iPhone 12 lancerer lilla farveudgivelsesdato, priser og meget mere

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Og indsnævring af det endnu længere, iPhone 12 og 12 Pro deler også ligheder, der omfatter 12MP ultra brede og brede kameraer, keramisk skjold foran og er vandtæt op til 6 meter i op til 30 minutter.

iPhone.

Grundlæggende: IPhone 12 er den nyeste enhed til Apple-fans, der elsker den årlige opgradering. Sammenlignet med de 11 har iPhone 12 5G, og kommer i det nye flatkantiske design, som Apple siger, er mere holdbart end nogensinde.

iphone pro

Grundlæggende: Mens Pro har 5G ligesom iPhone 12, har denne telefon et pro kamerasystem samt en ny LIDAR-scanner. Dens varige design har den flade kant med et rustfrit stål og tekstureret matteklas. Ifølge Apple er den keramiske skjoldfront hårdere end noget smartphone glas.

Kamera: Ud over iPhone 12SÂ Ultra Wide, Â Night Mode og DEEP FUSION, samt 4K Dolby Vision HDR, inkluderer Pro og Pro Max den nye Lidar Scanner, som muliggør en mere kraftfuld kameraoplevelse ved at forbedre Auto Fokus i lavt lys og tilbyder en ny klasse af forstørrede virkelighedsoplevelser, ifølge Apple. 12 Pro indeholder også et 2MP TryTePth kamera, som virkelig kan øge dit selfie-spil i nattilstand og dyb fusion.

Mens iPhone 12â € œ kan bruge digital zoom til at zoome ind på 5x, â € œIphone 12 proâ € œ fordobler dette til 10x digital zoom. En anden forskel i kameraer er â € œiphone 12 pro â € œ kan også fange billeder ved hjælp af Apple Proraw, som skal være tilgængelig senere i år med en iOS-opdatering. Ifølge Apple kombinerer denne nye funktion multiframe billedbehandling og beregningsfotografering med alsidigheden af ​​et RAW-format. Brugere kan opleve fuld kreativ kontrol over farve, detaljer og dynamisk sortiment på iPhone eller med andre professionelle billedredigeringsapps.

Ifølge Apple opretholder Magsafe-opladeren kompatibilitet med Qi-opladning, så det kan bruges til trådløst at oplade en iPhone 8 eller senere, samt Airpods modeller med en trådløs opladningshus. Men den magnetiske justeringsoplevelse gælder kun for iPhone 12 og iPhone 12 Pro-modeller. Og ligesom de nye pakker sælges strømadapteren separat på $ 25.

For al lyd og raseri om, hvordan iPhone opdateringer er kedelige og inkrementalâ € "og ikke begå fejl, er inkremental forbedring år over året, hvordan Apple spiller dette spil - det er vigtigt at bemærke, at det er et sjældent øjeblik, når Apple Restyles ydersiden af ​​iPhone. Du kan endda sige, at iPhone har kun haft fire særskilte design eras: den oprindelige model, de plast-backed 3G / 3GS-modeller, det braun-inspirerede flade side design af iPhone 4 og 5, og de buede kanter, der blev introduceret i iPhone 6. Det grundlæggende design hersker i seks år "næsten halvdelen af ​​iPhones det samlede liv.

Set gennem denne linse er iPhone 12-serien starten på en æraâ € "eller måske retur til en tidligere æra. Mens Apple har fortsat sin slibning af kontinuerligt at forbedre iPhones Internaler , er ydersiden af ​​2022s iPhone-modeller blevet opdateret med et kig, der hjerter tilbage til designet, der introducerer ti år siden med iPhone 4. Når jeg først Held den sorte iPhone 12 Jeg blev straks taget tilbage til den dag, jeg tog den sorte iPhone 5 ud af boksen. Det var min favorit iPhone design nogensinde, og jeg er glad for det tilbage til fordel.

To af en slags

Design er subjektivt, og hvis du foretrak kurverne på iPhone 6 til 11, vil jeg ikke argumentere med dig om det. Men jeg følte, at det kurvede design bidrog til iPhone, der følte Slippery, som jeg konstant holdt fast på en sæbe bar. Jeg gik fra at være den slags person, der aldrig bruger en iPhone-sag til at være en inverate case-bruger. Iphone 12 føles langt mere solid til mig, især hjulpet af de matte anodiserede aluminiumsider og gribepy, blank glas tilbage.

Iphone 12 Pro føles det samme, selvfølgelig - og det bringer mig til den anden store forandring denne gang, hvilket er, at Apple har forenet sin base-model iPhones til en enkelt størrelse og form. Iphone 12 og 12 Pro er identiske fætre, så meget, så de kan dele de samme tilfælde. IPhone 11 var meget større end iPhone 11 Pro, men denne sondring er væk. Endnu bedre, selv om begge disse iPhone 12 modeller har en 6. -inch diagonal screenâ €”, som er et større antal end de gamle 5. -inch skærm fra iPhone X, XS, og 11 Proa €” at udvidelsen har for det meste været opnås ved at indsnævre bezels og lidt forlængelse telefonen.

hvad dette betyder: Begge disse telefoner føler næsten identisk i hånden, og er ikke rigtig større end modellerne fra de seneste tre år. Så hvis du er fortrolig med denne størrelse, kan du glemme alt om skærmen og vælge mellem dem baseret på pris, funktioner og æstetik.

Beyond det keramiske skjold lag, er der ingen ændringer i underliggende ion-X armeret glas bruges på forsiden og bagsiden af ​​disse phonesâ €”og ingen forbedringer ridsefasthed. Hvis du bliver forstyrret af iPhone skærmen ridser, jeg har ingen gode nyheder at fortælle dig. Jeg føler din skuffelse, men jeg er enig med æbler prioritering reducere sandsynlighed af katastrofale begivenheder snarere end at forebygge begrænset kosmetiske skader.

Hvilket bringer mig til Apples andre fortsatte forsøg på at holde din iPhone fra at bryde, dens opgraderede modstandsdygtighed over for vand og støv. I år Æbler forøgede sine vand-modstand krav på op til seks meter vand i op til 30 minutter, så theres endnu mindre chance for, at din iPhone vil blive ødelagt, hvis du skulle tabe det i vand. Men ligesom med æbler glas rystende krav, er det vigtigt at huske på, at det handler om at reducere sandsynlighed af ødelæggelse . Apple stadig plejer erstatte din telefon under garanti, hvis du skulle tabe det i en swimmingpool og det leaksâ €”det er bare mindre tilbøjelige til at lække, hvis du gør. Apple stadig siger, at du ikke bør bevidst placere en iPhone 12 i vand. Vandafvisende er ikke vandtæt. Vide er halvt fuldendt.

Tilbehøret historie

Æbler MagSafe oplader er godt lavet, en aluminium padle med en hvid ledning, der ligner storesøster til Apple Watch oplader. Det lægger til iPhone med et glædeligt magnetisk snap, og fjerne det er easyâ €”du kan endda gøre det med den ene hånd, ved hjælp af en finger at bladre det ud.

Jeg har ikke brugt nogen af ​​Æbler andet tilbehør til disse modeller, selv om en læderetui tilsyneladende kommer næste måned. Thats tilfældet Id købe, men Im bedrift ud håb om, at jeg plejer brug for en på alle.

Som for iPhone nu at have magneter inde i det, er det stadig uvist, om disse magneter er faktisk stærk nok til at knytte til tilbehør som PopSockets eller en bil oplader. Måske? Men jeg ville ikke regne med det. Hver tilbehør maker i verden er at finde der ud lige nu.

Herunder ørepropperne virker som den største spild at mea €”dog tilsyneladende Frankrig uenig â €?” Og så Ill bifalde denne afgørelse. Som for ladestikket, Wella € | Jeg ejer en frygtelig masse USB-A opladning stik. Men jeg er lidt forundret, at Apple har skiftet til en standard USB-C-til-Lightning kabel i kassen, da USB-C opladning stik er langt mindre udbredt. Mindst kan du bruge en af ​​dine mange USB-A-opladere med en af ​​de mange USB-A til Lightning kabler du sandsynligvis have. Situationen på MagSafe oplader er endda worseâ €”det også kommer uden stik, og er USB-C, hvilket gør det langt mere sandsynligt, at købere af MagSafe oplader vil også nødt til at købe en ladestikket.

Power og dens pris

Tænd hver iPhone 12 model er A14 processor, Æbler nyeste processor og sandsynligvis kernen i den næste år værd af Apple-enheder. Jeg dækkede de generelle kendetegn ved A14 i min iPad Air revision, men er det tilstrækkeligt at sige, at dens hurtige. Men jeg opdager, at iPhone 12 modeller scorede lavere på GPU-relateret Beregn test i Geekbench 5 end iPad Air gjorde. Dens ikke helt klare nyheder foregår her, men mit gæt er, at iPhone er en lille smule mere termisk nødsaget end iPad Air, i det mindste på GPU. Alligevel A13 chip på sidste år iPhone var den hurtigste smartphone chip nogensinde Madea €”indtil A14 kom. iPhone-brugere plejer såret til regnekraft.

De ser ud og føles

Helt ærligt, jeg foretrækker æstetik iPhone 12. Ingen selskab i eksistens er bedre til anodiseret aluminium end Apple, og den matte sorte aluminium på iPhone 12 Apple forudsat mig for anmeldelse er udsøgt . Den blanke dyb sort ryg er fantastisk. Billeder Ive set af de andre farver af iPhone 12 foreslå theyre levende og attraktiv.

Vigtig

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Ifølge pålidelig Apple analytiker MingChi Kuo, kan iPhone 12 ikke med enten en øretelefoner eller en magt oplader i kassen.

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

Seks Farver af Jason Snell og Dan Moren

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite Mobiltelefon smartphone Apple på LDLC

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite Mobiltelefon smartphone Apple på LDLC

Grab Apple iPhone 12 Pro Max Graphite, 6GB128GB kommer med Hexacore CPU og Apple GPU. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Apple iPhone 12 Pro Max 512DK VS Apple iPhone 13 Pro Max SmartPrix

Apple iPhone 12 Pro Max 512DK VS Apple iPhone 13 Pro Max SmartPrix

iPhone 12 Pro Max Pris i USA 512DK Review Sådan bruges oplader Night Mode, Deep Fusion, SMART HDR 3, Apple Proraw, 4K Dolby Vision HDR Optagelse

Horisontale linjer på iPhone skærm efter fald

Horisontale linjer på iPhone skærm efter fald

Ringkes Invisible Defender Screen Protector sikrer maksimal opløsning for fuld HIDEF-skærm, mens du beskytter mod ridser og snavs for at holde dine enheder skærm så godt som nyt.

Mobiltelefoner på JB Hifi Big Brands til Hot Prices

Mobiltelefoner på JB Hifi Big Brands til Hot Prices

Vi erhvervede om for iPhone 1212 Pro Max Tempered Glass Screen ProtectorCamera Lens Protector Gratis forsendelse Info, 2021 Anmeldelser og priser i løbet af de seneste 3 år for dig på Glassi.

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Giv din iPhone 12 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med den orange Silikone Taske med MagSafe. Køb nu hos Apple. om.

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Anmeldelser af Olixar iPhone 12 Pro Max MagSafe Kompatibel Silikone Taske Wine Red Brugerdefineret støbt til iPhone 12 Pro Max, denne fantastiske, Vin Rød Blød Silikone Taske fra Olixar indeholder en magnetisk ring for at tillade MagSafe tilbehør og opladere til at snappe på ryggen, som samt fremragende beskyttelse mod livets små uheld.

iPhone 12 Pro Max Vandtæt IP68 Case, Punkcase StudStar Series Sl

iPhone 12 Pro Max Vandtæt IP68 Case, Punkcase StudStar Series Sl

Få et godt tilbud på den LifeProof NÆSTE Case for iPhone 12 Pro Max. Se alle de funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.