Sådan opdateres iPhone-apps på iOS 13 manuelt, eller sæt dem til at opdatere automatisk, når nye versioner frigives

Sådan opdateres din iPhone til iOS 10

For at rette apps, der ikke vil opdatere på din Apple iPhone XR, kan du prøve at tjekke for begrænsninger, logge ud og logge ind på dit Apple ID, opdatere telefoner software, nulstille netværksindstillinger og mere. Find ud af de specifikke detaljer af disse løsninger, som du læser videre på dette indlæg.

Opdatering af apps på din iPhone skal være lige så nemt som at tappe på skærmbeskytter. Men der er nogle faktorer, der kan gøre så enkle ting komplicerede, og du vil bare indse, at noget er forkert, når du finder ud af, at dine apps bare ikke vil opdatere. Hvis du med nogen chance vil støde på det samme problem, mens du forsøger at opdatere, men ikke kan opdatere apps på din iPhone XR, må du muligvis overveje at læse hele dette indlæg.

Fremhævet nedenfor er nyttige tweaks for at udelukke mulige faktorer, der kan standse apps fra opdatering på din nye iOS-enhed. Læs videre, når du har brug for hjælp til fejlfinding af dette samme problem.

Før vi rent faktisk går videre til vores fejlfinding, hvis du søger en løsning på et andet problem, så sørg for at slippe ind på vores iPhone XR-hjælpeguider, for vi har allerede adresseret de mest almindelige problemer med denne telefon. Vi har måske allerede offentliggjort artikler, der kan hjælpe dig med at løse dit problem.

Sådan fejlfindes iPhone XR med applikationer, der ikke vil opdatere

Før du begynder at fejlfinding, skal du kontrollere den tilgængelige lagring af din telefon. En af de almindelige årsager til, hvorfor opdateringer ikke installerer, er utilstrækkelig Hukommelse på telefonen. Dette er dog ikke sandsynligt, at der er en ny telefon med meget høj lagerkapacitet.

Ikke desto mindre ville det ikke skade at dobbeltkryds. Bortset fra den interne hukommelse, skal du også bekræfte og sikre, at du bruger det korrekte Apple ID til din App Store downloads og køb. For at kontrollere disse oplysninger skal du gå til menuen App Store-> Opdateringer, og derefter vælge dit profilbillede eller ikon øverst til højre. Derefter skal du trykke på køb, og se derefter, og se, om appen er angivet.

Hvis det ikke er, så har du måske hentet appen ved hjælp af et andet Apple-id, og det vil ikke og ikke opdatere ved hjælp af Apple ID i brug. I så fald kan du slette appen først og derefter geninstallere den ved hjælp af det korrekte Apple-id, du har oprettet på App Store.

Første løsning: Sluk apprestriktioner på din iPhone XR

Aktivering af begrænsninger er afgørende, når det kommer til at begrænse adgangen til apps og tjenester på din telefon. Men det kan også forårsage problemer, når de ikke er konfigureret i overensstemmelse hermed. For at sikre, at iTunes & App Store-tjenester arent spærret, skal du slukke begrænsninger på din iPhone XR med disse trin:

Anden løsning: Log ud og tilbage til App Store

Når opdateringen er installeret, skal du genstarte din iPhone for at anvende de nye systemændringer og for at rydde junkfiler fra den interne hukommelse. Det vil også forhindre, at eventuelle apps i at handle op fra den seneste platformsovergang.

Fjerde løsning: Kontroller og administrer dato og klokkeslæt indstillinger på din iPhone XR

App Store-appen kan muligvis ikke synkronisere med serveren, hvis dato og klokkeslæt på din telefon er indstillet forkert . Som følge heraf vil apps ikke kunne opdatere. For at styre dette ud, skal du kontrollere og styre dato og klokkeslæt på din iPhone XR med disse trin:

Hvis dato og klokkeslæt allerede er indstillet automatisk, men forkert, skal du prøve at indstille den manuelt ved at trykke på henholdsvis på nedenstående dato eller tid. Genstart din iPhone efter Justering dato og klokkeslæt indstillinger og prøv derefter opdatering af apps via App Store.

Femte løsning: Nulstil alle indstillinger på din iPhone XR

Udførelse af denne nulstilling kan hjælpe med at løse problemet, hvis ugyldige indstillinger eller forkerte muligheder skyldes. Nulstilling af alle indstillinger virker ved at slette alle tilpassede indstillinger og derefter genoprette standardværdierne eller den oprindelige konfiguration. Dette vil ikke påvirke eventuelle gemte data på telefonens hukommelse, så du behøver ikke at sikkerhedskopiere filer, før du gør det. Heres, hvordan det virker:

Din telefon genstarter i sig selv, når nulstillingen er færdig, og derefter indlæser standardindstillingerne og systemindstillingerne. Det betyder, at du skal genaktivere Wi-Fi til at genoprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk og bruge internettet og online-tjenester på din telefon igen.

Andre muligheder

Clear App Store cache. Rydning cachen fra App Store kan også hjælpe, hvis vildfarne cachede filer er standse apps fra opdatering. I modsætning til Android apps, theres ingen specifik mulighed for dig at klare app cache og data på iOS apps. Men theres en tweak til klar cache fra App Store. Heres, hvordan det er gjort:

Opdatering apps via iTunes. Hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger hjælper og dine apps stadig plejer opdatering, så kan du prøve at opdatere apps via iTunes i stedet. Overvejer du allerede har den nyeste version af iTunes installeret på computeren, skal du følge disse trin for at opdatere apps ved hjælp af iTunes:

Kontakt Apple Support. For yderligere hjælp og andre anbefalinger, at kontakt Apple Support rapportere problemet. Der kan være nogle andre avancerede indstillinger / indstillinger på telefonen, der skal justeres for at tillade apps til opdatering.

Jeg håber, at denne how-to Post har hjulpet dig en eller anden måde. Vær venlig at hjælpe os med at sprede ordet ved at dele dette indlæg til dine venner eller folk, der også kan have lignende problemer. Tak for at læse!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ligesom alle andre programmer, kan Æbler helt egen App Store app også give efter for tilfældige fejl. Faktisk blev mange iOS-enhed ejere plaget af et problem, hvor nogle apps plejer opdatering via App Store. Dette problem har allerede påvirket nogle brugere af de nye iPhone X. Mulige årsager til, hvorfor apps plejer opdatering vil omfatte utilstrækkelig opbevaring eller lav hukommelse plads på enheden samt netværksproblemer ligesom når iPhone ikke har nogen Internetadgang.

For at give dig nogle input til, hvordan man håndtere dette problem på din iPhone X håndsæt, jeg har uddybet de standard procedurer eller generiske løsninger. Læs videre for at finde ud af, hvad de skal gøre, hvis det en dag, ville du indse, at dine apps ikke opdateres, fordi de ikke vil opdatere i første omgang. Det kan ikke være en big deal, hvis du er ligeglad, om dine apps er opdateret eller ej, men hvis du er den modsatte type bruger, vil du altid finde måder at løse problemet og få tingene til at arbejde som de burde.

Før noget andet, hvis du har andre problemer med din enhed, skal du prøve at gennemse vores fejlfindingsside, da Weve allerede har behandlet flere problemer med denne enhed. Odds er, at Weve allerede har offentliggjort et indlæg, der tackler lignende problemer. Prøv at finde problemer, der har lignende symptomer med det, du i øjeblikket har, og ikke har lyst til at bruge løsninger, der foreslog. Hvis de ikke arbejde for dig, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, så fylde vores spørgeskema og hit indsende til at kontakte os.

Sådan foretages fejlfinding iphone x med apps, der plejer opdatering

Før du begynder at fejlfinding, skal du sørge for, at din iPhone har adgang til internettet. Hvis du er på mobildata, prøv at skifte til og forbinde via Wi-Fi. Sørg også for, at Flytilstand er slukket. Endnu vigtigere er, bør du overveje overskrift til Apple systemstatus hjemmeside for at kontrollere og sikre, at App Store tjenester er aktive eller tilgængelige. Hvis tjenesten status er aktiv alligevel dine apps plejer opdatering, prøve disse efterfølgende walkthroughs .

Først løsning: pause og genstart downloade app downloades

Mindre app problemer især med App Store er normalt ryddet ved at stoppe og genstarte programmet på din iPhone. Ligesom anbefalede hvad når alle andre apps handler op. Heres, hvordan det er gjort:

Det er muligt din iPhone X iOS er glitching og på en måde ustabil. For at slette denne ud, skal du genstarte din iPhone X. Dette vil dumpe cachede filer og midlertidige, der kunne have været beskadiget og påfører mindre problemer til App Store tjenester. Heres hvordan:

fjerde løsning: Nulstil netværksindstillinger

For at rydde ud netværksforbindelsen, udfører en netværksindstillinger reset kan hjælpe. Dermed vil slette alle dine aktuelle netværksindstillinger og så du kan genstarte din internetforbindelse fra bunden. Heres, hvordan det er gjort:

femte løsning: logge ud og tilbage på din Apple-id-konto

Tjek din Apple-id og sørg du er logget ind på App Store med det korrekte Apple-id. Hvis du allerede er, men stadig kan ikke opdatere apps, så prøv at logge ud af App Store, og log ind igen.

Andre muligheder

Hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger virkede, og du kan stadig ikke opdatere apps på din iPhone X, så kan du prøve at installere app opdateringer via en computer i stedet. Du kan bruge enten en Windows PC eller Mac-computer med senere, eller nyeste OS-version og har den nyeste iTunes-software installeret. Når du er alt, skal du følge disse trin:

Søg mere hjælp

Hvis din iPhone X stadig ikke kan opdatere apps efter at have udført alle gældende løsninger, vil dine resterende muligheder være at prøve en iOS gendannelse eller kontakte Apple Support til andre anbefalinger og avancerede løsninger. Hvis du gør det, vil de få dem til at dobbelttjekke den aktuelle status for App Store-tjenester fra deres system og om nødvendigt opdatere tjenesterne på deres ende.

Forbind med os

En iPhone understøtter en verden af ​​applikationer, der giver dig mulighed for at udføre en række forretningsaktiviteter som e-mail-klienter, socialt netværk til at generere forretning og mere. Men apps, der ikke åbner, forårsager problemer og reducerer produktiviteten. Problemer med apps er ofte forårsaget af forældet firmware, Uforenelighed eller skade på apps selv. Med nogle få fejlfindingsvejledning kan du rette apps, der ikke åbner hurtigt og sikkert.

Tryk på ikonet "App Store" fra din iPhone's startskærm, og find derefter den app, der ikke åbnes. Kontroller appens systemkrav i afsnittet "Krav" for at kontrollere, at den er kompatibel med din iOS-version.

Tryk på "Indstillinger", så "Generelt" og tryk derefter på "Om" for at kontrollere din iOS-version. Hvis du bruger en version, der ikke er kompatibel med appen, skal du trykke på "Software Update" og installere den nyeste version.

Tryk to gange på HOME-knappen, og tryk derefter på og hold den app, der ikke åbnes, indtil den begynder at vinkle. Tryk på det røde minus-symbol for at lukke det. Tryk to gange på HOME-knappen, og prøv derefter at åbne appen igen.

Tryk og hold knappen Sleep / Wake, indtil en rød skyder vises på iPhone's skærm, hvis visse apps stadig ikke åbnes. Skub fingeren over skyderen for at slukke for iPhone helt. Tryk og hold knappen Sleep / Wake igen, indtil Apple-logoet vises på skærmen, og start derefter apps.

Tryk på og hold appen, der ikke åbner, før den begynder at vikle, og tryk derefter på X-ikonet i hjørnet, hvis du stadig oplever vanskeligheder. Tryk på "Slet" for at fjerne appen helt og alle dens data fra din iPhone.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ender et problem med en app som følge af opdatering på din telefon Lær, hvordan du fortryder eller nedgraderer en app-opdatering på iPhone 12 PRO MAX12 PRO1212 MINI11X8766S5 eller Android-telefon i denne artikel.

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant købe, downloade eller opdatere apps på din iPhone eller iPad Her er 10 tips til at fastsætte App Store problemer på din iPhone med det samme

Hvordan opdaterer automatisk apps på iOS 14

Hvordan opdaterer automatisk apps på iOS 14

Holde dine Apple-enheder uptodate med til at sikre sikkerhed og pålidelighed. Dont bruge tid på manuel updatesleave det til iOS og MacOS til automatisk at opdatere dit system og apps.

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Klar til at opdatere din iPhone til Apple iOS 14 Consumer Reports har tips om, hvordan man gør det, og de bedste funktioner fra det nye styresystem.

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Skridtvise Guide til nedgradering iOS 9.. til iOS 9.. Firmware med iTunes til iPhone, iPad og iPod Touch-enheder.

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Få Apple iPad 3. generation støtte til emnet softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sideløbende iOS 15 opdatering til iPhone-brugere, vil Apple også lancere softwareopdateringen iPadOS 15

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.