Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hongkong Forum

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

YSIM hjælper os meget under vores ophold i HK til internet, navigation og søgning. Tho de fleste steder i HK tilbyder gratis wifi, det er stadig sikkert at have din egen kilde til internettet. Vi købte denne 1 SIM og min ledsager i tur, brug bare hotspot, hehe besparelser! Til næste gang Kings, tak.

4G SIM-kortet til Hong Kong fra YSIM, som vi købte var meget hjælpsomme under vores ophold i Hong Kong. Data SIM-kortet gjorde det muligt for os at navigere frit og præcist turist attester i Hong Kong, især når vi ikke er bekendt med placeringen af ​​de steder af interesse.

Vores tur blev gjort lettere på grund af de ubegrænsede data, vi fik. Vi bestiller næsten alle vores ruter med Klook så vi har brug for internettet overalt for at åbne voucher og show til etablering . Vi kunne endda kontakte vores familie lettere. Det var perfekt at have en ubegrænset data fjende 5 dage.

Den bedste måde at få Intrnet i Hongkong. for mig i stedet for at bruge eller leje en 4g wifi. Det er bedre ro, det er billigere og problemfri, tip Hvis du er en efterbetalt i dit land, skal du sørge for, at din telefon er, at du låser til andet netværk. Så du kan bruge! bedste måde at opleve på

Denne internet sim-kort hjælper os meget, især var vi på en gøre det selv Rejsende .. Uanset hvor vi er, signal altid 4G .. Google er vores bestfriend og internet skal være stærk! Takket være klook for at give os pålidelig sim-kort! Vi var ikke tabt på grund af hjælp fra vores sim-kort internettet.

tage dine data globalt

Der er fire Telco udbydere i Hongkong:. CSL, China Mobile Hongkong, tre og SmarTone. Både lokale og rejsende bruger SIM-kort fra alle fire netværk, og de kan have tillid til, hvad planlægger du vælger. Ifølge OpenSignals dækningskort, Hong Kong har stærk eller over gennemsnittet netværksdækning rundt omkring i landet.

Om hong Kongs operatører

Hong Kongs operatører er uafhængige af dem i Kina. Alle netværk tilbyder kunderne 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester. SIM-kort kan købes og aktiveres uden at skulle bruge et pas, og kan findes i de fleste butikker og supermarkeder . Vi råder dig til at købe et SIM-kort fra officielle butikker og godkendt forhandlere , og at forsøge at undgå gade sælgere. Kredit kan købes fra butikker, supermarkeder og kiosker over hele landet. Nedenfor har vi opdelt de enkelte udbyder, og hvad de kan tilbyde dig under dit ophold i Hongkong.

aldrig ændre dit SIM-kort

CSL. er den største udbyder i Hongkong. Det tilbyder 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester til GSM internationale telefoner. Forudbetalt SIM-kort kan købes fra officielle butikker og godkendt forhandlere og kredit kan også blive hentet op fra de samme forhandlere. Dit pas doesnt nødt til at blive vist for SIM-kortet, der skal aktiveres, men vi råde dig til at tage den med just in case. SIM-kort kan afhentes for HKD48 eller HKD78 og kommer med den samme mængde kredit. Top-ups i beløb mellem HKD50 og HKD300 kan købes i form af tilgodebeviser, der kan samles op fra de fleste butikker, eller ved at bruge dit kreditkort online. Ring 179.179 for at tilføje kredit til SIM-kortet. Tast * 109 # for at tjekke din saldo.

Der er også en Octopus forudbetalt SIM-kort, som kan købes for HKD70, men tjek med butikker på købstidspunktet, da de ofte har tilbud og kampagner til rådighed. De følgende datapakker kan føjes til de Octopus SIM-kort:

Der er også en turist SIM-kort, der kan bruges i korte perioder. Disse kan købes fra Apple butikker og de fleste detailhandlere over hele landet, Bare spørg forhandleren til turist SIM. Følgende planer er tilgængelige:

Kina mobil hong kong

China Mobile er den største udbyder i verden, primært på grund af sin dækning på tværs af Kina. De tilbyder også en platform udelukkende til markedet i Hongkong, og tilbyde 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester til GSM internationale telefoner. Forudbetalt SIM-kort kan købes fra officielle butikker og godkendt forhandlere og kredit kan også blive hentet op fra de samme forhandlere. SIM-kort kan købes for HKD80, der kommer med HKD78 kredit. Top-ups kan købes i form af tilgodebeviser, der kan findes på de fleste butikker, eller ved at bruge dit kreditkort online. Top-ups kan tilføjes i forskellige mængder mellem HKD50 og HKD500.

Der er også en Traveller SIM til rådighed, der kan købes for HKD68 og kommer med HKD18 kredit. Der er mange planer rejsende til rådighed, der forandring på månedsbasis, så kig med udbyderen på købstidspunktet for rejseplaner.

Tre

Tre er den tredjestørste udbyder i Hongkong. Det tilbyder 2G, 3G og 4G / LTE-tjenester til GSM internationale telefoner. Forudbetalt SIM-kort kan købes fra officielle butikker og godkendt forhandlere , og kredit kan også blive hentet op fra de samme forhandlere. SIM-kort kan afhentes for HKD80, som kommer med HKD78 af kredit. Dial ## 107 * 2 # hvis du foretrækker at indstille SIM sprog til engelsk, ellers vil det fungere i kantonesisk. Top-ups i beløb mellem HKD50 og HKD500 kan købes i form af tilgodebeviser til rådighed i de fleste butikker, eller ved at bruge dit kreditkort online. Dial ## 105 * # for at tilføje kredit beløb. Tre tilbyder også gratis Wi-Fi til kunder, der bruger HK metro netværk, som er en ekstra bonus.

I denne guide vil du lære om de bedste Hongkong turist sim-kort. Når du rejser fra et land til et andet, en ting du bør ikke glemme at have en lokal sim-kort. Vi vil fortælle dig, hvordan du køber din sim-kort i Hongkong. Du kan få en Hongkong CSL forudbetalt SIM-kort til 88 HKD med 3 GB gyldigt i 5 dage er vores favorit.

Læs hereÃ, hvor man kan bo i Hong KongÃ, andÃ, instagrammable steder i Hongkong, vores favoriteÃ, Hongkong turist spots,  Macau rejseplan . AlsoÃ, hvordan man kommer til Macau fra Hongkong, 5 DaysÃ, Hongkong rejseplan !

Læs her Sydkorea turist sim-kort, Kina turist sim-kort, Singapore turist sim-kort, Â Maldiverne sim-kort, Â Vietnam sim-kort til turist, Â Cambodja sim-kort, Â Malaysia sim-kort og Thailand turist sim-kort.

Også Dubai sim-kort til turist, Japan turist sim-kort, Bali turist sim-kort,  Myanmar sim-kort,  Sri Lanka, Kasakhstan turist sim-kort,  Filippinerne sim-kort,  Macau sim cardÃ, andÃ, Laos sim-kort.

forudbetalt SIM-kort i hong kong baggrund

Naturligvis det bedste, du kan gøre for at forbinde online er at få et forudbetalt SIM-kort i Hongkong. Det vil være effektiv, og det vil gøre det muligt for dig at tilslutte når som helst. Vi anbefaler dig at få din Hongkong turist sim-kort i lufthavnen for at forblive aktiv tidligere. Du kan komme i kiosker eller telefon butikker i byen, hvis du foretrækker at finde billigere.

Kom hong kong forudbetalt SIM-kort i lufthavnen

For os, når du rejser den bedste måde er at købe vores Hongkong turist sim-kort i lufthavnen. Da du kommer til et nyt land og som før er du tilsluttet, vil du begynde at kontrollere kort og kontrollere oplysninger.

Du kan købe din Hongkong forudbetalt SIM-kort inÃ, Hongkong internationale lufthavn, er der et par butikker. En anden mulighed er at bestille online yourÃ, Hongkong turist SIM-kort med KlookÃ, og afhente i lufthavnen. For dem begge er du nødt til at vise dit pas.

Selvfølgelig vil være dyrere, men du kan orderÃ, UberÃ, andÃ, kommer til dit hotelÃ, orÃ, AirbnbÃ, i Hongkong virkelig nemt. Hvis du foretrækker at vente, vil du spare et par dollars køber i en telefon butik sammenligne priser og pakker i Hongkong.

Hvor kan man få hong kong turist sim-kort

Bortset fra lufthavnen kan du købe din Hongkong sim-kort i de officielle butikker og kiosker også. Du vil finde mange af dem i byen. Bare medbringe dit pas, og en anden, og de vil forklare deres pakker at få dit forudbetalt Hongkong sim-kort.

Bedste hong kong forudbetalt SIM-kort

Der er 4 vigtigste telefonselskaber, når de søger det bedste Hongkong forudbetalt SIM-kort: China Mobile, CSL, Tre Hongkong og SmarTone. Alle af dem har lignende priser og pakker, og dækningen er stor med dem alle.

Kina mobil sim-kort

Du kan købe en China Mobile Hongkong sim-kort-kort til 80 HKD med 78 HKD kredit. Du kan have forskellige pakker, og du kan få 5 GB til denne pris gælder i 5 dage hvilke Código dårlig, da du kan finde Wifi overalt i Hong Kong.

Csl hong kong sim-kort

CSL sim-kort Hongkong er den næststørste udbyder i landet. Dens vores favorit CSL Hongkong turist sim-kort til 118 HKD du får 8 GB og ubegrænset wifi gyldigt i 8 dage inkluderet lokalopkald også. Der er også en CSL Hongkong forudbetalt SIM-kort til turist 88 HKD med 3 GB gyldigt i 5 dage.

Mere forudbetalt SIM-kort i Hongkong for turist

Tre sim-kort Hongkong er den tredjestørste udbyder. Du kan få til 88 HKD ubegrænsede opkald og data kun gyldige i 3 dage. Det vil være perfekt, hvis du besøger Hong Kong for en kort tur. Også et tre forudbetalt Hong Kong SIM-kort til 128 HKD kommer med 5 GB data, hvis du bliver længere end 3 dage.

SmartOne SIM-kort

SmartOne SIM-kort Hong Kong er den mindste udbyder. Du kan få en 48 HKD og Top up pakker, der tilbyder til 24 HKD ubegrænsede data til en dags køb og pakker, hvor du kan få data i en måned.

Hong Kong lomme wifi

Hvis du foretrækker Hong Kong Pocket Wifi, kan et hotspot være den bedste løsning. Du vil undgå at ændre SIM-kort og bare landing i Hong Kong, du vil begynde at få dataforbindelse. Læs her vores fulde anmeldelse af TEP Wireless HotspotÃ, med alle detaljer, priser, dækning og hvordan det virker.

prisen erÃ, Â € â €7. 5 Åbn for at få WiFi, når du rejser, og det indeholder virkelig ubegrænset internet, som aldrig er afskåret, uanset hvor meget du bruger med ubegrænset WiFi og kan forbinde op til 5 enheder. Hvis du bruger mere end 1 GB om dagen, vil din forbindelseshastighed blive bremset til 256kbs.

â € œ Global Credit

For at forblive forbundet, har du mange valgmuligheder. For at hjælpe dig med at vælge dit valg, kan du bruge vores Simulator . Bestil dit SIM-kort Nå før din rejse, vil dit tilbud kun begynde med din første forbindelse!

Leder du efter de bedste Hong Kong forudbetalt SIM-kort? Besøg Hong Kong, Kina, Taiwan, Macau eller andre lande i Asien? Heres vores valg afhængigt af din rejse. Denne liste opdateres regelmæssigt for at inkludere nye produkter på SIM-kortmarkedet, og dele nogle af de mest populære kort.

Vigtig

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Samsungs Seneste flagskib har nogle powerhungry dele. Vælg en fra denne liste over bedste Galaxy S21 Ultra batteri muligheder for at holde det i gang

Samsung telefoner til Metro PCS

Samsung telefoner til Metro PCS

Kombineret med tmobile Metros overkommelige planer, kan du vælge den bedste plan, der passer til dine behov. Samsung Metro PCS mobiltelefoner er Android-enheder med

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gaming Screen Protector med antimikrobielt teknologi kombinerer ultraliserbar beskyttelse og privatlivsteknologi for at beskytte din skærm fra nysgerrige øjne uden at gå på kompromis med nogen klarhed.

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Da du er her allerede, så lad mig skole dig på, hvordan du vælger den bedste skærmbeskytter til din iPhone 12 PRO eller iPhone 12.

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Din Google Pixel 6 Fordele buet skærm gør at finde en stor skærm beskytter vanskeligere, og det inscreen fingeraftryk kastede en anden skruenøgle i værkerne efter telefoner lanceringen. Her er de bedste skærm beskyttere du kan købe lige nu, og hvorfor alle hærdet glas dem fik trukket.

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Hvis du er på rejse til USA og ønsker en lokal mobilnummer, Mr. Thrifty anbefaler tmobile som den bedste aftale om en midlertidig SIM for USA.

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

Med flagskib telefoner topping 1000, IT-afdelinger har brug for mere overkommelige muligheder, der giver kvalitet, hastighed og sikkerhed. Her er de bedste mellemtone smartphones for udsendelse virksomhed i dag.

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Er på udkig efter en SmartWatch til dit barn Her har vi samlet en liste over de bedste SmartWatch til 10 årige drenge og piger i 2022

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.