Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S7

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Desværre har du glemt dit låsemønster, og din Samsung Galaxy S7 forbliver låst. Nogle vil have, knække deres egen Android-mobil i tilfælde af glemt diagram. De teknikker, som vi vil foreslå med denne artikel, er beregnet til ejeren af ​​mobilen til at låse op. Du har for nylig ændret skemaet og glemte det. Sådan låser du op til din Samsung Galaxy S7, hvis du ikke længere har diagrammet i hukommelsen? I denne vejledning vil vi detaljere disse teknikker til at låse op for en Samsung Galaxy S7 i tilfælde af glemmer et låsemønster.

Lås op hans skema efter mislykkede forsøg

Afhængig af Android OS-versionen af ​​din Samsung Galaxy S7, kan du blive bedt om at klikke på Glemt diagram. Men på nyere versioner, er dette valg ikke længere tilbudt. Da beskyttelsen af ​​telefoner er forbedret, er denne fejl blevet fjernet.

Lås et diagram på Samsung Galaxy S med software

Tidligere har Google lov til at ændre den aktuelle låsemodus med et kodeord. Denne teknik tilbydes ikke længere af Google. Men placeringen af ​​din Samsung Galaxy S7 er stadig mulig.

Lås op din Samsung Galaxy S, hvis du har glemt dit mønster med en nulstilling

På trods af mange forsøg var det umuligt at gendanne dit oplåsningsmønster. En lidt radikal løsning er at genstarte din Samsung Galaxy S7. Pas på, at denne metode vil slette alle dine data. Du er velkommen til at sikkerhedskopiere din Samsung Galaxy S7 regelmæssigt. På denne måde, i tilfælde af en uventet nulstilling af din Samsung Galaxy S7, ingen sletning af dine hukommelsesbilleder, vil alle dokumenter, alle kontakter osv. For at fjerne blokering fra din Android, vi vil se trinene til Være i stand til at nulstille din Samsung Galaxy S7:

Hvad er metoden til at huske diagrammet af din Samsung Galaxy S, så ikke at glemme det?

Vælg et diagram, der er super nemt at huske. Der er andre sikkerhedsløsninger til en Android-smartphone. Du vil være i stand til at vælge et kodeord eller låse op en telefon ved hjælp af dit digitale print, men også din iris.

Hvad er metoden til at fjerne et låsemønster?

Det er stadig tidligt på året, men chancerne er, at Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge vil være de mest populære enheder på 2022. Hvis du ejer en af ​​enhederne, er der en god chance for, at du købte det gennem din Tjenesteudbyder for at få en hel del på telefonen eller så du kunne betale det lidt hver måned i stedet for at betale fuld pris på dag en. Desværre ejer du nu en SIM-låst Samsung Galaxy S7, som ikke kan bruges på en anden tjenesteudbyder uden at være sim ulåst først.

General Samsung Galaxy S Sim Unlock Instruktioner

Hvis du har købt din AT & T Samsung Galaxy S7 eller S7 EDGE på AT & TS betalingsplan eller med en toårig kontrakt, vil du sandsynligvis ikke kvalificere dig til en gratis SIM-låse kode fra AT & T. Heres, hvordan du kan få en uden AT & Ts Hjælp:

Sprint.

Sprint er den mest frustrerende tjenesteudbyder at arbejde med, når det kommer til Sim Lås op en telefon. Da Sprint bruger LTE, er de fleste enheder, der sælges af tjenesteudbyderen, i stand til at arbejde på andre GSM-udbydere. Sprint har imidlertid fjernet standard SIM-oplåsningsmekanismen fra sine telefoner og tillader kun enheder at blive låst op gennem systemet. Mens du kan købe SIM-oplåsningskoder fra tredjeparts tjenester, vil koden gøre dig ikke godt, da du ikke kan indtaste oplåsningskoden i telefonen.

Verizon.

Tillykke, din Samsung Galaxy S7 er Sim Unlocked lige ud af boksen! Når du indsætter et ikke-Verizon SIM-kort i din Verizon Samsung Galaxy S7, vil du modtage en besked, som du bruger et ikke-Verizon SIM. Når det er sagt, har telefonen ingen SIM-begrænsninger, der holder det fra at arbejde på T-Mobile og AT & TS-netværk.

T-Mobile Samsung Galaxy S7 kan være sim ulåst, men du skal bruge den forudinstallerede T-Mobile Device Unlock app for at gøre det. T-Mobile har oprettet er egen brugervenlig oplåsning erfaring inden for appen, deaktivering af den sædvanlige oplåsningsskærm, der vises, når du indsætter et SIM-kort fra en anden tjenesteudbyder i telefonen. Hvis du opfylder følgende krav, kan din T-Mobile Samsung Galaxy S7 låses op gratis ved hjælp af appen.

Da de fleste T-Mobile-kunder køber deres enheder på en månedlig betalingsplan, vil T-Mobile nu tillade dig at låse op telefonen, indtil den betales fuldt ud. Heldigvis er du i stand til at betale tredjeparts tjenester til SIM Lås op T-Mobile Samsung Galaxy S7 via T-Mobile Device Unlock app.

Da T-Mobile ejer Metro PCS, det skulle ikke være overraskende at høre, at deres Samsung Galaxy S7 sim oplåsning krav og processer er næsten identiske. Metro PCS har de samme kvalifikationskrav som T-Mobile og theres også en Metro PCS version af Device Lås app, der skal være præ-installeret på telefonen.

Følg anvisningerne i T-Mobile sektion til SIM låse din Metro PCS-branded enhed. Hvis du behøver at betale for SIM låse telefonen, er der en Metro PCS frigøre service, der tilbydes af Android SIM Unlock så godt.

Forgotten Lås skærm Mønster eller PIN lås på Galaxy S7 kant og S7? Du kan Unlock Samsung S7 Glemt adgangskode uden at miste data ved hjælp af finde min mobileon din telefon, hvis du har en Samsung-konto. Til Bypass låseskærmen password på Samsung Galaxy S7 kant, youll bruge Android enhed manager til midlertidigt låse din Samsung telefon. Hvis ingen af ​​de løsninger, arbejdet for dig, skal du udføre en serviet cache partition / fabriksnulstilling at låse password beskyttet Samsung Galaxy S7 Edge & S7. Det vil fjerne alle dine telefondata fra enheden herunder Google-konto, Samsung-konto, tredjeparts apps, billeder, videoer og meget mere.

Glemt skærmlåsen PIN-kode, Mønster på Password på Samsung Galaxy? Du kan bruge finde min mobiltelefon for at låse galakse S7 kant glemt password eller finde den tabt eller stjålet telefon også. Anvend nedenstående givet mulige metoder for at nulstille glemt adgangskode til skærmlås på Galaxy S7 og Galaxy S7 kant.

Sådan låser samsung s glemt password uden at miste data

Brug af Android-enhed manager, kan du slette alle data, låse skærmen og ændre koden til skærmlåsen i din Samsung Galaxy S7 kant enhed. Du kan finde android enhed Indstillinger for i din S7-enhed ved hjælp af nedenstående trin.

Factory reset Galaxy S for at nulstille glemt adgangskode til skærmlås på Galaxy S

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En fælles spørgsmål, der bliver bedt om, er, hvordan at låse Samsung Galaxy S7 glemt password? Mange løsninger for at nulstille adgangskoden på Galaxy S7 brug for at udfylde Aa hårdt fabrik reset whicha kan slette alle dine filer og data på din smartphone. For dem, der ikke har deres Samsung Galaxy bakkes op, og vil vide, hvordan at låse Galaxy S7 glemte password med vores vejledning. Det følgende er en guide, der vil lære youa tre forskellige ways hvordan du nulstiller låseskærmen password på Galaxy S7 når du bliver låst ude og glemt password.

Den første løsning til at nulstille glemte adgangskode på Galaxy S7 er for dem, der har already registreret their Galaxy S7 med Android-enhed Administrer. Når du bruger Android-enhed Manger at nulstille adgangskoden, alt du skal gøre er at aktivere Lock-funktionen. Lås funktionen på Android enhed Manger vil give dig mulighed for at få Galaxy S7 adgangskode for at nulstille, når du har glemt adgangskoden på Galaxy S7.

Læs denne guide til at lære en alternativ metode Toa fabriksnulstille Galaxy S7. Det er vigtigt at bemærke, at før du går til at gøre en fabrik reset på the Galaxy S7, bør du sikkerhedskopiere alle filer og oplysninger for at forhindre eventuelle data går tabt.

Sikkerheden på vores telefoner er mere og mere effektiv. Det er vigtigt for dig at beskytte dig selv mod risikoen for tyveri eller indtrængen ind i dit privatliv. Faktisk vores telefoner er nu reelle mikrocomputere , og vi gemmer en enorm mængde personlige og / eller følsomme data. De fleste af os bruger en PIN-kode for at låse skærmen eller et mønster til oplåsning. Men når vi glemmer diagram over sin Samsung Galaxy S7 Edge er det ikke let at vide, hvordan at låse den op. I denne vejledning vil vi vise dig de forskellige metoder, du kan bruge til at genvinde normal brug af telefonen.

For at gøre dette, først og fremmest vil vi finde ud af, hvordan at låse din Samsung Galaxy S7 Edge hvis du har glemt din PIN-kode, så hvis du har glemt oplåsningsmønsteret til skærmen på din Samsung Galaxy S7 Edge . .

Sådan låser din Samsung Galaxy S kant, hvis du har mistet eller glemt din pinkode?

Normalt det store flertal af mennesker nu bruge en PIN-kode eller fingeraftryk til at låse deres Samsung Galaxy S7 Edge. Vi vil fokusere på de mest forstyrre tilfælde, du har glemt den unlock kode til din Samsung Galaxy S7 Edge. Vær opmærksom på denne situation, at hvis det sker, at du ikke har konfigureret nogen anden oplåsning metode, kan du nødt til at tage radikale beslutninger, som vil slette mindet om din Samsung Galaxy S7 Edge. Derfor interessen for at være fremsynet og som regel helt sikkerhedskopiering indholdet af telefonen.

Til dette vil du nødt til at bruge Android-enhed ledelsesværktøj, Google Android Manager. Dette værktøj ikke kun giver dig mulighed for at låse en Samsung Galaxy S7 Edge hvis skærm oplåsningskode er blevet glemt, men også for at finde en stjålet eller tabt telefon. Det er derfor vigtigt at konfigurere denne ansøgning hurtigt, hvis det sker, at du ikke allerede har gjort det for at sikre din telefon. For at låse din Samsung Galaxy S7 Edge, her er den teknik til at følge:

Sådan låser din Samsung Galaxy S kant, når du glemmer oplåsning ordningen?

Efter opdage løsningerne til glemte PIN-koder, vil vi fokusere på de mest almindelige problem, hvordan man kan låse skærmen på en Samsung Galaxy S7 Edge hvis diagrammet er blevet glemt? Diagrammerne er praktiske, men vi kun bruge dem på vores telefoner I modsætning til vores koder, som vi er vant til at bruge flere forskellige konti. Det er derfor lettere at glemme den model, som du har konfigureret til at låse adgangen til din Samsung Galaxy S7 Edge.

Lås en Samsung Galaxy S kant, som vi har glemt den oplåsning model uden at formatere telefonen

I tilfælde af, at der desværre kan du ikke huske din pinkode, vil du ikke være i stand til at udføre den løsning, som vi lige har beskrevet ovenfor. Det vil være nødvendigt at bruge Google Android Manager til at låse din Samsung Galaxy S7 Edge. Du skal blot udføre den teknik, som vi beskrev i den første del af denne artikel. For at gøre dette, gå til Google støtte og gennemføre vejledningen ses ovenfor for at låse din Samsung Galaxy S7 Edge.

Nulstil din Samsung Galaxy S kant at låse den op

I tilfælde af at du ikke formår at udføre nogle af disse procedurer, desværre vil der være få muligheder tilbage for at løse dit problem på glemme unlock mønster på Samsung Galaxy S7 Edge. Den eneste løsning er at nulstille din telefon. Desværre som du ikke har adgang til funktionerne på din telefon vil du nødt til at slå det til i "mode" hard reset" For at gøre ved at følge instruktionerne nedenfor.:

De sikkerhedsforanstaltninger, du tager i din Samsung Galaxy S7 enten ved at oprette et mønster eller adgangskode eller måske fingeraftryksscanner at låse skærmen er lige så vigtigt som ilt til mennesker. Men forestille sig, hvordan uheldig vil være den situation, når du ikke er i stand til at erkende, hvad mønster eller adgangskode, du har besluttet at låse skærmen? Dette vil være den mest irriterende situation. For de brugere, der er i samme situation, og ruge over, hvad der kan gøres nu at komme over denne Samsung Galaxy S7 / S7 Edge låseskærmen hovedpine, her er en forslag . Du skal blot nedkøling ud faktisk. Gad vide hvorfor? Fordi det følgende afsnit vil dække de metoder til at omgå Samsung S7 / S7 Edge låseskærmen. Lad os komme til at kende dem.

Del: hvordan man låser Samsung Galaxy S ved nulstilling til fabriksindstillinger

Du kan også bypass Samsung S7 låseskærmen ved at udføre fabriksnulstilling. At tvinge enheden i recovery-mode kan hjælpe med fastsættelse Samsung Galaxy S7 / S7 Edge låseskærmen problem. Chase følgende instruktioner til at udføre denne metode.

Dens gøres nu og Samsung-enhed vil forhåbentlig fungere som normalt. Det er den første metode til at omgå Samsung S7 / S7 Edge låseskærmen. Hvis det ikke hjælper. bedes gå videre til den næste metode nedenfor.

Vigtig

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max brug Face ID Vodafone Australia

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max brug Face ID Vodafone Australia

Du kan indstille din telefon til at bruge ansigtsgenkendelse som telefonlåsekode eller til at godkende iTunes og App Store-køb.

Hvis du har glemt din iPhone-adgangskode

Hvis du har glemt din iPhone-adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Find ud af, hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

Hvis du har glemt din iPhone-adgangskode

Hvis du har glemt din iPhone-adgangskode

Eventuelle tips om, hvordan du låser op iPhone 1212 PRO MAXMINI11XRXSXSE876 Hvis Glemt adgangskode Dette indlæg handler primært om, hvordan du låser op iPhone 12 uden ansigts-id eller adgangskode i 3 fremragende metoder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Har du glemt din iPhone skærm adgangskode iPhone deaktiveret Denne artikel forklarer, hvordan du bypassclear iPhone adgangskode. For den bedste måde at fri evaluering version og professionel iPhone oplåsning værktøj, denne metode hjælper mig og mange iPhone 12, iPhone 11, iPhone X, iPhone XR, iPhone 13, iPhone 14 brugere held mestre metoden til iPhone oplåsning skærmen.

Sådan Bypass iPhone 131.211 adgangskode i 5 enkle måder

Sådan Bypass iPhone 131.211 adgangskode i 5 enkle måder

Hvis du har fundet en låst iPhone, men ved ikke, hvordan at låse den op uden Apple-id eller adgangskode, dont smide det ud, her er 4 bedste metoder til at omgå sin lås.

Lås op Carrier Sim Locked iPhone Checkm8 Software

Lås op Carrier Sim Locked iPhone Checkm8 Software

Vil du vide, hvordan du låser din telefon op og gør det mere værd for Handelsin Her er alle de mest populære luftfartsselskaber og hvordan du låser din mobiltelefon op.

Glemt iPhone adgangskode trin for at låse op eller nulstille iPhone-adgangskoden

Glemt iPhone adgangskode trin for at låse op eller nulstille iPhone-adgangskoden

Har spurgt hvad du skal gøre, hvis du har glemt iPhone-adgangskode uden gendannelse Læs denne fejlfindingsvejledning og være i stand til at løse problemet.

Sådan låser du op til en metropcs telefon til enhver transportør

Sådan låser du op til en metropcs telefon til enhver transportør

Min døtre gamle telefon brød endelig, og hun havde brug for en ny. Vi konsulterede en ven, der havde en gammel arbejdstelefon, hun kunne have. Hun skiftede

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.