iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

De acordo com um levantamento realizado Pela Blanco, uma empresa ESPECIALIZADA em diagnósticos e gerenciamento de dados, OA iPhone 6 à © o aparelho mais problemático já fabricado pela Apple. Isso quer dizer que, de Todos os smartphones da Maçà £ que en Blanco recebeu de operadoras e revendedoras para realizar testikler e consertos, esse modelo em especÃfico foi o mais recorrente.

Dentre Todos os aparelhos da Apple que Empresa recebeu, 22% æra o dito iPhone 6, e parece que toda en geraçà £ o 6 e 6s Sà £ o Relativamente problemáticas, com os quatro smartphones que som compÃμe ocupando o top 4 da lista que você konferen en seguir.

De acordo com opnået denne tabela, os aparelhos menos problemáticos seriam OSA iPhones 8 Plus e X. Contudo, como eles Sà £ o bastante novos e, provavelmente, ainda nà £ o ESTA £ o nas mà £ os dos < a8> consumidores em Tanta quantidade, oS Resultados da Blanco Podem nà £ o Ser tà £ o relevantes assim. Contudo, OA iPhone 5s e o iPad Air 2, aparelhos bastante antigos, ficam entre os melhores.

Bemærk, contudo, que alguns Modelos recentes da Apple nà £ o ESTA £ o na lista. Eles Devem ter sido Eliminados da tabela por fazerem parte dos últimos 15%, com Taxas de falha pouco significantes. Vale Notar Tamba © m que esse levantamento diz respeito apenas aos aparelhos recebidos pela Blanco ingen primeiro trimestre de 2022. Portanto, aquele Esca ¢ ndalo gøre desempenho capado e da troca de baterias nos iPhones antigos nà £ o Deveria mais estar fazendo tanta diferença Nessa classificaçà £ o.

Ved første øjekast, iPhone 6 og iPhone 6s ser næsten identiske. I virkeligheden, hvis du skulle sætte hver model side-by-side, theres en god chance for du ville være i stand til at fortælle hvad der er hvad. Bortset fra S-logo på bagsiden af ​​iPhone 6s, der er meget minimale ydre forskelle mellem 6 og 6s. Under overfladen er der, hvor de fleste af forbedringerne er.

Så hvad er forskellen mellem iPhone og s?

Apple har altid udråbt forbedrede kamera specs med hver ny model af iPhone. Og der var ikke noget anderledes ved udgivelsen af ​​iPhone 6s. I iPhone 6, den bagudvendt kamera var 8 megapixel og var i stand til at optage videoer med en opløsning på 1080p. Og med iPhone 6s, blev den bagudvendt kamera boostet til 12 megapixel og var nu i stand til at filme 4K videoer.

En 40-minutters 4K video fylder omkring 16 GB lagerplads! Så før du går amok med det kamera, få en app som Gemini Billeder. Det hjælper dig frigøre plads afen clearing lignende billeder, sløret skud, og andre rod.

Iphone og s: d præg

Mens skærme på begge iPhone 6 og iPhone 6s ser stort set ens og har samme opløsning, en anden afgørende forskel mellem de to modeller ligger i iPhone 6s skærmen. Det var med den 6s frigivelse, at Apple introducerede den nye funktion, 3D Touch. Dens en ny måde at interagere med din telefon ved at anvende pres til skærmen i stedet for blot at trykke. Med 3D Touch, får du previews ved at trykke på links eller meddelelser, og åbner helt nye app menuer med en fuld click-through.

Iphone og iphone s: hastighed og ydeevne

Selvom det ydre af både iPhone 6 og 6s er nogenlunde ens, dens hvad under kølerhjelmen, der gør den største forskel. Apple stødte op iPhone 6s med deres A9 processor, hvilket gør det betydeligt hurtigere end iPhone 6. Og med dobbelt RAM, de hastighed test udført af Apple har registreret en 70% stigning resultater over iPhone 6.

Er iphone og er den samme størrelse?

iPhone 6 og 6s har meget mindre forskelle i deres beklædning. IPhone 6 er lidt mindre på 5. 4 x 2. 4 x 0. 7 inches, mens iPhone 6s kommer på 5. 4 x 2. 4 x 0. 8 inches. Vægten af ​​iPhone 6s er steget fra 4. 5 ounce til 5. 4 oz.

Mens iPhone 6s er en lille smule større end sin forgænger, det er ikke det udvidede beklædning, der gør telefonen tungere â €”dens faktisk displayet. På grund af den forbedrede grafiske ydeevne og de nye dele er nødvendige for 3D Touch, er skærmen tilføje mere vægt til iPhone 6s, støde det op en ekstra halv ounce.

Shop online på Best Buy i dit land og sprog valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Er min iphone en iphone eller s?

Hvis du er gad vide, om din telefon er en iPhone 6 eller 6s, den nemmeste måde at fortælle er at se på bagsiden af ​​telefonen, og se om det har S-logoet i bunden af ​​kabinettet. Hvis du ikke kan se det, så du er formentlig bruger en iPhone 6.

Når du sammenligner iPhone 6 og 6s ved siden af ​​hinanden, at forskellene er minimale i modsætning til andre modeller. Forhåbentlig har denne artikel sorteres dem ud for dig. I slutningen af ​​dagen, hvis du er på udkig efter en telefon, der vil tage bedre billeder, køre hurtigere, og har et par ekstra funktioner, så iPhone 6s bør være din telefon af valg. Og når du har foretaget op dit sind og fået en ny iPhone, her, hvordan du problemfrit skifte iPhones. Happy shopping!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iPhone 6 isnt simpelthen større â €”sin bedre på alle måder. Større, men alligevel dramatisk tyndere. Mere kraftfuld, men bemærkelsesværdigt strømbesparende. Med en glat metaloverflade, der problemfrit opfylder Retina HD-skærm.

Det første, du bemærker, når du holder iPhone 6 er, hvor stort det føles i hånden. Dækglasset kurver ned omkring siderne for at opfylde anodiseret aluminium indelukke i en bemærkelsesværdig, forenklet design.

Med innovationer, der giver højere kontrast, Duala € ’domæne pixels for mere nøjagtige farver på bredere betragtningsvinkler, og et forbedret polarisator, disse er blandt de tyndeste Multia €’Touch-skærme fra Apple.

Prisudviklingen

Så hvordan har iPhone 6 opstået? Nå, tilbage i 2022, på trods af rekordsalg, Cupertino mærket var på vej til et fald. Det havde været handel på den samme telefon i fire år, og noget stort var nødvendig for at holde det nuværende.

Så med det, iPhone 6, og dens storebror, iPhone 6 Plus, blev født til at holde Apple på den skarpe ende af et marked, der var begyndt at begær efter kraftige, storskærm smartphones med kloge og præmie design.

Jeg skrev i 2022, at Apple var ved at blive mere opmærksomme på, at det tidspunkt, hvor det kunne definere, hvad forbrugerne ville købe i smartphone slutter â € ”og med den 4. -inch skærm, det klart måtte indrømme nederlag i mindre marked skærm.

Der vil være nogle, der vil brænde den 4-tommer skærm størrelse, fastholde, at de ikke ønsker en større skærm på deres telefon â € ”men næsten alle disse mennesker vil ikke have brugt nogen mærkbar tid med en større enhed, og jeg tror, ​​at en god del af jer tænker du har brug for en mindre telefon vil hurtigt komme til at sætte pris på den magt en større håndsæt bringer, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Apples nu tækkes dem, længsel efter en ny 4-tommer håndholdt dog med lanceringen af ​​iPhone SE. Det sport specs af iPhone 6S, bruger kroppen af ​​de nu ophørte iPhone 5S og sport en lavere pris end iPhone 6, hvilket giver den sidstnævnte nogle hårde ny konkurrence.

Men mens iPhone 6 har besvaret mange af de problemer, jeg har haft med tidligere iterationer af Apples telefoner, der er nogle problemer, der stadig hvirvlede når jeg håndterede telefonen for første gang â € ”og mange af dem fortsætter selv nu, at iPhone 6 har været erstattet .

Hvorfor har Apple beslutter at ikke deltage masserne med en skærm virkelig høj opløsning? Hvorfor er iPhone 6 stadig en af ​​de dyreste telefoner på markedet? Har Apple gjort nok for at forbedre ganske dystre batterilevetid på tidligere modeller, især på et tidspunkt, hvor mange high-end Android-telefoner er nemt chugging gennem en dags hårdt brug uden tørster efter en oplader s kærtegn?

Iphone pris og udgivelsesdato

Du kan ikke længere købe iPhone 6 gennem Apple Store, men det kan stadig blive hentet ny, hvis du jage rundt. Siden lanceringen blev en ny 32GB opbevaring variant indført, og det er håndsættet mest almindeligt tilgængelige i dag.

Design

Det er en stor afgang til Apple, som markerer en tid, hvor det er erkendt, at det industrielle, skarpe design af de sidste fire iPhone-modeller er lidt forældet og behov til op ad ergonomi til virkelig konkurrere .

iPhone 6 ser virksomheden, og på 6. mm tynd, det er meget rart at holde, selv om telefoner som Samsung Galaxy S6 og Moto Z har siden kantet det ud på 6. mm og 5. mm tyk, hhv. Jeg kan stadig mærke, at telefoner, der presser hårdere på ergonomi er et bedre valg Selvom en € ”HTC One M9 buer ud på bagsiden og passer i håndfladen lidt bedre â €”men det er ordkløveri. Denne iPhone føles bare rigtig godt lavet.

IPhone 6-serien er ophørt af Apple, men alle oplysningerne i denne artikel gælder for enhver iPhone 6, der stadig er i brug. Tjek andre iPhone-modeller, Â inklusive de nyeste udgivelser.

Der er alle slags knapper, kontakter og havne på ydersiden af ​​iPhone 6 og iPhone 6 Plus-serien telefoner. Erfarne iPhone-brugere genkender mange af dem - selvom en velkendt og afgørende knap er blevet flyttet til en ny placering på disse modeller. Dette diagram viser dig, hvad iPhone 6-knapperne og porte bruges til.

hjemknappen

Fordi det bruges til så mange ting, er det nok, at knappen presset ofte af iPhone-brugere. IPhone 6 Home-knappen har Touch ID Fingerprint scanneren indbygget i det for at låse op telefonen og foretage køb med ApplePay. Knappen bruges også til at vende tilbage til startskærmen, få adgang til multitasking og favoritter, afslutte apps, tage screenshots og nulstille telefonen.

Brugervendt kamera

Dette 1. -Mapixel kamera bruges til at tage selfies og for facetime chats. Det registrerer også video ved 720p HD-opløsning. Mens det kan tage billeder og videoer, tilbyder dette kamera ikke samme billedkvalitet som bagkameraet og mangler funktioner som slow-motion video, time-lapse fotos og tager billeder under optagelse af video.

højttaler.

Kameraets flash giver mere lys til billeder og videoer. Både iPhone 6 og 6 plus bruger Dual-Flash-systemet introduceret på iPhone 5S. At have to blink i stedet for en leverer bedre farve nøjagtighed og fotokvalitet. Dette kan også lyse op, når du har meddelelser.

antenne

Linjerne på tværs af toppen og bunden af ​​telefonen, såvel som på telefonens sider, er antennen, der forbinder med mobiltelefonnetværk til at placere opkald, sende tekster og bruge trådløst internet på 4g LTE-netværk.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone 7 Specifikationer og Pris i Nigeria 2020. IPhone 7 Key Specs Skærmstørrelse 4. inches Opløsning 750 x 1334 pixels, 326 ppi tæthed

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Sådan låser du op iPhone 8 af IMEI. SIM LOCKED Indsæt en gyldig SIM uden PIN-lås for at aktivere iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Find de bedste Brugte 8 Plus pris i Indien Bruges 8 Plus til salg i Indien. Renoveret Seal Pack 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 mere i OLX Indien. Indien.

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

To bigsize budget iPhones gå hoved til hoved.

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Renoveret iPhone 8 Plus Bedste pris Ny batteri Unlocked 30 dage pengene tilbage garanti 36 måneder garanti gratis forsendelse Op til 70 fra.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Støtte til Argos-produktet 1117772, Apple Lightning til 30pin adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.