Sådan Oplåsning en Samsung Tracfone

Hvor skal jeg gå ind i netværket låse pin til at låse min Samsung Galaxy Note 8 ATT Fora

Når du køber en smartphone, er enheden typisk låst til operatørs netværk. Det betyder, at telefonen kan kun arbejde med luftfartsselskabet du har købt telefonen fra, selv om det er foreneligt med et andet netværk. Hvis du ved, hvordan man låser en Samsung-telefon, kan du bruge den med din udbyder af valg.

hvordan du får din Samsung Galaxy IMEI nummer

For at låse din telefon via din udbyder, du typisk skal ejer enheden. Nogle luftfartsselskaber endda kræve en vis mængde tid til at passere, efter det er blevet betalt for. Kontakt din udbyder eller tjek hjemmesiden for at se, om din telefon kvalificerer. Du skal have dit IMEI praktisk, og du kan også være nødvendigt at give konto passwords og andre identitet verifikation.

Hvis enheden er berettiget, kan din udbyder kunne låse din enhed til brug med andre SIM-kort uden at du skal gøre noget. Alternativt kan de give en unlock kode, som du skal indtaste på at indsætte en anden operatørs SIM-kort.

brug en tredjepart luftfartsselskab låse tjeneste

Hvis din telefon ikke er berettiget til at frigøre ved din udbyder, der er hjemmesider, der sælger oplåsningskoder. Du skal give din enheds oplysninger, herunder producenten, model og IMEI-nummer. I en dag eller to, vil du modtage din unlock kode i din indbakke. Når du indsætter et SIM-kort fra en anden transportvirksomhed, vil du blive bedt om at indtaste unlock kode.

Der er uendelige muligheder, så sørg for at den service, du vælger har positive anmeldelser og er legitimt. En af de højest og mest pålidelige er UnlockRiver. Tjenester som disse vil typisk koste dig overalt fra $ 50 til $ 150 per oplåsningskode. Du behøver kun at låse telefonen én gang, men hver enhed skal være låst op individuelt.

låse din Samsung Galaxy på et værksted

Nogle telefon reparation butikker vil låse telefoner for et gebyr. Du skal typisk lade din enhed med butikken for en dag eller to, og det vil køre dig om de samme omkostninger som at bruge en online service. De fleste værksteder vil bare bruge en unlock hjemmeside for at generere en kode for at låse enheden op, så det er ikke en anbefalet mulighed, hvis du tryg ved at gøre det selv.

trin.

Få din oplåsningskode fra Tracfone. Ring til sin kundeservice hotline på 1-800-867-7183, når som helst mellem 08:00 til 12 MN, hvilken som helst dag i ugen. Når du kommer til at tale med en repræsentant, fortælle dem, at du har brug for en unlock kode til din telefon.

Sluk telefonen, og fjern bagdækslet af din Samsung telefon. Tryk på afbryderknappen på din enhed for at lukke den ned. Afhængig af modellen af ​​din Samsung telefon, kan du blot lirke ud bagcoveret fra telefonen til at afsløre sin bagside.

Vent på telefonen til at starte op. Når det starter op, i stedet for de sædvanlige hjem skærmen, vil en besked blive vist bemyndigende dig, at din telefon behov, der skal låses op først, før det kan bruge SIM-kortet fra andre netværk.

Vent på, at koden til at blive accepteret. En bekræftelsesmeddelelse vises på skærmen, der fortæller dig, at unlock koden er blevet accepteret, og du kan nu bruge din Samsung Tracfone til andre netværk luftfartsselskaber.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvad er forskellen mellem iMessage og SMSMMS

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi har alle været der. Du har glemt din lås skærm pinkode eller adgangskode, kan ikke længere komme ind i din smartphone. Hvis du ejer en Samsung-enhed, der er en anden måde. Her er hvordan man kommer tilbage i telefonen uden at skulle Joga din hukommelse.

Hop til sektion:

Naturligvis bør mulighed nummer et være dit første punkt i opkald. Hvis du kan låse enheden uden at nulstille det, det er et stort plus. Hvis du har en meget nyere sikkerhedskopi og har ikke noget imod at slette alle dine data til senere gendanne den, så optioner to og tre kunne være vejen at gå.

låse telefonen med samsung finde min mobil

For at låse din Samsung smartphone på afstand, du har brug for at tjekke et par ting er i orden først. Din telefon skal være tilsluttet et Wi-Fi-netværk eller et mobilnetværk, så hvis du ikke har et SIM-kort i det eller ikke er i en trådløs internetzone, kan du ikke bruge denne metode. For det andet skal du aktivere din Samsung-konto. Samsung beder dig om at gøre dette, når du først opretter telefonen. Hvis du har oprettet Find min mobil på Samsung, er processen meget enkel:

Hvis din enhed ikke er tilsluttet internettet, blev du aldrig registreret på din konto, eller hvis du også har glemt adgangskoden til din Samsung-konto, er det på tide at gå videre til mere drastiske foranstaltninger.

Nulstil din telefon fra en anden enhed

Hvis du ikke kan låse op din telefon med Samsung, skal du finde min mobil, du bliver nødt til at nulstille din enhed for at komme ind igen. Sletning af din telefon er ikke verdens ende, hvis du har en nylig backup. Det kan endda give din enhed en ny leasing af livet ved at rydde ud af nogle af de junk, der har akkumuleret på den. For at nulstille din Android-smartphone, herunder Samsung-telefoner, fra en anden enhed, skal du følge nedenstående trin:

Nulstil din telefon med sine knapper

Der er en måde at nulstille din smartphone og slette alle dataene uden at skulle komme ind i menuen Indstillinger - som du ikke kan gøre, hvis du har glemt adgangskoden. Du skal genstarte din Samsung-smartphone i gendannelsestilstand først, og derefter slette alle dataene på den derfra.

En vigtig ting at huske er, at Google har haft en sikkerhedsfunktion i Android siden Lollipop, der kræver, at du logger ind på en Google-konto, der var på telefonen, før den blev slettet. Dette er for at forhindre smartphone tyve fra at være i stand til blot at tørre en telefon fra genoprettelsesfunktionen og starte fra frisk. Hvis du havde flere Google-konti på telefonen, vil jeg logge ind på nogen af ​​dem. Hvis du har brug for at slette din Samsung-telefon, bruger kun knapperne på siden, skal du følge disse trin:

Har disse tips hjælpe dig med at komme tilbage til din smartphone? Hvis ikke, så lad os vide om dit problem i afsnittet Kommentar nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvad er dit top tip til at huske adgangskoder?

Endelig er det hele gjort. Alle Papirarbejde er afsluttet, og for det næste år vil du studere i et andet land. Dette vil helt sikkert være en af ​​de bedste oplevelser i dit liv, så du skal sørge for, at de bedste øjeblikke du bruger der er udødeliggjort for evigt.

For dette har du brug for et glimrende kamera, men hvorfor vil du bære et kamera overalt, hvor du allerede har en Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge, de sydkoreanske producenter senest tilføjelser til sin portefølje, der betragtes af mange de bedste telefoner af øjeblikket?

Stadig, så stor som specarket og designet kan se, kommer telefonen med en uløst Problem: dets bærer låst. Da du planlægger at blive i et fremmed land i lang tid, er det indlysende, at du ikke bruger det bare til kameraet. Dens en telefon trods alt, hvis hovedformål er at foretage opkald. Men husk, din telefon er låst med den operatør, du oprindeligt købte den fra, og du vil helt sikkert ikke bruge deres tjenester i et andet land, da roaminggebyrerne får dig til at gå konkurs.

I dette tilfælde køber den eneste løsning et lokalt SIM og låser din Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge for at kunne bruge ethvert netværk rundt om i verden. Måske har du hørt om nogle få metoder, men den nemmeste måde at gøre dette på er ved kode.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at alt er meget enkelt, og du behøver ikke at være en tech-savvy person for at gøre det? Dybest set skal du følge kun tre nemme trin: Placer en ordre på et online oplåsningssted, modtag oplåsningskoden og indsæt koden på din telefon.

UnlockUnit. om eller unlockscope. OM er to websteder, der kan give ægte koder, som du kan bruge til at låse op for din telefon. For at få det, skal du afslutte en ordreformular med et par detaljer om din Samsung Galaxy S6 eller S6 kant:

Efter alle disse oplysninger er angivet, og betalingen er afsluttet, er du helt færdig. Leveringstiden er et spørgsmål om minutter eller timer, afhængigt af telefonen, landet og netværket, hvor det blev købt fra.

For at gøre din telefonprompt til oplåsningskoden, skal du indsætte et SIM-kort fra en anden transportør, anderledes end den, du oprindeligt har købt den fra. Når du har gjort dette, vil din telefon vise SIM-netværksoplåsningsstiften. Brug dit tastatur, indsæt den kode, du har modtaget, og tryk på knappen Lås op. Umiddelbart, oplyst en vellykket besked vil blive vist.

I modsætning til andre metoder, ved hjælp af en ægte oplåsningskode for at give din telefon, er friheden til at blive brugt i andre netværk risikofri. Der er ingen måde at beskadige din telefon eller gøre den ikke-brugbar.

Endelig, hvis du er beskæftiger sig med tekniske spørgsmål under oplåsning proces, selv om meget sin enkle, du kan altid kontakte deres support team, til rådighed 24/7. Ethvert spørgsmål vil blive besvaret i løbet af få minutter, hvilket for en masse mennesker er en stor fordel. Du kan også finde her en kort, men detaljeret guide til hvordan du låser din Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge.

I en nøddeskal, frigøre din Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge by kode er langt din bedste mulighed, hvis du ønsker at bruge den med alle netværk rundt om i verden, herunder dem fra landet youre vil studere i dens sikker. , da dens umuligt at beskadige telefonen, hurtig, fordi du er færdig på få minutter, og selvfølgelig, billige, være måde mere overkommelig end at bruge roaming i lange perioder. EN

Fotogalleri

Har du rejser meget og ønsker at være i stand til at bruge telefonen i andre lande? Er du træt af din nuværende luftfartsselskab og ønsker at skifte til en ny, før din kontrakt er op? Frigørelse din Samsung telefon giver dig mulighed for at bruge SIM-kort fra andre luftfartsselskaber og oprette forbindelse til deres netværk. Du kan være i stand til at låse telefonen op ved at tale med din udbyder, men chancerne er, hvis din kontrakt er ikke op de ikke vil lade dig. Hvis det er tilfældet, så er du nødt til at føre til oplåsning det gennem en tredjepart eller manuelt frigøre det, hvis du har den rigtige model. Se trin 1 nedenfor for at lære hvordan.

Ring din udbyder og spørge om deres låse politik. De fleste luftfartsselskaber vil låse telefonen efter en vis mængde tid der er gået, eller efter din kontrakt er udløbet. Hvis din kontrakt er stadig på plads, kan de kræve at du betaler en tidlig afslutning gebyr for at låse telefonen op.

Kontakt transportøren du planlægger at skifte til. Mange luftfartsselskaber er glade for at låse en telefon, hvis du kommer fra en af ​​deres rivaler. Ring til transportøren, som du vil skifte til, og se om du kan udarbejde en aftale, hvor de låse telefonen for dig.

Søg koder til din Samsung telefon. Som telefoner bliver ældre, er generiske unlock koder ofte leveres af producenten. Søg på internettet til din telefonmodel at se, om koder er til rådighed. Du vil højst sandsynligt ikke være i stand til at finde koder til nyere modeller.

Få din telefons IMEI / MEID nummer. Denne unikke identifikator nummer er påkrævet, når du bestiller oplåsningskoder. Åbn opringer og bruge tastaturet til at ringe * # 06 #. En skærm vises med 15-cifret kode.

Find en velrenommeret oplåsning service. Der er en svimlende antal virksomheder på nettet, som hævder at være i stand til at låse telefonen op for et gebyr. Da du betaler gode penge for at få din telefon låst op, skal du sørge for, at den service, du vælger, er godt-reviewed og tilbyder en solid garanti.

Anmod om en kode. Du vil blive bedt om at give dit IMEI / MEID nummer, sammen med kontakt- og betalingsoplysninger. Det beløb, du skal betale, afhænger af den model, du frigøre og hastigheden af ​​koden hentning .

Sæt dit nye SIM-kort. Når du modtager din oplåsningskode, skal du slukke telefonen og fjerne din gamle udbyders SIM-kort. Indsæt derefter ny for transportøren, du skifter til. SIM-kort slots er typisk placeret bag batteriet eller på siden af ​​enheden.

Kontroller, at du er tilsluttet. Hvis koden er indtastet korrekt, bør du se din telefon forbindelse til den nye mobile netværk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dit nye netværk, sikre, at du er inden for dækningsområdet, og derefter kontakte transportøren at se, om telefonen var korrekt låst op.

Kontroller, at telefonen er opdateret. Din telefon skal køre Android 4.. eller senere, for at denne metode til at arbejde. Du kan kontrollere enhedens versionen ved at åbne Indstillinger og derefter rulle til bunden og vælge Om Enhed. Din version vil blive opført under overskriften Android version.

Vent og genstart. Når du har valgt "NW Lock NV data INITIALLIZ", vent omkring et minut og derefter genstarte telefonen. Du vil ikke modtage nogen bekræftelse på, at processen arbejdede, så du bliver nødt til at teste telefonen ved at sætte et SIM-kort i fra et andet luftfartsselskab. Hvis du ikke bliver bedt om at indtaste en oplåsningskode, så processen arbejdede.

Vigtig

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Give alle de fuldstændige oplysninger relateret til S7 google lås bypass til at hjælpe brugere kan nemt registrere.

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Find mere Information Unlock Samsung Galaxy S7

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Giv alle de fuldstændige oplysninger relateret til Samsung Galaxy S8 adgangskode gendannelse for at hjælpe brugerne kan nemt registrere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Når Sprint låser min Samsung S8 Plus vil det fungere på ethvert luftfartsselskab naturligvis med deres SIM-kort eller at være mere specifik ATT, Verizon, eller tmobile.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ankommer ved Thu, Dec 23 Køb Renoveret Samsung Galaxy S8 G950U 64GB Verizon GSM Unlocked ATT tmobile Smartphone Orchid Grey på Walmart. om.

Sådan låser en Samsung Galaxy S8, når du har glemt diagrammet

Sådan låser en Samsung Galaxy S8, når du har glemt diagrammet

Straks låse din Samsung S8Plus og bruge nogen carriernetwork. Med vores online-tjeneste kan du sikkert og permanent låse enheden fra komfort i dit hjem.

Sådan Lås Samsung S9, S9 Plus Sprint, ATT hjælp SAMTool

Sådan Lås Samsung S9, S9 Plus Sprint, ATT hjælp SAMTool

Lås, fjerne sprint til leje lås Samsung Galaxy s9 plus sprint g965u, s9 sprint g960u usa, når du tilslutter wifi, vil sprint lease data være ... kilde

Fjern Sprint Lease Lock Password Galaxy S9 S9 Plus Sprint G960U G965U For GSM

Fjern Sprint Lease Lock Password Galaxy S9 S9 Plus Sprint G960U G965U For GSM

Indsæt SIM-kort. Flash ENG Modem Open SAMTool, skal du klikke på Læs Sikkerhed Ingen grund Skriv Sikkerhed Link ...

Kan Verizon Samsung Galaxy S9 også køre tmobile

Kan Verizon Samsung Galaxy S9 også køre tmobile

Verizon branded version af både Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9, begge udgivet i 2018, modtager en softwareopdatering, der er udstyret med den mest uptodate version af Android-sikkerhedsrettelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.