Sådan overføres billeder fra en iPhone til en Mac

Automatisk krypteret iPhone Backup til Mac Big Sur

At holde din Apple-enhedssoftware opdateret er vigtigt ikke kun på grund af alle de kølige nye funktioner, vi har fået i opdateringerne, men også på grund af alle sikkerhedsopdateringer, der har gjort for at holde dig sikker. Find ud af, hvad der er nyt i IOS 15>

Der er dog altid risiko for tab af data, når du opgraderer systemsoftware. Derfor er det vigtigt at sikkerhedskopiere, inden du opgraderer din iPhone eller iPad. Denne artikel tager dig gennem trinene på, hvordan du backup * alt * på din iOS-enhed.

Sådan opretter du en iPhone backup i iTunes / FINder

Lad os først udføre en sikkerhedskopi af din iPhone-konfiguration og andre data. Dette vil sikkerhedskopiere dine iPhone-indstillinger og appdata til din pc. Dette er et godt sikkerhedsnet, fordi du kan gendanne din enhed fra din backup, hvis noget skal gå galt med opdatering af iOS.

Sådan Intelligent Sikkerhedskopiering af din iPhone til din computer med TouchCopy

iTunes backup er stor, men den har en skarp udeladelse. ITunes Backup sikkerhedskopierer ikke din musik, afspilningslister eller andet lyd / videoindhold. For at sikkerhedskopiere alle disse varer - vil vi bruge touchcopy. TouchCopy er fuldt kompatibel med iOS 15.

Derudover kan du ikke få adgang til dit iPhone-indhold fra en backup, ved hjælp af din computer. Hvis du gerne vil have fuld kontrol over dit iPhone-indhold på din computer, kan du sikkerhedskopiere det med touchcopy.

Sådan opdateres til iOS på din iPhone

Hvis du ikke ønsker at gendanne din iPhone fra en backup, giver denne mulighed mulighed for at gennemse og vælge hvilke filer du ønsker at gendanne. For dette skal vi bruge IBackup Extractor-softwaren på din pc eller Mac.

Ibackup Extractor kan gendanne alle data indeholdt i dine iTunes og Finder Backups, herunder dine fotos, kontakter, kalendere, internetbrowsing historie, opkaldshistorik, noter, meddelelser og telefonsvarer.

Hvis du brugte TouchCopy til at sikkerhedskopiere din musik, videoer, afspilningslister, podcasts og andet iPhone indhold, kan du gendanne dit iTunes-bibliotek fra en backup, der er lavet af touchcopy, følg trinene i vores supportartikel her.

Resumé

Det er altid en god ide at sikkerhedskopiere dine enheder dine mobile enheder, især når du opgraderer operativsystemet. I denne artikel har vi vist dig, hvordan du sikkerhedskopierer din iOS-enhed, før du opdaterer din iOS-softwareversion. Du ved nu, hvordan du opretter en backup ved hjælp af iTunes / Finder, hvordan du sikkert gemmer dit iPhone-indhold til PC / Mac i brugbare formater, og selv hvordan du kan gendanne din enhed til sin tidligere tilstand, hvis noget skal gå galt!

Din iOS-enhed i Finder

Når du sikkerhedskopierer din iOS-enhed til din Mac, erstatter den ikke altid den tidligere backup. Dette er praktisk, hvis du vil gendanne fra et andet punkt i tide. Men hver backup tager op lagerplads. Heres, hvordan du kan slette backups, du ikke vil have.

6. En liste kaldet enhedsbackups vises. De er mærket baseret på navnet på den enhed, der blev sikkerhedskopieret, og datoen. Du kan vælge en af ​​disse, og derefter klikke på Slet backup, hvis du vil slette den.

Gendannelse af en backup fra en gammel Apple iPhone til din nye iPhone er en effektiv måde at flytte alle dine data på, indstillinger og præferencer til den nye enhed. Apple giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere og gendanne enheder trådløst gennem den gratis Apple iCloud-tjeneste eller via et USB-kabel med den gratis Apple iTunes-software, der kører på din kontorbord eller bærbar computer. Når du har sikkerhedskopieret dataene på den gamle iPhone med iTunes eller iCloud, skal du bruge den samme tjeneste til at gendanne backupfilen til din nye iPhone.

Gendan backup til en ny iPhone med iCloud

Adrian Grahams begyndte at skrive professionelt i 1989 efter træning som en Avis Reporter. Hans arbejde er blevet offentliggjort online og i forskellige Avis S , herunder "The Cornish Times" og "The Sunday Independent." Grahams har specialiseret sig i teknologi og kommunikation. Han har en bachelor af videnskab, postgraduate diplomas i journalistik og website design og studerer for en MBA.

Du har sikkert sikkerhedskopieret dine enheder flere gange, men har du nogensinde spekuleret på, hvor er iPhone eller iPad backup gemt på Mac eller Computer? Mens du ikke behøver at finde disse filer for at slette dine sikkerhedskopier eller gendanne din iOS-enhed, er det stadig nyttigt at vide, hvor de er gemt. Så hvis du ønsker at finde din iPhone eller iPad backup, lader flytte!

Hvor iPhone eller iPad sikkerhedskopier gemt på mac?

Selvom der kan være flere grunde til at lokalisere sikkerhedskopier på din computer, er det tilrådeligt ikke at blande sig med disse filer på nogen måde. Forsøg ikke at flytte, omdøbe eller redigere dem, da det kan beskadige dine sikkerhedskopier og forårsage tab af data.

Grundlæggeren af ​​iGeeksBlog, Dhvanesh, er en Apple aficionado, der ikke kan stå selv en lille insinuationer om Apple-produkter. Han ifører hætten af ​​editor-in-chief for at sikre, at genstande matche kvaliteten standard før de offentliggøres.

Jeg er bekendt med proprietære / lukket kilde 3.-parts software som imazing, men der synes overkill for dette meget grundlæggende opgave. Jeg er ikke villig til at tilføje sådan software til min konfiguration for følsomme opgaver som backup, og der skal være en bedre måde.

Brug en icloud backup hvis det er muligt

Før du går på jagt efter iPhone eller iPad backup filer, kan du se, om din enhed blev bakket op via iCloud. iCloud Backup gemmer backup-filer til Apples servere over internettet i stedet for lokalt på din computer.

Sådan gendannes en lokal backup

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette er en god måde at genvinde plads på din Mac og gem fremtidige sikkerhedskopier direkte til eksternt lager. Følg trinene i denne vejledning for at finde dine eksisterende sikkerhedskopier, flytte dem til et eksternt drev, derefter gemme alle dine efterfølgende sikkerhedskopier til dette drev så godt.

trins finde din iphone backup på din Mac

Mens sikkerhedskopiering af en iPhone til iCloud er nemmere, at holde en lokal iPhone-sikkerhedskopi på din Mac også har sine frynsegoder. For startere, kan du gendanne din backup uden at behøve en internetforbindelse eller venter på en lang download.

Som standard din Mac gemmer iPhone backup i MobileSync mappe på et bestemt sted. Åbn Finder og vælge Gå> Gå til mappe i menulinjen, og indtast derefter denne fil stien for at gå til denne mappe:

I det tilfælde, sikkerhedskopiere din iPhone til din Mac først. På Mac-computere, der kører MacOS Catalina, Big Sur, eller højere, skal du bruge Finder til at sikkerhedskopiere iPhone. Du er nødt til at bruge iTunes til at sikkerhedskopiere iPhone på din Mac, hvis det kører MacOS Mojave, High Sierra, eller ældre.

trins flytte dine iphone backup til et eksternt drev

Nu hvor du ved, hvor din iPhone sikkerhedskopier gemmes på din Mac, flytte dem til en ekstern harddisk er nemt. Før du fortsætter, gør en frisk backup af din iPhone på din Mac. Så kontrol-klik backup mappen iPhone og vælg Kopier.

Hvis du ikke ved, hvilken mappe er til din iPhone, skal du vælge hver enkelt og tryk Cmd + jeg at få oplysninger om det. Vælg den mappe med en modifikation dato og tid, der matcher den sikkerhedskopi, du netop har lavet.

trin skaber et symlink til at bruge dit eksterne drev som backup placering

Det stopper Finder fra at forsøge at automatisk synkronisere din iPhone med den nye backup-mappe på din eksterne drev. Det betyder også, du bliver nødt til at tilslutte det relevante harddisk og manuelt tage iPhone sikkerhedskopier.

omdirigere iphone backup til eksterne drev at genvinde plads

Flytning iPhone backup til et eksternt drev vil spare en masse diskplads på din Mac. Også, kan du stole på de lokale sikkerhedskopier til at gendanne din iPhone uden at bekymre sig om eventuelle netværksforbindelsen glitches.

Apple giver brugeren flere måder at forebygge tab af data i det mindste. For sådanne funktioner, kan iPhone-brugere henvende sig til iTunes eller iCloud om hjælp til at komme tilbage de tabte filer, da backups blev oprettet ved hjælp af en af ​​nævnte indbyggede Apple-software.

Men mens Apple tilbyder god backup og restaurering service for data på dine iOS-enheder, betyder det ikke give dig fuld adgang til at tjekke det faktiske indhold af de sikkerhedskopier, du kan oprette ved hjælp af enten iTunes eller iCloud. Der er stadig nogle løsninger, du kan overveje at gøre, og det er stadig vigtigt at vide, hvordan du kan få adgang til og se dine iPhone backup-filer, selvom Apple ikke tilbyder fuld støtte til sådanne aktiviteter. I denne artikel vil vi diskutere, hvor man kan finde iPhone backup-filer på mac, når du har oprettet sikkerhedskopi ved hjælp af iTunes.

Vigtig

The Sims 4 Snyd, koder, unlockables Sims Online

The Sims 4 Snyd, koder, unlockables Sims Online

Lær at indsætte SIM-kortet eller låse BlackBerry Q10. Find ud af mere på denne side SIM-kort Mobile Device Lås Tænd off NFC Indsæt fjerne SIM-kortet for at indsætte eller r

Bedste tilbud beats hovedtelefoner til december 2021 Digital Trends

Bedste tilbud beats hovedtelefoner til december 2021 Digital Trends

Beats sport hovedtelefoner er hård nok til at holde musikken kommer dog hårdt man presser sig selv. Tjek de nyeste Beats trådløse sport hovedtelefoner i dag.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vide alt om Beats Solo HD i Indien. Læs Beats Solo HD specifikationer, funktioner anmeldelser på 91mobiles. om.

Nulstil dine beats onear eller overear hovedtelefoner

Nulstil dine beats onear eller overear hovedtelefoner

Slår skærer ledningen på sine nyeste trådløse hovedtelefoner, men leverer de lyden for at matche deres stil

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner anmeldelse populære Onears

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner anmeldelse populære Onears

Beats Solo3 trådløse hovedtelefoner er blandt de mest populære Bluetooth-hovedtelefoner på markedet. Lad os finde ud af, om de er noget godt

Æbler Beats Solo Pro onear hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Æbler Beats Solo Pro onear hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Gennemse Beats Solo Pro hovedtelefoner understøtter emner på BeatsbyDre. om.

Trådløs hovedtelefoner, øresnegle, og højttalere Beats

Trådløs hovedtelefoner, øresnegle, og højttalere Beats

Beats Solo 3 Trådløse Æbler W1 chip giver Beats Solo 3 hurtig parring og en stjernernes batterilevetid

Beats Studio 2. Wired Outear Headphone Matte Black Amazon. n elektronik.

Beats Studio 2. Wired Outear Headphone Matte Black Amazon. n elektronik.

Reparationsoplysninger til Beats Studio 2. Kablede hovedtelefoner. Oprindeligt udgivet i 2013. Model nummer BT OV STU BLK. Beats Studio 2. Fejlfinding, reparation og service manualer.

Apple Beats Studio 3 hovedtelefoner hovedbånd blå mx402zma

Apple Beats Studio 3 hovedtelefoner hovedbånd blå mx402zma

Beats Studio3 Wireless Blue leverer premium lyd gennem Realtime Audio Calibration, mens du blokerer ekstern støj med ren adaptiv støjreduktion.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.