iPhone 12 til rådighed til at købe på blot Rs. 16,990 Heres hvordan at benytte tilbuddet

Flipkart Big Mia Dage salg iPhone 12 Mini på Rs 40,999, iPhone 12 på Rs 52,999

Køb en Apple iPhone online for at hengive sig et utroligt og eksemplarisk smartphone oplevelse. Vores nyeste iPhones har A14 Bionic, den hurtigste og mest avancerede chip i en smartphone, hvilket gør din oplevelse smartphone herlig og i modsætning til alle du har haft før! Køb en iPhone online på Aptronix for de mest avancerede smartphone-processor, OLED display, sofistikerede finish, en lang række nye funktioner og meget mere!

Shop iphone

Med den nye iPhone 12 Pro i billedet, 2022 blev et skudår til smartphone teknologi, elegance og innovation! Apple introducerede sin første 5G hastighed kompatibel iPhone Pro med den smarteste og mest magtfulde smartphone chip og en Pro kamera system, der tager fotografering til et helt nyt niveau. Hvem gør ikke ønsker at have denne form for magt i deres hænder? Istyle er det ideelle sted at købe iPhone 12 Pro eller et andet Apple-produkt i Dubai. Som Æbler præmie forhandler, er vi dedikeret til at bringe dig den nyeste iPhone Pro i UAE til fantastiske priser og med fleksible betalingsmuligheder at vælge imellem. Så hvis du leder efter en iPhone opgradering, vi har din ryg, forudbestilling i dag, og vi vil bringe dig den nyeste høj kvalitet iPhone Pro til dit hjem.

Udforsk den helt nye iphone pro

Istyle bringer dig en stor samling af de mest up-to-date og høj kvalitet Apple-produkter og iPhones, herunder den nyligt lancerede 5G hastighed kompatibel iPhone 12 Pro og med nogle længe ventede kraftige opgraderinger og nye tekniske specifikationer. Den nye iPhone er mindre bezel og mere skærm, med den nye iPhone 12 Pro boosting af en 6. Super Retina XDR skærm. Den nye iPhone 12 Pro-serien er nyorientering fremtid 5G-telefoner, er den hårdeste smartphone glas med en keramisk Shield, kirurgisk-grade rustfrit stål og industryâ € ’førende IP68 vand modstand.

Lær mere om den nye iPhone pro funktioner

IPhone 12 Pro viser, hvor Apple vil altid være nyorientering fremtiden for innovation og teknologi med hver ny lancering smartphone. Var ikke bare taler om sin futuristisk designe featuring kirurgisk-grade rustfrit stål; fejrer de hårdeste og mest kraftfulde iPhone-serien med de mest fleksible muligheder at vælge imellem. IPhone 12 Pro i 128 GB, 256 GB og 512 GB opbevaringsrum. Det kommer også i fire overlegne sidste hånd. Ud over den smukt designede Keramisk Shield foran, tekstureret mat glas tilbage og rustfrit stål design, den nye iPhone 12 Pro er super hurtigt. Den 5G funktionen transformationer iPhone Pro med accelereret trådløse hastighed og avanceret ydeevne på overbelastede netværk, så du kan downloade store filer og stream høj kvalitet HDR medier. Ingen halter, kun fantastiske muligheder for fremtiden af ​​apps!

FAQ.

New Delhi | Jagran Tech Desk: Apple tirsdag afslørede de meget ventede iPhone 12-serien med 5G støtte, A14 bioniske chip og nyt design med fladere kurver. Den længe ventede serie starter fra $ 699 og fremefter. Ud over de tre regulære varianter som tidligere serier, Apple også lanceret iPhone 12 Mini, som er blevet prissat til $ 699 og sport byder samme som iPhone 12, bortset fra en 5. -inch skærm.

Til at begynde med, iPhone 12 og iPhone 12 Pro vil være til rådighed for forbrugerne i Indien fra fredag, den 30. oktober, mens de to andre modeller iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max kommer senere i næste måned.

For første gang har Apple meddelt, at iPhones ikke vil komme med kablede hovedtelefon samt opladning adapter og earpods. Apple vil bare omfatter en en Lightning til USB type C-kabel til opladning. EN

Apple lancerede iPhone 12, som er blevet prissat til $ 799 og kommer med en 6. -inch display og 5G støtte, som selskabet hævder at være den fastest with mobile internet båndbredde på 4Gbps, med 200Mbps upload hastigheder. EN

iPhone 12 sports Super Retina XDR Display, som Apple hævder er en af ​​de mest holdbare og bedste skærme nogensinde. Desuden er det supported med Keramisk Sheild der forbedrer telefonens holdbarhed og tilbud fire gange bedre dråbe ydeevne.

Et slående ekstraudstyr i den nye iPhone-serien er A14 bioniske chip som selskabet hævder vil give 50 procent bedre ydelse til nye iPhones. Apple hævder, at den nye Six-Core CPU er op til 50 procent hurtigere end nogen smartphone.

Specifikationsspecifikationerne omfatter en 12-megapixel f / 1. Hovedkamera og et 12MP ultra-bredt kamera. Apple har forbedret lavt lys ydeevne på iPhone 12 mini, og det frontvendte kamera vil også indeholde sin egen nattilstand.

High-end iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max modeller leveres med 6. -InCH og 6. -InCH OLED® Super Retina XDR display henholdsvis. Begge varianterne er drevet af A14 Bionic chipset, der også styrker de billigere iPhones.

Begge iPhones har triple kameraopsætning på bagsiden. IPhone 12 Pro leveres med 12MP Ultrawide, 12 Wide Angle Lens og 12 teleobjektiv. Begge disse iPhones leveres med dybfusionskamera funktion. iPhone 12 Pro Max leveres med nyt kamera system med flere 'pro-level' funktioner i forhold til iPhone 12 pro-kameraer.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil være tilgængelig i 128 GB, 256 GB og 512 GB modeller i grafit, sølv, guld og Stillehavet, der starter henholdsvis RS 119.900 og Rs 129.900 fra Apple. OM, og Apple autoriserede forhandlere. iPhone 12 Pro vil være tilgængelig i Indien, der begynder fredag, 30. oktober, mens Pro Max-varianten vil være tilgængelig senere i næste måned.

Flipkarts store milliardsdage salg, som startede den 3. oktober og vil fortsætte til 10. oktober, har Apple iPhone 12 modeller, der tilbydes til deres laveste priser, der starter på Rs 40.999. Detailgiganten har frigivet attraktive tilbud på smartphones og anden forbrugerelektronik til festsæsonen.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini har tegnet for de fleste af de to lakh Apple-enheder, der sælges under Flipskarts 8. udgave af salg hidtil. Den Homegrown eCommerce platform sagde en ud af fem kunder har valgt at udveksle deres smartphone til en ny, med 82% af kunderne vælger at betale for deres næste smartphone ved hjælp af forudbetalte betalingsmuligheder.

Iphone 12 mini blev prissat til Rs 38,999 og op, mens iPhone 12 blev prissat til Rs 49,999 og op. Ved at skrive denne artikel er priserne på mini-modellen på Rs 40.999 og Rs 52,999 til iPhone 12 med henholdsvis 64 GB.

Flipkart tilbyder udvekslingsværdier på op til Rs 15.800, når du køber iPhone. Det tilbyder også en 10% chatrabat med ICICI Bank og Axis Bank Cards i løbet af de store milliardsdage salg, samt uden omkostninger EMI-muligheder på udvalgte bankkreditkort.

Key Highlights

De nyeste flagskibe fra Cupertino Giant - iPhone 12 og iPhone 12 Pro fortsatte forudbestilling på det indiske marked den 23. oktober. Bestanden løb ud om et par dage. Modellerne får en startpris på Rs 79,990 og Rs 1.19.900 for iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

På æbler officielle hjemmeside iPhone 12 kan købes med en rabat på op til Rs 22.000 off med Apples handelsfunktion til en gammel iPhone XR. Med iPhone XS 256GB var rabatten op til Rs 32.000, hvilket bringer iPhone 12S-prisen til Rs 47.900. For en iPhone 11 128 GB model var handelsprisen op til Rs 34.000.

Det vil være mere overkommeligt for HDFC Credit / Debit Kortholdere . For iPhone 12 og iPhone 12 PRO kan de benytte en cashback på henholdsvis Rs 6.000 og Rs 5.000. Skriv bankrabatten og over handel - den nye iPhone 12 eller iPhone 12 Pro kan være tilgængelig for henholdsvis RS 39.900 og RS 80.900.

For en person, der opgraderer deres telefoner hvert år, er iPhone 12 Pro tilgængelig for ca. halvdelen af ​​prisen. Disse tilbud er tilgængelige for iPhone 12 mini og iPhone 12 pro max også og også på forudbestillinger, der starter 6. november.

Vigtig

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Giv din iPhone 12 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med den orange Silikone Taske med MagSafe. Køb nu hos Apple. om.

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Anmeldelser af Olixar iPhone 12 Pro Max MagSafe Kompatibel Silikone Taske Wine Red Brugerdefineret støbt til iPhone 12 Pro Max, denne fantastiske, Vin Rød Blød Silikone Taske fra Olixar indeholder en magnetisk ring for at tillade MagSafe tilbehør og opladere til at snappe på ryggen, som samt fremragende beskyttelse mod livets små uheld.

iPhone 12 Pro Max Vandtæt IP68 Case, Punkcase StudStar Series Sl

iPhone 12 Pro Max Vandtæt IP68 Case, Punkcase StudStar Series Sl

Få et godt tilbud på den LifeProof NÆSTE Case for iPhone 12 Pro Max. Se alle de funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

iPhone 12 Pro Max Review

iPhone 12 Pro Max Review

IPhone 12 Pro Max leverer fantastiske kameraer, en fordybende skærm, overlegen ydeevne og den længste batterilevetid på enhver iPhone 12.

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 Cell Phone Case til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case Køb til iPhone 7 Plus Farve Button Taske til iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Case, til iPhone Case Lens Beskyttelsesfarve Knap, sort / hvid Til iPhone 12 tilfælde med farvede knapper Produkt på Alibaba. om.

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

En kort hands segment på Good Morning America har vist iPhone 12 i en mere realistisk indstilling for første gang.

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Apple har annonceret en 5G iPhone 12 Pro serien, for dem, der ønsker mere end selskabets også newlyannounced standard iPhone 12 modeller.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

Dette er en Unboxing video af Apple iPhone 12 pro grafit vs pacific blå ... pple iPhone 12 Pro Silver Unboxing Videohttpsyoutu. e54ojXD5VeKw

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Databox Technologies tilbyder Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version, iPhone, iPhone mobiltelefoner, Apple Mobiltelefoner, i Nashik, Maharashtra. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23563936873

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.