iPhone 11 Pro vandskader i Brisbane

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Vandskader kan være døden af ​​din iPhone, men ikke altid. Før du træder tilbage til et gammelt papirarbejde eller kaste det i skraldet, kan du overveje at overveje reparationsindstillinger. Hvis du havde vandskader i dit hjem eller forretning, eller var involveret i en oversvømmelse eller anden vandhændelse, kan du have fået vand i din telefon. Vandskadet elektronik virker normalt ikke og vil have brug for reparation med det samme, hvis du håber at redde nogen af ​​de data, der er gemt på enheden.

Hvis du har AppleCare-tjenester, eller hvis din enhed stadig er dækket af garantien, kan det hjælpe med at dække nogle af reparationer. Normalt er vandskader ikke dækket af garantien. Hvis du havde et hus oversvømmelse eller stormskader eller ild til dit hjem, der var dækket af ejendomsforsikring, kan din forsikring hjælpe dig med at dække omkostningerne ved at reparere din iPhone.

Du kan få Apple-certificerede reparationer fra Apple Store, eller med en officiel Apple-autoriseret tjenesteudbyder. Altid gå med en certificeret reparationstjeneste for at vide, at du kan stole på det arbejde, de gør til din telefon.

Hvor meget koster det?

Vi ved, at du har brug for din telefon tilbage så hurtigt som muligt. I nogle tilfælde kan Apple levere samme dagstjeneste for at returnere din telefon. Hvis teknikeren skal sende den til et reparationscenter, vil det tage længere tid. Du skal tage din iPhone ind til en Apple Store eller autoriseret forhandler for at lære mere, da det vil variere fra sag til sag.

Display reparation

LCD-skærmen reparation eller udskiftning af din Apple iPhone 11 Pro kan kræves af forskellige årsager. E. Visningen af ​​din Apple iPhone 11 Pro reagerer ikke længere på din berøring, efter at den blev faldet, skærmen forbliver sort, har brudte pixels eller skærmglaset ridset, revnet eller helt brudt. Det meste af tiden kan skærmen ikke løses længere, og skærmen på din iPhone 11 PRO skal udskiftes. Problemet er, at komponenter som berøringsføler, skærm og baggrundsbelysning limes sammen og komme som en enhed.

Display touchscreen reparation

Hvis du har tabt din Apple iPhone 11 pro i vand, skal du handle hurtigt. Konsekvenser af en vandskade vises ikke altid med det samme. Umiddelbart tørrer enheden grundigt, sluk for telefonen og om muligt at fjerne batteriet kan hjælpe med at øge chancen for en vellykket reparation. En professionel vurdering af mulige skader på din iPhone 11 PRO anbefales under alle omstændigheder. På denne måde kan alvorlige vandskader undgås eller berørte dele udskiftet. En tekniker kan udføre diagnostik, find alle berørte dele og anbefale rettelser. Derefter kan du selv bestemme, hvilke reparationer der faktisk udføres.

Port reparation

Hvis din Apple iPhone 11 pro ikke opkræver korrekt, eller du oplever problemer, der forbinder til din pc eller Mac, kan en reparation eller udskiftning af telefonstikporten være nødvendig. Ofte kan det også være et problem med oplader / opladerkabel eller et brudt USB-kabel. Under alle omstændigheder kan en professionel smartphone reparationsbutik hjælpe med at finde problemet og udskifte eller reparere de brudte dele.

Batteri reparation

Hvis højttaleren på din Apple iPhone 11 Pro er for stille, kan du høre revner, tonen skærer ud, eller der er slet ingen lyd på trods af de korrekte indstillinger, anbefales det at få en reparation eller udskiftning af din højttaler eller ørestykke.

Back cover reparation

Udskiftning / fastsættelse af brudt bagdæksel eller batteridæksel på din Apple iPhone 11 Pro er ikke bare vigtigt for optiske årsager. En lille revne kan nemt øge over tid, eller det kan føre til vand og støv, der kommer ind i din iPhone 11 pro. Som kan føre til mere alvorlige problemer for din telefon.

iPhone 1111 Pro max fast på Apple-logoet løses

Kamera reparation

iPhone 11 faldt i vand? En vandbeskadiget iPhone er ikke enden af ​​vejen til din enhed. En iPhone beskadiget af vand eller væske er vores specialitet, og denne service er for dig. Selvom din iPhone ikke har noget tegn på livets chancer, kan vi vende skaden. Denne diagnostik vil dække rengøring og vurdere omfanget af skaden på din enhed.

Efter fuldførelse af diagnosen vil vi give dig et fuldt citat for yderligere reparation, der kræves for at bringe din enhed til fuld arbejdsordre. Vores succesrate er over 70% på vandskadede iPhones.

VENLIGST BEMÆRK: Skader afholdt for at en iPhone vand beskadiget eller nedsænket telefon er udbredt og ofte uforudsigelig . Selvom ualmindeligt, ikke alle vand / væske beskadigede telefoner kan repareres og forringelse af sine præstationer og funktioner kan ske i løbet af en periode.

Klar til at komme i gang? Det er så nemt som at tilføje tjenesten til din indkøbskurv, færdiggøre vores check-ud-processen, og forsendelse enheden til Oura Mail i Adresse: iCrack 175 Cranbrook road, Ilford, Essex, IG1 4TA

Vores UK-dækkende udtrykke Mail-in service er meget ligetil og hele processen tager normalt kun 24A € ”48 timer. Du skal blot vælge din reparation og betale for det på vores hjemmeside. Så, så send os din enhed, og vi sende det tilbage fuldt repareret. I langt de fleste tilfælde, vi reparere og returnere din enhed den dag, vi modtager den. Vi bruger Royal Mail "Special Delivery næste dag", som er fuldt forsikret.

Langt de fleste af vores ekspresforsendelser reparationen er udført den dag, vi modtager din enhed. Vi derefter straks returnere din enhed. Det betyder, at din enhed er som regel væk fra dig for bare 24A € ”48 timer.

Nogle gange på grund af karakteren af ​​en reparation eller omstændigheder uden for vores kontrol, kan vi tage lidt længere tid. Hvis dette er tilfældet, vil vi holde dig orienteret om din ordrestatus via e-mail. Din ordre har et unikt referencenummer, som du kan citere til enhver tid for en opdatering.

Ja â € ”det omfatter porto fra os til dig. Vores priser omfatter udgifter til vores porto til dig via Royal Mail "Special Delivery næste dag", der forsikrer din enhed i op til en £ 500 og garantier levering til dig ved 13:00 den følgende dag.

Som de fleste tredjeparts reparation, brug af vores service kan annullere din fabrikanter garanti. Den gode nyhed er, at vi giver vores egen garanti for alle vores reparationer! For yderligere oplysninger kan du se garantien side.

For fuldt ud at udfylde vores pre og post-reparation test for at sikre, at alt fungerer, vi skulle enhedens adgangskode. Holde i tråd med vores databeskyttelsespolitik vil vi ikke få adgang til nogen af ​​de personlige data på din enhed.

Ja vi gør ! Hvis du er fra London, Surrey, Kent, Essex eller Middlesex område, kan vi tilbyde dig at reparere i dit sted. Det er et emne til gratis slots tilgængelighed. Nogle reparationer skal gøres i laboratoriet, men så kan vi arrangere kurer indsamling og hurtig tilbagevenden, hvis det skal gøres samme dag. Bemærk samme dag kurer og råber er mod ekstra betaling.

Vi ønsker at give dig fuldstændig ro i sindet, og så vores reparationer kommer med en 1-års ydeevne garanti. Indtil videre så har vi hjulpet tusindvis af glade kunder. Tjek vores uafhængige anmeldelser, hvis yous gerne høre nogle kundehistorier!

Hvordan vores reparationsservice worksChoose din enhed, model og reparation på vores simple websiteChoose din støtte Mulighed A € ”walk in, post i eller opkald outWe fuldføre din reparation, som kommer med vores 1-års ydeevne garanti

Iphone reparation og service

Apple-certificerede reparationer og service er til rådighed i Apple Store eller med en af ​​vores Apple Authorized Service Providers. De teknikere på alle disse steder modtager Apple træning. De leverer den samme service af høj kvalitet med originale reservedele fra Apple. Reparationerne er støttet af Apple. ardware tjeneste kan ikke længere være available FORA ældre iPhones. Kontakt your lokal provider til inquire om tilgængelige servicemuligheder. Hoose "Get Service" for at finde den nærmeste Apple autoriserede reparation placering. Vær sikker på at du kender dit Apple-id og adgangskode, før din udnævnelse. For en mere smidig reparation proces, forberede din iPhone, før tjenesten. Lær nedenfor. tjene hvordan du får din iPhone klar til repairGet service

Hvor længe vil min iphone reparation tage?

Apple Store og mange af vores Apple Authorized Service Providers tilbyde samme dag service for nogle reparationer, såsom skærm reparation. Hvis dine tekniker behov for at sende din iPhone til en Apple Repair Center, en godt give dig besked, når det vil blive returneret eller klar til afhentning. Kontakt din Apple-autoriseret serviceudbyder for at bekræfte tjeneste turnaround gange. Kontroller status for din reparation

Hvad hvis jeg har AppleCare + for iPhone?

AppleCare + giver dig Experta teknisk support og hardware dækning fra Apple, herunder utilsigtet skader beskyttelse. Hver episode af hændelige skader er underlagt Toa et ekspeditionsgebyr. Hvis du ikke har AppleCare +, betaler du den ud-af-garanti gebyr for denne type reparation. Skærm-only eller back-glas kun * damageAny andre damageAppleCare + tjeneste feeHK $ 228HK $ 788 * Back-glas kun reparationer er tilgængelig Fora iPhone 12 og kun iPhone 13A-modeller. Vilkår og conditions gælder. ot sikker på, om du er dækket?  Kontroller, om du har AppleCare + coverage ved at indtaste din iPhone serienummer. Lær mere om AppleCare + Se out-of-garanti gebyrer for iPhone skærm reparation.

Originaldele

Alle disse steder bruger originale Apple-reservedele og præcision udstyr for at sikre, at din skærm fungerer som nyt efter det er repareret. Nogle steder tilbyder samme dag service. Vælg "Lav en aftale" for at finde en udbyder.

Batteri tjeneste

Hvis dit batteri har et problem, der er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare +, eller forbrugerret, vil vi servicere din iPhone uden ekstra omkostninger. Â Vores garanti doesnt dække batterier, der slides ned fra normal brug. Hvis batteriet slidt ned, kan vi tilbyde ud-af-garanti batteri tjeneste for et gebyr.

Hvis du har AppleCare +, det dækker din iPhone uden ekstra gebyr, hvis dit produkt batteri holder mindre end 80 procent af sin oprindelige kapacitet. Vi skal muligvis til at teste dit produkt for at finde årsagen til dit batteri problem.

Udvalgte iphone reparation teknikere

Hej, jeg er en iPhone reparation teknikere. Jeg har mere end 4 års erfaring i at reparere mobiltelefoner. Jeg har repareret mere end tusind mobiltelefoner og modtog tillid hos mange kunder. Ud over den Quarry Bay butik tjeneste, kan jeg give gratis mobiltelefon reparation service! Jeg kan reparere de fleste af de mobiltelefoner fejl, herunder udskiftning af glas overflade, udskiftning af LCD-panelet, udskiftning af batteriet, der erstatter den opladerstik, opladning position, til bag linsen, forskellige knapper, og forskellige håndsæt funktioner. Hvis du ikke kender status på din mobiltelefon, velkommen til mig, og jeg kan svare for dig. PS: Eventuelle spørgsmål om andre elektroniske produkter, kan du også prøve at spørge mig, jeg har mere end 20 års division her for at tjene dig! Velkommen til butikken eller opfordring til at gøre en udnævnelse til reparation! Reparation telefon kan ringe eller WhatsApp

Hej, jeg er en ShowTime værksted. En professionel mobiltelefon reparation hold drives af en gruppe unge mennesker. Tjenesten professionel og omhyggelige ! Uanset om det er hjemme reparationsservice eller servicestation reparation, kan vi samarbejde ! Vores mål er at levere tjenester, der gavner begge parter og for at bevare ånden af ​​gæsterne først. Tilbehøret vi anvender, er alle originale produkter, og aldrig bruge erstatning / kopivarer! Vi har kun udveksling af tjenesteydelser, der er bekvemt for gæster og kvalitetssikring. Enhver pris eller forespørgsel er velkommen.

Buzzer løser alle former for computer, mobiltelefon og netværk problemer til enhver tid for dig. Du behøver ikke længere at bekymre sende computerudstyr til vedligeholdelse selskab personligt, fordi vi vil komme til dit hjem eller kontor til at hjælpe dig reparation. Du skal heller ikke bekymre sig om sikkerheden af ​​dine personlige data, fordi hver Buzzer teknisk specialist har ansvaret for at beskytte privatlivets fred for kunden. Hertil kommer, Buzzer giver endnu mere ro i sindet på 7. til gratis opfølgning.

Vigtig

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Apple har holdt ud at frigive en USBC iPhone i fortiden og den seneste forudsigelse er selskabet vil springe specifikationen helt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone online på bedste priser i Indien. Tjek de nyeste iPhones fra iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 7 mere på Croma. om.

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Skulle du få en Apple iPhone 12 i hvid, blå, sort, rød eller grøn Vi går i dybden på alle iPhone 12 farver og vise dig, hvordan de ser ud i forskellige li ...

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

iPhone 12 skubber alt fremad med Superfast 5G. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR display.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Få iPhone 12 eller iPhone 12 mini til en fantastisk pris med specielle Carrier Tradein tilbud. Betale over tid med lave månedlige betalinger. Køb nu.

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Køb Apple iPhone 12 5G 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Køb online og få den nye iPhone 12 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Shop iPhone 12 64 GB, 4 GB Ram Blue Online nu til bedste pris. Besøg Iplanet Store Online, Apples Premium Sælger til at benytte tilbud og rabatter på dine foretrukne Apple-produkter

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

Find et uovertruffen udvalg af Apple iPhone 12 klare tilfælde, herunder sager og dæk, skærmbeskyttere, opladere, kabler og meget mere, håndplukkede af industrieksperter på Storbritannien førende tilbehør forhandler. Alt for dine klare tilfælde

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.