Hunger Games Simulator.

Du bruger en browser, der ikke længere understøttes.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

The Hunger Games, en måde at gå hjem eller dø. Hvem vil overleve? Hvem vil vinde sultespilene og komme til at gå hjem til deres familie? Vi vil aldrig vide, og må oddsene være nogensinde til din fordel!

Præcis som titlen siger! Kommentar, hvis du gerne vil være med! Du kan også foreslå tegn, men navngive dem og deres fandoms! Også ikke blive sur på mig, hvis en karakter du kan lide, eller du dør .. fordi det er tilfældigt genereret!

Om dette spil

Det har taget et par årtusinder for kunsten på arenaen at blive perfektioneret, men vi har endelig gjort det. Ultimate Arena sætter dig med ansvar for den største kamp Royale, den, du vælger, der kæmper og de betingelser, de kæmper under. Tag gebyr ved at oprette landminer, implementere plejepakker og initiere arenahændelser.

Opret tegn, alle de små ord, de laver, kampen græder, de endelige taler, eller måske skabe nye arrangementer som raske killinger, der falder fra himlen, en giftig tåge, der spiser mennesker i live, eller måske en rogue robot der Feeds på levende kød! Din fantasi og den begrænsede mængde plads tilbage på din SSD er grænsen! Del dine figurer og begivenheder med venner på dampværkstedet, og snart har du en samling milliarder på milliarder af unikke oplevelser inden for den ultimative arena.

Som tinkering med kode? Vi har åbent sourced Ultimate Arena, nu kan nogen anmode om funktioner eller endda skrive dem i spillet selv! Som tiden går på flere og flere funktioner vil blive tilføjet for at gøre verdens mest avancerede arena simulator endnu bedre!

Ultimate Arena forlod tidlig adgang i august 2022 og har haft 2 store opdateringer siden. Det seneste er "Staycation Nation", en hyldest til alle amerikanerne, der bor hjemme i løbet af sommeren, og krakning åbner en kold med drengene. Det er dit job at skabe den mest spændende staycation eller dø forsøger.

Dag 3: Okay, okay, jeg har ikke døde endnu. Det er godt. Arena arrangement:; w; Nooo Red Panda Hvorfor ville du ofre dig selv for Meeâ € natten 3: Phil bare være derovre fiskeri og snuggling med folk lol

Det er svært at tro, at Efteren fire mega-populære film tilpasninger af Suzanne Collins 'bestseller The Hunger Games trilogien, som tjente omkring $ 3 mia.kr. ved den internationale box office, har der endnu ikke en officiel video spil baseret på serien. Hvis der nogensinde har været en forudsætning perfekt egnet til en free-for-all Royal Rumble til leg derhjemme eller online, The Hunger Games er det.

Men bare fordi der er endnu ikke en officiel spil bærende thea Hunger Games titel, der betyder ikke Katniss Everdeen og hendes farefulde stilling i Panem ikke har inspireret lignende-tema videospil i fortiden.

Hunger Games: pige i brand

Fastholdelsen af ​​handlingen i den første roman og film i serien, Girl On Fire giver spillerne mulighed for at hjælpe Katniss at unddrage sig de tracker jackers, bruge hendes varemærke bue til at afværge fjender, og eskortere hende tilbage til District 12 før det er for sent. Mens det er teknisk inspireret af The Hunger Games, Girl on Fire er stadig en mindre affære rettet mod et begrænset marked.

hyper scape

Samsung Galaxy A32 lanceret, Companys Billigste 5G Telefon endnu

Ubisofts 2022 first-person shooter kamp royale gameHyper Scape tilbyder en anderledes rynke end de fleste titler på dets ligesindede. I stedet for kun byder på et kort, der krymper som tiden skrider frem, visse strategiske vektorer fra kortet forsvinder tilfældigt under kritiske missioner.

I sin kerne, spillet består af op til 100 spillere, der er leveret til en destination og tvunget ind i en vinder-take-all deathmatch. I stedet for at miste, når en spiller dør, bliver de Echoes, der kan sende advarselssignaler til deres holdkammerater og blive respawned hvis det lykkes.

z kamp royale

Udgivet i januar 2022 af ådselædere Studios, Darwin Project er en free-to-play dystopiske slaget royale spil tilgængelig på PC, PS4, og Xbox One. Spillet består af 10 fanger dumpet på en snedækket post-apokalyptisk landskab i Canada som den næste istid nærmer.

Med adgang til seks ekstra biomes, skal fangerne overleve ved hjælp af kun en økse og en Bowa som de smede brande, build lejre, carve pile og foder til naturressourcer. Yderligere værktøjer omfatter beartraps, snubletråde og snebolde. Den endelige overlevende vinder spillet.

nedslagning

Udviklet og udgivet af Xaviant i 2022, The Cullingis anden free-to-play kamp royale spil, der har 16 karakterer faldt på en ø eller fængsel komplekse, hvor de skal udfylde en række opgaver for at indsamle en form for valuta kaldet F.. . .

Spillere indsamle F.. . . til køb materialer, de kan bruge til at mode våben og opgradere deres kampe status. Når de ikke dræber hinanden for ultimativ dominans , skal spillerne krydse grotter, miner, defekte broer, giftig gas, tønde bomber, og mere.

Arken survival udviklet

Findes på alle større platforme, ARK: overlevelse Evolved er et open-verden overlevelse action-adventure, hvor spillerne skal overliste og Outlast en række truende forhistoriske rovdyr, dårligt vejr og nedrige mennesker.

apex legender

Tilgængelig at spille på PC, PS4, Xbox One, Switch, og iOS / Android-enheder, EAs Apex Legends er en free-to-play slaget royale spil, hvor 60 mennesker lander på en ø og er opdelt i hold af to eller tre, før opsamling våben en engagerende i altomfattende krig. Den endelige hold i live erklæres sejrer.

Med øen skrumpende over tid, besejre så mange fjender så hurtigt som muligt bliver afgørende for overlevelse. Gameplayet er opdelt i otte sæsoner, der indfører nye figurer, og 15 tidsbegrænsede begivenheder, der skal udfyldes i tide.

call of duty: warzone

En af de absolutte bedste Hunger Games-inspirerede videospil til spil inkluderer Slaget Royale tilstanden af ​​Call of Duty: Warzone. Med op til 150 mulige spillere i samme kamp, ​​spillet kræver spillerne at opspare Cash for at skaffe nye våben og overlevelse gadgets.

Hvis en spiller dør i kamp, ​​de ikke nødvendigvis tabe spillet. I stedet bliver de sendt tilbage til Gulag, hvor de får en chance for at vinde en en-til-en kamp med en modstander, som har den samme våben for at blive respawned ind i spillet.

fortnite kamp royale

Spillet består af 100 spillere faldskærmsudspring på en afsides ø, hvor de skal foder til overlevelse gear og våben bruges til at bekæmpe og dræbe andre spillere. Som spillet skrider frem, øen krymper og tvinger spillerne til en tikkende-ur scenario. Gameplay modes tilbyder solo missioner eller hold af to, tre og fire.

playerunknown s slagmark

Den fælles-bedste spil at spille for fans af The Hunger Games er PlayerUnknown s Battleground, den vildt populære slaget royale spil skabt af den sydkoreanske PUBG Corporation. Med hensyn til kvalitet og popularitet, er det Fortnite Battle Royale største rival.

Med op til 100 deathmatch deltagere faldskærmsudspring på en ø og føre en altomfattende krig om overlevelse, er spillet en spiller-vs-player skydespil, der er blevet rost for sine friske gameplay design og eminent replayability.

The Biggest Hunger Games Sim er en Hunger Games Simulator sæson skabt af voltfalcon, en rødlig bruger. Det er en 128-hyldest sæson, byder på en alsidig samling af hyldester grupperet i 32 distrikter baseret på Reddit brugere, der indsendte dem i løbet af de tilmeldinger. Sæsonen blev først afsløret den 10. december blev 2022. Den vagtplan afsløret elleve dage senere. Voltfalcon begyndte at simulere sæsonen den 18. januar 2022 og sæsonen var færdig seks dage senere.

Sidewaysuseless lesbisk

Arena Begivenhed Kødædende egern begynde at angribe hyldest. Jamocha101, i smerte, dræber Eric, så han ikke behøver at blive angrebet af den egern . Seekerblackout, i smerte, dræber Mandiprime så han ikke behøver at blive angrebet af den egern .

Arena begivenhed A monstrøs orkan skaber ravage i arenaen. EnergonWaffles suges ind i orkan . Seekerblackout er uarbejdsdygtig af flyvende stumper og dør. Vinderen er Jamocha101 fra District 5!

Sidewaysuseless lesbisk

Ultimate Arena kilde er gratis at se, men vi beder om, at du har en kopi af spillet, hvis du ønsker at bruge det. Venligst kun distribuere til dem, der ejer et eksemplar af spillet. For mere info læse vores licens til de fulde vilkår.

Typisk når en udvikler har et spil åbent, som denne kan tro, tror, ​​at vi forsøger at komme ud af noget arbejde ved at genvinde hjælp fra samfundet, og mens vi vil påberåbe sig den 5. på det pågældende punkt jeg Tænk, at der også er det faktum, at vi ønskede, at verden kunne vide, at bag kulisserne i dette spil er der en smule nonsens og fejl samt et strejf af geni, der måske får dig til at tænke på programmering diffferent.

Vi håber, at du vil bidrage til dette vanvittige rod, som vi har vokset til at elske de sidste 10 måneder eller så og finde vej ind i kreditterne på verdens mest avancerede kamp Royale simulator: Ultimate Arena

GbaTemp Hunger Games Simulator | rund

District 1: AnimationCreated Perry Platypusdistrict 2: Abney317 Chadistrict 3: Dadmom Angrypants Grubby Grouperdistrict 4: Phillipb Sblauradistrict 5: Sbroxman Spongedudedistrict 6: Spongey34 ssjgogita4district 7: E.. . . MilkmaidsMandistrict 8: Præsident Squidward Redsoxfandictict 9: TROPHY WHOBOBDISTRICT 10: Popeye Q. Krabs SPONGEYKIDDISTRICT 11: Drifter beanospongedistrict 12: More_Spandy Doowop

Vigtig

I 12 Earpods

I 12 Earpods

Få den nye iPhone 12 og iPhone 12 mini fra Apple. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Hvorfor skal du ALDRIG svare på junk eller spam tekstbeskeder

Hvorfor skal du ALDRIG svare på junk eller spam tekstbeskeder

SMS-svindel kan være skræmmende overbevisende og er på vej op. Lær at stoppe spam tekstbeskeder og blokere uønskede meddelelser.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

December 2021 Den nyeste Apple Watch Series 6 pris i Singapore starter fra S 450. 4. Undersøg top billigste Apple Watch Series 6 pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

To haler kæledyr firma hej mit navn er god pige personlig hund kat id tag chewy. om.

To haler kæledyr firma hej mit navn er god pige personlig hund kat id tag chewy. om.

Når du leder efter en muslimsk baby pige navn, kan du gå fra en traditionel til moderne valg fra en bred vifte af moderne baby navne nævnt nedenfor

Nationale ID'er omkring World Interactive Map

Nationale ID'er omkring World Interactive Map

Lær hvilke enheder der vises i din Apple ID-enhedsliste, hvordan du kan se dine enheder detaljer, og hvordan du fjerner en enhed, hvis det er nødvendigt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg glemte. pple id password reset 18777024683 glemt Apple-id password Apple-id password opsving Apple-id glemt password opsving Iforgot. pple

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Et virtuelt privat netværk, eller VPN, giver dig mulighed for sikkert at kryptere trafikken, da det rejser gennem der ikke er tillid netværk, som dem på café, en konference eller en lufthavn. IKEv2, eller Internet Key Exchange v2, er en ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.