Sådan bruges en VPN på din iPhone og hvorfor du bør

Har jeg brug for en VPN derhjemme

Når din telefon opretter forbindelse til internettet, kan nysgerrige øjne snuse på alle steder, du besøger. For at beskytte dine personlige oplysninger, sætte et virtuelt privat netværk, eller VPN, mellem din telefon og internettet. I stedet for at tilslutte direkte til en hjemmeside, vil du oprette forbindelse til dine VPN-servere, som derefter rute du til siden.

Dette skjuler din browsing mod nysgerrige blikke, men det kan også bremse den hastighed, hvormed sider belastning. Men dens fordele tilsidesætte denne brokker. For eksempel, fordi en VPN kan forbinde til servere overalt i verden, det kan du besøge en video portal eller en nyhedsside, som hvis du var i en anden countryâ €”, som gør det muligt at få adgang forskelligt indhold som resultat.

Når det er sagt, VPN-udbyder selv kan stadig overvåge din browsing. Dog vil de bedste VPN udbydere fremme privatliv som en prioritet, lover ikke at indsamle data om din browsing vaner eller tid online. Så det er vigtigt at vælge et netværk, som du har tillid til.

Vælg en god app

Selv hvis du vælger noget på denne liste, dont tilmelde dig en udbyder uden at kontrollere så mange anmeldelser som du kan. Disse vurderinger bør komme fra uafhængige tech blogs du allerede tillid, samt anmeldelse-centreret steder som The Wirecutter, TrustPilot, og at en beskyttelse af personlige site.

Hvad ved hjælp af en VPN er ligesom

Mobile VPN gør opsætningen enkel. For at vise, hvordan du gør det, så har vi plukket et par eksempler, og godt lede dig gennem installation af disse apps på din Android eller iOS-enhed. Begge platforme lad VPN køre lykkeligt i baggrunden, så når du bruger disse apps, plejer du bemærke meget af en forskel i din telefon funktion.

Mange VPN apps, herunder de to vi dækket nedenfor, vil starte med at forbinde dig til en anbefalet server, som regel den ene tættest på dig, da det vil give hurtigere hastigheder. Hvis du ønsker at ændre din virtuelle placering til et andet land, kan du gøre det nemt, men vær opmærksom på, at jo længere væk en VPN-server er fra dig, jo mere forbindelseshastigheden halter.

Når youve aktiveret din nye VPN-app, vil det filtrere al internettrafik på din telefon, uanset om du bruger en webbrowser eller en tilsluttet app som Facebook. Det vil ikke påvirke nogen apps, der dont tømme dine data, så din telefon SMS og ringer apps bør forblive upåvirket . På den måde, du plejer pludselig modtager uventede dataroaming, fordi telefonen vil stadig oprette forbindelse til en lokal tårn før hoppe til VPN.

Opsætning på android

Ud over sin Android-app, den ExpressVPN service er også tilgængelig på iOS-telefoner og de fleste større operativsystemer. Dens hurtige, krypteret, og ubegrænset , og selskabet lover ikke at indsamle data om dine online aktiviteter. Gennem det, kan du få adgang til 148 servere på tværs af 94 lande.

ons anbefale tilmelding til denne service via sin hjemmeside, hvor betaling planer er mere tydeligt, end de er i app. Afhængigt af hvor mange måneder du forpligte sig til på en gang, vil prisen variere fra omkring $ 8 til $ 13 pr måned.

Når youve abonnerer online, download og brand op Android app. Log ind med din nye konto legitimationsoplysninger, og den app vil sætte sig op. Som det sker, vil det bede dig om at bekræfte, at du har tillid til app og til opt-in eller ud af at sende anonyme diagnostiske rapporter til tjenesten.

Når du når den vigtigste ExpressVPN trykker på afbryderknappen for at aktivere VPN beskyttelse. Så snart den bliver grøn, youre sikker. Nu kan du gå på at bruge telefonen som normalt. Hvis du vil kontrollere, om din status, bør Android vise et lille nøgle symbol på statuslinjen, når din telefon er forbundet til din VPN.

Opsætning på iOS

NordVPN har en streng no-logfiler politik, sætter ingen begrænsninger på båndbredde, skaber apps til alle større computer og telefon operativsystemer og tilbud højhastighedsforbindelser til mere end 4.800 servere i alt 62 forskellige lande.

Med dine legitimationsoplysninger på plads, installere og fyre op for iOS-app. Log ind med din nye konto, og du bliver nødt til at tage sig af en lille husholdning, men den app vil guide dig igennem det. Du bliver nødt til at give NordVPN tilladelse til at tilføje en VPN-profil til din iPhone, som du gør ved blot at trykke Tillad når du bliver bedt.

VPN vil fortsat, indtil du deaktiverer den. Som standard, bør NordVPN starte igen, så snart din iPhone genstarter, selvom du bliver nødt til at indtaste din NordVPN adgangskode igen på det tidspunkt. For at deaktivere VPN beskyttelse og vende tilbage til normal browsing, youll nødt til at genåbne den app og tryk på knappen Afbryd.

Hvis du ønsker at vide, hvordan man opretter forbindelse til en VPN fra iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, godt forklare nedenfor, hvordan du kan gøre dette nemt. Den væsentligste årsag du ønsker at oprette forbindelse til en VPN eller Virtual Private Network på iPhone 8 eller iPhone 8 Plus er at give mulighed for en sikker og privat forbindelse, når du kommunikerer i stedet for at bruge et offentligt netværk, der sætter data og oplysninger i fare, når du bruger offentlige net.

En anden grund kan du ønsker at forbinde med en VPN på iOS er fordi du måske nødt til at konfigurere VPN adgang eller sende arbejde e-mails på din iOS iPhone 8 eller iPhone 8 Plus af sikkerhedsmæssige årsager. Du vil skulle etablere et virtuelt privat netværk på iOS, så alt indhold og data går ind og ud af din iOS-enhed er sikker. VPN fungerer via Wi-Fi og mobildata netværksforbindelser.

Der er en masse af VPN-tjenester til rådighed i dag. Du kan bruge en gratis en eller en betalt én. Vi her på Alphr bruger ofte ExpressVPN fordi dens pålidelige, let at bruge, og bredt tilgængelige. Selv om vores vejledning kan variere en smule afhængigt af hvilken VPN, du bruger, theyre alle meget ens på iPhone 8 og 8 Plus.

 De fleste VPN har en dedikeret applikation tilgængelig på Apple App Store. Hvis din iPhone ikke understøtter anvendelsen af ​​VPN-tjeneste youre hjælp, springe frem, og godt vise dig, hvordan du konfigurerer VPN manuelt.

Opsæt din VPN ved hjælp af den dedikerede applikation

Når du har oprettet et virtuelt privat netværk på iOS, har du mulighed for at dreje VPN til og fra fra siden med indstillinger på din Apple-enhed. Når du er tilsluttet via VPN, vises ikonet VPN på statuslinjen.

Hvis du har oprettet en VPN på iOS med flere konfigurationer, kan du nemt skifte konfigurationer på din iPhone, iPad eller iPod Touch afen gå til Indstillinger> Generelt> VPN og skift mellem VPN-konfigurationer.

Hvis du har problemer, når du opretter et virtuelt privat netværk på iOS eller cant forbindelse til din VPN, eller hvis du ser en advarsel, der siger Shared Secret mangler, kan dine VPN-indstillinger være ukorrekte eller ufuldstændige. Hvis du har spørgsmål om, hvad dine VPN-indstillinger er, eller hvad din Shared Secret centrale er, bør du kontakte din netværksadministrator eller IT-afdeling.

Frivillig

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

VPN, Â eller virtuelle private netværk, kan anvendes sikkert med telefoner, men der er risici, hvis du ikke vælger en god, pålidelig VPN-tjeneste. Vi forklarer, hvordan en VPN-app fungerer på en telefon, de juridiske implikationer for at bruge en, og alt andet du behøver at vide om parring telefoner med VPN.

VPN tilføje et ekstra lag af sikkerhed til din internet, så det giver mening, at du ønsker en på din telefon. Efter alt, er vi i stigende grad afhængige af mobile enheder, som vores vigtigste forbindelse til verden omkring os, hvad enten via sociale medier, e-mail eller messaging kolleger.

Den bedste VPN kan du dele en konto på 5 enheder eller mere, herunder på smartphones. Vi har rundet op vores anbefalinger af de bedste VPN længere nede i denne vejledning, men hvis du er kløe at komme i gang, så er vores top-scoring VPN er Surfshark, en enkel, sikker VPN med nogle meget overkommelige tilbud og rabatter â €”ligesom en Black Friday 2022 aftale, net du 3 gratis måneder, hvis du vælger en 2-årig plan.

Er VPN sikker at bruge på en telefon?

Det korte svar er ja â € ”det er helt sikkert at bruge en VPN på din telefon. Det vil sige, så længe du vælger en troværdig app. En kvalitet VPN-app vil lade dig ændre den server, hvorigennem du oprette forbindelse til internettet, i kraft, maskering din placering. Dette kan lade dig få adgang til indhold, der er låst til bestemte regioner, eller opretholde en grad af privatlivets fred, mens online.

Din største bekymring er simpel â € ”du har brug for at have tillid til VPN-udbyder selv at passe dine data. Du skal også være sikker på, at det program, du bruger, er en ægte VPN, og ikke i sig selv en fidus.

I en ironisk twist, mange online hackere er afhængige af snydere dem, der arbejder hårdest for at undgå svindel. Det betyder, at forbrugerne bør være på vagt over for gratis anti-virus installatører , falsk alarm' pop-ups, og, ja, VPN-software.

Selv legitime VPN kan få op til nogle temmelig lyssky praksis, såsom overvågning dine browserdata eller sælge det til reklame partnere. Du kan blive bombarderet med uønskede annoncer, mens du bruger tjenesten, f.eks.

Er VPN'er sikkert at bruge til forretning på en telefon?

VPN'er er for nylig blevet meget populære til personlig brug, men virkeligheden er, at teknologien primært blev brugt til virksomheder indtil for nylig. Evnen til at sikre dine data er fantastisk til virksomheder, der søger at styrke deres sikkerhed, især midt i en pandemi, der ser en stor procentdel af medarbejderne, der arbejder hjemmefra.

I så mange ord er VPN'er sikre for virksomheder, selv når du bruger dem på din telefon, men du skal sørge for at få dem til at oprette dem korrekt. Du vil gerne sikre, at du installerer VPN'er ved hjælp af din it-afdeling, så du kan få en Centralize D, fokuseret strategi for sikkerhed. Dybest set skal du ikke bare fortælle dine medarbejdere at downloade nogen VPN, de kan finde, især fordi der er nogle mindre end sikre muligheder derude.

Heldigvis tilbyder de fleste VPN-udbydere en slags forretningsplan, der giver dig mulighed for at administrere konti, Centralize fakturering, og generelt holde styr på hele din virksomhedssikkerhed, uanset hvor dit hold arbejder fra .

Hvorfor skal virksomhederne bruge en VPN på en telefon?

I alvor er den gennemsnitlige virksomhed ikke brug for en VPN på sine medarbejders telefoner. Business VPN'er er typisk gearet mere mod de faktiske arbejdsanordninger, som desktops og bærbare computere, som det ofte er, hvor brugerne faktisk får arbejde udført.

Men hvis din virksomhed er stærkt bekymret for sikkerhed og ønsker at sikre, at hver tomme af dine data er beskyttet, kan det være en god ide at få VPN'er på dine medarbejders telefoner. De kan beskytte forretnings-e-mail-konti fra at blive hacket, og giver medarbejderne adgang til følsomme data, når de er på farten.

Sådan vælger du en sikker VPN til din telefon

VPN er kort for virtuelt privat netværk. VPN'er har flere formål. De bruges ofte inden for organisationer som interne netværk, men bruges også ofte af enkeltpersoner til at tilføje et ekstra lag af privatliv og sikkerhed, især når du bruger offentlige Wi-Fi.

Vigtig

Forskning Håndbog om lov af Virtual og Augmented Reality

Forskning Håndbog om lov af Virtual og Augmented Reality

I hvor høj grad mobile tjenester sælge dine personlige oplysninger til tredjeparts selskaber, så målrettede annoncer baseret på dine data ...

Apple iPhone XR 15. cm 6. 64 GB Dual Sim 4g Black Mry42ba

Apple iPhone XR 15. cm 6. 64 GB Dual Sim 4g Black Mry42ba

Mobiltelefoner iPhone XR Dual SIM 256GB LTE 4G Black 3GB RAM 202222 Apple QuickMobile

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med modelnumre har allerede en fysisk dobbelt SIM-slot. Dette er en modifikationstjeneste. Når den nye dual læser er installeret, vil ESIM ikke længere arbejde. Hvis din enhed er sortlistet, vil denne service ikke hjælpe med at hjælpe med noget.

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

POWERVOLT POWER levering

POWERVOLT POWER levering

18W USBC og 12W USB Power Delivery

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

Køb Croma inear Wired øretelefon med Mic Voice Assistant Understøttet, CREA7303, Sort online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Klipsch Premium Headphones og True Wireless EarBuds Indstil lydsporet til dit liv med uovertruffen komfort, longlasting batterilevetid, støjisolering, akustisk klarhed og bas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udforsk Sonys Virkelig trådløse ørepropper for at nyde musik på farten. Fordyb dig i Highquality Sound uden begrænsning af ledninger overhovedet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.