Hvor hen til Reset Apple-id adgangskode Uden telefonnummer

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Heldigvis har jeg spredt skepsis om indtastning dem kodeord i en tilfældig popup og både min kone og far spurgte mig, om disse anmodninger var legitim . Disse kan sige Apple-id Verifikation, og de vises over skærmen Home i iOS / iPadOS, og som et system popup vindue i MacOS.

Hvis ikke, så tjek Æbler tjenester status webside, ser især at se, om Apple-id vare har et grønt lys ved siden af. I modsat fald, kontakt Apple Support, da der er noget galt med din Apple-id-konto.

Hvis du ikke kan se et emne som i trin 3 ovenfor, dets plausibel sin anden form for phishing forsøg, men dets mere sandsynligt givne kendte trusler og den måde, de præsenterer sig selv lige nu, at det var et forbigående problem på Apples ende.

spørg Mac

WEVE kompilerede en liste over de spørgsmål, vi får spurgt oftest sammen med svar og links til kolonner: Læs vores Super FAQ for at se, om dit spørgsmål er dækket. Hvis ikke, søger altid nye problemer at løse! Email din til Mac911Macworld. OM inklusive skærmoptagelser efter behov, og om du vil have dit fulde navn brugt. Ikke alle spørgsmål vil blive besvaret, dont vi svare på e-mail, og vi kan ikke give direkte rådgivning fejlfinding.

gå til iforgotapplecom

Dit Apple-id password er også yourÃ, iCloud Mail adgangskode, og det er den første linje i forsvar mod hackere. Hvis du ønsker at ændre din adgangskode, enten af ​​sikkerhedsmæssige årsager, eller fordi du har glemt det, lære at gendanne din iCloud adgangskode først.

hvordan du ændrer din icloud adgangskode

I de næste to tekstfelter, indtaste den nye adgangskode, du vil have din konto til brug. Apple kræver thatÃ, du vælger en sikker adgangskode, som er vigtigt, så det er svært at gætte eller hacke. Din nye adgangskode skal have otte eller flere tegn, store og små bogstaver, og mindst ét ​​nummer.

Opdatering denne nye adgangskode på hver enhed, hvor du bruger din Apple-id, sådan asÃ, på din telefon, iPad, Apple TV og Mac stationære og bærbare computere. Hvis du bruger din iCloud-mail-konto med en anden end Apple Mail eller iCloud mail-tjeneste, ændre din adgangskode i den anden e-mail-konto, også.

For at forbinde alle dine Apple-enheder, kan du bruge Apple-id. Nu, for at undgå alle at være i stand til at oprette forbindelse til din enhed, Apple sørget for at sikre din Apple-id-konto ved at tilføje et password. Hver gang du vil synkronisere en ny enhed eller log ind på nogen af ​​de Apple-apps, youll blive bedt om at indtaste dit Apple-id brugernavn og password.

Nu, hvis du bruger den samme adgangskode i lang tid, kan det ske, at dens kompromitteret . Der er ingen enhed, der er helt sikre og trygge. For at beskytte dine personlige oplysninger og alt er gemt på selve enheden, kan du altid ændre Apple-id-adgangskode.

Ændring adgangskode på din Mac, iPad, iPod, og iPhone med iOS og nyere

Det ville være det. Efter youve logget ind med dit nye Apple-id, din adgangskode ændres, og hver næste gang du logger ind på din Apple-id, vil du være at bruge det nye kodeord.

Ændring Apple-id password på macbook med catalina MacOS

Hvordan at kontrollere, om en uventet prompt til dit Apple-id password er legitim

Bemærk: Hvis du har en Mojave eller en tidligere version af OS, trinene er en lille smule anderledes. Efter indtastning Systemindstillinger, at youll behov vælge iCloud> Konto detaljer. Derfra kan du ændre adgangskoden på samme måde.

Sådan ændrer Apple-id adgangskode ved hjælp af din webbrowser

Nu er spørgsmålet, hvordan man kan ændre dit Apple-id adgangskode, hvis du har glemt den aktuelle adgangskode. Alle de måder Ive er nævnt ovenfor formoder, at du kender den nuværende adgangskode, og du kan logge ind på din Apple-id. Men hvad sker der, hvis thats ikke tilfældet? Sådan ændrer din Apple-id adgangskode uden en aktuel adgangskode? Thats en lille smule sværere, men ikke umuligt. Du bliver nødt til at nulstille enheden, helt slette din Apple-id-konto, og derefter oprette en ny. Lets gå gennem flere praktiske måder om, hvordan man gør det.

I tilfælde af at du ikke kender den aktuelle adgangskode til din Apple-id, kan du prøve at nulstille din Apple-id på flere måder, afhængigt af enhedens youre bruger. Lets gå igennem alle de enheder og udforske dine muligheder.

Sådan nulstilles dit Apple-id adgangskode på din iPhone eller iPad?

Men hvis din enhed er ikke logget på iCloud, skal du vælge en anden måde at nulstille din Apple-id. En af måderne kan være at bruge Apple support. Du kan hente den støtte app Apple på enhver enhed på din ven eller familiemedlemmer, så længe det har iOS 12 og nyere.

Sådan nulstille din iPhones Apple-id adgangskode ved hjælp af finde min iphone app?

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at opdatere din Apple-id eller adgangskode på enheden, indtil næste gang du bliver bedt om at logge på til butikken eller tjeneste. Men hvis du bruger tjenester til at dele oplysninger eller kommunikere med andre, bør du opdatere din Apple-id eller adgangskode med det samme.

Apple Developer programmer

Hvis du har opdateret din Apple-id e-mail-adresse * før undertegnelsen ud af iCloud, og din enhed gentagne gange beder om adgangskoden til din tidligere Apple-id, du canÃ, midlertidigt ændre dit Apple-id til log ind

. Mac

Hvis du bruger MacOS Catalina vælge Apple menuÃ, AA £ ¿Ã,Â> Systemindstillinger, klik Apple-id, og klik derefter på iCloud. Hvis du bruger MacOS Mojave eller tidligere, skal du vælge Apple AA £ ¿Ã,Â> Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

Windows-pc

Opdater din Apple-id andÃ, passwordÃ, på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac,  Apple TV, orÃ, Windows-pc. På en Mac med MacOS Mojave eller tidligere, iTunes indeholder iTunes Genius, iTunes Deling i hjemmet, iTunes Match, og iTunes Store. ,  På en Mac med MacOS Catalina,  åben Apple Music, Apple TV, eller Apple Podcasts i stedet for iTunes.

iPhone, iPad og iPod touch

Uanset om du mistet din iPhone, eller du har glemt dit Apple-id og adgangskode, der er masser af grunde til at ændre dit Apple-id. Du vil måske beskytte dine personlige oplysninger, eller måske du bare ønsker at bruge en ny e-mail-adresse i stedet. Uanset hvad dine grunde er, heres hvordan du finder dit Apple-id, ændre det, og lave en ny fra din iPhone.

Hvad er en Apple-id?

Hvis du ikke kan huske dit Apple-id, kan du finde det med nogen af ​​dine Apple-enheder ved at åbne den app Indstillinger fra startskærmen. Tryk derefter på dit navn øverst på skærmen, og du vil se dit Apple-id under dit navn øverst på det næste skærmbillede.

Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du også finde dit Apple-id ved at gå til iforgot. pple. about og klikke Slå det op. Du vil blive bedt om at indtaste dit fornavn og efternavn, sammen med din e-mailadresse.

Sådan ændrer din Apple-id og adgangskode

Bemærk: Når du logger ind, vil du blive spurgt, om du vil flette data fra både Apple ID'er. Hvis du er blot at ændre dit Apple-id, skal du trykke på Flet. Hvis du er sælger enheden, skal du trykke Dont Flet.

Når du logger på, gå tilbage til hovedsiden af ​​app Indstillinger og kontroller, om du har nogen meddelelser i henhold til Apple ID-forslag. Du skal muligvis bekræfte din e-mail og opdatere din Apple-id-indstillinger. Hvis du ser en af ​​disse, skal du trykke dem, og følg vejledningen på skærmen.

Hvordan man laver en ny Apple-id

Hvis du opretter dit første Apple-id eller du vil lave en ny, skal du gå til Indstillinger og tap Log ind på din iPhone. Tryk derefter på Dont have en Apple-id eller glemt. Indtast din info og følg instruktionerne på skærmen for at oprette en Apple-id.

Kan du huske at oprette din allerførste Apple-enhed? Måske var det en iPod, en første generation af iPhone, eller måske du er ny til spillet og er ved at etablere din iPhone, iPad eller senest MacBook. Alle Apple rejse starter med en Apple-id.

Sådan nulstilles Apple-id e-mailadresse

Processen for at ændre den e-mailadresse er knyttet til dit Apple-id og konto er en smule labor- intensiv . Men det betyder ikke, dens vanskelige. Det kan tage dig lidt tid til udrette , og desværre, jo flere Apple-produkter, du ejer, jo mere arbejde youll nødt til at sætte i

. Thats højre, før du kan foretage denne ændring, du vil få brug for at stoppe med at bruge kontoen som legitimationsoplysninger for alt. Ja, alt. Når din e-mail-adresse ændres, kan du logge ind igen, og de fleste tjenester / enheder vil stige fra hvor du slap. Dens ikke ligesom du er tørre din konto på Apples servere, du er bare at logge ud midlertidigt .

Det er det. Nu skal du bare have det sjove opgave at gå tilbage til alle dine enheder og Apple-tjenester til at logge på igen med din nye e-mailadresse. Husk, at din konto stadig bruge din gamle adgangskode, holde læsning, hvis du gerne vil forandring, så godt.

Skift apple id adgangskode

Dernæst lader lære at ændre Apple ID adgangskoder. , Â Nulstilling din adgangskode er lidt mere almindelig. Heldigvis komme til nulstilling af adgangskoden værktøjer er en lille smule lettere end din e-mailadresse, men kun lige.

Der er et par forskellige muligheder, når det kommer til at ændre dit Apple ID-adgangskode. Hvis du gør det frivilligt vil du følge den samme sti, som du gjorde ovenfor, logger ind gennem AppleID. pple. OM, og finde knappen Skift adgangskode i sikkerhedssektionen.

Derfra, indtast din nuværende adgangskode, efterfulgt af en ny adgangskode. Hvis du ændrer dit kodeord, fordi du har mistanke om Nefarious adfærd med din konto, har du mulighed for at kontrollere tilmeldingsenheder og websteder ved hjælp af mit Apple ID. Hvis alt er godt på sikkerhedsfronten, er det dejligt at vide, at du ikke behøver at logge ud og tilbage i alle dine enheder.

Nulstil Apple ID-adgangskode fra iPhone eller iPad

I det tilfælde, at du ikke har adgang til din computer, eller hvis du bare foretrækker at håndtere ting fra din telefon eller iPad, er det slet ikke noget problem. Alt du behøver er en tilsluttet og betroet mobilenhed på din konto, hvorfra du kan ændre dit kodeord i et par nemme trin.

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hvis folk rapporterer at se en andens navn på deres telefon, når du kalder dem, kan det være, at din opkalds-id er forkert. Dette kan ske, hvis det nummer, du blev tildelt ved aktivering oprindeligt b

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

For bedre sikkerhed, angive en adgangskode, der skal indtastes for at tænde eller vågne op iPhone.

Din email, brugernavn og adgangskode

Din email, brugernavn og adgangskode

Når du ændrer dit telefonnummer eller har en ny e-mail-adresse, er det vigtigt at holde dem uptodate på Lydia. Ud over at bruge disse nye detaljer for at logge ind på din konto, tillader de også dig

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Sprint er formentlig en af ​​de største teleselskaber i landet. Med over 54 millioner abonnenter, havde virksomheden skabt og distribueret millioner af numre gennem årene. I

Hvad sker der når du ændrer din tmobile nummer Techwalla

Hvad sker der når du ændrer din tmobile nummer Techwalla

Den Tmobile hack rapporterede tidligere i denne uge er nu blevet bekræftet af selskabet. Nogle af detaljerne er forskellige fra påstandene fra ...

Alt du behøver at vide om Verizon Wireless Skift telefon nummer Mobile Services Centre

Alt du behøver at vide om Verizon Wireless Skift telefon nummer Mobile Services Centre

De potentielle bøder følger en FCC sonde ind bærerne og den praksis at sælge lokaliseringsdata.

Aktivér og skift SIM PIN-lås i iPhoneipad

Aktivér og skift SIM PIN-lås i iPhoneipad

Lær, hvordan du nulstiller din Microsoft PIN, når du er logget ind på din Windows-enhed.

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Vi forklarer, hvad en SIM-PIN-kode er, og hvordan du ændrer SIM-PIN-kode på iPhone til en kode efter eget valg for at beskytte dine personlige data og hvordan du deaktiverer SIM-PIN-kode.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation Spirit Airlines Support

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation Spirit Airlines Support

En guide til alle de måder, du kan holde dit nummer, når du skifter telefoner eller netværk eller forlader Vodafone. Brug vores Holde mit nummer formular til nemt at holde og skifte nummer over.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.