Sådan slukker du Talkback på Samsung med knapper

Test dine apps tilgængelighed Android-udviklere

Du kan slukke Talkback på Samsung ved at trykke på knapperne som delt i denne vejledning. Hvis du din Samsung-mobil pludselig udsender, uanset hvad du trykker på i form af stemme, er chancerne for, at Talkback-funktionen er blevet aktiveret.

Sådan deaktiveres Talkback uden indstillinger Samsung

Alternativt kan du slukke Talkback på Samsung Mobile ved at få adgang til Voice Control-indstillinger under Apps >> Indstillinger >> Tilgængelighed >> Voice Control >> Slide til Off. Dette er muligt, hvis du kan navigere til dine telefonindstillinger, når indstillingen er aktiveret. For at gøre dette skal du sørge for at bruge 3 fingre på samme tid.

Aktivering af Talkback om Samsung

Brug af volumentasterne, skal du blot trykke på både op- og ned-tasterne på samme tid, indtil Voice Control-aktiveret besked vises. Du kan også gøre det ved at få adgang til Voice Control-indstillinger under Apps >> Indstillinger >> Tilgængelighed >> Voice Control >> Slide til ON.

likvidation

Når Talking eller Voice Control-indstillingerne er blevet aktiveret, er du ved at bruge genvejens lydstyrke på den nemmeste måde at slukke for indstillingerne på. Da skærmen er relativt svært at navigere, når funktionen er indstillet til ON, skal du sørge for, at alle dine lydstyrkeknapper fungerer godt for at løse dette. Hvis alle ovenstående fejler, kan en Samsung-nulstilling hjælpe, men krævede en sikkerhedskopi af dine vigtige data før.

Pairing Braille-enheder:

Muligheden er kun tilgængelig, hvis den aktuelt fokuserede kontrol er et redigeringsfelt. Muligheden giver dig mulighed for at udføre redigeringsindstillinger, som valg, kopi, skåret og indsæt. Braille-kommandoer er tilgængelige til udførelse af redigeringshandling, når du bruger en braille display med mobil tilgængelighed. I specifikt er mulighederne:

Indtastning og redigering af tekst ved hjælp af Braille

Når fokus lander på en redigeringskontrol, skifter Braille-udgangen automatisk til Rediger-tilstand, så mobil tilgængelighed viser tekstmarkøren ved at hæve DOTS 7 og 8. I øjeblikket er denne taktile markør kun tilgængelig, når 6- eller 8-dot Computer Braille er valgt. Hvis der er en store bogstaver tegn på markørpositionen, vil prikkerne skifte; hvilket betyder, at DOT 8 hæves, mens DOT 7 ikke er. Hvis der anvendes tekstvalgskommandoer, vises prikker 7 og 8 begge i alle celler i den valgte tekst.

Når du skriver tekst ved hjælp af klasse 1 eller 2 Braille, skal du huske, at teksten ikke er oversat , indtil du trykker på mellemrum eller Enter, eller udfør en kommando, der flytter fokus eller viser en besked. Husk på, at den brailleklasse, der bruges til input, ikke nødvendigvis er det samme, der er angivet til Braille-udgang, så brug de relevante kommandoer til konfiguration af input og output Braille-karakterer for at være sikker.

Du kan bruge den backspace-kommando, der er tildelt den tastekombination, der er specifikke til din Braille-enhed, mens du skriver i hvilken klasse der skal slettes tegnet til venstre for tekstmarkøren. Bemærk, at denne kommando kan bruges, selv før teksten, der er indtastet i klasse 1 eller 2 Braille, er oversat . Hvis du ønsker at rydde alt, hvad du har skrevet hidtil, der endnu ikke er blevet oversat , skal du bruge kommandoen Braille Escape på alle understøttede braille-enheder.

Braille udgangstilstand

Det er muligt at ændre Braille Output Mode til â € žspeech Emulation . I denne tilstand sender mobil tilgængelighed til braille displayet præcis, hvad den sender til talemotoren. I stedet for brailleindikatorer for kontrolinformation vises de ord, der tales af mobil tilgængelighed, når den kommer på tværs af denne kontrol, vises. For eksempel anvendes i Braille Format Mode, LI og BT til at angive listen og knappen. I taleemuleringstilstand vises ordene â € žlist og â € žButton i punktet i stedet.

Daves Tag Ultimate Ears Hyperboom Højttaler

Efter at jeg har indstillet AccessibilityHint-ejendommen, er Talkbacken, at sige denne streng, pauser og siger altid "Double Tap for at aktivere, Double Tap og hold for lang tid". Hvordan deaktiverer jeg dette? Forsøgt med AccessibilityLabel eller AccessibilityValue men ikke held.

Talkback annoncerer Dette, fordi det opdager din kontrol som noget, der kan interagere med. Eks: en knap. I betragtning af din Markup, især din "AccessibilityHint", som jeg antager, er en appcelerator ejendom, ser det ud til, at din kontrol faktisk er en knap af en slags. Hvorfor vil du gerne deaktivere denne nyttige meddelelse?

Mit svar ville være at fjerne dit tip, og lad Android OS omhandle denne knap den måde, den vil. Dit hint er ikke mere nyttigt end Talkback's "Hint", og det er bedst at lade Assistive Technology Share Rolle og Instruktionsoplysninger, når det er muligt.

Et andet skridt

En lille kendt funktion på Android-enheder er Talkback, som giver dig talt feedback og vibrationer for at hjælpe dig med at navigere på din enhed. Selvfølgelig, hvis du ikke er blind eller synshandicappede, er det ikke en funktion, du sandsynligvis vil bruge.

Ikke desto mindre, nysgerrighed får det bedste af os nogle gange, og vi vil sandsynligvis tænde det på et punkt - med potentielt katastrofale resultater. Efter at have set et spørgsmål om at deaktivere Talkback, var jeg faktisk nysgerrig efter at se, hvad alt det var omkring, og jeg ville ønske, at jeg ikke gjorde det.

Hvad præcist er Talkback?

Det er en funktion designet primært for dem, der er blinde eller synshandicappede. Når du er aktiveret, vil Talkback fortælle dig, hvad du lige har valgt på skærmen, så du ved, hvilke handlinger der netop blev udført.

En anden funktion i Talkback kaldes Udforsk ved at trykke, og når dette er aktiveret, vil det faktisk fortælle dig, hvad du trykker på, før du faktisk fuldfører handlingen. Dette er den funktion, der vil køre dig skør, hvis du ikke er blindâ € "ikke Talkback selv - og vil forvirre crap ud af dig.

Hvad er det store problem?

Så hvad er de fleste mennesker, der har problemer med, når Talkback er aktiveret? Ikke rigtig noget. Det er, når du ved et uheld har aktiveret Udforsk ved at trykke på, at du løber ind i problemer - og den største, der kommer forbi din Android-låseskærm.

Men dette er ikke et problem med alle Android-enheder. Faktisk er det ret nemt at omgå låseskærmen på en Nexus-serie-enhed som Nexus 7-tabletten. Det er, når du er på en anden enhed med en OEM-hud som HTCs Sense eller Samsungs Touchwiz.

På en note 2 eller GS3, når kun Talkback er aktiveret, skal du "Double Tap og derefter skubbe skærmen for at låse op" den. Men når du har udforsket ved at trykke på aktiveret, vil det sige det samme nøjagtige, men dobbelt-tapping og swiping vil ikke fungere.

Aktivering af Talkback

Hvis du trykker på Annuller ved denne prompt, hører du kun handlinger, du udfører. Hvis du beslutter dig for at trykke OK, skal du udforske ved at trykke på, og du vil høre beskrivelser af, hvad du trykker på din finger på i stedet for "og så bliver du nødt til at dobbeltklikke for at udføre handlingen.

Udforsk ved touch: Nexus Devices Vs Andre Androids

Nu, på Nexus Series-enheder, der kører PURE Android, skal du udforske ved at trykke ikke sådan en big deal. Det er ret nemt at omgå din låseskærm, og det er virkelig nemt at deaktivere udforske ved at trykke på sig selv.

På andre enheder som vores note 2S er der imidlertid ingen mulighed for at deaktivere Udforsk ved berøring. Når du har tændt det via prompten, bliver du ikke længere bedt om at tænde eller slukke for det, og der er ingen måde at slukke for den i tilgængelighedsindstillingerne som du kan på Nexus-enheder. Den eneste måde at slukke for er at slukke for Talkback helt.

Brug Udforsk ved berøring

Når Udforskelsen ved at trykke på funktionen er aktiveret, vil du hurtigt finde ud af, hvordan man bruger det - for det meste en konfiguration af to fingersvipninger og dobbelte vandhaner. Singlewipes Tillad en gul boks at flytte rundt på skærmen og vælge de forskellige apps, widgets og indstillinger, hver gang du annoncerer navnet højt. Hvis du ønsker at vælge noget, er du nødt til at fordoble hanen det. Hvis du ønsker at skifte skærme, skal du swipe hen over skærmen med to fingre.

Kom forbi låseskærmen

Det største problem, som du vil støde på er at låse skærmen med Explore ved berøring aktiveret. Når du tænder for enheden, vil låseskærmen fortælle dig at trykke to gange og knalde skærmen for at låse op.

Deaktivering udforske ved berøring / talkback

Selv om de to funktioner er forskellige, deaktivere dem er en emballeret funktion, medmindre du har en Nexus-enhed. Når du omgå den forvirrende låseskærmen og ønsker at deaktivere Udforsk ved berøring, kan du enten hanen på den hårde Menu-knappen eller scroll ned Notification bakken for at få adgang til indstillinger. Sidstnævnte er mest sandsynligt din eneste mulighed, hvis du har en Galaxy Tab 2 eller andre Android-enhed uden en hård menutasten.

Underneath godt komme ind i en del af de aftaler om, hvordan du aktiverer talkback on / off Samsung Galaxy S / s + / se

Samsung Galaxy S10 er en linje af Android smartphones fremstillet og udviklet af Samsung Electronics. Det blev afsløret under en pressekonference begivenhed den 20. februar 2022 er de planlagt til at være handlen den 8. marts, vil 2022. Samsung Galaxy S10 udgivelsesdato være på fredag, den 8. marts som er en uge tidligere end sidste år Samsung Galaxy telefon. Det blev officielt annonceret den 20. februar.

Galaxy S10 priserne er $ 899 / £ 799 / AU $ 1.349 / AED 3.199, hvilket betyder, at du vil bruge en ekstra $ 180 / £ 60 / AED 100 på denne smartphone over S9 lanceringsprisen. Hvis du kan lide udseendet af denne smartphone, men tror, ​​at prisen er en smule høj, har du to muligheder: Du kan gå til den billigere Samsung Galaxy S10e, som starter på $ 749 / £ 669 / AU $ 1.199 / AED 2.699.

Differentieret primært af skærmstørrelse og et ekstra frontkamera på S10 +. Derudover afslørede Samsung også en mindre model kendt som Galaxy S10E, samt en større, 5G-kompatibel version, Galaxy S10 5G. Samsung Galaxy S10 består af fire modeller med forskellige hardware specifikationer; Hovedgalaksen S10 og Galaxy S10 + har henholdsvis en 6. og 6. -InCh 1440p Dynamic AMOLED-skærme med HDR10 + -støtte og dynamisk tone kortlægningsteknologi.

Smartphone-skærmene har buede sider, der hældes over de vandrette kanter af smartphone-enheden. I modsætning til sine forgængere indtager deres forreste kameraer en afrundet udskæring nær øverste højre på displayet, og begge modeller bruger en ultralyd i skærmfingeraftrykslæser. Internationale modeller af S10 udnytter Exynos 9820-system-on-chip, mens amerikanske modeller udnytter Qualcomm Snapdragon 855. De to enheder sælges med enten 128 eller 512 GB intern flashhukommelseslagring.

Samsung Galaxy S10 har en multi-linse bagudvendt kameraopsætning; Det har stadig dual-Aperture 12-megapixel og 12 megapixel telefoto linser af den tidligere Samsung Galaxy S9 +, men tilføjer også en 16 megapixel ultra vidvinkelobjektiv. Frontkameraet på Galaxy S10 + ledsages af en anden RGB dybdeføler. Kameraerne understøtter også 4k videooptagelse og HDR10 +.

Talkback giver talt feedback for, hvad du trykker på, vælg og aktiver på enheden. Vailable muligheder kan variere afhængigt af enheden. Eller yderligere instruktioner om opsætning af Talkback, se Kom i gang på Android med Talkback. Alkback kan kaldes Voice Assistant på nogle enheder. ROM En startskærm, swipe op for at få adgang til alle apps. AVIGATE: Indstillinger> Tilgængelighed. AP Talkback eller Vision. AP Talkback-knappen for at tænde eller slukke. Hen tændt, brug to-finger swipe til at navigere / rulle og dobbelt tryk på for at vælge. F Google Voice er tændt, du kan bede Google Assistant om at slukke for Talkback. F bedt om, tryk på OK eller tænd. o Access Lås skærm Med Talkback On skal du trykke på låsen på frontskærmen og derefter dobbeltklikke for at indtaste låsekode.

Vigtig

Walmart Family Mobile Alcatel Min Flip 2, 4 GB, Sort Forudbetalt Phone Walmart. om.

Walmart Family Mobile Alcatel Min Flip 2, 4 GB, Sort Forudbetalt Phone Walmart. om.

Hvordan slår jeg min Android smartphone fra fejlsikret tilstand

Sådan aktiveres eller slukker for automatiske app opdateringer på iPhone eller iPad

Sådan aktiveres eller slukker for automatiske app opdateringer på iPhone eller iPad

Nysgerrig efter at vide, om opdatering af apps bruger data Hvis du har iOS 7, er det korte svar ja. Lær, hvordan automatiske app opdateringer påvirker mobil data brug

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Lavt strømtilstand kan gå langt i at bevare din iPhones batterilevetid i en knivspids. Det kan indstilles manuelt eller vises som en mulighed, når dine batteri niveauer dypp til 20 og 10 procent. Hvis du har en jailbroken enhed, kan du tage lavt strømforsyning et skridt videre ved at have det automatisk tændes, når du bruger ikke forstyrre.

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Heres hvad du bør vide om tmobiles binge på planen

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Er Disney plus på tmobile binge på listen Det 3 separate Disney apps ikke længere eksisterer. Men de er alle ...

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Nigeria førende leverandør af forudbetalt, efterbetalt mobil, 4G-tjenester. Genoplad din forudbetalt mobil betale dine efterbetalte regninger online.

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Lær hvordan du indstiller alarmer, ringetoner og meddelelser på Samsung Galaxy S9. På denne side Emergency advarsler Indgående e-mail Ringetoner Emergency advarsler På startskærmen, knalde op på en tom

Kan du slå Amber Alerts på Android

Kan du slå Amber Alerts på Android

Cricket Wireless alarm kunder for naturkatastrofer og sikkerhedsadvarsler med trådløs Emergency Alerts Arbejdstilsynet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.