iPhone XS MAX skærm udskiftning

iPhone XS Størrelse EE Business

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det samlede antal pixels, der passer ind i en tomme, kaldes "screen density" eller "pixel density" og den måles som "pixels per inch". Pixel desnsity har grænser for at vise pixels per tomme afhænger af forskellige skærmstørrelser. Når antallet af pixels per tommer stiger, end det er skærmstørrelsesgrænse, vil displayopløsningen øges, men den faktiske enhedsbredde / højde i pixels forbliver ens. Faktiske enhedspixel er kendt som enheds uafhængige pixels eller CSS pixelforhold.

Apple iPhone XS Max opløsning er 1242 x 2688 px med ~ 458 pixel desnsity. Apple iPhone XS Max Viewport Størrelse er 414 x 896 px med ~ 153 Faktisk pixeldensitet, hvilket betyder, at den har 3 xxhdpi display pixeldensitet.

Apple iPhone XS Max har 6. "Fysisk skærmstørrelse og dens opløsning er omkring 1242 x 2688 pixels med ca. 458 PPI pixeldensitet. Apple iPhone XS MAX har Viewport Størrelse 414 x 896 pixels og dets pixelforhold er ca. 3.

Apple iPhone XS MAX SPECIFIKATIONER

Lanceret i 2022 med en 5. -Inch-skærm, iPhone 6S Plus var den anden iPhone til at have et større display end 4. -Inch-standarden for tidligere modeller. Siden da har Apple opgraderet og forbedret deres plusstørrelsesoffer, der kulminerer i iPhone XS Maxs Big og Beautiful 6. -Inch OLED-skærm.

Der har været betydelige fremskridt inden for kamerateknologi: iPhone 6S Pluss Solid Camera er blevet erstattet af iPhone XS Maxs Superb Dual Lens Snapper med Smart HDR, der muliggør forbedret lavt lysfotografi og skarpere billeder med bedre kontrast.

Populære søgninger

Åbning af iPhone's display vil kompromittere sine vandtætte sæler. Har udskiftning sæler klar, før du fortsætter forbi dette trin, eller pas på at undgå flydende eksponering, hvis du genmonterer din iPhone uden at udskifte tætningerne.

Hvis din skærm er hårdt revnet, kan det lade sig med et lag af klart pakning tape tillade sugekoppen at klæbe. Alternativt kan meget stærkt tape anvendes i stedet for sugekoppen. Hvis alt andet fejler, kan du superglue sugekoppen til den ødelagte skærm.

Det vandtætte klæbemiddel, der holder displayet på plads, er meget stærk; Oprettelse af dette oprindelige GAP tager en betydelig mængde kraft. Hvis du har svært ved at åbne et hul, skal du anvende mere varme og forsigtigt rocke skærmen op og ned for at svække klæbemidlet, indtil du opretter nok af et hul til at indsætte dit værktøj.

Det er beslutningen, der interesserer designere og udviklere mest, fordi det bestemmer breakpoints og definitionen af ​​medieforespørgsler. Generelt taler vi kun om denne beslutning. For Apple iPhone XS Max er det:

Pixeldensitet

Gardinerne er trukket, og Apples årlige keynote er endelig kommet til en ende. Der er nu tre nye iPhones i Wild â € "iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max â €" og hvis du er kløe for at opgradere fra sidste års iPhone XS Max, så er Apples dyreste håndsæt nok din bedste bud.

Med nogle pæne tricks op sin overdimensionerede ærmer, kommer iPhone 11 Pro Max i en række nye farver og drives af Apples nye homebrew-processor. Det har nu også et tredobbelt kameraarrangement, med forbedret natkapacitet og SLO-MO videooptagelse på Selfie-kameraet.

IPhone 11 Pro Max ser ud til at være en anstændig opgradering over sidste års plus-størrelse telefon, men det er bestemt ikke billigt. Begyndende ved en kæmpe £ 1.149 for 64GB-modellen, priserne spiral til  £ 1.499 for 512 GB varianten.

Apple iPhone XS Max Review

Apple iPhone XS MAX vil tiltrække overskrifter af mange årsager i år, men jeg kan garantere, at flertallet ikke vil være for sine nye funktioner eller dets kamera eller dets bedre ydeevne. Det besidder alle disse, og jeg har ikke noget imod at fortælle dig dette tidligt i anmeldelsen, det er det bedste telefon Apple nogensinde produceret.

Meget af dækningen vil i stedet fokusere på prisen. Så lad os få det ud af vejen, inden du fortsætter yderligere i denne anmeldelse. Det er dyrt, okay? Og jeg vil ikke ignorere det bare fordi dets æble og det er hvad æble gør.

Jeg vil faktisk kalde det her og nu. Den Xs Max er en telefon, der objektivt set burde ingen i hans eller hendes højre øje gå ud og købe. Den billigste version af iPhone Xs Max er, selv af moderne standarder, ubehageligt dyrt: dens  £ 1,099 for modellen, der kommer med 64 GB lagerplads, og at prisen stiger endnu mere til en £ 1.249 og  £ 1.449 for 256GB og 512GB modeller.

Iphone xs max gennemgang: hvad du behøver at vide

Og dog, for mange, prisen vil være et ikke-problem. For en masse mennesker, uanset om de skal gøre fornuftig beslutning og flytte til Android, en ny smartphone betyder blot en ny iPhone. Og thats hvorfor, efter at have behandlet elefanten i rummet, Im vil undvige sin kuffert, styre fri af sine stødtænder og skridt stille og roligt udenfor.

Så hvad har vi her, nu var fri og rydde af vores hus-bundet pachyderm? Den nemmeste måde at tænke på Apple iPhone Xs Max er at fremtrylle et billede af iPhone X i dit sind â € ”og derefter tilføje en centimeter eller deromkring. Hvis du ønsker at tænke på det på en anden måde, dens nogenlunde samme størrelse som iPhone 8 Plus, men med en større, front-påfyldning skærm.

Apple iPhone xs gennemgang: pris og konkurrence

Youll varsel at de er alt billigere, nogle betydeligt så. Men thats den måde Apple er rullende i disse dage. Hvis du vil have den nyeste iPhone, i det mindste indtil iPhone XR ankommer, vil du nødt til at betale mere end konkurrenterne. Selv den mindste 5. i iPhone Xs er en £ 999.

Bedste iphone xs max kontrakt og sim-fri tilbud:

Det centrale spørgsmål er, præcis hvor meget bedre end iPhone X er det? Med hensyn til form og funktion, der Código meget at vælge mellem de to. IPhone Xs Max kommer i en ny, let raffineret guld farve thats bedst beskrives som fundament-beige, og det har en rustfri stål, guld-farvet krom bånd kører omkring ydersiden. Jeg helt lide den nye farve; sin smukke og stilfulde men i en underspillet måde. Mere Chanel end Jean-Paul Gaultier.

Som youd forvente, er alle telefoner forskellige bits og bobs ligger i de samme steder som før. Lydstyrken knapper og gør-ikke-forstyrres switch er placeret på venstre kant af telefonen og afbryderknappen til højre. Theres stadig ingen 3. mm stik til hovedtelefoner â € ”Apple siger den sparede plads ved at fjerne det er alt for værdifuld til at gå tilbage â €”og dens flankeret med et par rækker af perforeringer skjule en af ​​de telefoner to stereohøjttalere. Den anden højttaler sidder bag telefoner øresneglen.

Bagtil, telefoner anelse fremspringende dual-kamera modul siddepinde i øverste venstre hjørne, med quad-LED True Tone blitz flankeret af de to linser af den 12-megapixel kamera . På forsiden, skærmen fylder det meste af frontpanelet, med en bred hak spise ind i toppen af ​​skærmen. Dens en skam Apple kunne ikke finde en vej uden om dette snarere uelegant løsning, især når andre producenter allerede gør forsigtige skridt fremad i denne henseende, men det synes var fast med det for nu.

Den anden ændring vi synes at være fast med, er Face ID. Med fingeraftrykslæseren nu forvist til iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som mærkeligt er stadig på salg, ser det ud til Apple er ikke til at dreje og bringe den populære sign-on metode tilbage. Det er en shame fordi der er elementer af Face-id, der stadig føler sig klodset, selv givet et år til at vænne sig til det. Det faktum, at du er nødt til at løfte telefonen, stirrer på det, vente et sekund for anerkendelse og SÅ knalde op for at komme forbi låseskærmen er stadig en smerte og det faktum, at Apple ikke har ændret denne standard opførsel er irriterende.

Som for resten af ​​de store design ændringer, plejer de være umiddelbart indlysende, selv om omhyggelig inspektion. For eksempel Apple siger den kemiske sammensætning af glasset er forbedret og er i øjeblikket den mest holdbare glas i branchen. Apple gør ikke sige et € ”ud over det faktum, at det virker med Corning at producere det en €”hvilken type glas er dette, men noget, der gør en telefon mere ridser og brud-resistent er gode nyheder.

Apple er mere specifik om telefonerne støv- og vand-modstand rating, som forbedrer fra IP67 til IP68 i år. Ifølge Apple, vil telefonen overleve nedsænkning til en maksimal dybde på to meter i ferskvand i op til 30 minutter under IEC-standard 60529, som er en meter dybere end sidste år. Mere end dette, selv om, Apple er nu behageligt nok med imprægnering til stat, at det også vil skubbe en dousing i kaffe, te eller sodavand.

Youre også få bedre højttalere end på iPhone X, med mærkbart mere volumen og en bredere lydbillede ; Nice for den ulige lejlighed, når du har glemt dine hovedtelefoner eller ikke har adgang til en Bluetooth-højttaler. Theres Dual-Sim-kapacitet nu for første gang i en iPhone takket være det faktum, at du kan tilføje en esim til telefonens regelmæssige, fysiske nano-sim-kort. Og for første gang har telefonen fire mikrofoner til positions stereo lydoptagelse.

Apple iPhone XS Max Review: Display

Vi er lange forbi iPhone begivenheder, hvor Apple ville debutere et stort flagskib håndsæt, og alt hvad du måtte bekymre sig om var, om du ville opgradere eller snag en ældre telefon til en nu diskonteret pris. I dag ser vi på tre nye enheder, og de er alle smukke snazzy: 5. -Inch iPhone XS har den nye A12 Bionic Chip og New Camera funktioner som justerbar dybdeskarphed, mens XS MAX størrelser, der op med en enorm 6. -InCH DISPLAY. Og lad os ikke glemme den smukke iPhone XR, som kommer i en regnbue af farver, har det samme vidvinkelkamera som dets søskende og kan prale af en flydende retina LCD-skærm. Mens du bliver nødt til at vente på vores anmeldelse for den fulde skinny på disse tre, har vi specs alle lined op nedenfor, så du kan få en ide om den magt, hver enkelt pakker.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Afslut

Tilgængelighedsfunktioner Hjælp folk med handicap Få mest muligt ud af deres nye iPhone XS. Med indbygget støtte til syn, hørelse, fysiske og motoriske færdigheder og læring og læsefærdigheder kan du fuldt ud nyde verdens mest personlige enhed. Lær mere om tilgængelighed

Indbyggede apps

IPhone XS tilbyder en 5-tommer OLED-skærm på en enhed om størrelsen på 4. -inch iPhone 8. Ved siden af ​​iPhone XS Max kan du mærke størrelsesforskellen, ikke kun i længde og bredde, Men også vægt. IPhone XS er mærkbart lettere end dens større modstykke og kombineret med sin mindre størrelse, det passer bedre i lommen. Lige så magtfuldt som iPhone XS MAX, måler det desværre ikke op til Apples største telefon i et nøgleområde: Batteriets levetid.

Pros.

Iphone XS Max har den største iPhone display til dato på 6. inches, selvom telefonens krop faktisk er meget lidt mindre end 2022s iPhone 8 plus. En millimeter her eller der kan måske ikke virke meget, men iPhone XS Max er meget lettere at bruge enhåndet end tidligere store iPhones. Og den større størrelse kommer med fordele i forhold til de mindre iPhone XS, og iPhone XS MAX har et større batteri og længere batterilevetid. Men størrelsen kommer også med en pris, da telefonen er tungere end iPhone XS, og passer ikke i lommen også.

Pros.

Hvis du søger at afhente enten iPhone XS eller iPhone XS Max, skal du spørge dig selv, hvad du virkelig har brug for fra din iPhone. Gem for et par betydelige forskelle, disse er meget samme telefon. Så medmindre du har brug for skærmstørrelsen eller yderligere batterilevetid på iPhone XS MAX, vil jeg faktisk anbefale iPhone XS for de fleste. Når det er sagt, hvis du finder dig selv brug for mere batteri, eller du vil bare have det største display, som Apple nogensinde har brugt på en iPhone, vil du elske iPhone XS Max.

Breaking det hele

En af de store ting om Apples flagskib iPhone-lineup er, at begge telefoner er for det meste de samme, undtagen batteriets levetid og skærmstørrelse. Hvis du får iPhone XS, vil du f.eks. Ikke gå glip af nogen ekstra præstation, som iPhone XS Max kan have, fordi de har nøjagtig samme A12 Bionic System-on-A-chip.

Vigtig

Samsung Galaxy Note 3 Overlevelse Guide Stepbystep Brugervejledning til Galaxy Note 3 Kom godt i gang, Håndtering af e-mail, administrerende fotos og videoer, skjulte tips og tricks

Samsung Galaxy Note 3 Overlevelse Guide Stepbystep Brugervejledning til Galaxy Note 3 Kom godt i gang, Håndtering af e-mail, administrerende fotos og videoer, skjulte tips og tricks

Få fordele og ulemper, nøglespecifikationer og anmeldelser af Samsung Galaxy Note 3 fra brugere, engadget redaktører og andre tekniske korrekturlæsere.

Great Northern Mall Food Court

Great Northern Mall Food Court

JCPenney i Great Northern Mall, 5100 Great Northern Mall, N Olmsted, OH, 44070, Åbningstider, telefonnummer, kort, latenight, søndag timer, Adresse, modetøj, Stormagasiner, Homeware

Chipotle Mexican Grill Valley Stream Burritos, Fast Casual, Bestil online i Valley Stream, NY

Chipotle Mexican Grill Valley Stream Burritos, Fast Casual, Bestil online i Valley Stream, NY

De fleste Green Acres Mall Stores og restauranter er åbne på disse helligdage Nytårsdag 1100am800pm Martin Luther King, Jr. Day MLK Day Valentines

Kan du holde ubegrænsede data med iPhone personlige hotspot

Kan du holde ubegrænsede data med iPhone personlige hotspot

Få ubegrænsede højhastighedsdata for 69 dollars nu med denne kuponkode Ingen kontrakter Ingen gashåndtag op til 20 enheder Funktioner 107Unboxing 211Router 244Spe ...

Apple iPad 2 softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch ATT

Apple iPad 2 softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch ATT

Nyttige svar Forudsat at dens den første æ iPad Mini det ikke har den nødvendige regnekraft til at understøtte en højere iOS-version, iOS 9. ....

Apple iPad fra Madison Cyberzone

Apple iPad fra Madison Cyberzone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

5g i Indien Alle sandheder afslørede Cashify Blog

5g i Indien Alle sandheder afslørede Cashify Blog

IPhone 11 og 11 pro har ikke 5g. Hvorfor ikke og hvordan arbejder de som 4G-telefoner Vi har detaljerne på MIMO, Dual Sims, Stemmekvalitet og 4G Bands.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nogle iPhone 13-ejere rapporterer, at de ikke kan få 5G Ultra Wideband. Cmagfound tre løsninger, der kan hjælpe.

Midland Credit Management

Midland Credit Management

Midland Credit Management MCM har hjulpet over 7 millioner forbrugere få kontrol over deres finansielle forpligtelser. Se hvilke tilbud vi har til dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.