Sådan gendannes en tabt iPhone-sikkerhedskopi adgangskode 5 måder

Fire Løsninger til Backup Data om Låst iPhone XSX876S6

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

"Når jeg bliver klar til at gendanne min iPhone fra sikkerhedskopien på min Windows-computer, en dialogboks popper op pludseligt og beder en adgangskode for at låse iPhone-sikkerhedskopi Nu kun ved jeg, at jeg har glemt iTunes backup adgangskode og jeg. prøve flere mulige adgangskoder herunder Apple-id adgangskode, iPhone unlock adgangskode, og Windows logon password, men de gør ikke arbejde. Hvad kan jeg gøre for at komme tilbage den glemte iTunes backup adgangskode?"

Hvis du er møde den samme ulejlighed som brugeren over, hvordan kan du låse iTunes backup til din iPhone efter glemte iTunes backup password? For at få den detaljerede løsning, så lad os gå videre.

Lås iphone backup med itunes backup adgangskode værktøj gendannelse

For at låse den låste iPhone-sikkerhedskopi, er det nødvendigt at inddrive de glemte iTunes backup adgangskode. Så er der nogen værktøjer, der nemt kan realisere iTunes backup password opsving? Ja, iSunshare iTunes Password Genius, den brugervenlige iTunes backup password opsving værktøj, skal være den, du søger. Forsynet med Windows-udgave og Mac udgave, kunne iTunes Password Genius hjælpe du låse iPhone backup med 100% garanti i få sekunder, så du kan gendanne din iPhone fra sikkerhedskopien i iTunes.

Her vil vi introducere hvordan at låse iPhone backup på Windows med iTunes Password Genius. Om oplåsning iPhone backup på Mac, skal du få iTunes Password Genius til Mac og gå til sin brugervejledning.

Hvis dit iTunes backup adgangskode er mindre end 3 karakterer, bare bruge prøveversionen. Hvis det ikke er, få den fulde version, og så kan du effektivt gendanne iTunes backup adgangskode uanset hvor lang og kompliceret det er.

Klik på Åbn knappen og iTunes Password Genius vil automatisk finde ud af de eksisterende iPhone backup-filer på din computer. Vælg målet iPhone-sikkerhedskopi fil på listen, og klik på OK-knappen. Og så ville det blive tilføjet til iTunes backup password opsving værktøj. Desuden er det til rådighed for at importere den låste iPhone-sikkerhedskopi ved at klikke Tilføj fil knappen.

Vælg et angreb type fra "type angreb" drop-down box: Brute-force, Mask, ordbog og Smart. Så angive adgangskoden længde og adgangskode rækkevidde. Passende indstillinger vil spare din tid på iTunes backup password opsving. Om, hvordan du vælger den rigtige type angreb, henvises til denne instruktion side.

Når du klikker på Start-knappen, vil værktøjet begynde at finde iTunes backup password med adgangskode angreb, du vælger. Om få sekunder eller minutter senere, ville iTunes backup password være genvundet og vist i et nyt vindue.

Er din iPhone ikke sikkerhedskopiering til iCloud og du ofte få Backup Mislykkedes advarsler eller iPhone sikkerhedskopieres ikke underretninger? Dette er normalt forårsaget af ikke nok lagerplads til rådighed i din iCloud-konto. Der er to muligheder for at løse dette problem!

Iphone backup mislykkedes meddelelse plejer gå væk

Hvad adgangskode? Jeg ikke sætte enhver iPhone backup adgangskode, du dumme iTunes! Hvad er standard adgangskode til iTunes backup? Hvor kom det fra? Hverken du eller iTunes har svarene. Dont bekymring, vi gør! Bare følg trinnene i denne nemme vejledning.

Nulstil din iphone backup adgangskode i iOS og senere

MTX Connects esim er tilgængelig i Moldova. Find alle de data planer og købe det bedst egnede én til din rejse. Chek ud Howtouse og anmeldelser også.

Hvis du har iOS 11, overveje selv heldig! Siden iOS 11, Apple gjort det muligt at nulstille din iPhone-sikkerhedskopi adgangskode. Ærligt, det er noget Apple burde have gjort, da de introducerede iPhone backup-kryptering. Oh well. Vi er her ikke for at dømme.

Nulstil din iphone backup password i ios, og tidligere

Hvis du har iOS 10 eller tidligere, og ikke ønsker at opdatere til iOS 11, den eneste måde at nulstille din iPhone-sikkerhedskopi password er at nulstille din iPhone til fabriksindstillinger, hvilket vil føre til tab af data. Heldigvis nogle af dine data kan stadig reddes.

Bemærk, at kryptering finder sted på selve enheden. Når du har oprettet adgangskoden, er alle dine data krypteret. Du er den eneste person, der kender adgangskoden til at låse din iPhone backup op. Selv en Apple-repræsentant kan ikke genoprette det.

Brute tvingende

Hvis du ikke vil lade maskinerne gøre jobbet, er den eneste mulighed, der er tilbage, gør det selv. Du kan prøve nogle teknikker til at huske din glemte iTunes-backup-adgangskode eller simpelthen gætte hvad det kan være. Vidste du, at næsten 20% af adgangskoderne er fødselsdatoen for deres skaber?

Går gennem iCloud

Hvis du stadig ikke kan huske krypteret iPhone backup adgangskode, kan du gå i ICloud Backup Way. Dette vil sende alle dine data til Apple-servere, men hvis du ikke kan passe mindre om det, skal du bare aktivere denne funktion. Du behøver ikke bruge din iPhone backup adgangskode, når du gendanner fra iCloud.

Låst iPhone: Sådan sikkerhedskopieres iPhone med tre trin

Trin 1Download den gratis prøveversion af iPhone data recovery ovenfor for at prøve. Start dette program efter installation af det. Tilslut din iPhone til computeren, og du vil se grænsefladen som nedenfor. Til iPhone 12, iPhone 11, iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6S / 6C / 5S-brugere, skal du blot klikke på "Start scanning "Knappen i" Gendan fra Panelet "Gendan fra IOS-enhed" for at begynde at scanne den låste iPhone.

Bemærk: For denne software Detektion Din iPhone succesfuldt i trin 1 og trin 2, skal du sørge for, at din iPhone er blevet tilsluttet til denne computer med succes og tryk på "TRUST" til Authorize Tilladelsen for denne computer.

FAQs af sikkerhedskopieringsdata på låst iPhone

Hvis din iPhone er låst for Apple ID, er stjålet, eller iPhone låst til telefonvirus eller hackerangreb, kan du følge ovenstående måde for at sikkerhedskopiere dine vigtige data lige nu. Hvis du kun har glemt din iPhone-adgangskode, skal du finde løsningerne her.

IOS og iPados backups arent næsten lige så sikkert som de data, der er gemt på enheder. Det betyder, at du muligvis kan hente en backup med alle dataene ", selv inklusive gemte adgangskoder og andre personlige oplysninger - til en anden enhed under din kontrol.

Hvis du er i nogen af ​​situationer ovenfor, heres, hvordan man fortsætter. Sørg for, at du først sikkerhedskopierede iOS- eller iPados-enheden, du kommer til at gendanne på separat, eller du er komfortabel at miste alle sine unikke data.

iTunes eller Finder iOS / iPados backup

Hvis du bliver bedt om et kodeord, skal du prøve nogen, du har til rådighed. Der er ingen straf eller lockout periode som med en mobil enhed, hvis du gætter forkert . Du kan også tjekke Personer Password Vaults, hvis du har adgang, herunder systemet nøglering i programmer> Hjælpeprogrammer> nøglering, selvom MacOS-kontoadgangskoden er påkrævet.

Når gendannelsesoperationen er færdig, skal du have adgang til data på den oprindelige telefon eller tablet på enheden Substitution . Hvis en MAC-baseret backup blev krypteret, kan du også have adgang til alle gemte konti, selvom det er sandsynligt, at du vil blive bedt om i nogle tilfælde for at indtaste disse adgangskoder igen.

Skift telefonnummeret fra den oprindelige iPhone til denne kan hjælpe med to-faktorautentificering og adgangskode nulstilles. Kontakt transportøren for at finde ud af at flytte telefonnummeret. Du kan have brug for en pin til transportøren, fuldmagt til nogen uarbejdsdygtigt eller et dødscertifikat og bevis for eksekvering eller anden strøm.

iCloud backup

ICloud backups forbliver sårbare over for krakkere og regeringer subpoenas , fordi mens de er krypteret i ro på æbler servere, er deres data ikke låst med en uigenkaldelig hardwareknap, som den er, når den er på din iPhone eller iPad. I stedet er iCloud-adgangskoden den eneste bar.

Pas på, selvom: Hvis ejeren er død, omfatter Apple ikke overlevende til sine konti. Hvis du informerer Apple, at personen er væk og giver bevis, vil Apple slette kontoen og alle dens data.

Telefonen eller tableten genstarter som en enhed, der er klar til at blive oprettet fra bunden. Følg trinene for at indstille den, og på skærmen Apps og Data skal du trykke på Gendan fra en iCloud Backup og logge ind med de originale enheder iCloud-kontonavn og adgangskode.

spørg Mac

WEVE kompilerede en liste over de spørgsmål, vi får spurgt oftest sammen med svar og links til kolonner: Læs vores Super FAQ for at se, om dit spørgsmål er dækket. Hvis ikke, søger altid nye problemer at løse! Email din til Mac911Macworld. OM inklusive skærmoptagelser efter behov, og om du vil have dit fulde navn brugt. Ikke alle spørgsmål vil blive besvaret, vi svarer ikke på e-mail, og vi kan ikke levere direkte fejlfinding rådgivning.

Når iPhone bliver låst og glem ikke adgangskoden, skal du ikke bekymre dig. EASEUS Mobisaver understøtter dig at eksportere kontakter, meddelelser eller andre flere data fra sikkerhedskopier. Hvis du ikke har iTunes backup, skal du følge for at se, hvordan du eksporterer låste iPhone-kontakter fra iCloud Backup og låse op for din iPhone uden at miste vigtige data.

"Hjælp! Jeg glemmer min iPhone skærmlås adgangskode, og nu kan jeg ikke få adgang til nogen fil på min telefon. Men jeg har brug for at lave et vigtigt opkald. Jeg føler mig meget bekymret og håbløs! Jeg forsøgte at finde en løsning på Google, men det fortalte mig, at det var umuligt for mig at eksportere kontakter fra en låst iPhone, medmindre jeg har en iTunes-backup. Jeg er virkelig ude af lykke! Jeg husker klart, at iTunes mislykkedes at lave en sikkerhedskopi af min iPhone på grund af nogle Ukendt Årsag. Så ved nogen, hvordan man eksporterer låste iPhone-kontakter uden iTunes backup? "

Hvis du har et lignende problem som ovenstående tilfælde, skal du ikke bekymre dig. Følg denne side, du vil lære at eksportere eller gendanne låste iPhone data og finde effektive metoder til at låse op iPhone.

Del Sådan eksporteres låste iPhone-kontakter uden iTunes Backup

Selv du har ikke en iTunes-backup, har du stadig chancer for at eksportere låste iPhone-kontakter. Du kan gøre det ved hjælp af en professionel iPhone data recovery software. For at få dig ud af besværet med at finde en perfekt en blandt de mange data recovery software på internettet, vil vi gerne anbefale dig at prøve Easeus Mobisaver.

Det hjælper med at gendanne kontakter samt mange andre typer filer som beskeder, opkaldshistorik, noter osv. Gennem iCloud backup, hvis du ikke har iTunes backup. Læs videre, vil du lære at betjene denne vidunderlige iPhone Data Recovery-software på din låste iPhone.

Eksporter låste iPhone kontakter uden iTunes backup inden for trin

iTunes vil downloade software og installere på din enhed i mere end 15 minutter. Vent til at afslutte genoprettelsesfunktionen. Genstart derefter din iPhone, og du skal kunne indtaste din iPhone uden en adgangskode.

Vigtig

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Find ud af hvordan du kan foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini eller Google startside enhed med vores sagkyndig vejledning

Sådan fjernes ATT International på en iPhone

Sådan fjernes ATT International på en iPhone

Slå dataroaming Gå til Indstillinger på din enhed og kigge efter Cellular eller Network muligheder. For mere information om internationale luftfartsselskaber og

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Kan jeg bruge ATT i Indien En quadband ulåst GSM-telefon vil være kompatibel med de fleste GSM-netværk over hele verden, herunder Indien. ATT og TMOBILE.

Gratis International opfordrer PopTox

Gratis International opfordrer PopTox

Folk kan have familie eller venner over hele verden i disse dage. Mange er også nødt til at holde forbindelsen samtidig gøre forretninger internationalt. Der er mange måder at holde kontakt med venner, familie og forretningsforbindelser i dag uden ...

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Juan fik den tmobile 100 minutters talk plan med ubegrænset tekst og data i 30 om måneden. Leo siger, at det er en hel del. Juan er ikke sikker på, at han dog kan foretage internationale opkald. Leo siger, at de opkræver 10 om måneden for en international opkaldsplan med reduceret pr. Minut. Gør matematikken, det er nok bare billigere for Juan at betale den fulde sats. Leo rådgiver ikke at ringe, men

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Internationale opkald WORLD CALL Oplysninger vedrørende Internationale opkald Vælg DoCoMo World Services for internationale opkald i udlandet med et oversøisk kompatibel mobiltelefon.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Sådan Juster Font Type Størrelse I LG K31

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan kan jeg gøre SD standard lagringsenhed For at finde ud af, hvorfor at læse resten af ​​dette stykke. Denne artikel hjælper dig i stand til at indstille SD-kort som standard.

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Det er ganske let at Call nogen, der har blokeret dit telefonnummer på iPhone, men du skal være klar over konsekvenserne, før du foretager sådanne opkald.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.