Det tog al denne teknologi at få mig til at blive forelsket i en tegning app

De første 12 apps, du skal installere på din Galaxy Note 20

Da dette er en note, lad os gå videre og starte med s pen. Med stylus nu aktiv, er der en flok nye ting, du kan gøre med det. Menuindstillingen kaldes S Pen-fjernbetjening, og det er her, hvor du kan gå for at tildele den lange trykforanstaltning for at starte en app, og for at angive, hvad enkelt- og dobbeltpressen vil gøre inde i den app og andre apps. Som det er, kan den lange presse kun indstilles til at starte en app og ikke styre noget inde i en.

Standard er langt tryk for at starte kameraet, enkelt tryk for at tage et billede, og dobbelt tryk for at skifte mellem kameraer. Inden for galleriet A Single Press Advances til næste punkt, går dobbeltpressen tilbage, og den samme logik gælder i PowerPoint. I musikafspilleren er en press afspilning / pause, dobbelt tryk på hopper til en sang. Det virker i Google Play Music og Spotify, selvom de ikke vises i S Pen-fjernbetjeningen.

Der er et forstørrelsesværktøj med en række forskellige forstørrelsesforhold. I mellemtiden lader du fået en lille tommelfinger af en app på bunden af ​​skærmen, som du svinger for at fremkalde den fulde app. Oversæt gør bare hvad det står på tin - det bruger Google Oversæt til at give dig hurtige oversættelser, når du peger på et ord. Der er en skift, der skifter mellem single-word-oversættelser og oversætter en tekstblok.

Der er også Bixby Vision for S Pen. Du peger på et objekt på skærmen, og Bixby gør det magiske at vælge, hvad det mener, at du forsøger at vælge og derefter give dig mulighed for enten at kigge efter lignende billeder eller gøre handlinger med teksten, hvis der er nogen.

Der er mange andre mindre brugssager til S-penen. For eksempel kan du svæve over et billede i galleriet for et forstørret eksempel eller over en kalenderpost for flere detaljer. Du kan også rulle op og ned ved at svinge S-PEN over kanten af ​​skærmen.

Tilmeld dig et fingeraftryk kan gøres i en enkelt swipe, selvom du kan trykke på, hvis det er dine ting. Låsning er ret hurtig, men som sædvanlig er Samsungs ikke rekordhaver til hastighed. Iris låse op er bedre end både ansigt og intelligent for de mere privatlivsbevidste, da intelligent vil fungere sammen med dine lukkede øjne - når det ikke kan finde iriser, ser det ud til en hel krus.

Du kan selvfølgelig også have fingeraftryk aktiveret, med enten ansigt, iris eller intelligent scanning på samme tid. PIN-kode, adgangskode og mønster er også muligheder, og du har brug for en af ​​dem som backup til biometrics alligevel. En simpel swipe er der for dem, der bare ikke er ligeglad.

Erfaring v. Bygger på v. S-ikonografi med en ny farve til meddelelsesappen og en gradient til galleriikonet, og det handler om det på overfladen. Mapper åbner stadig fuldskærm, der sender apps op og væk fra øjeblikkelig rækkevidde - nogle ville ikke engang bemærke, men hvis du kommer fra en pixel, er det lidt af en irritation.

Kantpaneler er selvfølgelig også også - et sæt af ruder glider ind fra siden med genveje til kontakter, apps, opgaver, værktøjer eller whatnot. Måske bruger nogen et sted dem. For den person er der nu endda en opgaveomskifter af sorter - for kantpanelerne.

Edge Lighting har fået en omdesignet grænseflade til tilpasninger - farve, bredde, gennemsigtighed, plus et par effekter er blevet tilføjet. Du kunne også gøre det meste af det på S8, men det var lidt mere uklart.

Sættet af standard Samsung-funktioner, der findes på noteen9, indeholder sikker mappe. Det er her, hvor du kan holde filer, notater og apps væk fra nysgerrige øjne. Det er låst uafhængigt af låseskærmen - man kan bruge et fingeraftryk, den anden en iris. Du kan også installere to kopier af en app - en i almindeligt syn og en anden i den sikre mappe. Og du kan også skjule mappen, så folk kan snoop alt, hvad de vil have, og vil ikke finde noget mistænkeligt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den smarte lille scribbling stick ikke bare pænt adskille notatet fra den ofte sammenligneÃ, â € œ det sætter en håndfuld specialiseret, men i sidste ende uundværlige egenskaber lige ved spidsen af din nib. Når du er hooked, er der ikke gå tilbage.

Samsung noter

Alle de hurtige noter du scribble ned på låseskærmen er dumpet i Samsung noter, så du kan ikke slippe det, men heldigvis er appen selv ret anstændigt. Du kan bytte mellem værktøjer til skrevet tekst og skriftlige s penneder, men du er begrænset til dimensionerne af telefonen â € œ theres der ikke zoome ind eller ud her. Du kan heller ikke scribble over tekst, hvilket er en ægte skam.

Dens "børste" muligheder for arty typer, der virkelig imponerer, selvom. Du har masser af realistiske kunstværktøjer, fra penne til børster og blyanter, som alle kan modificeres og finjusteres. Malinger smud med uhyggelig realisme, akvareller kommer ud af den måde, du vil have dem til, og blyantmarkenerne ser ud som de skulle.

En note

Boot op din maskine under et møde eller foredrag, par det med Galaxy Note 8, og nu er dine Scribbles øjeblikkeligt synkroniseret på begge enheder. Så længe du har en anstændig Wi-Fi-forbindelse, alligevel. Hvis du har brug for at tegne en hurtig graf eller annotere på et billede, skal du piske ud s pen og jotting ned på appen er en hel del nemmere end at forsøge at gøre det samme med en mus.

Det virker lidt som en super-bærbar Wacom tablet, eller du kan grøjte den bærbare computer helt og bare tage noter på din telefon. Med en skærm denne store og alsidige tjener det dig bare fint for mindre komplicerede opgaver.

Squid.

Denne app handler om håndskrevne noter, kun med fokus på PDF-filer, som du kan importere og derefter annotere på. Det bør gøre det muligt at give uformel feedback på dine venner og kolleger arbejde meget nemmere, eller sende digitale signaturer uden sprængning og scanning først.

Det er temmelig godt til grundlæggende note-tager også, så du kan vælge den slags papir, du foretrækker, fra traditionel tavsafstand til de bredt adskilte sider, du finder på dine primære skolebøger. Du har endda gridark til grafer og konti, musikalske scoringer, sportsbane kort og lister.

Inkredible

Vores go-to app skal være Adobe Photoshop Express, som nyder større nøjagtighed, når du fremhæver specifikke objekter til Manipulere og redigere. Store resultater er så meget lettere at komme med en stylus, end de udelukkende ved at bruge dine fingre.

Sikker på, Photoshop Express vil aldrig konkurrere med det rene antal værktøjer og funktioner, der er tilgængelige i den fulde fede desktop pc-version af Photoshop, men du vil sandsynligvis aldrig finde en bedre følgesvend for at gøre redigeringer på farten.

Tegning er en af ​​de mest almindelige og sjove tidligere tider. I dag, med udgivelsen af ​​nye og kraftfulde Android-tabletter og iPads, behøver du ikke engang at bryde ud din tegnepude og favorit tegning redskaber.

Der er snesevis af tegning af apps, der giver dig mulighed for at tegne digitalt og skære dine kunstneriske færdigheder. Det eneste problem er, hvilken tegning app til at vælge? For at hjælpe dig med at besvare det spørgsmål, vi afrundede de bedste tegning apps til Android og iPad.

Procreate.

Procreate er en eksklusiv iPad-app, der blev bygget med professionelle i tankerne og fungerer fejlfrit med Apple-blyanten. Det har en diskret UI og nem at bruge farvevælger samt over 136 børster.

Et par eksklusive værktøjer omfatter dual-tekstur børster og utroligt lydhørt smudging værktøjer. Du kan eksportere dit færdige mesterværk som PSD, indfødte. rocheate, TIFF, gennemsigtig PNG, Multi-Page PDF, og JPEG-filformater.

Affinity Designer

Affinity Designer er en anden velkendt app for alle jer, der ønsker at bruge iPad og Apple blyant til at skabe værker af kunst og digitale tegninger. Affinity Designer understøtter både CMYK og RGB-farveformater og leveres med et fuldblæst PANTONE-bibliotek i Swatch Panel.

Den færdige tegning kan eksporteres til en bred vifte af formater som JPG, PNG, PDF og SVG. Du vil også finde mere end en 100 børster, i en række forskellige stilarter, herunder maling, blyanter, blæk, pasteller og gouaches.

Adobe Illustrator Draw

Sørg for at tjekke Adobe Illustrator Draw, hvis du bruger en Android Tablet. Adobe Illustrator Draw har fuld lagstøtte, ligesom dets desktop modstykke . Det understøtter også zoom op til x64, så du nemt kan se alle de fine detaljer.

Appen leveres med 5 forskellige pen tips, som alle har forskellige tilpasningsfunktioner. Du kan eksportere dit arbejde til andre enheder og åbne det senere i Desktop-versionen af ​​Illustrator eller Photoshop. Adobe Illustrator Draw er gratis, og det er også tilgængelig som en iPad-app.

Artrage.

Artrage er et fuldt udbygget maleri og tegning software, der ikke kun kan bruges på din Windows eller Mac-computer, men også på dine Android-tabletter og iOS-enheder. Appen har en række værktøjer, der hjælper dig med at skabe en digital tegning eller maleri. Du vil finde forskellige lærred forudindstillinger, børster, papirindstillinger, blyanter, farveblyanter, ruller og pasteller.

Vigtig

26.000 Kundeservice job i Indien 565 nye

26.000 Kundeservice job i Indien 565 nye

Disse 15 steder tilbyder de bedste remote kundeservice job til dem, der ønsker at elsker at arbejde hjemmefra. Start din søgning her og find dit drømmejob.

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Kompatibel med tmobile Revvl 5G Triple Lag Beskyttelse sagen er lavet af fleksibelt slidstærkt TPU og PC materiale, der giver 360 graders beskyttelse til din telefon. Hærdet glas Skærmbeskytter Den hærdet glas skærm protektor vil forhindre enheden skærmen fra bunden overfladen. Nem betjening let inst

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Tilbage i dagene var en mobiltelefon kun til kommunikationsformål, men i det 21. århundrede fungerer mobiltelefoner med overlegne teknologier og har

De bedste militære mobiltelefon rabatter, du bør vide om

De bedste militære mobiltelefon rabatter, du bør vide om

Oplysninger om økonomisk hjælp til rådighed for personer, der i øjeblikket tjener i de væbnede styrker, veteraner og afhængige, dækker fordele, hjælp til skole, børnepasning og rejseomkostninger og kilder til yderligere hjælp.

PantherShieldz FlexiGlass hærdet glas skærmen vagt protektor for Samsung Galaxy M21 2021

PantherShieldz FlexiGlass hærdet glas skærmen vagt protektor for Samsung Galaxy M21 2021

Før du starter din jagt efter den besttempered glas til din telefon, skal du sørge for at henvise til nedenstående liste, så du ikke ender med at eje en billig efterligning og får ført bag lyset

Hvilke typer af Skærm beskyttere er bedst for din telefon

Hvilke typer af Skærm beskyttere er bedst for din telefon

Mobilephoneguard er specialiseret i design og fremstilling hærdet glas skærm beskyttere. Som bedst Skærmbeskyttelse Company of hærdet glas skærmbeskytter i Kina, vi skubber mange nye materiale skærmbeskytter på markedet for engrossalg. Alle vores skærm beskyttere kommer med ridsefaste belægninger, skjolde og beskytter skærmen effektivt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forudbetalt kreditkort Check sammenligne forudbetalte kreditkort, der tilbydes af top banker i Indien. Check Egenskaber, Fordele, Berettigelse, Typer af forudbetalte kort, etc.

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Dens gode at udskifte dit primære SIM-kort med en af ​​de bedste forudbetalte SIM-kort til rejser til Asien. Disse vil normalt kun koste dig et par dollars

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Forudbetalte SIM-kort tilbyder den bedste værdi for pengene, når det kommer til mobilkommunikation i USA. Weve sammensatte en liste over de bedste muligheder, der er tilgængelige i 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.