Sådan sporer du din egen mobile dataforbrug på iPhone eller Android

Håndtering af din dataforbrug

Hvis du bruger din telefon i udlandet, afhængigt af hvor du rejser til og den type telefonkontrakt, du har, kan der være et gebyr for de data, du bruger. Du kan finde ud af mere i vores praktiske guide til at bruge data i udlandet. Der er også nogle måder, du kan sikre, at du er forsigtig med dine data, når du rejser

Tilføjelse af flere data

Du har måske brug for lidt flere data nogle gange, især hvis du er ude og om og ikke på Wi-Fi. Uanset om du vil tilføje en engangs databundt eller øge din månedlige datatilskud, finder du alle de detaljer, du har brug for i vores vejledning.

Dette er en grov guide, baseret på gennemsnitlige data anvendelser, og alle beløb afrundes. Din faktiske dataforbrug kan være højere. Ifølge ofcom har kunderne en tendens til at øge deres dataforbrug hvert år. Tænk på fremtidssikring af din datatillæg, så du ikke løber tør for data senere ned ad linjen.

Ofte stillede spørgsmål

Kontrol af data på din telefon er fint, men du har kun indsigt i, hvad der bruger data på din telefon. Hvis du er en del af en familie- eller multi-line plan, skal du gå lidt dybere for at se, hvem der bruger, hvor meget.

Kontroller Android-telefonens brug

For at undgå overraskelser på faktureringstid skal du bruge Myatt-appen til at oprette dataadvarsler og modtage tekstbeskeder, når en rækker en sæt tærskel. Myatt Apps Stream Saver-funktionen giver dig mulighed for at begrænse opløsningen om de fleste videoer til 480p. Du får dvd-kvalitet video, som for de fleste anvendelser vil være fint.

Tjek data brugen med Verizon

Afhængigt af hvilken dataplan du bruger, vil My Verizon Apps Safety Mode give dig mulighed for at fortsætte med at bruge data, efter at du har nået din månedlige godtgørelse, omend med reducerede hastigheder. Det er en solid måde at holde fra pådrage sig data overageafgifter.

Tjek dataforbrug med T-Mobile

T-MOBILES APP gør grundlæggende data brug rapportering, sammen med styring af dens binge-funktion. Når Aktiveret, Optimerer Binge på Video, når du streamer den for at begrænse dataforbruget. Så pløjning gennem hele årstider på Netflix betyder ikke nødvendigvis at lægge affald til måneders datatilskud.

Tjek data brugen med sprint

De fleste af Boost Mobiles planer tilbyder ubegrænset dataforbrug, og vil advare dig om dataforbrug i hele din faktureringscyklus. Ligesom crickets ubegrænset datafunktion har du dog adgang til en begrænset mængde 3G-hastighedsdata, før du er Throttled Tilbage til 2G-hastigheder.

Hvorfor bruger jeg så mange data?

Det bør ikke komme som en overraskelse, at din iPhone ikke kommer med en indbygget mobil data tracking funktion. For både WiFi-netværk og mobile carrier-netværk er der ingen telefon-app, som du muligvis kan bruge til at spore din dataforbrug.

Dette har gjort nogle mennesker konkludere, at måske Apple-telefoner kun er designet til USA, er mindst ikke for tredje tier økonomier eller lande, og på grund af det har Tech Phone Manufacturing Giant ikke anset Det passer til at integrere en indbygget WiFi Data-brugssporingsfunktion på iPhone.

USA Forbrugere nyder Fiber Optic Data Service, der normalt leveres med ubegrænset dataoverførsel, men på dette Apple har ikke betragtet som resten af ​​verden, især på steder som Asien og Afrika, hvor fiberoptik stadig er bits og ikke kommer i ubegrænset Båndbredde som imod, hvad sagen er i USA og andre lande som Storbritannien og Canada.

Apps til at spore WiFi data brug på iPhone

Appen kan bruges til effektivt at spore internetforbrugshastighed på din Apple-enhed, spore WiFi-data-brug og også give en rapporteret Breakdown af dataforbrug i henhold til hver mobilapps, der er installeret på din iOS-enhed .

Er du en person, der altid er bekymret for mængden af ​​data, du bruger på din iPhone? "Det er ikke ret dårligt, men når din transportfakturerer handler om at afslutte, er det normalt at bekymre dig, hvis du og dine velgørende vil gå Ud over dine data og pådrager dem uvelkomne Yderligere omkostninger.

Den gode nyhed er i den nylige iOS 12-version, at Apple brugte brugen af ​​dine data enklere end nogensinde. I meget enkle trin skal du godt vise dig, hvordan du holder øje med din WiFi-data, du kan også bruge nogle af tricks på denne side for at sætte en grænse for din data brug.

Tænd din iPhone, og tryk på knappen Indstillinger. Når du har nået indstillinger, vælg Cellular mulighed. Dette valg kan skrives som mobildata eller cellulære data med nogle iOS-enheder, men det betyder det samme. Så snart vinduet åbnes, skal du rulle ned til Brug data i segmentet eller Cell data, som bør være et par linjer ned folden.

Trin 2: Nogle data i dette afsnit kan variere alt efter din udbyder. De fleste luftfartsselskaber imidlertid give toppen af ​​den nuværende periode med en sektion. I dette afsnit kan du se specifikt, hvor meget båndbredde telefonen bruges i den aktuelle måned.

Nogle luftfartsselskaber giver også fanen Igangværende Roaming der tjener som en særskilt tracker til alle brugte roaming data, da begge luftfartsselskaber ofte opkræve forskellige priser. Du skal måske til at kalde op din virksomhed eller log ind i deres hjemmeside for at finde flere detaljer, hvis du ikke kan se nogen detaljer om de data, der anvendes i løbet af denne tid.

Device guider

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Data er konge. Næsten hver transportør og MVNO tilbyder ubegrænset tale og tekst med deres cellulære planer. Hvor de adskiller sig er den mængde data, så det er den del, der kan gemme eller koste dig flest penge.

Både iOS og Android lader dig overvåge telefonens anvendelse af internettet selv, så du ikke behøver at stole luftfartsselskabets måling. Der er en funktion indbygget i telefonen, der lader dig spore, hvor mange GBs du bruger, og automatisk grænse dataforbrug som du kommer tæt på din max.

Sporing mobildataforbruget på iPhones

Under "Anvendelse" vil du se din aktuelle dataforbrug. Hvis du ruller ned til Mobildata, vil du finde en liste over systemets apps. Hvis du vælger deaktivere en toggle, vil der app ikke længere har adgang til mobildata. I stedet vil det udelukkende bruge Wi-Fi til at oprette forbindelse til internettet. Ideelt set, du kun ønsker at bruge denne toggle i de begrænsede data tier planer, hvor din cap er under 5 GB.

"Lav data Mode" Hvis du er langsomt nærmer din grænse, en fantastisk måde at undgå Overskud er at muliggøre For at aktivere, skal du vælge "Mobildata Options" ligger i den samme menu. Når aktiveret, apps ikke vil bruge data, medmindre du aktivt bruger dem, er videostreams reduceres, automatiske datasynkronisering er deaktiveret, og tjenester såsom Billeder vil holde pause opdateringer. Dette bør kun bruges, når du er inden for et par GB din grænse.

Men der er ingen måde at få en advarsel, når du er i nærheden af ​​din data grænse. Det er muligt via tredjeparts applikationer som dem skabt af transportøren, men intet er indbygget i softwaren. Uden app bistand, den eneste måde at vide din app forbrug er at periodisk tjek "Brug" under "Cellular" i Indstillinger.

Sporing mobildataforbruget på samsung telefoner

På en Samsung Galaxy smartphones, vælg "Forbindelser" og derefter "Dataforbrug." På toppen på denne side er et søjlediagram af din nuværende dataforbrug i forhold til dine data grænse. For at konfigurere denne graf til dit trådløse plan, skal du vælge "Fakturering cyklus og advarsel data."

Vælg "Start faktureringsperiode på" for at vælge den dag, din faktureringsperiode starter hver måned. Aktiver "Set advarsel data" for at modtage en besked, når du ankommer til et bestemt antal gigabytes for den aktuelle måned. Ideelt set bør antallet fastsættes omkring 2A € ”4 GB, hvis din plan er begrænsede data. For dem på planer med data overdosering gebyrer, anbefaler vi, at "Set grænse data" og sætte den grænse data til ikke mindre end 1 GB af din månedlige ydelse data til cut off mobildata.

Endelig, for at gennemgå individuelle forbrug app-data, skal du vælge "Mobil dataforbrug." Her finder du et diagram spore dit dataforbrug og en liste over alle de apps forbrugende data, rangeret fra højeste til laveste. Du kan trykke på et individuelt program her til adgangskontrol som begrænser brugen af ​​baggrundsdata.

Sporing mobildataforbruget på lager Android-telefoner

For telefoner, der kører materiel eller næsten lager Android som Google Pixel eller OnePlus enheder, gå til Indstillinger â € ”> Netværk & Internet â €”> Mobilt netværk. Derfra skal du vælge "Data advarsel & grænse," tryk derefter på "App dataforbrug cyklus" og vælg den dag din plan begynder hver måned. For eksempel, hvis din faktureringsperiode er fra den 15. januar til at 14. februar ville du vælge "15." Når denne dag hits i løbet af måneden, vil enheden genstarte sin tæller.

Mens du stadig på denne side, kan du aktivere "Set advarsel data, og tryk derefter på 'Data advarsel' for at vælge en tærskel for dataforbruget, at når krydset, vil give dig besked Vi anbefaler at anbringe advarslen omkring 2A. € ”4 GB, før du rammer dit tildelte beløb.

Du kan også aktivere "Indstil datasgrænse" for at vælge et punkt, hvor du ikke længere kan bruge cellulære data. Når du har aktiveret skiftet, skal du vælge "Data Limit" og indtaste et GB-mængde, ikke mindre end 1 GB mindre end dit tilladte datalængde. Når alle apps, skal alle apps bruge Wi-Fi til databehov, der beskytter dig fra at gå over din grænse.

Til sidst, skal du vende tilbage til forrige side og vælge "App data brug." Her kan du overvåge dataforbruget med app og endda gennemgå tidligere måneder for at se konsistens og forskelle i brugen. Valg af app vil bringe dig til en side med to skifter: "Baggrundsdata" og "ubegrænset dataforbrug." De fleste apps har de sidstnævnte deaktiveret som standard, men hvis du finder en app, bruger mange af dine tildelte data, skal du deaktivere "Baggrundsdata" -kgel.

Hold din forbindelse sikker uden en månedlig regning. Få et Lifetime Abonnement på VPN Unlimited for alle dine enheder med et engangs køb fra den nye Gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale begrænsninger, øge sikkerheden, når du browser på offentlige netværk og meget mere.

Vigtig

Sådan holder styr på din Mobile Data og minutter til iPhone og Android

Sådan holder styr på din Mobile Data og minutter til iPhone og Android

Når uforklarlige afgifter dukke op på din tmobile regning, lære om, hvad theyre for, og hvad du kan gøre for at fjerne dem.

Fakturering cyklus, regning tæt dato og regning forfaldsdato pdf bill vs online bill summary tmobile community

Fakturering cyklus, regning tæt dato og regning forfaldsdato pdf bill vs online bill summary tmobile community

Tmobile giver væk et frit år af Paramount plus vigtige planer til alle efterbetalt og hjemme internetkunder.

Sådan Access læserens Voicemail Techwalla

Sådan Access læserens Voicemail Techwalla

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du fjerner ikonet voicemail fra din Androids underretninger bar thats øverst på skærmen. Genstart din Android. Tryk og hold din Androids afbryderknappen, indtil en menu popper op, og tryk derefter på Genstart ...

Sådan Slet Voicemail på en Android-enhed

Sådan Slet Voicemail på en Android-enhed

Find ud af, hvordan du konfigurerer voicemail på din mobil og hvordan man kan kontrollere dine beskeder.

Apple TV giver PS5 ejere seks gratis måneder Heres hvordan at påstå det

Apple TV giver PS5 ejere seks gratis måneder Heres hvordan at påstå det

Magenta og Magenta MAX abonnenter kan streame adfree i 12 måneder.

Sådan rydde cachen, hvis din iPhone er langsommere

Sådan rydde cachen, hvis din iPhone er langsommere

Her er hvordan at rydde cache data, hvis din GizmoTablet kører langsomt, nedbrud nulstiller, eller apps fryse.

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Wanna klar stigende app cache akkumuleret af Facebook, Twitter osv Denne guide vil vise dig den bedste måde at klare app cache på iPhone Xs Max XsX87654.

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Wanna klar stigende app cache akkumuleret af Facebook, Twitter osv Denne guide vil vise dig den bedste måde at klare app cache på iPhone Xs Max XsX87654.

iPhone 7 Sådan Clear Chrome og App Cache

iPhone 7 Sådan Clear Chrome og App Cache

Formålet med cache-hukommelsen er at foretage visse apps og tjenester indlæses hurtigere, så du kan få en mere jævn oplevelse. Med tiden, cache bygger op, som ikke alene kan være besværligt at dit lager, men også bremse

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.