Sådan Ophæv parring æble ur

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Blandt de sager, især når vi ønsker at sælge Apple-enheder, er det ekstremt vigtigt at slette alle dine data og indstillinger for sikkerhed. Plus, sikkerhedskopiering af data er lige så vigtig som at slette.

Video guide

Jeg tror, ​​du har været i stand til at ophæve parringen Apple Watch af nu. Hvis du gjorde det for en ny Apple Watch, kan dette afsnit være nyttige for dig. Jeg vil introducere 13 essentielle tips til at bruge til din nye Apple Watch.

tilbage til den sidst anvendte app, når den vågner op

Du vil vide, at når du tænder dit håndled til at vågne op din Apple Watch, det viser tiden. Vidste du, at der er en indstilling, der tager dig til den sidst anvendte app i stedet for den tid, hvor den vågner op? For at aktivere denne funktion, på dit ur, gå til Indstillinger> Generelt> Wake Screen.

Så rulle ned til afsnittet, der siger On Screen Raise Show Sidste. Vælg en af ​​Mens der i sessionen, inden for 2 minutter af Sidst Brugt, eller inden for 1 time Sidst Brugt, og altid. Hvis jeg forklare, hvad hver midler:

brug æble ur for at låse din mac

Alle vil have en oplevelse af kontrol under din sofa for at finde en fjern controller . Det gør jeg også. Hvis du kan styre dit TV med et ur, ville det ikke være fantastisk? Det forbliver altid i håndleddet, og du vil aldrig glemme! Apple TV har sit eget fjernbetjening controller , men det er stadig en fjern controller .

find din iphone med æble ur

Hvis du ønsker en hurtig meditation eller en simpel måde at falde til ro, prøv Breath app af Apple Watch. Jeg bruger det nogle gange, og det især hjælper mig ikke at lave en forhastet beslutning eller berolige mig selv ned. Når du bruger den app, vil blå cirkler udvide sig og trække â € ”et tempo youll følge for at gøre det vejrtrækning motion. Du kan gøre det i et minut eller længere.

standard svarmeddelelse

Det er bekvemt at bruge Apple Watch hurtigt tjekke beskeder. Men reagere til dem kan være ikke meget bekvemt. For dette, kan du indstille en standard svarmeddelelse og hurtigt reagere med en minimal indsats. Du kan oprette et par standard-meddelelser og vælge en af ​​dem.

Sådan Ophæv parring æble ur fra Apple ur

Hvis du ikke har din iPhone ved hånden, så fortvivl ikke, kan du ophæve parringen din Apple Watch blot ved hjælp af din Apple Watch. Den eneste ting at huske på er, at iPhone med indførelse af uparrede Apple Watch vil bede om dit Apple-id og adgangskode for at låse den op og gøre den tilgængelig for den nye bruger. Det er derfor, vi anbefaler Ophævelse af parring Apple Watch fra din iPhone, så du kan gøre alle trinene på én gang.

Sådan ophæve parringen din Apple ur, hvis du har glemt din adgangskode

Sådan ophæv parring Apple Watch med en video guide og tips

Nu ved du, hvordan du ophæve parringen din Apple Watch, og du kan gøre det i et par forskellige måder! Alligevel, hvis du foretrækker for os at hjælpe personligt , du kan besøge en af ​​Istyle butikker, og vi vil være glad til at hjælpe dig.

Hvordan nulstiller jeg æble ur og par igen?

På din iPhone: dobbelt-trykke på knappen Hjem> knalde venstre / højre til programmet Watch> knalde op på app forhåndsvisning for at lukke det. Genstart begge enheder, vender både off sammen og derefter genstarte din iPhone først: Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch - Apple Support. Genstart Apple Watch - Apple Support.

Hvordan kan jeg annullere pardannelsen et æble ur fra min tidligere ejer?

Lad os dykke ret i Før noget som helst, du har brug for at ophæve parringen Apple Watch fra din tidligere telefon for dig at være i stand til par med telefonen.. Så den første ting du vil gøre, er Ophæv parring og udslette alle detaljer på din Apple Watch. Når uparret, returnerer Apple Watch automatisk til fabriksindstillingerne.

Hvorfor vil ikke min æble ur par med min nye telefon?

Tryk og hold den digitale Crown og knappen side på samme tid, indtil din ur genstarter. . Når dine ur genstartet, fast trykke på skærmen eller trykke og holde den digitale Crown. Tryk på Nulstil. Når dine ur nulstilles, kan du parre den med din iPhone.

Kan du parre æble ur til to telefoner?

Dit Apple Watch kan kun parres til en enkelt iPhone ad gangen. For at bruge den med en anden iPhone, ville du nødt til at ophæve parringen det fra en iPhone og parre den til den anden, at gentage processen, hver gang du ønskede at bruge det med den anden iPhone: Ophæv parring din Apple Watch og iPhone - Apple Support.

Hvordan parrer jeg min telefon med en andens æble ur?

Eller åbn Apple Watch app på din iPhone, skal du trykke Alle ure, og tryk derefter på Pair New Watch. Tryk på Opsætning til et familiemedlem, og tryk derefter på Fortsæt på næste skærmbillede. Når du bliver bedt, skal du placere din iPhone, så Apple Watch vises i søgeren i Apple Watch app. This par de to enheder.

Hvordan parrer jeg et allerede brugt æble ur?

For at tænde din Apple Watch, trykke på og holde knappen side, indtil du ser Apple-logoet. Medbring din iPhone i nærheden af ​​dit Apple Watch, vent til parring skærm Apple Watch skal vises på din iPhone, og tryk på Fortsæt. Eller åbn Apple Watch app på din iPhone, og tryk derefter på Pair New Watch.

Hvordan nulstiller jeg min æble overvågning uden parret telefon?

Tryk og hold knappen side, indtil du ser Sluk. Så fast trykke for strømmen skyder og løft fingeren. Derfra kan du vælge Slet alt indhold og indstillinger, der skal opnå de samme resultater som at gå gennem indstillingerne for uret.

Hvordan kan jeg annullere pardannelsen mit ur fra min telefon?

Herfra vil Apple Watch og iPhone begynder at Afbryd og dette kan tage op til 10 minutter eller så afhængigt af hvor mange data du har på din wristwear . Vi finder det ikke altid tage så lang tid, så hold øje med uret og holde det i nærheden af ​​din telefon under hele processen.

Hvorfor er mit ur ikke forbundet til min iphone?

Hvis din Apple Watch ikke er parring med din iPhone, er der en række måder, du kan løse forbindelsen. Først skal du sikre begge enheder har Wi-Fi og Bluetooth, og er inden for rækkevidde af hinanden. Prøv derefter at genstarte din Apple Watch og iPhone, samt nulstille din iPhone netværksindstillinger.

Hvordan du nulstiller æble ur?

Åbn appen Indstillinger på din Apple-Watch. Gå til Generelt> Nulstil, tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger, og indtast din kode. Hvis du har en Apple ur med et cellulært plan, er du tilbudt to optionsâ €”Slet alt og Erase All & Keep Plan. For helt at slette din Apple Watch, vælge Slet alt.

Hvordan løser jeg æble ur mislykket parring?

Apple Watch er et fremragende stykke tech, men selv store værker af tech behov en komplet gendannelse i ny og næ. Uanset om du vil parre din Apple Watch med en ny telefon, eller har planer om at opgradere til den bedste Apple Watch, youre vil behov for at ophæve parringen Apple Watch fra din nuværende iPhone, sikkerhedskopiere sine data, og deaktivere Aktivering Lock, så det kan sættes op igen. Her er hvordan man ophæve parringen en Apple Watch og gendanne den efter behov.

Sådan ophæver du parringen et æble ur:

Dit ur vil nu begynde at sikkerhedskopiere dine watchs seneste data til din iPhone. Når det er færdigt, vil det ophæve parringen sig fra din nuværende iPhone, slette alle aktive Bluetooth-tilbehør bindinger, fjerne eventuelle Apple Pay kort brugt i Apple Watch, og tør adgangskoden. Endelig vil dit ur genoprette sig til Apples fabriksindstillinger.

Sådan ophæver du parringen et æble ur direkte på SmartWatch

Hvis du er har problemer, sælge, eller opgradere din bærbare, youll ønsker at ophæve parringen Apple Watch fra din iPhone og formentlig tilbage det op. Nedenfor godt se på, hvordan man kan gøre dette, hvis du har din iPhone i nærheden og også et par muligheder, hvis du bare har dit ur.

Når du ophæv parring Apple Watch fra iPhone, er den bærbare tilbage til fabriksindstillingerne. Da uret er slettet i processen, din iPhone gør automatisk en sikkerhedskopi af det. Thats en af ​​grundene sin vigtige at holde din Apple Watch tæt på din iPhone i løbet af nedenstående trin.

Sådan Ophæv parring æble ur fra iPhone

Som nyttig som en Apple Watch er, therell komme et tidspunkt, hvor du enten behovet for at opgradere det eller blot parre den med en ny iPhone. Dette betyder youll nødt til at ophæve parringen Apple Watch og iPhone. Dermed vil gendanne den til fabriksindstillingerne, så være parat til at slette dataene på din Apple Watch, når du gør det. Med dette i tankerne, vil du ønsker at sikkerhedskopiere din Apple Watch, før du får dit hoved omkring hvordan du nulstille den. Youll derefter nødt til at deaktivere din aktivering lås også, før du kan parre det med en ny telefon eller enhed.

Hvis du ønsker Toa sælge din Apple Watch, derefter gøre dette er et vigtigt skridt, før du sender det ud. Hvis du vil Toa sælge din iPhone og vil parre dit ur med din nye telefon, vil du ønsker at gøre dette også. Se nedenstående trin for at ophæve parringen Apple Watch, om du ønsker at gøre det fra din iPhone, eller direkte gennem dit ur:

Hvordan kan jeg ophæv parring min æble ur fra min iphone?

Den mest effektive måde at gøre dette indebærer ur app på din iPhone. Dette giver dig mulighed for at ophæve parringen din SmartWatch, deaktivere Activation Lock og slette alt indholdet fra dit ur. Alt youll behov er din iPhone, app, og din adgangskode.

Vigtig

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Normalt dine apps opdateres automatisk, men dens godt at kontrollere.

7 Løsninger til Lave iPhone Wont Hent Apps iOS 1514131211

7 Løsninger til Lave iPhone Wont Hent Apps iOS 1514131211

Æbler årlige opdatering er slankere end normalt, men thats OK.

Hvad gør man hvis man ikke kan opdatere apps på din iPhone 11

Hvad gør man hvis man ikke kan opdatere apps på din iPhone 11

Apple har endelig frigivet iOS 15.. Dette system opdatering bringer vigtige nye funktioner forventes at ankomme med iOS 15 og fik forsinket.

Sådan udnytter du æbler nye iPhone privatlivsfunktioner

Sådan udnytter du æbler nye iPhone privatlivsfunktioner

Dette indlæg viser, hvordan du deaktiverer automatiske app opdateringer på iPhone 12. Stop din iPhone 12 apps fra opdatering automatisk med disse trin.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ender et problem med en app som følge af opdatering på din telefon Lær, hvordan du fortryder eller nedgraderer en app-opdatering på iPhone 12 PRO MAX12 PRO1212 MINI11X8766S5 eller Android-telefon i denne artikel.

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant købe, downloade eller opdatere apps på din iPhone eller iPad Her er 10 tips til at fastsætte App Store problemer på din iPhone med det samme

Hvordan opdaterer automatisk apps på iOS 14

Hvordan opdaterer automatisk apps på iOS 14

Holde dine Apple-enheder uptodate med til at sikre sikkerhed og pålidelighed. Dont bruge tid på manuel updatesleave det til iOS og MacOS til automatisk at opdatere dit system og apps.

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Klar til at opdatere din iPhone til Apple iOS 14 Consumer Reports har tips om, hvordan man gør det, og de bedste funktioner fra det nye styresystem.

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.