IPhone 11 Brugervejledning for seniorer The Ultimate begynder til ekspert Manual med tips og tricks til Master og låse iPhone 11 Enhed

iPhone 11 For Dummies

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ny Omfattende Manual med illustrationer til at mestre iPhone 11 Smartphone Gør du ejer iPhone 11 smartphone? Eller du overvejer at få den nye iPhone 11? Eller du søger efter de nyeste og opdaterede vejledning på iPhone 11-enhed? Så denne vejledning er for dig. Denne bog fører dig gennem alle de grundlæggende og avancerede funktioner i iPhone 11 og hvordan man kan betjene enheden som en professionel. Lær om alle de funktioner i iPhone 11 med nem trin for trin guide og illustrationer for at hjælpe dig med at mestre den helt nye iPhone 11-enhed ikke ligesom tilfældige brugere, men med en vis grad af entydighed og tilfredshed at øge produktiviteten. Dette er den ultimative håndbog til at køre din iPhone 11 oplevelse til et højere niveau. Her er et eksempel på, hvad du vil lære:

Beskrivelse.

IPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er hurtigere end nogensinde før, og har bedre kameraer. I trhis bog, vil du få en work-around til de ideer, genveje og løsninger, der ville gøre dig til en bedre iPhone-bruger. Denne bog er for dummies og seniorer, der ønsker den mest avancerede teknologi fås i iPhone, men uden en skyhøj pris, iPhone 11 skabt af kirurgisk-grade rustfrit med en vifte af farver at vælge imellem og en dobbelt-zoomobjektiv kamera vifte på stammen er den bedste mobiltelefon til rådighed til dato.

Millioner af mennesker over hele kloden er oparbejdet om denne nye iPhone 11, iPhone 11 pro og iPhone 11 Pro Max, skyldes det faktum, iPhone præsenterer mange fremskridt og spændende funktioner, herunder et digitalt kamera som nul anden, Siri , turn-by-turn rejser retninger, kalenderen, og meget mere. Men hvis du bruger iPhone 11 og iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, for allerførste gang, eller du næsten helt sikkert brug for flere oplysninger om, hvordan bedst at bruge din gadget optimalt, det er derfor denne brugsanvisning er din mest passende valg af vejledning.

Det er den perfekte guide for flere iPhone-brugere, som du får forenklet opfølgning igennem og en dybdegående tips og tutorials på hver sandsynlige ting du behøver at vide i forhold til iPhone 11, iPhone 11 pro og iPhone 11 Pro Max.

Beskrivelse.

Ved generel anmodning om selv- forklarende iPhone 11 vejledning med klare trin for trin skærmbilleder, billeder og nyeste comprhensive tips for dummies, begyndere og seniorer til at blive herre over deres iPhone 11.

den gør-det-selv problemløsning metoder i denne "iPhone 11 Brugervejledning" blev støttet med trin for trin af action billeder & skærmbillede, seneste tips, tip, kontakter og fuld explantions, der gør hele løsninger simpelt som ABC.

Mere så den simple metode til at opgradere helst af de forud eksisterende iPhones fra første generation ligesom iPhone SE, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8 8. Plus, at anden generation ligesom iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max fra gamle iOS til nyeste iOS 13 ovenfor.

Ud over, hvordan din iPhone 11 kan bruges sammen med den nyeste Apple ur serie 6, og konkurrere med iPhones produceret i år 2022 ligesom iPhone SE 2022 af avancerede iOS 13 og iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro & 12 Pro Max hjælp iOS 14.

download nu!

For at kunne læse eller downloade Disegnare Con La Parte Destra Del Cervello Bog MediaFile Gratis fildeling e-bog, skal du oprette en gratis konto. ownload nu! eBook indeholder PDF, ePub og Kindle-version

Hent nu!

Dens funktion er at gøre din iPhone enkel og bedre. Sig Hej, Siri og derefter efterfulgt af din kommando. Det plus punkt er Siri behøver ikke at være tilsluttet først til arbejde. Du kan bede Siri til at minde dig om en begivenhed eller en opgave ved at sige, Siri, minder mig om dette.

Nyheden og vejr program, der allerede er på iPhone er temmelig godt. Men kan det ikke være, hvad du ønsker. Du kan downloade nogle nyheder og vejr applikationer såsom Flipboard, Smart News, Reuters, USA Today, NYTimes, Google Nyheder og vejr, Accuweather, og Weather Underground.

iPhone 11 er blevet udstyret med gode multimedia applikationer såsom tv, musik og podcasts. Men, for at gøre det mere perfekt, du kan installere flere multimedieprogrammer. Disse andre multimedie-applikationer er som Netflix, Amazon Video, Soundcloud, Youtube, Pandora, Snapseed, Google Play Musik og Google Play Film & TV.

Andre funktioner i din iphone til at udforske

Der er mange standard applikationer på en iPhone, som du kan udforske. Nogle af de programmer er allerede i standardprogrammet af din iPhone, men nogle har også til at blive hentet først i App Store. De anbefalede lister ansøgning for dig at udforske:

Denne vejledning er fyldt med top tips og dybdegående tutorials. Du vil afdække de eksklusive funktioner i denne nye iPhone, lære at tage utrolige fotos, lære at starte indstillinger mørk tilstand og tilpasse din telefon, opdage hvordan du bruger iOS 13. og den nyeste version, hvordan du opretter og bruger iPhone 11 genveje og fagter, og dets indbyggede apps, plus meget mere.

Den iPhone brugervenlighed gør det til et godt valg for ældre borgere, der ønsker en smartphone. Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan det fungerer ud af boksen, er der mange måder at gøre iPhone lettere at bruge for ældre.

brug display zoom

Head til Indstillinger> Lyde og Haptics og justere skyderen Ringer og advarsler for at indstille din foretrukne lydstyrke. Du ønsker måske at deaktivere Skift med knapper skyderen; med det slået fra, vil lydstyrkeknapper fysiske kun ændre lydstyrken for medier, ligesom musik og spil.

enable finde min

Mens Find My er vigtigt for at opspore en stjålen enhed, er det også nyttig til at finde din telefon, hvis du forlægge det i dit hjem, since det vil tvinge telefonen til at ringe, selv om lydløs tilstand.

Din iPhone Favoritliste gør det nemt at holde dine hyppige kontakter blot et par tryk væk. Dette gør iPhone mere senior med børn, da det sparer dig for besværet med at rulle gennem din kontaktliste hele tiden.

oprettet medicinsk id

Inside din iPhone Sundhed app er Medicinsk-id, som er beslægtet med en digital medicinsk identifikationsmærke. Dette lader paramedicinere vide af eksisterende sundhedsmæssige forhold, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, medicin, du tager, og lignende. Det er især nyttigt i tilfælde, hvor enhedens ejer den er bevidstløs eller på anden måde ude af stand til at kommunikere.

Opsætning Medicinsk ID på din iPhone ved at åbne Health App, trykke dit profilbillede øverst til højre, og vælge Medicinsk ID> Rediger. Sørg for, at Vis Når Locked er aktiveret, hvilket gør dine oplysninger til rådighed for nogen at se på låseskærmen i nødstilfælde.

configure nødsituation sos

SOS har alarmer redningstjenesterne og dine nødsituationer kontakter, når du er i problemer. Mens dette er en iPhone-funktionen alle bør sætte op, det er især vigtigt for de ældre.

På iPhone 8 og senere, skal du trykke på og holde knappen Side og en af ​​knapperne Volume i flere sekunder for at aktivere funktionen. Hvis du har en iPhone 7 eller tidligere, skal du trykke hurtigt på knappen Side eller Top fem gange for at aktivere Emergency SOS.

aktivere stemmeopkald til siri

Denne brugervejledning er alle en ny iPhone 11 Pro-Max brugerbehov Så hvad venter du på? Rul op og klik på den orange "KØB NU" knappen i øverste højre hjørne og download nu Du vil ikke fortryde at du gjorde

Digitale abonnementer omfatter det seneste nummer og alle regelmæssige emner frigivet under dit abonnement. Din valgte udtryk vil automatisk forny medmindre automatisk fornyelse er aflyst i dit abonnement område 24 timer før udløbet af den nuværende abonnement.

- Trin-for-trin vejledninger og tutorials til iPhone og iPadâ € | - Slut med at lede på nettet for de svar, du har brug for; lige nå ind på din pocketâ € | - Let at forstå, fuldt illustreret indhold, skrevet med læseren i Minda € | - hurtigt forbedre din forståelse af iOS, og den hardware den kører Ona € | fra en af ​​de førende udgivere af tech bookazines, kan du nu bære de væsentlige guide til din iOS-enhed med dig på alle tidspunkter! Bare installere den gratis app og vælge brugervejledningerne, du ønsker at læse for at begynde på din vej til mastering iOS.

Måder at læse essentiel iPhone & iPad magasin inc BDMs iOS guider

Dette spørgsmål og andre gamle numre er ikke inkluderet i en Essential iPhone & iPad Magazine inc. BDMs iOS Guides abonnement. Abonnementer omfatter det seneste regulære spørgsmål, og nye spørgsmål frigivet under dit abonnement og starter fra så lidt som $ 1. 2 pr spørgsmål.

bemærk at beregninger er kun til illustration. Besparelser er beregnet på tilsvarende køb af enkelte spørgsmål over en annualiseret abonnementsperiode og kan variere fra annoncerede beløb. Udfyld dine samlingsbesparelser er baseret på RRP for det nyeste problem.

Desværre Pocketmags. OM sælger ikke print kopier af Essential iPhone & iPad Magazine Inc. BDMs iOS-guider, men alt går ikke tabt. Vores partner på magasinet. o. k sælger print magasin abonnementer til de bedste priser online.

Lær at gøre mere med din iPhone eller iPad med vores info-pakkede iOS-guider! Skrevet af erfarne teknologiske eksperter indeholder hvert problem dybtgående artikler, trin for trin tutorials og informative funktioner på alt, hvad der er godt om iOS. Uanset om du vil mestre din iPhone eller bare løse et par niggling-problemer på din iPad, vil du finde det, du leder efter her.

Meget hjælpsom

Vi søgte en søgning efter andre bøger med en lignende titel, men der var ingen kampe. Du kan prøve at vælge fra en lignende kategori, klikke på forfatterens navn eller bruge søgefeltet ovenfor for at finde din bog.

Vi tror, ​​at iPhone SE er det bedste valg for seniorer, men hvis det er ud af dit prisklasse, fik Weve en guide til at købe en billig iPhone, der kan hjælpe dig med at taske en lejlighedskøb og en guide til den bedste mobiltelefon til seniorer.

Hvis du ikke er komfortabel, kan du altid spørge en familie for at følge denne vejledning til dig. Uanset hvad er der nogle rigtig enkle tweaks, du kan lave til din telefon, selvom du har brugt det et stykke tid, for at gøre det endnu mere ligetil.

Slet og opdater din enhed

Vejledningen her alle vedrører den nyeste version af iOS, kaldet iOS 14, så sørg for at opdatere iPhone til dette. Du får også alle de nyeste sikkerhedsopdateringer og forbedringer.

Vælg dine apps

Du vil ikke overbelaste telefonen, men der er også en Abonishing Range af apps derude, så vær ikke bange for at prøve nye â € ", selvom det anbefales at slette dem, hvis du beslutter dig Du kan ikke lide dem.

Vigtig

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Køb Apple iPhone 11 64GB ROM, 4GB RAM, MHDC3HNA, Hvid Online Croma

Få op til 11500. 0 off en ny iPhone 11, når du handler i enhver støtteberettiget smartphone. Køb nu med gratis levering. EMI tilgængelig

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Find den bedste brugte FLIBKArt pris i Indien Brugte Flipkart til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Flipkart, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 Mere i OLX Indien. Indien.

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Hvis du har planlagt at købe en iPhone 12, er der ikke bedre tid end dette at købe. Iphone 12 er tilgængelig på Flipkart på en aldrig set før prisen.

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

iPhone 12 pris få det til 53,999 på Flipkart Good Deal Check her

Hvis du har planlagt at købe en iPhone 12, er der ikke bedre tid end dette at købe. Iphone 12 er tilgængelig på Flipkart på en aldrig set før prisen.

Apple MGJE3XA iPhone 12 128 GB Blå på The Good Guys

Apple MGJE3XA iPhone 12 128 GB Blå på The Good Guys

Køb Apple iPhone 12 128 GB Dual Sim i Pakistan 6. inches Super Retina XDR OLED Hexacore A14 Bionic 128GB Opbevaring, 4 GB Ram 12MP12MP Kameraer 2815 mAh batteri

Apple iPhone 12 128GB Black

Apple iPhone 12 128GB Black

iPhone 12 skubber alt fremad med superhurtig 5G. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR-skærm, så du kan se alt i levende detaljer.

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Apple har holdt ud at frigive en USBC iPhone i fortiden og den seneste forudsigelse er selskabet vil springe specifikationen helt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone online på bedste priser i Indien. Tjek de nyeste iPhones fra iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 7 mere på Croma. om.

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Skulle du få en Apple iPhone 12 i hvid, blå, sort, rød eller grøn Vi går i dybden på alle iPhone 12 farver og vise dig, hvordan de ser ud i forskellige li ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.