Sådan opretter du voicemail på iPhone 13

iPhone den manglende manual, 3. udgave

Der er flere muligheder for, når du ikke vil besvare et indgående opkald på din iPhone. Følg nedenfor for, hvordan du sender opkald direkte til voicemail fra låseskærmen, startskærmen og med understøttede hovedtelefoner.

Sådan sender du opkald direkte til Voicemail på iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne wikihow lærer dig, hvordan du opretter visuel voicemail på din iPhone. Visual Voicemail er bare et fancy navn for, hvordan din iPhone vises og styrer dine voicemail-beskeder - slags som en e-mail-indbakke. Næsten alle mobile udbydere i Nordamerika og Europa støtter visuel voicemail, samt et stigende antal udbydere i andre lande. Hvis din udbyder ikke understøtter visuel voicemail på iPhone, skal du kontakte din transportør for at se, om de tilbyder deres egen voicemail app. Hvis de ikke gør det, kan du stadig bruge dine iPhone's indbyggede voicemail-værktøjer til at lytte til og administrere dine meddelelser.

Tryk på voicemail. Det er i nederste højre hjørne. Så længe din operatør understøtter visuel voicemail, kan du få adgang til dine voicemails ved at trykke på voicemail-knappen. Du vil være i stand til at gennemse alle dine voicemails og vælge, hvilke du vil lytte til.

Tryk på papirkurven kan for at slette en besked. Hvis du vil slette flere meddelelser, skal du trykke på knappen Tilbage for at vende tilbage til voicemail-listen, skal du trykke på Rediger øverst til højre, vælge Beskeder, der skal slettes, og derefter trykke på Slet nederst.

Hvordan sender jeg opkald direkte til voicemail på min iPhone? Nogle gange er jeg travlt, og jeg vil gerne fokusere på arbejde, så jeg vil gerne se, hvem der ringer, så lukker min telefon ikke den bedste løsning. Er der en bedre måde at sende alle opkald, eller bare visse opkaldere til at voicemail?

Der er et par måder at sende opkald direkte til voicemail. For at starte, kan du hurtigt skifte din iPhone til lydløs tilstand ved at skifte ring / lydløs switch. Det er kontakten på venstre side af din iPhone, over lydstyrken. Du vil se en lille rød strimmel ved siden af ​​kontakten for at angive, når den er i lydløs tilstand. På den måde, afhængigt af dine indstillinger, vil du se et opkald, der kommer ind, men du vil ikke høre din ringetone. Som standard vibrerer din telefon, når du modtager et indgående opkald, men du kan slukke det, hvis det er også distraherende :

Flyvemodus: Sæt din telefon i flyvemaskinemodus for at blokere al cellulær aktivitet. Dine opkald vil gå direkte til voicemail, men du vil ikke se hvem der ringer eller endda, at du har et opkald, indtil du tjekker. Men plejer du være forstyrret , mens du arbejder. For at slå dette på, stryge opad fra bunden af ​​skærmen og trykke på ikonet fly.

Forstyr ikke: Med Må ikke forstyrres, telefonen vil automatisk lukke munden alle indgående meddelelser, men de vil stadig poppe op på din skærm. Indgående opkald vises på skærmen, men de plejer lave en lyd og vil gå til voicemail, hvis ubesvarede. Hvis du gerne vil gøre det muligt for visse opkald til at komme igennem, mens telefonen er i Forstyr ikke-funktion, kan du udpege dette i de funktioner indstillinger:

Vi er så vant til at høre om alle de fantastiske ting, som vores smartphones kan gøre, at vi nogle gange glemmer, at det også er en telefon. Selvom det ikke er så almindeligt som messaging, folk stadig ringe til hinanden, og selv indtale beskeder til tider. Her er hvordan at oprette og bruge voicemail-tjeneste på din iPhone.

Bemærk: Ikke alle iPhone-brugere har de samme voicemail funktioner. Nogle luftfartsselskaber vil stadig have du bare ringe til et nummer for at lytte, slette, springe frem, arkivere, etc. Dette how-to guide er for dem med på skærmen funktioner aktiveret.

Sådan opsættes voicemail på iphone

Du kan lade standardindstillingen hilsen, der leveres af dit netværk luftfartsselskab, men der kan gøre opkaldere bekymre sig, at de har nået det forkerte nummer. I stedet kan du oprette en brugerdefineret hilsen med alle de flair, du bringer til livet.

Alle iPhone Cyber ​​Monday 2019 Tilbud Liste over iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, 8, 7 6 tilbud Udgivet af Saver Trends

Hvordan at lytte til voicemail på iphone

Når du har Bluetooth-højttalere tilsluttet til din iPhone, skal du trykke Lyd, og vælg derefter enten lytte direkte fra iPhone, lytte med iPhone højttalere, eller lytter med den tilsluttede Bluetooth-højttaler.

Hvordan til at markere en voicemail som høres på iphone

Hvis du ikke gør noget, vil voicemail-beskeder forblive på din iPhone, men det betyder ikke garantere, at de gemmes for evigt. Hvis der sker noget med din iPhone, kan du miste dem. Du kan ekstra sikker på din voicemail-meddelelser gemmes sikkert ved at gemme dem i en sky-baseret service som Dropbox eller iCloud. Du kan også dele lydoptagelsen med andre gennem indbyggede og tredjeparts apps.

Hvordan til at ringe tilbage til en person, der efterlod en voicemail besked på iPhone

Når youve savoured opstemthed af telefonopkald på iPhone, du er klar til kandidat til nogle af sine amatør tricks: voicemail, SMS-beskeder, AT & T funktioner som opkalds-id og viderestilling, og et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt.

Visuel voicemail

På iPhone, dont du ringe ind for at tjekke for at besvare maskinpistoler beskeder folk har forladt for dig. Du ikke indtaste en adgangskode. Du ikke sidde gennem nogle Ambien-dum optaget dame sagde: Du havea ¢ â,¬Â|17à ¢ â,¬Â|messages. For at høre dine beskeder, skal du trykke på 1. Når du er færdig, kan du hænge UPA ¢ ¬  |.

Opsætning

Den allerførste gang du besøger denne skærm, iPhone beder dig om at gøre op en numerisk adgangskode til din telefonsvarer accountà ¢ â,¬â € dont bekymre, youll aldrig behøver at indtaste det againa ¢ â,¬â € og for at optage en forlade mig en besked hilsen.

Standard. Hvis du er mikrofon-genert, eller hvis du er berømt, og du ikke ønsker stalkere og fans kalder bare for at høre din berømte stemme, derefter bruge denne mulighed. Dens en indspillet , noget snerpet kvindelig stemme, der siger, Dit opkald er fremsendt til en automatisk talemeddelelse system. 212-661-7837 er ikke tilgængelig. Bip!

Brugerdefinerede. Med denne indstilling kan du optage din egen stemme sige, for eksempel, Youve nåede min iPhone. Du kan begynde savlen på tonen. Tryk Record, skal du holde iPhone til dit hoved, siger din linje, og derefter trykke på Stop.

Brug af visuel voicemail

Tryk en meddelelser navn to gange for at afspille den. Thats en afvigelse fra den sædvanlige iPhone Way, hvor blot et enkelt tryk gør det trick. I Visual Voicemail, trykke et budskab bare vælger det og aktiverer Call Back og Slet knapperne nederst på skærmen. Du er nødt til at trykke to gange for at starte afspilningen.

Tænd Speaker Phone først. Som navnet Visual Voicemail antyder, youre kigge på din telefonsvarer Lista ¢ â,¬â € som midler youre ikke holde telefonen op til dit hoved. De første gang folk prøve at bruge Visual Voicemail, derfor er de generelt høre noget!

Bemærk

Brug en trykknaptelefon, som er enhver telefon, der har trykknapper, at ringe til din 10-cifret mobilnummer. Hvis du tilfældigvis har din iPhone med dig, ikke besvarer opkaldet. Når du hører din personlige eller automatiseret hilsen tryk Stjerne nøgle til interrupt det. Hvis du bliver bedt, skal du indtaste din adgangskode. Hvis du ikke har oprettet en adgangskode eller har glemt det, skal du indtaste din syvcifret mobilnummer uden områdenummer, som er standard adgangskode. Nu, hvor du er tilsluttet, skal du trykke på 1 for at lytte til dine beskeder eller 2 for at sende en besked.

adgang Verizon telefonsvarer

Ring til din 10-cifret mobilnummer fra en trykknaptelefon og ikke besvarer opkaldet. Når du hører din personlige eller automatiseret hilsen, tryk på # for at interrupt det. Indtast din adgangskode, og tryk på # igen. Efter at have lyttet til dine beskeder, skal du trykke på 7 slette din besked eller 9 for at gemme det.

hente sprint telefonsvarer

Brug en trykknaptelefon at ringe til din 10-cifret mobilnummer og ikke besvarer opkaldet. Når du hører din personlige eller automatiseret hilsen tryk Stjerne nøgle til interrupt det. Indtast din adgangskode. Tryk på 7 for at slette din besked eller 9 for at gemme det. For at gendanne en slettet talebesked under telefonsvarer session, hvor du har slettet den, skal du trykke på stjerne-tasten og derefter 3.

opkald telefonsvarer online

Selv hvis du er på din iPhone hele tiden, nogle gange vil du gå glip af et opkald eller to. Selvom nogle mennesker kan ringe til dig igen om et par timer, kan andre foretrækker at efterlade en besked, hvis de har mulighed for at gøre det.

Opsætning af voicemail på din iPhone 13 vil tillade personer, der ringer til at forlade dig beskeder, og du kan lytte til dem, når youd gerne. Hvis du lige gjort skifte til iPhone 13 fra en Android-enhed, kan det være svært at finde ud af, hvordan du kan oprette din voicemail på iPhone 13.

Heres hvordan du kan oprette voicemail på iPhone 13. Før du går videre med følgende procedurer, skal du dog tjekke ind med din transportør for at se, om de støtter voicemail, da du ikke vil kunne sætte det op, hvis din transportør ikke leverer en sådan tjeneste.

Hvis du som mere sort, kan du også tjekke nogle af de gratis voicemail apps på App Store, som følger med sjove voicemail prøver og yderligere funktioner. Brugere vil også have en mulighed for at sætte op visuel voicemail, som lader dem tjekke listen over deres meddelelser og vælge dem, der gerne lytter til eller sletter.

Kontroller, at voicemail er oprettet på din iPhone

For at tvinge tæt telefon, på iPhone X og senere swipe indtil du ser apps i Opgavevisning, så swipe igen på telefonen. På iPhone 8 og tidligere dobbelt tryk på HOME-knappen, skal du skrue op på telefonen. Du vil se alle de åbne app-kort.

Toggle cellular service til og fra

I disse dage tager de fleste iPhone's visuelle voicemail for givet, men i årevis var det en af ​​de stærkeste Salgspoint for at vælge IOS over Android. På en gang giver kun iPhone dig mulighed for at se en liste over indkommende meddelelser uden at lytte til dem alle, den ene efter den anden.

Det er faktisk nemt at tage voicemail for givet helt, helt op til det øjeblik, at det holder op med at arbejde af en eller anden grund. Hvis din iPhone's voicemail ikke virker - enten er en del af det Glitching eller voicemail virker ikke overhovedet - her er din one-stop-butik til fejlfinding af problemet og få voicemail back up and running.

Vigtig

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvordan kan jeg ændre min kontaktoplysninger og login-oplysninger

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

5G er tilgængelig i mange lande rundt om i verden, men der er et par grunde til, at du måske deaktivere det. Har du slå det fra på din telefon

Hvorfor betale for aol tjeneste

Hvorfor betale for aol tjeneste

Køb en ny telefon er spændende, men besværet med at vende tilbage en er ikke. Her er Walmart telefon returret forklarede

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Aktiver Tmobile Sim Kan jeg bare skifte SIM-kort mellem T mobile phonesOur mission er at skabe pædagogisk indhold. Derfor har vi også udforske ...

Skift mobiltjenester.

Skift mobiltjenester.

Sådan skifter du telefonbærere og hold dit nummer Hvordan ændrer du mobiltelefonbærere Du kan ændre din telefonudbyder ved at klikke på knappen Skift ved siden af ​​dit nummer. Vælg en ny telefon SE

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tag en rundtur i nogle af indstillingerne på iPhone, og om at aktivere dem er vigtigt eller ej, og uanset hvilken forbedrer din brug af din iPhone og gør det mere produktivt.

Sådan deaktivere og afinstallere Samsungs Bixby Assistant på Samsung Galaxy A50, hvordan man

Sådan deaktivere og afinstallere Samsungs Bixby Assistant på Samsung Galaxy A50, hvordan man

Kan jeg afinstallere Bixby Deaktivering Bixby har tre trin. Du er nødt til at ændre på knappen adfærd, slukke stemme aktivering, og fjern Bixby skærm Hjem, der vises, når du stryger

Lås OnePlus 7T Mobile Når Glemt kodeord eller Mønster

Lås OnePlus 7T Mobile Når Glemt kodeord eller Mønster

httpsyoutu. eeGr02Mfbm4Q I denne video vil jeg vise dig, hvordan du kan låse bootloader af OnePlus 7t. Det virker på en hvilken som helst plus 7t model. Du kan endda bruge denne metode til at låse bootloader af OnePlus 77 pro, 7t7t pro. Dette er blot en 5 minutters video, har jeg forklaret detaljeret

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hackere kan låse op Samsungs Galaxy S8 Brug Falske Iris

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.