Sådan låser du op til Google Pixel 3 XL, når du har glemt adgangskode

Google Pixel 3 Glemt PIN-kodeord Hvad skal du gøre

Google Smart Lock giver dig adgang til dine enheder meget hurtigere, når du ikke er for bekymret for sikkerhed. Hvis du er hjemme, vil du sandsynligvis ikke indtaste din adgangskode hver gang du henter din telefon. Denne funktion giver dig mulighed for nemt at skifte tilbage til din regelmæssige sikkerhed. Heres et hurtigt kig på, hvordan du kan bruge Google Smart Lock, og hvordan du indstiller den på din Android-telefon eller Chromebook.

Bemærk: Nogle af trinnene i denne artikel blev sammensat ved hjælp af en Google Pixel 4A med 5G kører Android 12 og en Lenovo Chromebook Duet, der kører Chrome OS 94.. 606. 24. Husk nogle trin kan være anderledes afhængigt af din enhed og software.

Hvilke funktioner tilbyder det?

On-body detektion: Forudsat, at du allerede har indtastet din PIN-kode eller adgangskode En gang Før du lægger den tilbage i lommen eller tasken, vil Google Smart Lock ikke kræve, at du indtaster den igen, når du tager det igen.

Trusted enheder: Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge Bluetooth-enheder, du stoler på. Det betyder, at når din telefon er tilsluttet disse enheder, behøver du ikke at indtaste din adgangskode for at låse den op.

Voice Match & Trusted Face: Disse to muligheder udfases og er kun til stede på meget ældre Android-enheder. Men de arbejder ved at lade dig oprette din stemme eller ansigt for at bruge din telefon uden en adgangskode. Voice Match-indstillingen vil ikke lade din telefon være helt låst op hele tiden, men det giver dig mulighed for at få adgang til nogle af dine enheder.

Sådan opretter du Google Smart Lock på din Android-enhed

Det er nemt at konfigurere og bruge Google Smart Lock på din Android-enhed, og det kræver kun, at du har en adgangskode eller en anden skærmlås, der allerede er oprettet på din enhed. Når du har det, skal du følge disse trin:

Sådan bruger du Google Smart Lock på en Chromebook

Google Smart Lock fungerer lidt anderledes på Chromebooks, og det giver dig mulighed for at låse det op blot ved at oprette forbindelse til din Android-enhed. Du skal logge ind på din Google-konto på begge enheder og have Chrome OS 71 eller nyere og Android 5. Lollipop eller nyere. Når du logger ind og opdateres, skal du følge disse trin:

Fordele og ulemper ved Google Smart Lock

Bortset fra at få adgang til dine enheder hurtigt, kan Google Smart Lock også dele adgangskoder på tværs af dine enheder. Google Smart Lock gør det nemt at komme ind i dine enheder uden en skærmlås, og du kan gemme dine adgangskoder for hurtigt at få adgang til dine yndlingswebsteder og apps.

Husk dog, at dette er en sikkerhedsrisiko i visse situationer. Det er ok, hvis du har oprettet dit hus som en betroet beliggenhed, og det er bare dig eller din familie derhjemme. Imidlertid kan på-kropsdetektering og betroede enheder potentielt tillade andre at få adgang til din ulåste telefon.

Funktionen er enkel nok til at slukke med indstillingerne i din Google-konto. Du kan gøre dette på din ChromeBook eller Android-enhed ved først at gå til indstillinger og derefter gå ind i dine Google-kontoindstillinger.

Nulstil PIN-kode, adgangskode eller mønsterlås på Google Pixel og Pixel XL-enhed? Du kan låse op Google Pixel XL, hvis du har glemt adgangskode ved hjælp af fabrikken nulstille din enhed. Også nulstil mønster eller pin ved hjælp af Google-konto og Android Device Manager. Disse to muligheder hjælper med at gendanne pixel XL, når du glemmer oplåsningsmønsteret eller pin.

Paramount plus gratis prøveversion Sådan tilmelder mig

Ved hjælp af din Google-konto kan du kunne nulstille dit kodeord, hvis det er glemt. Det er ret simpelt at nulstille eller ændre mønsterlås på Google Pixel og Pixel XL. Prøv nedenfor givet forskellige metoder til at låse op Google Pixel XL, hvis du har glemt adgangskode.

Sådan låser du Google Pixel Hvis du glemte adgangskode

Denne fabriks nulstilling på pixel og pixel XL Slet alle dine personlige data, Google-konto, fotos og videoer osv. Før fabriks nulstilling, backup og gendannelse af data på Google Pixel. Tjek hver enkelt, der er angivet under tricks af, hvordan du låser op Google Pixel uden en adgangskode eller glemt PIN / kodeord.

Hard reset / Factory Reset Google Pixel & Pixel XL

Trin 5: Tryk på tænd / sluk-knappen og VOLUME UP-knapperne en gang, når du ser skærmbilledet Gendannelsesfunktion, skal du trykke på knappen VOLUME DOWN, indtil Highlight WIPE CACH-partitionen, tryk på tænd / sluk-knappen for at vælge den.

Lås op Google Pixel XL, hvis du har glemt adgangskode ved hjælp af Android Device Manager

Du kan slette alle data, låse skærmen og skifte skærmlås ved hjælp af Android Device Manager i din Pixel og Pixel XL-enhed. Hvis du aktiverer placering på Google Pixel, skal du bruge den, hvis Glemt mønsterlås på Google Pixel & Pixel XL. Du kan vise Android Device Manager-indstillinger i din Google Pixel XL-enhed ved hjælp af nedenstående trin.

Normalt, efter at nøglen er indtastet forkert, vises oplysninger om låsen på telefonens display. Her tilbyder OS brugeren flere løsninger. Blandt de primære er SOS-funktionen, som kan bruges til at ringe til redningstjenester, samt et middel til at genoprette adgangen til enheden. Lad os tage et kig på den sidste mulighed nu.

Lås op på Google Pixel via din Google-konto

Det skal med det samme bemærkes, at denne metode ikke gælder for alle enheder. Listen over verificerede modeller indeholder rene Android-enheder, såsom Samsung, Huawei, ære, såvel som nogle Xiaomi-modeller.

Hvis du indtaster det forkerte mønster 5 gange i træk, åbnes en låsemeddelelse med en timer på displayet. Du kan finde det glemte din mønsternøgle? knappen nedenfor, som du skal trykke på. Systemet tilbyder automatisk til godkend til Google-kontoen, som telefonen er knyttet til. Det vil kun være muligt at indtaste din egen email og adgangskode, hvis du har en Wi-Fi eller Cellular Internet Connection. Hvis der er et arbejdsnetværk og autorisation lykkedes, vil smartphone blive låst op, og alle data vil forblive som det er.

Nulstilling til fabriksindstillinger

Problemet kan overtage brugeren på det forkerte tidspunkt, e. . I mangel af internetforbindelse. I dette tilfælde er autorisation via Google ikke mulig. Der er to måder at håndtere denne omstændighed :

Sidstnævnte mulighed fortjener en mere detaljeret overvejelse. I næsten hver model baseret på Android er standardgendannelsesværktøjet forudinstalleret til serviceindstillinger. Dette værktøj hjælper dig med at låse din enhed op. Før du udfører de beskrevne handlinger, skal du huske på, at alle filer efter en nulstilling gennem genopretning vil blive slettet fra enhedens hukommelse. Skæbnen til de elementer, der er gemt på microSD-kortet, afhænger af producenten. Derfor, før vi udfører nogen handlinger, anbefaler vi stærkt at oprette en sikkerhedskopi af dine data.

Ofte er menuen i genoprettelsesfunktionen berøringsfølsom; Derfor skal du klikke på knappen Wipe Data, som sædvanlig, når du arbejder med en smartphone-enhed. Men i ældre modeller har menuen muligvis ikke normal sensorfunktion. Styring af menuen i dette tilfælde udføres som følger:

Efter nulstillingen genstarter telefonen og beder dig om at udføre systemets oprindelige opsætning. Endnu engang skal du huske på, at en fabriks nulstilling sletter alle brugerfiler, der er gemt i Smartphone's hukommelse.

Sådan låser du Google Pixel uden at miste data

Hvis din smartphone google pixel 4 det virker meget langsomt, hænger den, du vil omgå skærmlås, eller du har en fuld hukommelse, og du vil slette alt, eller du vil sælge det eller give det væk og Du vil have ingen til at få adgang til dine filer og adgangskoder, du kan lave en fabriks nulstilling, så den vender tilbage til at være som den første dag.

Før du laver en fabriks nulstilling, anbefaler vi, at du sletter alle konti på enheden, specielt er det nyttigt at afbryde Google-kontoen, hvis du vil sælge, donere eller give væk din pixel 4. På denne måde vil vi undgå Problemer for den nye bruger Da nogle mere moderne enheder omfatter en funktionalitet kaldet FRP eller fabriks nulstillingsbeskyttelse, der anmoder om den samme Google-konto, som Google Pixel 4 blev oprindeligt konfigureret, da fabrikken genoprettede en enhed.

Du skal huske på, at en nulstilling eller returnerer til fabriksstaten i en mobil / mobiltelefon sletter alt dets indhold, så du skal lave en sikkerhedskopi af dine data, før du gør det, hvis du ikke vil miste alt.

Gendan fra mulighederne for Google Pixel

En første bekræftelsesmeddelelse vises MINDER Dem, at alle dine data slettes fra denne enhed, de data, du har uploadet til Google, Facebook, Twitter, Instagram eller Backup-kopier, som du har i Skyen, som f.eks. Google Drive, Dropbox eller et drev, vil ikke blive slettet. Tryk på Nulstil telefon.

En anden bekræftelsesmeddelelse vises, der angiver, at alle oplysninger, der er gemt på Google Pixel 4 og alle downloadede applikationer, slettes og minde om , at denne handling ikke kan fortrydes. Hvis du er enig, skal du klikke på Slet alt.

Din enhed pixel 4 fra Google Den genstarter og tager flere minutter for at starte, mens du gendanner enheden til fabriksstaten og Optimering af de applikationer forudinstalleret i Operativ System Android 10.

Acesso Negado à ¡gina

Opdatering 1/6/2022: Face Unlock er nu tilgængelig for LastPass MFA App på Pixel 4! Denne udgave gør det muligt for pixel 4 brugere at vælge Pixel 4S Face Unlock Technology som en Multi-Authentication-indstilling for at logge ind på dit arbejde. LastPass MFA-appen er inkluderet i både LastPass MFA og LastPass Identity Business Packages.

Opdatering 10/24/2022: Face Unlock er nu tilgængelig for LastPass Password Manager-appen på Pixel 4. Når du downloader og åbner LastPass-appen på din nye pixel 4, bliver du bedt om at aktivere biometri . Fra da af hver gang du åbner LastPass-appen eller udfylder et kodeord eller brugernavn på en mobilapp eller et websted med LastPass, kan du godkende med dit ansigt!

I dag er vi spændte på at annoncere LastPass fremtidig support til ansigt Lås op godkendelse gennem Googles Pixel 4 Android Smartphone til alle vores kunder, både forretning og forbruger. Googles Pixel 4 tilbyder en adgangskodeløs løsning, der gør det muligt for brugerne at godkende i deres applikationer ved hjælp af ansigtsgenkendelse i modsætning til et traditionelt brugernavn og adgangskode, hvilket giver en mere sømløs loginoplevelse for brugere kombineret med højere sikkerhedsniveauer. Vores kunder, der bruger en Google Pixel 4-enhed, vil snart kunne godkende til LastPass ved hjælp af pixel 4S ansigtsgenkendelsesteknologi.

Adgangskoder er grundårsagen til 80% af alle databrud i dag og fortsætter med at forårsage betydelige frustrationer . Passwordless teknologier, specifikt i form af biometrisk autentificering, giver brugerne mulighed for sikkert at logge ind på deres applikationer ved hjælp af deres biometri , såsom deres ansigtslås, uden at have brug for at skrive en adgangskode.

En biometrisk faktor hjælper med at sikre, at brugeren er, hvem de hævder at være og tilbyder en mere strømlinet brugeroplevelse end at skrive et komplekst, stærkt kodeord. Fordelene ved at gå Pansadless mødes på krydset af bekvemmelighed og sikkerhed: Brugere modtager den brugeroplevelse, de ønsker, alt sammen med den sikkerhed, de har brug for.

Denne sidste juni meddelte LastPass en udvidet forretningsuite af identitetsløsninger til virksomheder til at løse deres identitets- og adgangsstyring udfordringer, som omfatter introduktionen af ​​LastPass MFA. LastPass MFA tilbyder en adgangskodeløs oplevelse for medarbejderne gennem Biometri , og med den fremtidige støtte fra Googles Pixel 4 vil tilbyde udvidede metoder til erhvervsautentificering.

Om du bruger din telefon til personlige eller arbejdsapplikationer, er alt hvad du behøver, dit ansigt for at få sikker og strømlinet adgang. Få mere at vide om LastPass Password Manager her. For virksomheder, opdage, hvordan LastPass-identitet tilbyder en samlet synlighed og kontrol over alle adgangspunkt.

Google Cell Phone Unlocked med Eelphone Delpasscode til Android i klik, når du har glemt Google Lock Password, er det den nemmeste og mest effektive metode. Du kan også få pixel telefon oplåget med knapper på Google Pixel gratis, eller med Google-konto, kan du fjerne Google Pixel Lock uden adgangskode.

Google Pixel-telefon, Android-drift, udgivet i 2022, tiltrækker nogle brugere på grund af den hurtige opladningsteknologi og 5G-teknologi. Og på det brugte marked vises mere og mere Google Pixel-telefon med skærmen låst.

Eelphone Delpasscode til Android, værktøjet til at låse op Android-telefonen uden adgangskode, arbejde for Android-versionstelefon, ikke til Google System-telefoner. Når du har glemt Google Pixel Phone PIN / PASSWORD, er den hurtigste måde at omgå Google Pixel-skærmlås uden adgangskode til Eelphone DELPASSCODE til Android.

Del: Google Pixel XL ulåst med eelphone DELPASSCODE for Android

En detaljeret vejledning på værktøjet gør det lettere at komme ud af den låste Google Pixel-telefon. Bare følg det og hold forbindelsen under hele processen, hvis det mislykkedes, skift et andet USB-kabel og prøv igen.

Del: Unlocked Google Pixel fra Google-Conditional

Hold på volumen og strømknapper på samme tid, slip to knapper, når du vises listen på telefonen, og brug derefter lydstyrkeknapperne til at skifte til at slette data / fabriks nulstilling. Telefonen genstarter igen, FRP Lock vises, hvis Find My Device blev aktiveret, skal du bare indtaste Google-kontoen og adgangskoden, der er knyttet til telefonen for at fjerne skærmlåsen på Google Pixel, brug den helt nye Google Pixel-telefon.

Vigtig

Sådan låser du op til en metropcs telefon til enhver transportør

Sådan låser du op til en metropcs telefon til enhver transportør

Min døtre gamle telefon brød endelig, og hun havde brug for en ny. Vi konsulterede en ven, der havde en gammel arbejdstelefon, hun kunne have. Hun skiftede

Alle Samsung Galaxy HARD RESET skærmoplåsningsmønster Sådan Indtast RECOVERY MODE Uden PC 2021 Til GSM

Alle Samsung Galaxy HARD RESET skærmoplåsningsmønster Sådan Indtast RECOVERY MODE Uden PC 2021 Til GSM

Dec2021 nem guide til hvordan man låser redmi Note 10 Mobiltelefoner Unlock din redmi Note 10 Telefon i 2 minut, hvis du har glemt Mønster, adgangskode, PIN-kode

Sådan Root tmobile OnePlus 7 Pro Let Techzai

Sådan Root tmobile OnePlus 7 Pro Let Techzai

Du ønsker at udrydde din tmobile OnePlus 7 Pro. Her er den enkle at vinde root-adgang og installere TWRP opsving på din OnePlus 7 Pro telefon.

Galaxy S9 64GB ulåste telefoner SMG965UZKAXAA Samsung USA

Galaxy S9 64GB ulåste telefoner SMG965UZKAXAA Samsung USA

Hvis jeg har en Verizon Galaxy S9, der er betalt fuldt ud, anmode om en oplåsningskode og derefter låse den op, vil det fungere sammen med en GSM-operatør

Sådan Lås Android telefon Mønster Lås uden at miste data

Sådan Lås Android telefon Mønster Lås uden at miste data

Lær at mester nulstille Samsung Galaxy Note8 hjælp af menuen eller hardware nøgler. På denne side Nulstil fra indstillingsmenuen Nulstil alt med hardware taster Nulstil netværksindstillinger Soft re

Sådan ophæver du parringen et æble overvågning uden en iphone alle ios

Sådan ophæver du parringen et æble overvågning uden en iphone alle ios

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden iPhone 2021

Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden iPhone 2021

Vil ophæve parringen af ​​din Apple Watch Men ikke sikker på, hvordan man gør det godt, så lad mig bare tale om Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden Telefon i denne artikel.

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Denne detaljeret guide med screenshots dækker hvordan man ophæv parring Apple Watch fra iPhone inklusive optioner, selvom du ikke har din iPhone i nærheden.

Kontakt os CSL Plasma

Kontakt os CSL Plasma

Joseph Roberts, Mellemøsten EastNorth Afrika Internet Resource Guide

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.