

Trin: unboxing

Når du har valgt dit arbejdsområde, få alt ud af boksen og lagt ud foran dig, så du nemt kan finde det, du har brug for, når du har brug for det. Pakken indeholder 1 ramme, 1 skærmbeskytter, 1 alkoholserviet 1 microfiber klud, og 2 støv remover pakker. Sørg for at du har alle disse elementer, før du fortsætter.

Trin: skærm rengøring

Dette trin er meget vigtigt. Selv hvis du ikke kan se det, telefonen sandsynligvis har fingeraftryk og støvpartikler, som du ikke ønsker at blive fanget under din skærmbeskytter når du anvender det. Brug alkoholserviet forudsat at rengøre skærmen, og derefter bruge mikrofiber klud til at give det et flot poleret look. Du kan også bruge en af ​​de støv flyttefirma til at fange eventuelle overskydende støv. Simpelthen skræl åbne pakken og dup det gentagne gange omkring din telefon til at indsamle overskydende støv.

Trin: monteringsramme

Placér rammen omkring din telefon. Sørg for at notere, at toppen af ​​din telefon passer sammen med den side af den ramme, der er mærket top. Rammen skal hvile omkring ydersiden af ​​telefonen. Du kan anvende et let tryk rundt for at sikre, at det er monteret korrekt.

Trin: installation skærmbeskytter

Hold op på skærmen protektor, skal du sørge for, at filmen vil blive fjerne vender nedad. Langsomt skræl filmen halvvejs off, startende fra toppen af ​​skærmen protektor hvor hullet til højttaleren er. Sørg for at holde fingrene væk fra undersiden af ​​skærmbeskytter for at undgå at efterlade fingeraftryk. Line up højttaleren slot med højttaleren på din telefon, og line up de øverste kanter skærmbeskytter med rammen. Dernæst placere dine fingre på de øverste kanter af skærmbeskytter til at holde det linet op med rammen og langsomt trække fra resten af ​​filmen. Afslut ved at lette skærmbeskytter på din telefon.

Trin: sidste hånd

Når skærmbeskytter er helt på din telefon, skal du fjerne rammen og komme ud af mikrofiber klud igen. Brug klud til at trykke ned på skærmbeskytter til at glatte det ud. Slip af eventuelle luftbobler ved at skubbe dem mod kanterne. Med det, Youre alle udført og klar til at nyde din telefon med nogle ekstra beskyttelse!

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Vi håber, at denne vejledning var nyttigt under dit installationen eller at det gav dig mod til at vide, at du kan gøre det selv i fremtiden! Hvis du ikke har fået din PRIME GLAS skærmbeskytter endnu, så tjek den links her for at Grib din at holde dine enheder sikkert!

Sådan installeres en skærm beskytter perfekt â € ”iPhone / Android

Den eneste gang vi var vi ville overveje at holde tilfældet under en skærm beskytter installere, er at hvis du var at installere en skærm beskytter, der dækkede hele glas ansigt af enheden. Vi ville kun gøre dette for at sikre en god pasform mellem skærmbeskytter og theres kun én skærmbeskytter var vi måske anbefale at gøre dette.

Trin oprette din plads

De fleste instruktioner ikke omfatter dette skridt som synes fjollet for os. Vaske dine hænder sikrer, at du ikke får nogen utilsigtet udtværing på skærmbeskytter ansigt såvel som forlader fingprints på den klæbende side af skærmen protektor.

Trin Følg installere instruktioner

En anden fjollet skridt, men det er her godt læse instruktionerne. Skærmbeskyttere, der er lidt dyrere tendens til at omfatte installation værktøjer, så skal du have en god idé om, hvordan man bruger dem til at sikre en perfekt installation.

Trin gøre en endelig ren

Vi er skyld bemærket, at mange producenter vil omfatte en lille mikrofiber klud til at rengøre skærmen, men de fleste af dem synes billigt lavet og har tendens til at kaste mere end de indsamler. Til dette trin, bruge noget thats klæbrig at fjerne de sidste rester af støv på enheden. Vi bruger bånd i videoen vejledning, men andre har foreslået komprimeret luft og lint ruller så godt.

Trin linje op på skærmen protektor

Før foring op på skærmen protektor indstille enheden vandret tværs dit synsfelt. Tag skærmbeskytter og træk den selvklæbende mærkat og linje skærmbeskytter op langs udskæringer af enheden. Holding skærmbeskytteren langs hver hjørne vil gøre det lettere for dig at placere skærm beskytter.

Bring skærmbeskytter så tæt som muligt til enheden, og hvis du tror, ​​at alt er linet op, så lad en af ​​siderne falde. Hvis alt ser stadig linet op, lad den anden side falder til enheden.

Trin At komme af med alle de bobler

Når skærmen protektor er på enheden, skal du trykke ned på midten. Dette bør starte vedhæftningen proces på de fleste glas skærm beskyttere, og også gør det lettere at gnide de luftbobler, der vil dukke op på din installation.

støvfri, hvordan du installerer en skærm beskytter på iPhone, hvordan du installerer en skærm beskytter perfekt, hvordan du installerer en skærm beskytter med ud bobler, hvordan du installerer en skærm beskytter uden støv, hvordan du installerer et hærdet glas skærm beskytter hængsel metode, hvordan du installerer et hærdet glas skærm beskytter iPhone 6, hvordan du installerer et hærdet glas skærm beskytter iPhone 6 plus, perma, sætte skærmbeskytter, skærm beskytter installere, skærmbeskytter installation video, skærm beskytter iPhone 6, skærm beskytter iPhone 6 plus, skærmbeskyttelse hærdet glas, hærdet glas skærmbeskytter installere vejledning, uden bobler

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Vi ønsker alle at bevare det perfekte, skinnende skær på overfladen af ​​vores telefoner. For at holde det på den måde, at investere i den bedste skærm protektor er nødvendig. Det er en af ​​de vigtigste tilbehør, du skal have, som vil beskytte din skærm mod skrammer, ridser og endda revner.

Find et støvfrit miljø med minimal forstyrrelse fra vinden. Det er bedst at finde et sted indendørs med en flad arbejdsflade såsom et skrivebord eller et bord. Vask og tør hænderne også. Og nu lader begynde!

Film eller hærdet glas? Hvilken er den bedste skærmbeskyttelse til min telefon? Det kommer an på hvad du leder efter. Film holder længere, glas udseende bedre. Alle skærm beskyttere giver et ekstra lag af beskyttelse til din skærm. Hvis du har tendens til at droppe telefonen en masse, eller har børn behandle din  £ 800 iPhone som en Throwable legetøj, så gå med film. Bortset fra det, gå med hærdet glas.

Do hærdet glas skærm beskyttere virkelig arbejde? Er det godt for min telefon? Hærdet glas skærm beskyttere er typisk tykkere men hård og robust. Det føles glat at røre ved, ligesom din oprindelige skærm. Ikke alene det giver en bedre beskyttelse end film beskyttere, det er scratch og fingeraftryk resistente. Det vil være dyrere, men det er umagen værd .

Hvordan søger et glas skærmbeskytter Sørg for at finde en ikke-støvede omgivelser?. Placer telefonen på en flad skrivebord og rengør dens skærm med vådserviet. Brug derefter en mikrofiber klud til at tørre det tørre. Fjern din skærmbeskytter ud af emballagen, og placer det over skærmen for at kontrollere justering og clearance af kamera pletter / mikrofon huller. Træk forsigtigt tilbage opbakning skærmen beskyttere og placer den klæbende side på skærmen på din telefon. Ved hjælp af en flad kort som dit kreditkort, udjævne eventuelle bobler. Se vores Sådan skærmbeskytter blog. Denne metode virker for hærdet glas skærm beskyttere også!

Kan du fjerner en skærm beskytter Ja, kan du?. Ved hjælp af en flad kort som dit kreditkort vil gøre det trick. Start fra en kant, forsigtigt skræl skærmbeskytter op med kreditkort og langsomt løfte skærmbeskytter. Brug en våd tørring til at rengøre din skærm efterfulgt af en mikrofiber klud. Nu er din skærm klar til en ny skærmbeskytter.

Kan jeg genbruge min skærmbeskytter på? Hvis klæbemidlet ikke er beskadiget, skal det være okay! Fra hvilken som helst kant af din skærmbeskytter skal du bruge et fladt kort som dit kreditkort til langsomt at skrælle og forsigtigt løfte skærmbeskytteren. Rengør skærmen og skærmbeskyttelsen med den våde tørring. Brug en mikrofiber klud til at tørre overfladen af ​​skærmen. Gentag forsigtigt skærmbeskytteren igen og glat eventuelle bobler med dit kreditkort.

Introduktion: Sådan bruges perfekt en skærmbeskytter

Skærmbeskyttere til telefoner og tabletter kan være nogle af de mest frustrerende tilbehør, der skal gælde korrekt. Det forekommer næsten umuligt at kombinere perfekt placering, med at fjerne hver boble. Den værste del er, at du har en prøve at få det perfekt, eller skærmbeskytteren er ødelagt helt. Denne instruktion sætter dog en narre bevismetode til at anvende en skærmbeskytter med lille besvær, og forlade dig med en enhed 100% fri for bobler. Denne metode virker for enhver form for skærmbeskytter på markedet, selv tempereret glas, hvis det er en præference. Nogle skærmbeskyttere indeholder instruktioner og opfordrer til at væve skærmbeskytteren før påføring, men jeg har fundet disse akavede at installere og foretrække den metode, der er skitseret her.

Trin: Indledende enhedsrengøring

Fjern din skærmbeskytter fra emballagen, og skelne, hvilken side af beskyttelsen er op. Fjern ikke beskyttelsesfilmen på den klæbende side indtil senere. Hold skærmbeskytteren på venstre side i orienteringen, at den vil blive installeret på enheden. Tag to stykker scotch tape om en tomme lang, og læg dem på højre side af skærmbeskytteren, med halvdelen af ​​den og den anden halvdel stikker ud af kanten. Nogle gange er rektangulære klistermærker tilvejebragt i protektorens emballage, disse kan også anvendes i stedet for båndet. Afstå fra at bruge nogen form for tape, der efterlader et klæbrigt rod, når det fjernes, fordi båndet skal være nødt til at holde fast i din telefon i det næste trin.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sammenlign Apple iPhone XS MAX 256GB Priser ved CompilleMymobile. om. Se værdiansættelser fra Storbritannien Top Recycling Virksomheder og Sælg din Apple iPhone XS MAX 256GB i dag.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

Vi tilbyder den bedste iPhone XS MAX pris i Pakistan med et år lokal og international garanti. Torsk er også til rådighed. Bestil online eller gennem Whatsapp

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan overføres data fra computer til iPhone XS MAX med lethed Denne artikel opsummerer 3 løsninger, der hjælper med at overføre eventuelle filer fra computer til iPhone XS Max. Find ud af nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler iPhone XS Max med 256 GB Storage anslås til at koste virksomheden kun 443 eller ca. Rs 32,195 til fremstilling, i henhold til en afrivningsrapport fra techinerne.

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Shop eBay for gode tilbud på iPhone XS Max. Du finder nye eller brugte produkter i iPhone XS Max på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Programmeringsværktøj, Qianli MegaIDEA Cloneman Batteri Programmør til iPhone 5Xs Max

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

De seneste opdateringer på IPhone Xs Max fra jeg papir fra nyheder og kommentar til tilbundsgående analyse på iNews. o. k.

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

Ankommer ved man, dec 27 Køb Golden Gate Bridge i San Francisco Californien Design Hvid TPU Gummi Taske Cover til Apple iPhone 10 iPhone X iPhone XS iPhone 10 Sag iPhone X Case iPhone XS Taske på Walmart. om.

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

Hvordan iPhone XS Max stak op mod iPhone X Måling design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.