Sådan Reset LG Phone til fabriksindstillingerne med lethed

Ofte stillede spørgsmål Sådan Factory Reset LG telefon, der er låst

Der er flere grunde, når folk ønsker at nulstille LG telefoner. For at beskytte privatlivets fred, for eksempel, har kunderne til at genoprette deres LG enheder til fabriksindstillingerne. Desuden, når nogle uventede problemer ske, såsom telefonen fryser, går ned, eller konverterer til roden, brugerne kunne få deres LG telefoner til normal gennem tvungen nulstilling. Heldigvis LG telefon-brugere har flere løsninger til at nulstille LG telefon, såsom tastekombinationer, menuen Indstillinger, og der er specifik løsning til at nulstille en låst LG telefon. I denne tutorial, vi fokuserer på, hvordan man kan nulstille en LG telefon under forskellige situationer. Husk, at fabriksnulstilling bør kun ske, når det er absolut nødvendigt, da det vil udslette alt indhold på telefonen permanent.

Del: hvordan man hårdt / fabriksnulstilling lg hjælp tastekombinationer

Trin 2. Tryk og hold ned både de "Volume Down" og "Power" nøgler på samme tid. Når LG-logoet vises, skal du slippe "Power" tasten, men holde holde "Volume Down", og tryk derefter på "Power" knappen igen med det samme.

Den tastekombination er tilgængelig for nye LG telefon modeller, som LG V30 / G6 og mere. Nogle LG telefonmodeller har særlige tastekombinationer, såsom: On LG Zone X180G, du er nødt til at trykke på "Power" knappen i 5 sekunder efter telefonen er slukket, slip den og hold "Volume Up", "Volume Down" på samme tid til at starte i recovery-mode. Hvis du ikke er sikker på tastekombinationen til din LG telefon, kan du finde det i produktmanualen eller find det i Google.

Del: hvordan du nulstiller lg telefon fra indstillingsmenuen

Hvis din LG telefon stadig arbejder, den nemmeste måde at nulstille LG telefon er menuen Indstillinger. Når du har oprettet en backup til din enhed, kan du velkommen til at udføre fabriksnulstilling efter styrene nedenfor.

Trin 2. Hoved til "Generelt"> "Backup & Reset" og tryk på "Factory data Reset" for at starte nulstillingen LG telefon. Hvis du bliver bedt om at indtaste PIN-kode eller LG telefon adgangskode, så gør det følge instruktionerne på skærmen.

Del: hvordan man fabriksnulstilling lg telefonen, når den er låst

Hvis du har glemt låseskærmen adgangskode eller var låst ude på grund af andre årsager, menuen Indstillinger ikke er mulig. Heldigvis er LG telefoner understøttes af Googles Android Device Manager, som er en webbaseret service til en del af Android-enheder. Hvis du har installeret Google-konto på din telefon, du udfører fabriksnulstilling LG telefon bypass låseskærmen.

Android Device Manager fungerer, når din LG telefon opretter forbindelse til internettet. Hvis det er offline, vil fabriksnulstilling blive udløst, når din telefon er online. Efter nulstilling til fabriksindstillinger, vil din Google-konto blive slettet fra telefonen og Android Device Manager er ikke længere tilgængelig.

Del: backup af din enhed, før lg nulstillet

Selv om der er mange metoder til at nulstille LG telefon, bør udgangspunktet for alle disse metoder være backup. Vi anbefaler Apeaksoft Android backup & restore, fordi det giver en masse nemme at bruge funktioner.

Sådan sikkerhedskopieres lg telefon før nulstilling

Trin 1. Hent og installer den bedste LG telefon backup værktøj på din PC. Der findes en særlig version til Mac. Slut enheden til computeren med et USB-kabel, når du planlægger at nulstille LG telefon.

Trin 3. Når den er færdig, vil du blive bragt til resultatet vinduet. Hvis du ønsker at kontrollere sikkerhedskopien, skal du vælge den nyeste fil og klik på "Start" knappen for at åbne den. På detalje vinduet, kan du se LG data efter kategorier.

2 Metoder Sådan nulstilles LG Phone

Konklusion.

I denne tutorial, har vi fortalt dig, hvordan du nulstiller LG telefon, når telefonen er på arbejde, låst eller ikke lydhør. Det er rigtigt, at nulstilling til fabriksindstillinger er i stand til at løse forskellige software problemer på din telefon, men vi vil foreslå dig at udføre den, når andre fejlfinding er ikke tilgængelig. Og hvis du har brug for at nulstille en LG telefon, kan du tage en beslutning baseret på dine situationer og følg vores guider til at gøre det nemt. Ligegyldigt bruge hvilken metode, bør du starte med at sikkerhedskopiere din LG telefon med Android Backup og gendannelse.

Vil du fabriksnulstilling LG telefonen, når den er låst? Så du er ved at fange de garanterede resultater. Så kan du låse din LG telefon, hvis du har glemt dine hemmelige koder eller Google-konto. Også folk, der har købt brugte LG smartphones med Google-konti kan være fast til den låste skærm.

Del Sådan Factory Reset LG Telefon uden computer?

Hvor spændt er det, når du køber en LG-smartphone med fantastiske funktioner og apps. Derefter indstiller du en PIN-kode / mønster for at lagde din enhed med ekstra sikkerhed. Hvad så? Hvis du låste det. Fix det selv nu, fordi en ultimativ løsning kommer din vej.

% RESET LG telefon ved hjælp af LG UnlOller

Denne proces vil nulstille din telefon ved at slette alle data og kan også fjerne låsen, som du har dannet for nylig ved at vælge LOCK-indstillingen. Sørg for, at din LG-telefon er blevet tilsluttet WiFi under hele processen for sømløs behandling.

Delfolk spørger også om fabriksindstilling LG-telefon

Der er tonsvis af metoder til at låse op din telefon uden fabriks nulstilling. LG-telefoner kan låses op af det glemte mønstermetode eller opstart i sikker tilstand. Disse processer er tekniske. Derfor hjælper oplåsning af værktøjer meget for at låse op for din LG-telefon uden fabriksindstilling.

Sådan nulstilles eller HARD Nulstil en LG K

Hvis din smartphone LG K32 det virker meget langsom, hænger det, du vil omgå skærmlås, eller du har en fuld hukommelse, og du vil slette alt, eller du vil sælge det eller give det væk og dig Ønsker ingen at kunne få adgang til dine filer og adgangskoder, du kan lave en fabriks nulstilling, så den vender tilbage til at være som den første dag.

Før du laver en fabriks nulstilling, anbefaler vi, at du sletter alle konti på enheden, specielt er det nyttigt at løsne Google-kontoen, hvis du vil sælge, donere eller give væk din K32. På denne måde vil vi undgå problemer for den nye bruger, da nogle mere moderne enheder omfatter en funktionalitet kaldet FRP eller fabriks nulstillingsbeskyttelse, der anmoder om den samme Google-konto, som LG K32 oprindeligt blev konfigureret, da fabrikken genoprettede en enhed.

Du skal huske på, at en nulstilling eller returnerer til fabriksstaten i en mobil / mobiltelefon sletter alt dets indhold, så du skal lave en sikkerhedskopi af dine data, før du gør det, hvis du ikke vil miste alt.

Gendan fra muligheder for LG K

En første bekræftelsesmeddelelse vises MINDER Dem, at alle dine data slettes fra denne enhed, de data, du har uploadet til Google, Facebook, Twitter, Instagram eller Backup-kopier, som du har i Skyen, som f.eks. Google Drive, Dropbox eller et drev, vil ikke blive slettet. Tryk på Nulstil telefon.

En anden bekræftelsesmeddelelse vises , der angiver , at alle oplysninger, der er gemt på LG K32 og alle downloadede applikationer, slettes og minde om , at denne handling ikke kan fortrydes. Hvis du er enig, skal du klikke på Slet alt.

Din enhed K32 fra LG Den genstarter og tager flere minutter for at starte, mens du genopretter enheden til fabrikatstaten og Optimering af Programmerne forudinstalleret i Operativ System Android 10.

Video instruktioner

Vi mener, at hver ejer skal vide, hvordan man udfører disse to procedurer. Læring vil være det værd. De kan spare dig på frustration og hjælpeløshed, når der opstår et problem. Et eksempel er, når du har en frossen telefon.

Hvordan tvinge genstart en frossen LG Classic Flip Phone

Fordi fabriks nulstilling sletter dine telefoner data, kan du gøre denne procedure som en sidste udvej. Det anbefales også at sikkerhedskopiere din telefon først. Når det er slettet, plejer du være i stand til at gendanne dine data.

Så thats slutningen af ​​vores tutorial om kraft genstart og fabriksnulstilling. Skulle din telefon løbe ind i problemer som en frossen skærm, vil du vide, hvad de skal gøre. I mellemtiden også lære andre tutorials og grundlæggende guider gennem LG Classic Flip brugsanvisning.

Du altid Factory Reset LG telefon for at slette alle data og indstillinger på LG, eller når LG telefon fast i recovery-mode, muret, sort skærm og andre problemer med systemet, kan du også Factory Reset LG til at reparere det; eller når du har glemt LG telefon adgangskode, kan du også Factory Reset LG til at fjerne skærmlås på LG uden adgangskode, er du nødt til at give tre forskellige metoder til Factory Reset LG telefon.

Factory Reset LG telefon kan løse mange problemer med LG telefon, men den eneste ulempe af Factory Reset LG telefon er tabet af data efter Factory Reset af LG telefon. Så backup LG telefon jævnligt er nødvendigt, gendanne fra backup-filer, når tabt eller slettede data i LG telefon. Og du har flere metoder til Factory Reset LG telefon i henhold til formålet med Factory Reset LG telefon.

metode: hvordan man fabriksnulstilling lg telefon, når låst -eelphone delpasscode android

Den gratis metode til at nulstille LG telefon til fabriksindstillinger fra vejledningen nedenfor, når du ønsker at reparere LG systemproblemer: sort skærm af død, vil LG ikke tænde eller slukker ikke, LG telefon holde på loop boot, LG telefon kommer i muret, etc. systemet problemet gør LG telefon ubrugelig. Eller når du har glemt LG PIN / mønster / adgangskode / fingeraftryk, låst ud af LG-telefonen, kan du også bruge fabriks nulstillingsmetode til at tvinge oplåsning LG-telefonen. Slet LG-telefondata efter fabriksindstilling, men det er Genindvinding for en del af data på LG-telefon. Fabriksindstilling LG-telefon er en stærk metode til at løse LG-telefonproblemer. Her er de gratis trin.

trin til nulstilling til LG ENV TOUCK VX PHONE

Der er tidspunkter, hvor din LG-telefon muligvis ikke fungerer korrekt. Det kunne være, at nogle apps er meget langsomme, eller telefonen ser ud til at være indefrysning. På et sådant punkt vil den anbefalede løsning være at udføre en fabriks nulstilling. Det store mål med dette indlæg er at vise dig, hvordan du kan udføre effektiv fabriksindstilling på LG-telefonen.

Del: Fabriks nulstilling LG Telefon med skærmlås fjernelse værktøj

Trin 4: For at nulstille din LG Smart Phone, skal du finde ikonet Slet og klikke på den. En besked vil pope op informere Dem, at alle dine data vil blive udslettet helt ud. Klik på Slet, og det er det.

Denne proces vil slette alle personlige data fra dine telefoner internt lager og gendanne din enhed til fabriksindstillinger. Husk at sikkerhedskopiere vigtige data, før du udfører en fabriks nulstilling.

For at blive nulstillet din LG-smartphone, skal du blot trykke på og holde VOLUME DOWN-knappen og tænd / sluk-knappen. Når du ser LG-logoet, skal du trykke på tænd / sluk-knappen og straks trykke og holde den igen. Når fabriksindstillingsskærmbilledet vises, skal du slippe begge knapper. Vælg Ja.

Vigtig

Hvordan strømmer du ned i iPhone XR Techno Bee

Hvordan strømmer du ned i iPhone XR Techno Bee

Sådan fabrikkens nulstilling iPhone XR 5 Effektive metoder til at løse problemer

Force Genstart iPhone XS MAX

Force Genstart iPhone XS MAX

Sådan slukkes iPhone XS Max ekstremt hurtig, enkel betjening, kan nogen gøre det med succes. Se venligst detaljerne her. Se nu

Sådan genstarter du iPhone XS Max når frosne

Sådan genstarter du iPhone XS Max når frosne

Hvis iPhone isnt reagere, og du kan ikke slukke den eller på, så prøv at tvinge den til at genstarte.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Nå vise dig to måder, du kan genstarte din iPhone X, ved hjælp af enten en kommando i Indstillinger app eller et tryk på et par knapper.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær om telefonen lags eller fryser. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Sådan genstarter du en Galaxy Note10 til sikker tilstand

Sådan genstarter du en Galaxy Note10 til sikker tilstand

Det kan synes at være en vittighed, men slukning af galaksen note 10 eller 10 er ikke så simpelt som det vises.

Galaxy Note 20 serien ikke opladning Her er 13 måder at løse det TechieTechTech

Galaxy Note 20 serien ikke opladning Her er 13 måder at løse det TechieTechTech

Behov for at fabrikken nulstille din Samsung Galaxy Note 20 eller Note 20 Ultra Heres hvordan du udfører fabrik reset på Samsung Galaxy Note 20 og note 20 Ultra.

Sådan Reset en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Sådan Reset en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

I dag i denne artikel, er jeg kommet op med en vejledning om fastsættelse af almindelige problemer i Samsung Galaxy S21 Plus. Så Hej gutter, hvordan har du det håber jeg du har

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Jeg købte S21 lige efter lanceringen i januar. Enhed, der bruges til at genstarte 45 gange om dagen. Det havde genstartet problem fra de sidste 34 måneder. jeg

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.