Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch er tabt eller stjålet

Brug Lost tilstand i Find min iPhone på iCloud. om.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du har mistet din iPhone og tror, ​​det kan blive stjålet, er det naturligt at gå i panik eller føler sig hjælpeløse. Efter alt, er det en dyr affære. Utvivlsomt, bør din prioritet være at få iPhone tilbage. Men du vil ikke risikere at miste personlige oplysninger til tyven enten.

Apple har sikret et dusin måder at minimere risikoen og endda få den stjålne iPhone tilbage. I denne vejledning har vi listet alle de mulige trin, du kan tage, når din iPhone er tabt eller stjålet.

markere din iphone som tabt

Tyven kan have blokeret din iPhone opretter forbindelse til alle netværk, forhindrer finde min i at træffe foranstaltninger. Du kan dog stadig stoppe tyven i at få et smugkig på dine gemte iPhone konti.

rapportere din stjålne iPhone til politiet

Hvis din iPhone har mobildata, kan du indberette din forsvundne enhed til din trådløse udbyder. Når det deaktiverer din konto for at forhindre opkald, tekster og brug af data. Dette vil forhindre tyven i at udføre nogen aktiviteter ved hjælp af din iPhone. Derudover også forhindre modtagelse OTP'er, sikrer dine data sikkerhed.

fil din forsikringskrav

Hvis du har forsikret din telefon, hvad enten fra telefonen eller forsikringsselskab, komme i kontakt med udbyderen. Mens hævder forsikringen, vil have en tabt iPhone politirapport være til stor hjælp.

Vi vil lede dig gennem hvordan man kan finde ud af, hvem er ejer af iPhone du har fundet, og hvad man skal gøre, hvis du ikke kan komme forbi iPhone Lås skærm, når de forsøger at gøre det. Følg trinene i denne vejledning for at returnere iPhone med så lidt besvær som muligt.

En bemærkning om at navigere denne artikel

Denne artikel er sat op, så som du fuldfører hvert trin, har du muligheder for at klikke eller trykke på på, der vil tage dig til det næste trin i henhold til de resultater, du fik i det aktuelle trin. Det betyder at det er bedst at starte ved begyndelsen og bruge linkene i hvert afsnit til at navigere. Hvis du ved et uheld navigere væk fra denne side, når fejlfinding, kan du altid gense ArtikelA og bruge nedenstående menu for at finde din plads igen.

Hop til:

Hvis iPhone er opladet og har en god mængde af batteriets levetid tilbage, du er i lykke; du bør være i stand til at følge de trin her uden at risikere det lukke. Hvis iPhone er tæt på at dø, vil du ønsker at sætte den i. Hvis du har den rigtige oplader kabel kan du tilslutte iPhone til magten og fortsætte til næste trin.

Hvis du ikke har den rigtige oplader kabel, kan du købe en eller låne en fra en iPhone ejer du kender. Når iPhone er tilsluttet, kan du fortsætte med at arbejde på, hvordan man kan finde ejeren af ​​iPhone.

Hvis iPhone er død, og du er ikke i stand til at oplade det, er det en god ide at bare slå det ind på en politistation. Ejeren kan være i stand til at finde iPhone selvom det er dødt eller offline, men du vil ikke være i stand til at gøre meget andet end måske udstationering på sociale medier, at du har fundet en telefon og hvor du fandt den. Hvis du gør dette, er det en god idé ikke at indsende et foto, og at i stedet bede inquirers at beskrive telefonen og hvornår eller hvor de tabte ITA før overdrage det til dem.

Jeg fandt en iphone hvordan jeg låse den op?

Desværre er dette normalt ikke muligt, hvis du ikke er ejeren og ikke allerede kender adgangskoden, men nogle gange kan du stadig få oplysninger fra en låst iPhone, der vil hjælpe dig returnere iPhone til Itsa retmæssige ejer. Det første skridt at tage, hvis du har fundet en tabt iPhone er at se om du kan låse den op.

Vigtigt:  Forsøg ikke at guess adgangskoden, da dette kan resultere i iPhone bliver deaktiveret eller slettet, som vil forhindre dig i at finde den owner helt og vil give problemer for ejeren så godt. Det er heller ikke en god idé at genstarte iPhone, da Siri kan være i stand til at hjælpe dig med at finde ejeren, men ville blive deaktiveret efter en genstart, indtil iPhone er låst op.

Lost tilstand redder dagen!

Et godt tip til enhver iPhone bruger er at sætte Find min iPhone, så hvis en iPhone er tabt, kan det nemt gendannes. Hvis en iPhone er tabt, kan en bruger også gøre det muligt for Lost Mode, og efterlade en besked til den person, der finder det at kontakte dem. Hvis iPhone du har fundet har en besked på det, vil det ofte inkludere kontaktoplysninger, så alt hvad du skal gøre er at følge instruktionerne på skærmen. Når du har taget kontakt med ejeren, lave en plan for at få enheden tilbage ved hjælp af vores tips til at returnere en tabt iPhone.

Hvis skærmen ikke vise dig fyldestgørende vejledning, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at få nogen oplysninger fra iPhone enten, da Lost deaktiverer de fleste funktioner til safeguard ejerens privatliv. I dette tilfælde er det bedst at tænde telefonen ind på en politistation tæt på hvor du fandt den.

ulåst iPhone: hvordan man finder ejerens oplysninger

Hvis du kigger på startskærmen på fundet iPhone, tillykke! At finde ejeren bør være relativt enkel, og du har flere muligheder for at gøre det ved using Kontakter, seneste opkald, Ora-indstillinger.

Find den tabte iPhone owner i kontakter

Dette kan være en vanskelig opgave, fordi du aldrig vide, om du kommer til at nå nogen, og hvor nyttigt at nogen vil være. Når det er sagt, hvis du føler dig fed, kan denne metode være en af ​​de hurtigste måder at komme i kontakt med en fundet iPhone ejer, især hvis deres kontaktkort ikke indeholdt nogen nyttig information.

Det er bedst at give den person en par detaljer, herunder en kontaktperson metode til iPhone ejeren at komme i kontakt med dig, når de ønsker at arrangere en måde at få deres telefon tilbage. Når du har en plan om at returnere iPhone til sin ejer, så tjek vores tips til de bedste måder at forberede det.

Slå op i ejere e-mail i indstillingerne

Der er flere måder at gøre dette, men den bedste måde, jeg har fundet er at se op deres e-mail-adresse i Apple-id afsnit i appen Indstillinger. Da en Apple-id næsten er garanteret at være en aktiv e-mail-adresse, vil dette i det mindste give dig den mest sandsynlige måde at kontakte dem via e-mail!

jeg kraftigt afskrække rode rundt i Apple-id profil side, da denne side contains private oplysninger om det fundne iPhone ejer. Frem for alt skal du være respektfuld . De fleste af de virkeligt private oplysninger vil sandsynligvis blive låst alligevel.

Hvis dette fører dig til succes at komme i kontakt med den tabte iPhone ejer, kan du ønsker at bruge nogle af vores pro tips til at forberede at returnere iPhone. Hvis ikke, kan det være bedst at vende iPhone ind på en politistation i nærheden af ​​hvor du fandt den.

Låst iphone: hvordan man finder ejerens oplysninger

Hvis du er nu ansigt til ansigt med en Lås skærm efter at have prøvet oplåseelementerne trin, jeg er ked af at sige dine valg er temmelig begrænset med hensyn til, hvordan man kan finde ejeren af ​​den tabte iPhone. Men du stadig har muligheder, så fortvivl ikke! Du kan være i stand til at bruge medicinsk id eller bede Siri til hjælp.

Brug medicinsk id for at finde ejeren af ​​iphone

Disse resultater er svimlende , for ifølge denne undersøgelse, er disse ti koder, der anvendes af en ud af hver 7 iPhone-brugere. Blot forsøger disse 10 adgangskoder giver dig en temmelig stor chance for at komme ind i en persons iPhone, selv på nyere enheder.

Metode ved hjælp brute force at omgå iphone låseskærmen

Mange mennesker bruger 4-cifrede pins, at de er bekendt med: fødselsdage , jubilæer, adresser, de sidste 4 af deres cpr-numre, og selv de sidste 4 cifre i deres egen telefon nummer. iPhone-brugere låse deres mobiltelefoner dusinvis af gange om dagen, hvilket gør en enkel og mindeværdig adgangskode gavnligt.

Du har 6 forsøger at få adgang til telefonen, før du kan se den "deaktiveret" advarsel, og derefter et par mere, før telefonen er helt udslettet, så giver masser af chancer for en god brute-forcer for at få adgang .

Brug sund brute-forcers

Der er en endnu nyere metode, der virker på alle iPhone-modeller og iOS-versioner op til 10. . EverythingApplePro har gjort et stort stykke arbejde med skitserer hack her, men er det tilstrækkeligt at sige, Siri er en temmelig stor sårbarhed, når det kommer til din iPhone skærmlås.

Brug sund Siri fejl

Du kan beskytte dig selv fra denne ved at deaktivere Siri, mens telefonen er låst. Gør dette ved at gå til Indstillinger -> Touch ID & Passcode og deaktivere "Siri" i Tillad adgang, når Låst sektion.

Metode helt nulstille iphone med itunes

Nulstilling din iPhone kan omgå adgangskoden, men vil slette alt på telefonen. Dette kan komme i handy, hvis du glemmer din adgangskode og har alt sikkerhedskopieret på din iTunes. Så hvis du får en besked som denne, når du tilslutter enheden til iTunes.

Dette vil tage af adgangskoden, men vil slette alt på telefonen. Derefter skal du bare sørge for at logge ind med dit Apple ID og Password, så alt, hvad der er blevet sikkerhedskopieret, genoprettes automatisk.

Beskyttelse af dig selv mod iTunes Restorer

Det er svært at beskytte dig selv mod en hård nulstilling, især hvis din telefon er stjålet. Hvad du kan gøre er at sikre, at Find My Iphone er tændt. På den måde kan du ikke kun spore, hvor iPhone er, men også fjernelse af alle oplysningerne på den. På den lyse side er dine data sikre uanset, fordi hvis en tyv bruger denne metode, vil de ikke kunne logge ind igen med dit Apple ID, medmindre de kender e-mail-adressen og adgangskoden. Det betyder, at ingen af ​​dine personlige filer, som f.eks. Kontakter, meddelelser og fotos, vil være tilgængelige for dem.

Metode: Tricking iCloud med en falsk server

Opdatering af telefonens firmware er den nemmeste måde at beskytte dig mod dig mod Doulci. Hakket virker kun på iOS 8 eller lavere, så hvis du har accepteret en opdatering i de sidste to år, er du allerede beskyttet mod denne låseskærm bypass-metode. For at dobbeltkryds, gå til den generelle menu i Indstillinger, og tryk derefter på "Om" og se efter IOS-versionsnummeret - hvis det er højere end 8, er du god til at gå.

Vigtig

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Kan jeg bruge ATT i Indien En quadband ulåst GSM-telefon vil være kompatibel med de fleste GSM-netværk over hele verden, herunder Indien. ATT og TMOBILE.

Gratis International opfordrer PopTox

Gratis International opfordrer PopTox

Folk kan have familie eller venner over hele verden i disse dage. Mange er også nødt til at holde forbindelsen samtidig gøre forretninger internationalt. Der er mange måder at holde kontakt med venner, familie og forretningsforbindelser i dag uden ...

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Juan fik den tmobile 100 minutters talk plan med ubegrænset tekst og data i 30 om måneden. Leo siger, at det er en hel del. Juan er ikke sikker på, at han dog kan foretage internationale opkald. Leo siger, at de opkræver 10 om måneden for en international opkaldsplan med reduceret pr. Minut. Gør matematikken, det er nok bare billigere for Juan at betale den fulde sats. Leo rådgiver ikke at ringe, men

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Internationale opkald WORLD CALL Oplysninger vedrørende Internationale opkald Vælg DoCoMo World Services for internationale opkald i udlandet med et oversøisk kompatibel mobiltelefon.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Sådan Juster Font Type Størrelse I LG K31

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan kan jeg gøre SD standard lagringsenhed For at finde ud af, hvorfor at læse resten af ​​dette stykke. Denne artikel hjælper dig i stand til at indstille SD-kort som standard.

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Det er ganske let at Call nogen, der har blokeret dit telefonnummer på iPhone, men du skal være klar over konsekvenserne, før du foretager sådanne opkald.

Sådan Mirror iPhone til THC Smart TV A Savvy Web

Sådan Mirror iPhone til THC Smart TV A Savvy Web

Tilslut tcl Smart TV til iPhone Brug Apowermirror app både installeret på din iPhone og på din Smart TV til støbt og spejle din iPhone til TCL Smart TV.

Om Apple Digital AV-adaptere til iPhone, iPad og iPod touch

Om Apple Digital AV-adaptere til iPhone, iPad og iPod touch

Denne artikel vil give dig en dybe tutorial om hvordan du med succes kan kaste din nyeste iPhone 12iPhone 13 til tv ved hjælp af alternative værktøj.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.