iOS Skærmlås Passcode En velsignelse eller single point of failure

Sådan Sluk Lås skærm adgangskode på iPhone Komplet vejledning

I iOS 15 kan du låse PDF-filer med kodeord! Alt, du skal gøre er at downloade en PDF-dokument til filer på iPhone eller iPad. Åbn app og bruge den nye lås PDF funktion til at oprette en adgangskode! Denne indstilling annoncer et ekstra lag af sikkerhed for dine følsomme dokumenter!

Sådan låse pdf med adgangskode

Fakta: Dette er den adgangskode, der vil være forpligtet til at åbne dokumentet fra nu af. På tidspunktet for skrivning, kunne jeg finde alt for mange begrænsninger, hvad angår adgangsnøgle sikkerhed. Du kan endda indstille en 1-tegn adgangskode!

Sådan åbne password beskyttet pdf

Fakta: Når sat op, er der ingen mulighed for at vende tilbage og bede appen Filer til at stoppe beder om en adgangskode. Men disse er tidligt iOS 15 beta test faser. Jeg vil opdatere denne artikel, hvis noget ændrer sig.

Vigtigt: Jeg også ikke se en måde at gendanne en mistet PDF adgangskode. Fortsæt med forsigtighed og notere din adgangsnøgle ned eller gemme det i Notes for at sikre, at du ikke låser dig ud alle vigtige dokumenter!

Vidste du om den nye iOS 15 Lås PDF funktion? Har du planer om at beskytte vigtige filer med en adgangskode? Har du spørgsmål til dette. Brug bemærkningerne afsnit og dele din feedback!

Ps: lock fotos med adgangskode stadig ikke tilgængelig

Det bedste, du kan få, er at bruge Hide Photo mulighed. Billedet bliver placeret i et skjult album, der kan blive yderligere skjult fra listen Album i Billeder. Der er imidlertid en væsentlig ulempe. Den skjulte album vises stadig i billedet picker område af tredjeparts-apps!

Related: Oplev mere iOS 15 funktioner til iPhone og iPad: â € ”Træk og slip billeder, tekst og andre filer på iPhone. â € ”Tilføj tekst fra kamera og dele information endnu mere hurtigere og bekvemt. â € ”Get EXIF ​​metadata for billeder i Fotos app. â € ”Start gruppe FaceTime opkald med Android / Windows-brugere!

En ny lås skærm bypass er blevet opdaget, der giver iPhone-brugere til visning kontakt og fotoalbum på iPhone SE, iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus uden at låse enheder med en adgangskode eller Touch-id fingeraftryk. Miguel af iDeviceHelp i en YouTube-video viste udnytte drage fordel af ikke-godkendt adgang til Siri via låseskærmen, og Siri adgang til kontakter og fotos.

Især er det ikke den første låseskærmen bypass udnytte opdaget af brugere som tidligere på året en lignende udnytte saw brugere får adgang til enheden uden Touch-id eller adgangskode. Der er flere eksempler på låseskærmen bypass rapporteret af brugere på iPhones hvert år at tilbyde adgang til Fotos, kontaktpersoner eller hele enheden uden faktisk at låse din smartphone.

Den nye udnytte dog kræver et meget særlige omstændigheder. For én, bør Siri være aktiveret på låseskærmen, som hjælper dig med at få adgang til Fotos og kontaktpersoner uden at låse enheden. Hackeren skal have en ekstra iPhone til hjælp med at få adgang til Fotos og kontakter på den låste iPhone.

Til at begynde med, Miguel spørger Siri på den låste iPhone "Hvem er jeg", som Siri reagerer med detaljerne i brugeren. Når kontakten nummer er tilgængelig, Miguel gør et FaceTime fra en anden iPhone til iPhone, som er låst. Fra FaceTime opkald skærmen, vælger han Beskeder, som få besked indstillinger vises herunder en brugerdefineret besked mulighed. Efter at meddelelsen app lanceringer, Miguel tænder VoiceOver option via Siri.

Til næste par trin, timingen af ​​skærmen hanen er afgørende, og brugere kan ikke lykkes i bare først få forsøg. Miguel forklarer, at brugeren skal trykke to gange på kontaktinfo bar, mens på Message side, og på samme tid holde det andet bank på baren. På samme tidspunkt vil brugeren klikke på tastaturet, som skulle starte udnytte. Efter at udnytte værker, skal brugerne få tekstfeltet for kontakter, hvorefter brugerne kan skrive breve for at få adgang til kontakter, der er gemt på iPhone via "jeg" info knappen ved siden af ​​kontakten. Det er værd at bemærke, at iPhone er låst under hele udnytte. En lås ikon er synligt på statuslinjen, der angiver de låste status af telefonen.

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 brug af telefonens låsekode til eller fra Vodafone Australien

Trods telefonen bliver låst, bortset fra at få adgang til kontakter via besked-interface, kan brugerne også få adgang til billeder på iPhone. For at få adgang til Fotos, vil brugerne nødt til at trykke på indstillingen "Opret ny konto" set inde i Kontakter. Når processen for at tilføje den nye kontaktperson begynder, kan brugerne trykke på "Tilføj foto" til kontakten mulighed, og telefonen tilbyder muligheder for at enten "Vælg billede" eller "Take Photo". På trykke på Vælg foto mulighed, kan brugeren få adgang til Fotos er gemt på enheden. Vi forsøgte at bruge udnytte på en iPhone 6s og det lykkedes at få adgang til Kontakter og Billeder.

Apple Insider påpeger, at den nye udnyttelse kan gøres på iPhone SE, iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus kører iOS 10. og derover. Selvom, har en anden YouTube-kanal hævdede, at den nye udnyttelse kan bruges til at få adgang til enhver iPhone kører iOS 8. og derover.

Apple er endnu ikke kommentere den udnytter men indtil da vil vi anbefale brugere at deaktivere Siri på låseskærmen for at gøre det umuligt for hackere at få adgang, selv hvis enheden er låst.

I denne artikel vil vi zoome på en særhed af iOS arkitektur, der indsnævrer række data sikkerhedsindstillinger til en enkelt, angiveligt uoverstigelig barriere â € ”skærmlåsen adgangskode. Dette er, hvad næsten alle de andre beskyttelse mekanismer afhænger for tiden.

Apple ser ud til at følge nogle komplekse uudtalt tidsplan udrulning iPhone tweaks der gradvist udelukker biometri fra sikkerhed ligning. Målet er at gøre brugerne indtaste en adgangskode for at låse skærmen i stedet. Hvis du tænder eller genstarter din smartphone med Apple logo på det, vil du har brug for adgangskoden til adgang det. Hvis du har brugt Emergency SOS-funktionen, adgangskoden er forpligtet til at genaktivere Touch-id. Hvis enheden har været inaktiv i et par timer, der du går igen â € ”hanen i denne hemmelige combo. Tilslutning din iPhone til en computer er en no-go, medmindre du indtaster adgangskoden. Hvis du ønsker at password-beskytte din krypterede backup, adgangskoden er også obligatorisk i iOS 13 og senere.

Det ser ud til den ultimative sikkerhed for din smartphone er et spørgsmål om at bruge en lang og kompleks adgangskode. Men denne logik er sammenlignelig med hypotetiske sikkerhedskontrol i en bygning, hvor kun den forreste dør er beskyttet. I mellemtiden, alle office døre er helt åben, computerne Arent beskyttet med adgangskode, og den trådløse LAN kan tilgås fra enhver enhed uden begrænsninger ved blot at forbinde til usikret Wi-Fi-netværk.

Hvad døre kan en iphone skærmlås adgangskode åben?

Hvis du kender adgangskoden, kan du udtrække næsten alle data fra en iPhone, herunder konto adgang legitimationsoplysninger. Alt det kræver er at skabe en password-beskyttet backup. Gad vide hvad det skærmlås adgangskode har at gøre med denne proces? Her er hvordan man skaber sådan en sikkerhedskopi:

Der er kun én ting, der står i vejen: siden udgivelsen af ​​iOS 13, skal du indtaste skærmlåsen adgangskode for at angive en adgangskode til en krypteret backup. Hvis adgangskoden er indstillet, og du ikke kender det, ikke noget problem: i iOS 11 og nyere, kan du nulstille backup adgangskode. Gæt hvordan du kan gøre det. Lige du er â € ”bare indtaste skærmlåsen adgangskode.

iOS skærmlås adgangskode kan være gearede for at få fuld adgang til passwords gemt i iPhones nøglering. Desuden adgangskoden giver dig mulighed for at se alle brugernes passwords gemt i nøglering og en hvilken som helst tredjepart password manager, der bruger funktionen AutoFyld indbygget i operativsystemet, såsom Roboform.

Hvis du kender skærmlåsen adgangskode, kan du også fjerne linket en iPhone fra brugere iCloud-konto. Det er tilstrækkeligt at ændre kodeordet iCloud i indstillingerne smartphones, og proceduren gør ikke kræver ejerne oprindelige adgangskode overhovedet. Ændring af adgangskode iCloud er et spørgsmål om et par sekunder og nogle grundlæggende færdigheder. Dermed vil straks deaktivere Find min iPhone funktionen.

Desuden adgangskoden giver dig mulighed for at dekryptere databasen brugerne adgangskode i iCloud, deres budskaber sendt og modtaget via SMS og iMessage, og data fra Health app. Der er en vigtig forudsætning til dette omfang adgang: brugerne konto skal sikres med to-faktor-autentificering.

Hvad rolle fa i denne udnyttelse?

Nu hvor du ved, hvor meget data en kriminel kan få ved at kende adgangskoden, lader dykke ind i rollen som to-faktor-autentificering i begå en sådan svig. Her er den ting: nogle avancerede iCloud funktioner er kun tilgængelige, hvis 2FA er aktiveret. I dette scenario smartphone selv bliver til den kritiske faktor, eller bevis, som er obligatorisk for følgende:

2. Adgang til adgangskoder, der er gemt i iCloud: De adgangskoder, der er gemt i iCloud Nøglering, er krypteret med en nøgle, der er betinget af skærmlåsekoden. Det er værd at nævne, at adgangskoden til enhver synkroniseret enhed vil gøre tricket. Adgangskoderne vil simpelthen ikke synkroniseres til skyen, medmindre to-faktor-godkendelse er tændt.

4. Adgang til skærmtid: Denne funktion er ret verbose med hensyn til begrænsningerne og statistikken vedrørende brugen af ​​alle iOS-enheder tilhørende til brugeren og hans eller hendes børn. Samme her: Synkronisering af disse data til skyen virker ikke, medmindre 2fa er tændt.

Disse faldgruber kan virke alvorlige nok til at modvirke brugere fra at muliggøre to-faktorautentificering, men det er i et vist omfang en misforståelse . Hvis du tænder 2Fa, er et stykke kage, så længe du kender iPhones-skærmen låsekode. Men at slukke det er ekstremt hårdt, hvis ikke umuligt, i disse dage.

Sådan forhindrer du din skærmlåsekode fra at blive brut-tvunget?

Apple ved om disse risici. Når du går gennem første gangs opsætning af din iPhone eller iPad, vil enheden bede dig om at indtaste en sekscifret adgangskode. Det plejede at være fire. Nå, du kan stadig vælge at bruge en firecifret adgangskode, men sikkerhedsfacettet af denne tilgang er tvivlsom Fordi det kan tage mindre end 30 minutter at brute-force det ved hjælp af specielt udformede værktøjer. I modsætning til dette kan en sekscifret adgangskode tage op til 19 år at knække, hvilket betyder, at det er meget sikkert.

Kan du deaktivere iCloud-aktiveringslås uden iCloud-adgangskode?

Ja, du kan â € ", så længe enheden er knyttet til en brugerkonto sikret af 2fa. Det er svært at tro, at denne yderst effektive teknik, hvis implementering reduceres betydeligt, at antallet af iPhone-tyverisikrer kan slukkes ved blot at kende adgangskoden.

Hvordan gør man det? Alt du behøver er iPhone og dens skærmlås adgangskode. Gå til Apple ID og tryk på Password & Security. Vælg derefter Skift adgangskode. Enheden vil bede dig om at indtaste adgangskoden. Når du har gjort det, skal du ændre iCloud / Apple ID-adgangskoden.

Bemærk, at smartphone-ejeren stadig kan genvinde adgangen til deres konto på dette tidspunkt ved at indsende en nulstilling af adgangskode til et betroet telefonnummer. Indstillingerne for funktionen Trusted Telefonnummer omfatter telefonnummeret, der modtager bekræftelseskoder for tofaktorautentificering. Det er det nummer, som ejeren kan bruge til at genoprette kontrollen af ​​kontoen, hvis en tyv ændrer Apple ID-adgangskoden.

Du kan ikke slette dette telefonnummer, hvis det er det eneste, der er angivet under Indstillinger. Der er dog en løsning. Kriminelle kan først tilføje et andet betroet telefonnummer og derefter fjerne den oprindelige.

Vigtig

Gratis International opfordrer PopTox

Gratis International opfordrer PopTox

Folk kan have familie eller venner over hele verden i disse dage. Mange er også nødt til at holde forbindelsen samtidig gøre forretninger internationalt. Der er mange måder at holde kontakt med venner, familie og forretningsforbindelser i dag uden ...

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Juan fik den tmobile 100 minutters talk plan med ubegrænset tekst og data i 30 om måneden. Leo siger, at det er en hel del. Juan er ikke sikker på, at han dog kan foretage internationale opkald. Leo siger, at de opkræver 10 om måneden for en international opkaldsplan med reduceret pr. Minut. Gør matematikken, det er nok bare billigere for Juan at betale den fulde sats. Leo rådgiver ikke at ringe, men

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Hvordan man laver en international telefonopkald fra USA

Internationale opkald WORLD CALL Oplysninger vedrørende Internationale opkald Vælg DoCoMo World Services for internationale opkald i udlandet med et oversøisk kompatibel mobiltelefon.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Sådan Juster Font Type Størrelse I LG K31

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan kan jeg gøre SD standard lagringsenhed For at finde ud af, hvorfor at læse resten af ​​dette stykke. Denne artikel hjælper dig i stand til at indstille SD-kort som standard.

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Sådan Skjul nummer, når du ringer Læs Vores blog for mere information

Det er ganske let at Call nogen, der har blokeret dit telefonnummer på iPhone, men du skal være klar over konsekvenserne, før du foretager sådanne opkald.

Sådan Mirror iPhone til THC Smart TV A Savvy Web

Sådan Mirror iPhone til THC Smart TV A Savvy Web

Tilslut tcl Smart TV til iPhone Brug Apowermirror app både installeret på din iPhone og på din Smart TV til støbt og spejle din iPhone til TCL Smart TV.

Om Apple Digital AV-adaptere til iPhone, iPad og iPod touch

Om Apple Digital AV-adaptere til iPhone, iPad og iPod touch

Denne artikel vil give dig en dybe tutorial om hvordan du med succes kan kaste din nyeste iPhone 12iPhone 13 til tv ved hjælp af alternative værktøj.

Sådan bruges zoom eller FaceTime med en Apple TV eller ethvert TV

Sådan bruges zoom eller FaceTime med en Apple TV eller ethvert TV

Du kan bruge en digital av eller vga adapter til at forbinde din iOS-enhed toknow Alt Made Easy

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.