iphone 11 vs iphone 8 plus hvad er forskellen

Apple iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max, som skal du købe

IPhone 11 blev officielt tilgængelig i går på Apple-butikker rundt om i verden såvel som andre detailhandlere. IPhone 11 er opfølgningen til iPhone XR, og den kommer to år efter den indledende introduktion af iPhone X. Det betyder, at der sandsynligvis er mange iPhone X-brugere, der overvejer at opgradere i år. Læs videre, da vi sammenligner iPhone X vs iPhone 11.

Hvad er vigtigt at bemærke først og fremmest, at iPhone 11 ikke nødvendigvis nødvendigvis den direkte opfølgning til iPhone X, på trods af navngivningen. Iphone X blev lykkedes af iPhone XS, som lykkes af iPhone 11 Pro i år.

iphone x vs iphone

Iphone X er drevet af Apple A11 Bionic Processor, mens iPhone 11 pakker den nyere A13 Bionic-processor. Hvis du bruger en iPhone X, har det sandsynligvis ikke begyndt at sænke overhovedet, da A11 Bionic-processoren er utrolig kraftig. Hvis du leder efter en hastighedsforøgelse, kan du bemærke en, der går fra iPhone X til iPhone 11, men det ville sandsynligvis ikke påvirke din daglige brug meget overhovedet.

Den største forskel mellem iPhone X og iPhone 11 er displayteknologien. IPhone 11 har et LCD-flydende retina-panel med en opløsning på 1792Ã-828, mens iPhone X har en OLED-skærm med en opløsning på 24363125, til 458 pixel-per-tommer.

Æbler Liquid Retina Display Technology er ret avanceret til et LCD-panel, men hvis du har brugt en iPhone X siden 2022, vil du sandsynligvis lægge mærke til en lille forskel i farve og lysstyrke i forhold til LCD-panelet på iPhone 11. Noget andet værd at bemærke er, at iPhone 11 har en 6. -InCh display, mens iPhone X har en 5. -Inch-skærm. Det betyder, at du får en lidt større skærm, men ikke en så stor som 6. -Inch-skærmen på iPhone 11 Pro Max. For mange mennesker har den 6. -Inch iPhone 11 display vist sig at være den søde plet af Big, men ikke for stor.

Med hensyn til design er iPhone X og iPhone 11 meget ens, men med nogle få vigtige forskelle. Iphone X har rustfrit stålkanter, der er mere holdbare end aluminiumkanterne på iPhone 11. Du vil også bemærke, at displayet på iPhone X strækker sig tættere på kanterne end iPhone 11 på grund af OLED-displayet.

Apple siger, at iPhone 11 også er mere holdbar end tidligere iPhone-modeller, mens den også giver forbedret vandmodstand. IPhone 11 er også tilgængelig i farver, herunder hvid, sort, gul, rød, grøn og lilla. IPhone X blev kun solgt i rummet grå og sølv.

Kameraet er, hvor tingene bliver interessante. IPhone X har et dual-kamera opsætning med en vidvinkel linse og telefotoobjektiv. Hvad dette betyder er, at du kan zoome tættere på objekter, når du tager et billede uden at omfatte fotokvalitet.

IPhone 11 har også en dual-kamera opsætning, men med vidvinkel og ultra vidvinkellinser. Det betyder, at du ikke får evnen til at zoome ind på et emne, men du får et bredere synsfelt. IPhone 11 kan fange et 120-graders synsfelt, men det er stadig at se, om det er mere praktisk end teleobjektivet, der findes på iPhone X, iPhone XS og iPhone 11 Pro.

En bemærkelsesværdig kamera tilføjelse med iPhone 11 er nattilstand. Denne funktion er i stand til at lyse op billeder taget i lavt lys miljøer, og tidlige test viser, at resultaterne er fremragende. IPhone 11 har også forbedret ægte toneflash, samt nye softwarefunktioner til bokeh og dybdekontrol, så du kan justere baggrundsløbet og dybden efter at have taget et billede.

For frontkameraet er iPhone 11 blevet opgraderet til 12MP og understøtter nu 4K videooptagelse på 24 fps, 30 fps eller 60 fps. Theres også understøtter SLO-MO 1080P video ved 120 fps. IPhone X har et 7MP-frontkamera med support til 1080p video.

Med hensyn til batterilevetid siger Apple, at iPhone 11 tilbyder op til 17 timers videoafspilning, mens iPhone X tilbyder op til 13 timer. Apple tilbyder ikke direkte sammenligninger mellem iPhone X og iPhone 11 i form af batterilevetid, men du bør forvente bemærkelsesværdige forbedringer.

iPhone X vs iPhone: Skal du opgradere?

Den største fordel ved at gå fra iPhone X til iPhone 11 er prisfastsættelse. IPhone X oprindeligt startede på $ 999 i prissætningen, og øget baseret på lagerkapacitet. IPhone 11, dog starter ved $ 699.

iphone x vs iphone 11 Sammenligning Skal du opgradere

IPhone 11 er måske et af de bedste værdier Apple har udgivet i mange år. Du får toppen af ​​den linje A13 Bionic processor, og fremragende kamera, forbedret batterilevetid, og mere for $ 300 mindre end den oprindelige iPhone X.

Hvis du handler i en fungerende iPhone X til Apple eller en anden online handel i Sitea og opgradere til den 128 GB iPhone 11, du leder på $ 349 eller $ 14. 4 om måneden. Thats en utrolig værdi, uanset hvordan man ser på det.

For mange mennesker, men iPhone X er stadig en glimrende telefon â € ” og en, der vil fortsætte med at blive opdateret af Apple i mange år fremover. Rygter tyder på, at næste år iPhone opgradering kan være en smule mere markant med OLED display kommer til alle modeller, 5G support og meget mere.

I sidste ende, jeg forventer at iPhone X til iPhone 11 opgraderingssti at være fælles i år, men hvis du kan holde ud, kan det være klogt at gøre det. IPhone X er en fremragende enhed, og næste års opgraderinger ser mere markant. Hvad synes du om iPhone X vs iPhone 11 debat? Lad os vide i kommentarerne.

Til sidst, iPhone sæson er over os. Apples store 2022 begivenhed gik ned på Sept. 10, live fra Steve Jobs teater, hvor selskabet meddelte alle mulige spændende nye produkter og funktioner. Måske mest ventede af alle oplysninger dråber var detaljerne om de snart-til-være-udgivet iPhone 11-serien. Hvis du undrer dig over, hvor stor iPhone 11 sammenlignes med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, vi allerede har de specs for det også.

Nu, naturligvis vi elsker vores iPhone-kameraer, og vi interesserer os for batteriets levetid, og vi ønsker fart og alle disse andre vigtige iPhone ting. Men helt ærligt, kan størrelsen af ​​iPhone 11 modeller være en make-or-break, når det kommer til at færdiggøre din nye telefon beslutning.

I hvert fald hvis du er på markedet for en af ​​de nyeste iPhones, overraskende , hver af de nye modeller har forskellige skærmstørrelser og dimensioner â €”så uanset om du er ind i en mere lækker iPhone eller en kæmpe skærm, her er dine muligheder.

Iphone: tommer skærm

iPhone nye standard, iPhone 11, er identisk i skærmstørrelse til iPhone XR henhold til en Apple pressemeddelelse, med dens display måler ind på 6. inches diagonalt og kan prale med en LCD-skærm. Per Apple, det har en højde på 5. 4 inches, en dybde på. 3 inches og en bredde på 2. 8 inches, for en samlet vægt på 6. 8 oz.

IPhone X, i sammenligning, har en højde på 5. 5 inches, bredde på 2. 9 inches, og dybden af. inches, med en samlet vægt på 6. 4 ounce, hvilket gør iPhone 11 bare lidt større end sin forgænger.

Iphone pro: tommer skærm

Hvis du leder efter en lidt mindre, men mere kraftfulde iPhone mulighed, ser ikke videre end iPhone 11 Pro, hvis skærm er lidt nydeligere end iPhone 11 's, måling på kun 5. inches diagonalt. Det har en højde på 5. 7 inches, en bredde på 2. 1 inches, og en dybde på. 2 inches, kommer ind på 6. 3 ounce i vægt.

I modsætning til iPhone 11, som har en LCD-skærm, iPhone 11 Pro prale en OLED-skærm, der giver brugerne en højere billedkvalitet â €”hvilket betyder, at denne skærm er lidt-mindre ramme kommer ikke til at spare på skærmens detaljer.

Apple gemt den største til sidst. IPhone 11 Pro Max ure i med en skærm, der foranstaltninger 6. inches diagonalt, med en højde på 6. 2 inches, bredde på 3. 6 inches, dybde. 2 inches og fulde vægt af 7. 7 inches.

Ligesom den nye iPhone 11 Pro, den 11 Pro Max har også den høje kvalitet OLED display. Den super nethinden XDR-display, der deles med 11 Pro er efter sigende den højeste pixeltæthed skærm i Apples produkt repertoire .

dimensioner: 71. x 144 x 8. mmWeight: 188 gSoC: Apple A13 Bionic APL1W85CPU: 2650 MHz, Cores: 6Cores: 4RAM: 4 GBStorage: 64 GB, 256 GB, 512 GBDisplay: 5. i, OLED, 1125 x 2436 pixels, 24 bitBattery: 3190 mAh, Li-Ionos: iOS 13Camera: 4032 x 3024 pixels, 3840 x 2160 pixels, 60 fpsSIM kort: Nano-SIMWi-Fi: a, b, g, n, n 5GHz, ac , Dual band, Wi-Fi hotspot, axUSB: 2. Bluetooth: 5. Positionering: GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo, QZSS

CDMA2000 er en familie af 3G-standarder for mobile netværk baseret på CDMA og leverer højkvalitets stemme- og bredbåndsdatatjenester over trådløse netværk. Dens fordele omfatter stærkere signal, færre drop-offs og breakups, analoge evner, meget høj spektral kapacitet osv.

UMTS står for Universal Mobile Telecommunications System. Baseret på GSM-standarden anses det som en 3G-mobilnetværksstandard. Det er blevet udviklet af 3GPP, og dets største fordel er tilvejebringelse af større båndbredde og spektral effektivitet på grund af W-CDMA-teknologien.

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer udførelsen af ​​mobilnetværk hovedsageligt af øget databåndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologier understøttet af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU-bitsne bestemmes af processorregistrets bitstørrelse, adressebusser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som fra deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU-kerne er processorenheden, som udfører softwareinstruktioner. I øjeblikket er der udover single-core processorer dual-core, quad-core, hexa-core og så på multi-core processorer. De øger udførelsen af ​​enheden, der giver mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

Det er beslutningen, der interesserer designere og udviklere mest, fordi det bestemmer breakpoints og definitionen af ​​medieforespørgsler. Generelt taler vi kun om denne beslutning. For Apple iPhone 11 er det:

Tilgængelig i Simulator

Andre steder, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får en anden bump over 11: en 18W lynnedslag til USB-C-opladeren bundtet i boksen. Givet, kan dette ikke konkurrere med 45W opkrævning af nogle rivaler, men det er en verden bortset fra den 5 års oplader, der stadig leveres med iPhone 11.

Ved at finde plads til sine større batterier har Apple også trukket stikket på 3D-berøring. På sin plads er almindelige gamle haptiker, som det fremgår af iPhone 11 og sidste år iPhone XR. Det er nok en værdig Offer , men det er stadig en skam at se disse nye telefoner tage et baglæns skridt.

Apple er afkaldet for sin designs prowess, men der er ingen tvivl om, at det i at vælge substans den overfladisk Appel af iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har taget et stort hit. Til forretter er de tykkere og mærkbart tungere:

Vigtig

Amazon. o. k iphone 11

Amazon. o. k iphone 11

Opdag iPhone 11 Pro på EE, kan prale med en struktureret mat glas finish 5. tommer Super Retina XDR skærm og fantastisk triplecamera system. Få din i dag.

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro, som skal du købe

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro, som skal du købe

Boston, 18. november, 2021save på ulåst iPhone Smartphone tilbud på den tidlige Black Friday 2021 salg, herunder iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 flere Apple tilbud

iPhone 11 For Dummies

iPhone 11 For Dummies

IPhone 11 Brugervejledning for seniorer The Ultimate begynder til ekspert Manual med tips og tricks til Master og låse iPhone 11 Enhed

iPhone 11 Brugervejledning iPhone 11 Pro Manuel PDF

iPhone 11 Brugervejledning iPhone 11 Pro Manuel PDF

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Apple iPhone 11 Manuel Support Brugervejledning Manual PDF Download

Apple iPhone 11 Manuel Support Brugervejledning Manual PDF Download

Her er linket til download Apple iPhone 11 manual, direkte fra fabr. Denne manual vil hjælpe dig med at komme i gang med det, og lære alle dets funktioner.

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

IPHONE 11 BRUGERVEJLEDNING FOR BEGYNDERE SENIORS bog. Læs anmeldelser fra verdens største community for læserne. En opdateret information om, hvordan til at udforske i ...

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Vores eksperter test ud iPhone 11 Pro for batterilevetid, kamera og mere for at hjælpe dig med at beslutte, om dens den rigtige telefon for dig.

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

Mega forhandler Walmart tilbyder den første dollaroff rabat på æbler Ny iPhone 11

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Flydende skade reparationer i Sydney CBD og Bondi Junction. Droppet ned på toilettet besluttede at tage en svømning, der er mange måder, vores telefoner kan blive gennemblødt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.