Hvordan at oprette og bruge Videresend til din Business Phone

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Call Forward Universal omdirigeringer dine opkald til et andet udpeget telefon, ligesom den trådløse enhed, så du altid være tilgængelig. Du har kontrol over Call Forward Universal funktion, hvor dine opkald viderestilles til, og når de skal ikke længere videresendes.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ikke alle telefontjenester er tilgængelige i alle områder. Opkald til internationale lande vil blive bedømt på en per-minut-basis. RCN giver ikke opkalds-id-udstyr. Ekstra gebyr for nye eller flyttet telefon stik og kan gælde for yderligere kabel-stik samt skik eller ikke-standard installationsarbejde. Andre begrænsninger kan være gældende.

Switching er let

JA! Du kan sende indgående opkald direkte til telefonsvareren. Dette er praktisk at bruge, når din virksomhed er lukket for dagen eller youve trådte ud af kontoret, hvilket er særligt nyttigt, hvis din virksomhed har en lang ring tæller før opkald gå til telefonsvareren.

Hvordan opsætter jeg 'viderestilling travlt' og 'viderestilling intet svar'?

Brug disse Call Forward funktioner, hvis du ønsker indgående opkald skal dirigeres til et andet nummer, når du ikke er til rådighed til at tage et opkald, enten fordi linjen er optaget, eller fordi linjen går ubesvaret .

Samtidige ring

Denne indkaldelse fremad funktion kan du definere op til fire ekstra numre, som vil ringe, når din vigtigste linje kaldes. Dette kan være nyttigt for at have opkald ring i hjemmet, på kontoret, og til din mobiltelefon, så du ikke går glip af et vigtigt opkald. Denne funktion kan kun bruges med lokale numre.

Hvad sker der, når viderestilling er slået til?

Når det kommer til små virksomheder, hver samtale tæller. Forestil det: du forlader dit kontor til at køre et ærinde. Mens du er ude, youve den ene telefonopkald ventet kom igennem til dit skrivebord, og du gik glip af det. Thats skal jo ondt. Men så har vi kuren.

Viderestilling kan hjælpe dig og din virksomhed make mistede opkald en saga blot og opbygge stærkere relationer til dine kunder, investorer og andre interessenter. Vi er skyld sammensætte tips til, hvordan man kan viderestille opkald og også nogle praktiske viderestilling pointere. For eksempel viderestilling er endnu nemmere at gøre med en samlet kommunikationsplatform.

Hvad er viderestilling?

Også kendt som viderestilling, viderestilling er en telefoni-funktion, der gør det muligt for telefonen ejere til at omdirigere indgående opkald. For eksempel er viderestillede opkald viderestilles til en mobiltelefon, et kontor telefon, eller en fastnet.

Lad os sige, du forlade arbejdet for dagen, men forventer et telefonopkald fra en anden tidszone, som du ikke ønsker at gå glip af. Ved videresendelse af indgående opkald fra din fastnettelefon til din mobiltelefon eller dit fastnet derhjemme, kan du stadig tage Calla €”farvel savnet forbindelser og goddag til en bedre kundeoplevelse.

Dens værd at nævne, at du stadig kan foretage udgående opkald, når denne service er tændt. Men fordi indgående opkald viderestilles straks, plejer du være i stand til at besvare indgående opkald på din oprindelige linje.

Dette er en temmelig standard på de fleste business telefontjenester. Andre vigtige telefoni funktioner, du måske ønsker at forskning er automatiske opkald distribution og interaktiv voice response.

Typer af viderestilling

Med point to til fire, de opkald kan viderestilles til telefonsvareren, hvis du foretrækker det. Og hvis du kun ønsker telefonopkald fra bestemte telefonnumre der skal videresendes? Aktiver selektiv viderestilling i stedet.

Hvad sker der, hvis du aktiverer viderestilling til en langdistance vejafgift nummer eller et internationalt nummer? Youll generelt blive opkrævet de gældende satser. Eller til brugere af et integreret system som RingCentral Office®, lave internationale priser gælder.

Viderestil opkald med RingCentral : hvordan det fungerer

RingCentrals avancerede og nem at bruge viderestilling lader dig omstillingsindikatorerne forretningsmæssige opkald til enhver eller alle dine devicesâ €”eller til en holdkammerat, hvis youd foretrækker. Faktisk kan opkald sendes til op til 10 telefonnumre. Og de behøver nødvendigvis at være RingCentral numre.

Du kan også programmere systemet til at ringe dine viderestillingsnumre samtidigt eller sekventielt i en rækkefølge, du vælger. Og det er muligt at angive antallet af ringninger, før systemet går videre til det næste nummer.

Den viderestilling mulighed er blot ét aspekt af de alt-i-én løsning RingCentral Office tilbud. Andre fordele omfatter integreret messaging og videomøder på enhver enhed. Og hvis du har brug for at forlade din arbejdsplads uventet, flip mellem din stationære og mobile app med et enkelt tryk. Lær mere om RingCentrals firmatelefon system: Â Â

Hvordan til at viderestille opkald fra en smartphone

Viderestilling formodes at være en simpel proces. Procedurerne nedenfor skitserede er designet til at give dig en idé om, hvad problemet kunne være, og den korrigerende fremgangsmåde er. Men hvis du har nogen problemer, en Call Eksperter manager kan hjælpe med at diagnosticere problemet og guide dig til den løsning.

hvordan kan vi hjælpe dig i dag?

Jeg fejlede. Jeg fejlagtigt Udgående * 72 efterfulgt af min GV nummer, fra min GV nummer, og nu kan jeg ikke finde ud af at annullere viderestilling. Når nogen ringer ind i min GV nummer, de får den prompt for min voicemail pin. Jeg har prøvet at ringe mit nummer, indtaster min pin, derefter bruge '2' for at foretage et opkald og opkald * 73, men det virker ikke. Alle andre ideer hvordan jeg kan annullere viderestilling? Â Jeg kan ikke se nogen steder i GV indstillinger, som min linje er videresendt, så ingen måde at fortryde det der. HJÆLP!

Okay. Jeg har ingen idé om, hvad der skete, men lige pludselig, har overførslen stoppet. Helt af sig selv - jeg gjorde intet. Et opkald, blev min indgående opkald fulgt i historien loggen ved et udgående opkald tilbage til GV nummer og pinkode anmodning. Den næste opkald, jeg fik den normale GV voicemail uden viderestilling. Alle efterfølgende opkald som forventet. Hvis nogen gjorde noget på mine vegne, tak!

Sådan viderestille dine opkald fra din telefon:

Grundlæggende viderestilling â € ”Der er flere variationer af denne afhængigt af telefonsystemet eller lokale udbyder. Normalt er opkald videresendes ved at trykke * 72 på telefonen og derefter indtaste nummeret til videresendelse. Tryk * 73 at un-sende din linje. De fleste lokale udbydere tilbyder denne funktion. En anden almindelig fremgangsmåde er 72 # eller 73 #.

hvordan man viderestille dine opkald, når telefonen er optaget:

Du kan bestille denne type af viderestilling fra din lokale udbyder. Bare fortælle en repræsentant, som du gerne vil have dit opkald videresendt til det antal, som du vælger, når telefonen er optaget.

hvordan at sende dine telefonopkald, når du ikke svarer:

Du kan bestille denne type af viderestilling fra din lokale udbyder. Bare fortæl repræsentanten, at du gerne vil tilføje "opkald fremad ikke svare på din linje", eller at du gerne vil have dine opkald at være overført når de er ubesvaret efter X antal ring", og det nummer, du ønsker opkald videresendes til. Hvis du bruger denne funktion skal du sørge for at lade din tjeneste vide, så de straks kan få en hilsen på din linje, så den, der ringer ikke bare høre ringer på din linje, samt de ydelser og bare hænge op

. hvordan at sende dine telefonopkald, når telefonen er optaget, og / eller du ikke svare:

Der er en bred vifte af forskelle i viderestilling pakker, der udbydes af lokale udbydere. Derfor er det vigtigt at spørge din lokale udbyder spørgsmål, før du foretager dit valg. Ofte er disse oplysninger er offentliggjort i den forreste del af dit gule side mappe.

Du kan konfigurere telefonen til at videresende indgående opkald til en anden part på alle tidspunkter. Dette kaldes Static Forwarding. Du kan også viderestille opkald, mens telefonen ringer som kaldes Dynamic viderestilling.

Du kan aktivere / deaktivere viderestilling for hele telefonsystemet. Dette er kendt Aså telefon Modea og er standardindstillingen. Du kan også tilpasse ringe fremad for hver eller alle konti. Den senere er called Brugerdefineret Modea og skal sættes op på forhånd af din telefon systemadministratoren.

Disse er dial koder, du kan bruge til at aktivere eller deaktivere viderestilling funktionen uden at skulle gå gennem menuen. Som det ses i eksemplet her, ville du taste * 72 for at deaktivere viderestilling og * 71 at genaktivere den.

Aktivering af viderestilling eller betinget viderestilling gør det muligt for dine kunder, potentielle kunder eller andre interessenter til at nå nogen fra dit hold, selv når du er væk fra kontoret eller din telefon system er overskredet med opkald.

Viderestilling er et alternativ til at lade et opkald gå til voicemail. Dette er vigtigt, fordi mange mennesker ikke ønsker at en telefonsvarer. De kan hænge op eller forlade ufuldstændige kontaktoplysninger eller detaljer. Der kan også være andre problemer, der gør det vanskeligt at returnere deres opkald, der kunne være lindret Hvis opkaldet blev besvaret.

Heldigvis, når du ved, hvordan det virker med dit telefonsystem på kontoret eller på din smartphone, skal du videresende alle dine opkald og videresende opkald, der opfylder visse kriterier - f.eks. Ikke at besvares hurtigt â € "til et andet nummer er hurtig og nem.

Viderestilling af alle opkald til et andet nummer

I mange tilfælde kan mobiltelefonudbydere have deres egne fremsendelsesmuligheder, herunder ved hjælp af en opkaldt stjernekode. Dette kan afvige fra din kontors telefon, så kontakt din telefonudbyder, hvis * 72 ikke virker. Du kan ringe 6-1-1 fra din mobiltelefon for at nå kundeservice til din transportør.

I nogle tilfælde skal du måske også sende dine opkald, når du ikke har din telefon med dig eller indser, at du ikke har service. Af denne grund er det en god ide at vide, hvordan du bruger din mobiltelefon Carriers app til at videresende dine opkald. Mange VOIP- og kabel-telefonsystemer har også online- eller app muligheder for viderestilling af viderestilling.

Videresendelse af opkald, når de går Ubesvaret

I nogle tilfælde kan du muligvis hjælpe med at besvare telefonen, men ikke på hvert opkald. Dette kan være udført gennem betinget viderestilling af opkald. Der er flere muligheder for forhold, når du måske bruger denne type service. Dette omfatter:

Alle disse muligheder fremmer kun opkald til et andet nummer, når de opfylder de udpegede forhold. Fremgangsmåden til at tænde betinget opkald videresendelse svarer til den ovenfor anførte proces; Kun stjernekoderne er forskellige.

For at videresende Ubesvaret Opkald til et andet nummer i stedet for din voicemail boks eller telefonsvarer, vil du ringe * 68 og derefter videresendelsesnummeret på de fleste telefonsystemer. For at videresende kun opkald fra Vælg tal, vil du ringe * 63, og følg derefter vejledningen for at indtaste de numre, du vil videresende, og bekræft, hvor du skal videresende dem.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få retninger, anmeldelser og oplysninger om McDonalds i Elmhurst, NY.

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

McDonalds er en virksomhed beliggende i New York, New York, USA. Få at vide alt om dette sted før du går der.

Tmobile sender en masse tekst Advarsel om industrywide Telefon Kapring fidus

Tmobile sender en masse tekst Advarsel om industrywide Telefon Kapring fidus

Efter en Major bruddet på International Wireless Carrier tmobile, USA, Inc. Det Kompromitteret Personallyidentifying Information af over 50 millioner mennesker Landsdækkende, Attorney General Maura Healey har lanceret en undersøgelse

Overlay Godkendt til South Carolina 803 Area Code

Overlay Godkendt til South Carolina 803 Area Code

Ny telefon kunder i hvad der nu er koden 803 område i South Carolina i sidste ende vil blive tildelt 839, et nyt område kode, der kommer på nettet i omkring to år. Eksisterende numre vil ikke ændre sig.

8056377249 FORSIGTIG rapporter 10

8056377249 FORSIGTIG rapporter 10

Stil spørgsmål og få svar på samfundet. Slut med andre og dele tilbagemeldinger på vores produkter. Deltag i fællesskabet.

Kongressen handler om roboCalls, som generede 805 områdekode over millioner af gange

Kongressen handler om roboCalls, som generede 805 områdekode over millioner af gange

Rocky Gonzales har masser af tatoveringer, men der er en, som hes særligt stolt af. Han trak sin t-shirt op for at afsløre 805 ...

813 Area Code Location, tidszone, Kort, Numbers Ara Ara

813 Area Code Location, tidszone, Kort, Numbers Ara Ara

I LoginFaq. about du vil finde og få adgang login portaler med den mest optimerede proces.

Foreslået opdeling af 814 Områdekode Nixed Endeavour Nyheder

Foreslået opdeling af 814 Områdekode Nixed Endeavour Nyheder

Pennsylvania Public Utility Commission har planlagt yderligere offentlige høringer for at modtage yderligere input på virkningerne af både de geografiske split- og overlejringsmuligheder, der er designet til at sikre tilstrækkelig nummerering

Er der en liste over Pytz Tidszoner

Er der en liste over Pytz Tidszoner

Area Code 787.814 beliggende i UTUADO, UTUADO, PR, flere detaljer er som nedenfor.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.