Sådan nulstilles en uresponsiv iPhone

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mens iPhone X har modtaget masser af ros for sine mange funktioner og pålidelighed, er det en enhed ligesom enhver anden, hvilket betyder, at det måske skal nulstilles. Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling iPhone X eller iPhone XR er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Din iPhone X skal starte igen, når du har set Apple-logoet. Hvad denne handling gør, er klar væk, hvad der forårsager, at iPhone X lå op. I de fleste tilfælde, der kører for mange funktioner på én gang, kan din iPhone berøre ikke at arbejde og gøre din telefonfrysning.

Du vil muligvis gerne udføre en hard nulstilling eller fabriksindstilling iPhone X fra tid til anden, især hvis du bemærker, at din enhed sænker eller har Vanskeligheder i Kom godt i gang.

Sådan fabriks nulstiller en iPhone XR

det er ikke tilfældet. En Force-genstart er dybest set en nulstilling, der ikke sletter gemte oplysninger, men i stedet trækker bare iPhone X tilbage til et punkt, hvor det rydder væk, hvad der forårsagede det at sidde fast.

Hvad hvis iPhone X ikke vil nulstille?

Vær ikke bange for at nulstille din telefon, hvis den helt ikke reagerer. Du bliver overrasket over, hvor mange ting der kan løses med en simpel genstart. Jeg arbejdede det i et par år på college, og kan sikkert sige en genstart kan arbejde vidundere.

Tyler har været besat med at se sport så effektivt som muligt siden oprettelsen af ​​DVR. Han er altid på udkig efter den bedste tech i tv og trådløst, så han kan se alle sportsgrene og stadig have tid nok til at hænge ud med sin baby. Han har skrevet om streaming, trådløs og tv i over tre år. Han håber, at Lakers vil til sidst blive bedre.

Relaterede artikler

Systemkrascher afbildet af fast skærm eller ikke reagerende visning er et af de almindelige problemer, der opstår af smartphone ejere efter at have installeret ny opdatering. Dette forekommer normalt, så mange apps kan blive rogue efter platformens overgang. Når apps går rogue, kan forskellige symptomer udløses. Således stopper visse apps eller telefonens operativsystem pludselig at arbejde. Sådanne problemer kan forekomme på både gamle og nye enheder efter en ny systeminstallation.

Men før noget andet, hvis du har et andet problem med din telefon, skal du slippe af vores fejlfindingsside, da vi allerede har adresseret hundredvis af problemer rapporteret af ejerne. Odds er, at der allerede er eksisterende løsninger på vores hjemmeside eller i det mindste er der lignende problemer, vi allerede har løst. Så prøv at finde dem, der er ens eller relateret til dit problem. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores iPhone-problemer Spørgeskema .

Første løsning: Force genstart

Den første anbefalede løsning til fastgørelsesproblemer på en iPhone er en kraft genstart. Det fungerer det samme som en blød nulstilling, men udført ved hjælp af de fysiske knapper. Da det ville være nødvendigt, da den sædvanlige genstartsmetode ikke kunne udføres, fordi telefonens display ikke reagerer på rører. Baggrundsapps, der har gået rogue, er tvunget lukket og telefonsystemet til at lukke og genstarte brat. På samme måde som en soft reset påvirker en kraft genstart ikke nogen gemte data på telefonens hukommelse, så du vil ikke miste vigtige oplysninger i processen. HERES Sådan tvinger du genstart en iPhone XR:

Anden løsning: Installer ventende app opdateringer

Apps, der går rogue efter en opdatering, er normalt dem, der ikke opdateres. Hvis du ikke har konfigureret dine apps til at installere opdateringer automatisk, så er der en højere chance for, at nogle af dine apps ikke længere kan opfylde minimumssystemets krav efter opdatering af telefonsystemet. Indlæser disse apps kan derfor føre til et problem, fordi de ikke længere understøttes, medmindre de opdateres. For manuelt at kontrollere for eventuelle ventende opdateringer til dine apps, skal du blot følge disse trin:

For at opdatere apps, skal din telefon have stærk og stabil trådløs internetadgang, tilstrækkelig strøm og hukommelse. Efter opdatering apps, genstarte din iPhone til klart cache fra den interne hukommelse og ligeledes for at opdatere operativsystemet.

Tredje løsning: nulstille alle indstillinger

Symptomer, der opstår efter installation af nye opdateringer er normalt afhjælpes ved at nulstille alle indstillinger. Overveje at anvende denne metode til at udelukke ugyldige indstillinger overstyring fra de mulige udløsende faktorer som nogle opdateringer automatisk skifter eller tilsidesætter systemindstillinger og muligheder. Heres, hvordan det er gjort:

Efter nulstillingen, din iPhone genstarter af sig selv og derefter belastninger op standard eller originale indstillinger. Det betyder, at du skal aktivere enkelte funktioner, herunder Bluetooth og Wi-Fi, så du kan bruge dem igen på enheden.

fjerde løsning: factory reset / nulstilling

Hvis din iPhone XR forbliver fast eller ikke reagerer efter anvendelse al forudgående workarounds , eskalere problemet til Apple Support, så de kan blive underrettet, adfærd yderligere vurderingerne , og hvis nødvendigt, udvikle et fix patch at eliminere system fejl, der udløser symptomerne. For andre muligheder og officielle anbefalinger, kan du også ringe til din iPhone luftfartsselskab.

Alternativt kan du tage din enhed til den nærmeste Apple servicecenter og få det undersøgt af en iPhone-tekniker. Mens symptomerne iværksat efter en opdatering, det gør ikke altid ensbetydende med, at opdateringen er skyld i ulykken. Enheden kunne have opnået en form for fysisk eller flydende skader og symptomerne havde netop tilfældigvis indtraf efter opdatering af systemet. Den eneste måde at finde ud af, er at have grundigt kontrolleret af en iPhone-tekniker.

Jeg håber, at weve blevet i stand til at hjælpe dig med at løse problemet med din enhed. Vi ville sætte pris på det, hvis du hjalp os med at sprede ordet, så du dele dette indlæg, hvis du har fundet det nyttigt. Tak så meget for læsning!

Iphone xr skærm fungerer ikke eller reagerer? hurtige måder at løse det

iPhone XR har samlet popularitet verden over, men mange brugere rapporterede, at iPhone XR berøringsskærmen ikke reagerer på berøringer, haner eller aflæser, tager for lang tid til at reagere og reagere, eller fungerer ikke på alle. Den gode nyhed er, at denne omfattende guide besidder nøglerne til, hvordan du løser iPhone skærm XR, der ikke reagerer på berøring, herunder hvad der forårsager den forsinkede respons og halter i iPhone XR og forhindrer enheden i at reagere.

iPhone XR touchscreen virker ikke helt? iOS systemgenoprettelse fortjener en chance til at vågne op den reagerer enhed. Inden for et par klik, vil din iPhone XR være tilbage til normal til at reagere for at røre eller åbne apps igen.

Hvorfor er min iphone xr skærm reagerer ikke på berøring

Hvis dette er din første gang har problemer med frysning og ikke reagerer skærmen, når du åbner apps eller stryger mellem apps, din iPhone XR kan bare midlertidigt få styrtede ned. Gør en genstart arbejder for at fastsætte ikke reagerer berøringsskærmen på iPhone XR.

For at genstarte din iPhone XR, tryk og hold ned på knappen Side og lydstyrke op eller ned knappen på samme tid. Når du ser "dias til slukning", lad gå af begge knapper. Skub derefter den røde power kontakten til højre. Vent et par sekunder for at lade telefonen helt slukke. For at tænde telefonen igen, holde holde knappen nedad. Endelig slip knappen, når skærmen reagerer og shows op et Apple-logo.

kraft genstarte telefonen

Hvad skal du gøre, hvis skærmen er helt afvisende og telefonen ikke tillader dig at flytte strømmen fra skyderen? Apple anbefaler at hard reset den ikke reagerer iPhone XR, som hjælper genopfriske den frosne systemet selv når skærmen ikke vil arbejde eller knapperne helt ikke reagerer.

Her er hvordan at tvinge genstarte iPhone XR: Hurtigt tryk og slip lydstyrke op knappen. Hurtigt tryk og slip Volume knappen nede. Endelig holde knappen nedad. Hold fortsat Side knap, selv når du ser strømmen fra skyderen. Derefter vil din iPhone lukket ned. Når dens display tændes med et Apple-logo, slippes knappen Side og lad genstarten processen færdig.

Efter fastsættelse af denne ikke reagerer touchscreen problem, er det tilrådes at sørge for, at din enhed har nok ledig lagerplads til at køre problemfrit. Hvis din touch screen ikke fungerer på iPhone XR, er ekstremt langsom til at reagere, eller holder op med at reagere på berøringer på alle, når du åbner en bestemt app, afinstallere opfører app.

køre den nyeste IOS-software

Da der ikke er nogen reaktion på eventuelle knap skubber og intet på skærmen virker, er det nødvendigt at opdatere din iPhone ved hjælp af computer. Sæt din enhed til en computer, som den er tilsluttet før og åbne iTunes eller Finder. Find og klik på din enhed, når den vises. Vælg Generelt eller indstillinger, derefter ramte Check for knappen Opdater. Vælg Download og Update og hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden.

At lade din enhed, der kører den nyeste version af iOS kan udelukke muligheden for, at en out-of-daterede iOS software forhindrer dig i rørende og styring af skærmen. Det er også et nyttigt trick når iPhone XR touchscreen ikke reagerer på noget, selv efter hard reset.

problemer fix iphone xr touchscreen via ios reparation værktøj

En opdatering kommer med forbedringer og rettelser, men det kunne gå galt nogle gange. Telefonen kan holde fast på den hvide Apple-logoet under opdateringen, eller det kan blive langsom eller ikke reagerer på de aflæser og vandhaner efter iOS opgradering. Da det er den defekte iOS software, der gør alt på din telefon træg med intet svar eller ikke virker, alt hvad du behøver at gøre er at geninstallere den sunde iOS-software firmware ved hjælp af et fast værktøj. Vores øverste valg er iOS System Recovery fordi:

Først åbne softwaren på din Windows eller MacOS computer. Fra det nederste venstre hjørne af skærmen, skal du klikke på Flere værktøjer. Med henblik på at fastsætte iPhone ikke reagerer på berøring, ramte iOS systemgenoprettelse modul.

For at få din reagerer enhed scannet af programmet, skal du bruge et USB-kabel til at tilslutte den til computeren. Når en flueben vises på ikonet iPhone, er enheden tilsluttet. Vælg derefter standardtilstand og klik på Bekræft knappen.

Når download-processen er færdig, her kommer det sidste trin: Klik på knappen Fix. Så, er du færdig fastsættelse af iPhone XR skærm problemer ved hjælp af softwaren. Når enheden genstarter, se om det er lydhøre over for dine aflæser eller rører nu.

gendanne din iphone til fabriksindstillinger

At gå med dette trick til fejlfinding, når der er ingen steder på din telefon til arbejde og reagerer på berøring, skal du sørge for, at du har en nyere sikkerhedskopi for at undgå at miste nogen data og oplysninger om enheden.

Til at begynde med, skal du tilslutte din iPhone til computeren og åbne iTunes eller Finder. Derefter sætte enheden i recovery-mode. Når iTunes eller Finder spørger, om du ønsker at opdatere eller gendanne telefonen, vælger knappen Gendan for at gendanne firmwaren til sin standard tilstand.

andre måder at håndtere telefonen med intet svar

Fjern skærmbeskytter eller telefon sag og sørge for, at det er rent og fri for skidt eller væske, der kunne stoppe telefonen reagere. Derefter tage alle Lyn eller USB-C tilbehør, som også kan fryse din enhed, så det sidder fast, uanset hvad du gør.

Hvis enheden bliver frosset og ikke reagerer efter et hurtigt fald temperatur, bringe det til et sted, hvor temperaturen er mellem 32 og 95 grader Fahrenheit. Et par sekunder senere, vil det blive helt lydhøre over for dias, knapper eller noget andet.

Hvis din telefon kun reagerer langsomt, når du besøger hjemmesider eller bruger online apps, kontrollere, om enheden har stærk og stabil internetforbindelse. Se, hvordan du løser, hvis enheden plejer holde Wi-Fi-forbindelse.

IPhone syntes slukket, og jeg begyndte at overveje en genvej i batteriet, fordi det forekom helt døde, som om jeg var i besiddelse af en mursten i hånden. Men jeg fandt ud af senere, at det ikke var tilfældet, fordi jeg forlod det for at hvile i et stykke tid, og da jeg tog den op for at se, om det fik Opstandne , mursten var varmt, som betyder, at en vis form for loop blev afgjort i gang i baggrunden. Dette gjorde mig anvende et par tips til at se om jeg kan bringe tilbage iPhone XR til normale arbejdsbetingelser.

Vigtigt: Venligst anvende følgende tip kun til en iPhone, at has not lidt af nogen flydende eller mekaniske stød skader. Alle tips er beregnet til at løse en iOS-enhed, der har firmware fejl eller enhver anden software glitch. Hardware problemer kræver et besøg på en smartphone tjeneste butik!

Vigtig

Harman Kardon Onyx Studio 4 iOne

Harman Kardon Onyx Studio 4 iOne

Giver den perfekte balance mellem god lyd og ikonisk design, Onyx Studio 4 med sine opgraderede batterilevetid og førsteklasses materialer er indbegrebet af fullfeatured, roomfilling lyd.

Harman Kardon Onyx Studio 5 Bluetooth Wireless Højttaler

Harman Kardon Onyx Studio 5 Bluetooth Wireless Højttaler

Shop eBay for gode tilbud på Harman Kardon Onyx Studio 5. Du finder nye eller brugte produkter i Harman Kardon Onyx Studio 5 på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Harman Kardon Onyx Studio 6 Bærbar Bluetooth højttaler Blå

Harman Kardon Onyx Studio 6 Bærbar Bluetooth højttaler Blå

HarmanKardon Studio 6UGX 800.000 Bestil Nu Sameday LEVERING i Kampala Detaljer Op til 50W af Audio Power Bluetooth 4. Teknologi Afspiller op til 8 timer på fuld opladning IPX7 vandtæt 3283 mAh batteri DescriptionWith sin underskrift rund silhuet, premium betræk og aluminium håndtag for nem bærbarhed , Harman Kardon Onyx Studio 6s kombinerer

Harman Kardon Onyx Studio 6 Portable Wireless Speaker

Harman Kardon Onyx Studio 6 Portable Wireless Speaker

Køb Harman Kardon Onyx Studio 6 Trådløs bærbar Bluetooth-højttaler i Indien på Bestomart. Shop Electronics apparater, hjemmeunderholdning spænder fra Bestomart.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online på Trikart efter de bedste tilbud. Shop dine mobiler, mobil tilbehør, computere, husholdningsapparater og mere fra komfort i dit hjem.

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbare Wireless Bluetooth højttaler Obejor Online Store

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbare Wireless Bluetooth højttaler Obejor Online Store

Harman Kardon ONYX Studio 7 Trådløs Bluetooth højttaler med Super Stereo, 8 timers batterilevetid

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbar Wireless Speaker

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbar Wireless Speaker

The Harman Kardon Onyx Studio 7 pris i Kenya på Barakaphones. Det har trådløst Bluetooth-aktiveret system med 3500mAh batteri.

Harman Kardon Onyx Studio 3 Bærbar højttaler Sort til salg online eBay

Harman Kardon Onyx Studio 3 Bærbar højttaler Sort til salg online eBay

Frekvensrespons 50Hz 20KHz 6dB Dimension 284 x 291x 128mm Bluetooth Version 4. Vægt 1 kg Batteri 3283mAh

AndroidTV HDMI-kabel

AndroidTV HDMI-kabel

HDMI-kabel til Android telefon til TV HDMI konverter kabel 6. Feet 1080P HDTV Adapter. HDMI-stik Telefon Til TV er et stik til Android-telefon til TV med denne app alt du behøver, er en HDMI eller MHL eller VGA-kabel til at gøre din telefon den anden skærm.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.