JBL Drops New Line af Party højttalere og trådløse hovedtelefoner

Med en ny linje af hovedtelefoner og højttalere, JBL udvider sine Audio Expertise Buzzsetter

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hurtigt overblik Egenskaber JBL Pure Bass lyd I over 70 år har JBL manipuleret den præcise, imponerende lyd findes i store spillesteder rundt om i verden. Disse hovedtelefoner reproducere den samme JBL-DNA, stansning ud bas thats både dyb og kraftfuld. Op.

Hurtigt overblik Features Trådløs Bluetooth® Streaming Trådløs streaming af høj kvalitet lyd fra din smartphone eller tablet. Genopladeligt batteri Indbygget genopladeligt Li-ion batteri understøtter op til 5 timers spilletid. Højttalertelefon tage opkald fra din højttaler med en tryk på en knap â € ”.

Hurtigt overblik Funktioner Original JBL Pro Sound JBL Pro Sound leverer overraskende stor lyd og fyndig bas fra Go 3 ultrakompakte størrelse. Fed stil og ultra-bærbare design JBL Go 3 's ultra-bærbare design går godt med de nyeste stilarter, og dens farverige.

Hurtigt overblik Funktioner Lys op natten Puls 4 skinner gennem natten med en fantastisk høj opløsning, 360-graders LED lysshow. Følg rytmen overalt Pulse 4 leverer JBL signatur lyd i alle retninger med sin geniale, 360-graders højttaler array. Op til.

Hurtigt overblik Egenskaber Levende spillet med JBL QuantumSURROUNDâ ”¢ og DTS "Gennem avancerede algoritmer, JBL QuantumSURROUNDâ ”¢ *, drevet af JBL QuantumENGINE, simulerer fantastisk multi-kanal audio til at skabe en utrolig realistisk rumlig lydbillede til filmiske niveauer af nedsænkning og en ægte lyd.

Hurtigt overblik Om denne post Trådløs Bluetooth streaming 24 timer frikvarter IPX7 vandtæt JBL Connect plus høj kapacitet batteri stik type: 3. millimeter stereo Strømkilde Type: batteridrevne trådløse Bluetooth-streaming Trådløs tilslutning op til 2 smartphones eller tablets til .

Top A JBL højttalere

JBL er et velkendt og respekteret brand, når det kommer til lydenheder. Ønsker fantastisk lydkvalitet uden at bryde dit budget? JBL er det bedste mærke for dig. Vælg mellem deres brede vifte lydenheder, og glem ikke at tjekke de top 5 JBL højttalere.

Grundlagt i 1946 af amerikanske lydtekniker James Bullough Lansing, JBL er et ikonisk mærke, der er vokset til at blive en af ​​de største navne i audio-industri. I dag er virksomheden producerer lyd gear til forbrugermarkedet, såvel som professionelle højttalere og forstærkere til studie, biograf, og andre professionelle programmer.

Du også kan deltage i JBLs etages tradition ved at købe en JBL forbruger lydudstyr fra Poundit i dag. Vælg mellem en række in-ear hovedtelefoner som JBL T210, som tilbyder ren baslyd, samt andre top-of-the line JBL udstyr som bærbare højttalere, trådløse hovedtelefoner over-ear hovedtelefoner, støjreducerende hovedtelefoner, højttalere, soundbars og hjemmebiograf-systemer.

Når du køber en JBL lydudstyr fra Poundit, kan du være sikker på at vide, at det produkt, du køber er autentisk og helt nye, ud over at være dækket af JBLs officielle garantikrav. Køb oplysninger.

Dette oktober virksomheden stolt præsenterer den nye JBL PartyBox On-the-Go, med sin høje kvalitet lyd og fyndig bas, der også omfatter en dobbelt mikrofon og guitar plug-and-play-funktion. Ud over dette har virksomheden bragt i Filippinerne den seneste tilføjelse i sin brede vifte af hjem audio og personlige lyd tilbud, herunder den PartyBox On-the-Go, PartyBox 310, JBL Go 2, JBL Xtreme 3, JBL BoomBox 2, JBL CLUB-serien, JBL Tune 125TWS, JBL Tune 225TWS, og JBL Tune 125TWS.

De filippinere er kendt for at sætte en stor fest, når som helst, hvor som helst. Uanset hvor spontan det er, er en stor del af succesen af ​​partiet er altid at blive skyldte til god musik. JBL PartyBox On-the-Go, en bærbar version af JBL PartBox 1000 udgivet et år siden med, selvfølgelig, forbedret lydfunktioner.

Den nye JBL Partybox på-the-go er for alle de filippinere, der elsker karaoke - hvilket er alle - da denne bærbare partalhøjttaler leveres med to JBL 10-meter-serier trådløse mikrofoner, der er perfekte til sing-along sessioner med familie og venner. Dedicating sange til dine kære, samt at synge hits af dine yndlings Pinoy sangere har aldrig været så tilgængelig. Ligesom de andre produkter i JBL PartyBox-linjen, er den kraftige bas, der er ensartet til JBLS 100W PRO-signaturlyd, inkluderet med et synkroniseret lysshow og bærer samme plug-n-play-mikrofon og guitarindgange.

Det er ikke bare begrebet bag dette produkt, men hvordan det var designet til at blive tro mod konceptet. Siden det er designet til brugerne at tage festen hvor som helst de går, har JBL PartyBox på-the-go, IPX4 Splash-bevisbeskyttelse gør det perfekt til strand- og poolfester. Det har også en skulderrem med en flaskeåbner knyttet til det, så du kan danse til din musik, mens du nyder drikkevarer! Det leveres også med en 6-timers batterilevetid og Bluetooth og USB-port musikkilder.

Lad os tænke på en større fest, da filippinerne synes at være en fan af store begivenheder - skal vi? Mens JBL PartyBox on-the-go har en skulderrem, har JBL PartyBox 310 hjul og et håndtag, så du kan bringe det med dig, uanset hvor du er! Nu behøver du ikke bekymre dig om, om de kunne høre dig, fordi de vil! Hvorfor lad dem komme til at høre musikken, når du kan gå til dem, ikke?

JBL PartyBox 310 har 240 watt JBL Pro-lyd oversat gennem to 2. -Inch diskanter og to 6. -inch woofers. Det har også synkroniseret festlys, der har fem tilstande, der kan tilpasses via JBL Connect-appen, og dens knapper er baggrundsbelydende for at give nem DJ-kontrol selv i mørket! Dens vil være en blast, dag og nat!

Hvorfor synge alene, når du kan gøre det med en ven? JBL PartyBox 310 leveres også med Dual-Mic og Guitar Inputs, med Bluetooth og USB-indgange. Brugere kan også trådløst forbinde to JBL PartyBox 310S til en kombineret lyd gennem sin sande trådløse stereo-funktion. Det har også IPX4 Splashproof beskyttelse.

Du kan feste hele dagen, hele natten med dine yndlingsfolk, fordi denne højttaler har en 15-timers batterilevetid og leveres med en indbygget Power Bank, der samtidig kan oplade enheder gennem sin USB-C POWER-indgang! Bogstaveligt talt er der ikke plads til kedelige øjeblikke her! Dens Bluetooth V5. Funktionen tillader op til to enheder, der skal tilsluttes JBL Xtreme 3, afspil dine foretrukne sange med JBL PRO-lyden.

Har problemer med opbevaring og begrænset plads? JBL Go Speaker har også en ny version i form af JBL GO 3, en lommestørrelse bærbar højttaler - men ikke bekymre dig! Du får stadig den samme kvalitet! JBL GO 3 kommer i en rektangulær formfaktor med afrundede kanter med et ydre mesh cover for tilsat æstetik og beskyttelse, oven på sin IP67 vandtæt og støvtæt rating.

Så undervurderer ikke små pakker! Denne højttaler kan levere non-stop musik med Punchy Bass, og fantastiske højder i fem timer lige gennem sin Bluetooth V5. forbindelse. Der vil også være en inklusion af en USB-C-forbindelse til hurtigere og stabile opladning.

Denne højttaler har også en 24-timers musikafspilning og giver brugerne mulighed for at oplade deres enheder med den indbyggede Power Bank. JBL Boombox 2 er IPX7-rated, og det kan overleve at blive nedsænket i vand op til tre meter dybt! Det var virkelig designet til udendørs underholdning.

JBL Club Series er Google Assistant Services aktiveret og er den første linje af hovedtelefoner til at besidde Harmans personi-fi-teknologi. En af denne serie hovedfordeling er dens evne til at blive tilpasset og kalibreret i henhold til brugernes præferencer! Det er ligesom, du er din egen DJ!

Andre kunder køber også

Ekskluderer: Afrika, Mellemamerika og Caribien, Europa, Mellemøsten, Nordamerika; Sydamerika, Brunei Darussalam, Cambodja, Laos, Macau, Filippinerne, Taiwan, Vietnam, Afghanistan, Armenien, Aserbajdsjan Republik, Bangladesh, Bhutan, Bhutan, Bhutan, Bhutan , Georgien, Japan, Kasakhstan, Korea, Syd, Kirgisistan, Maldiverne, Mongoliet, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Den Russiske Føderation

Restitutioner foretages efter vores skøn, da vi kan vælge at enten refundere, erstatte, reparere eller afvise den returnerede vare. Når vi modtager din vare, vil vi inspicere det og underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi underretter straks dig om status for din refusion efter inspektion af varen.

højttalere

JBL, et Harman-mærke, har introduceret den seneste tilføjelse til dets omfattende udvalg af Home Audio og personlige lydoffer i Filippinerne, herunder PartyBox på-the-go, PartyBox 310, JBL GO 2, JBL Xtreme 3, JBL Boombox 2, JBL Club Series, JBL Tune 125TWS, JBL TUNE 225TWS, og JBL TUNE 125TWS.

JBL PartyBox On-the-go, en bærbar version med udvidede lydfunktioner, kommer et år efter, at JBL oprindeligt debuterede JBL PartyBox 1000, en stærk, bass-tung festhøjttaler med Easy Plug-and-Play Guitar Input Plus en belyst DJ Launchpad med indbyggede lydeffekter.

JBL PartyBox On-The-Go er en Compact Party-højttaler, der leveres med to JBL-trådløse mikrofoner med et 10 meter rækkevidde, hvilket gør det ideelt til sing-along-sessioner med familie og venner. Det leverer musik med en kraftfuld bas med JBLS 100W pro signaturlyd, som forbedres af et synkroniseret lysshow, og det har samme plug-and-play-mikrofon og guitarindgange som søskende i JBL PartyBox-familien.

JBL PartyBox On-The-Go-funktioner IPX4 Splash-bevisbeskyttelse og er fantastisk til strand og poolsidefester, fordi den er designet til, at brugerne tager festen med dem, uanset hvor de går. JBL PartyBox On-The-Shoulder GOS-remmen har en flaskeåbner knyttet til den, hvilket tilføjer til appellen som en festhøjttaler.

JBL PartyBox 310, en større version af JBL PartyBox on-the-go, er en anden tilføjelse til JBLS PartyBox Range. JBL PartyBox 310 har hjul og et håndtag til bekvem bevægelse, mens JBL PartyBox on-the-go har en rem for lettere bærbarhed.

Med 240 watt JBL Pro Sound leveret gennem to 2. -Inch diskanter og to 6. -Inch woofers, er JBL PartyBox 310 sikker på at opleve nogen fest. Dens synkroniserede festlys omfatter fem indstillinger, der kan ændres via JBL Connect-appen, og dens knapper er belyst for simpel DJ-kontrol selv i lavt lysssituationer.

Ud over Bluetooth og USB-indgange har JBL PartyBox 310 dual-mic og guitar inputs. Brugere kan også bruge den sande trådløse stereo-kapacitet til at forbinde to JBL PartyBox 310 for en kombineret lyd. JBL har givet partkassen 310 IPX4 Splashproof beskyttelse for ekstra udholdenhed.

JBL har også annonceret den forbedrede JBL Xtreme 3 i Filippinerne, som nu har fire forbedrede drivere såvel som to JBL bass radiatorer, hvilket resulterer i en stærk lyd i en slank formfaktor.

Denne højttaler har en 15-timers batterilevetid og en indbygget strømbank, der kan oplade flere enheder på samme tid via sin USB-C-strømafdeling. Op til to enheder kan knyttes til JBL Xtreme 3 via Bluetooth V5. , så de kan vende om at spille deres yndlings melodier med JBL PRO-lyd.

For en forbedret musikoplevelse kan JBL Xtreme 3 tilsluttes højttalere, der er kompatible med JBL PartyBoost-appen. JBL Xtreme 3 er støv- og vandtæt og leveres med IP67-beskyttelse for hård bærbarhed.

JBL GO 3, en Pocket-sized bærbar højttaler, der ikke kompromitterer lydydelsen, er en ny version af den populære JBL Go-højttaler. JBL GO 3 har en rektangulær formfaktor med afrundede sider, i modsætning til den tidligere enkle kube form af JBL GO og JBL GO 2 modellerne, og er indpakket i et mesh ydre dækning for forbedret æstetik og beskyttelse, ud over dens IP67 Vandtæt og støvtæt Klassificering .

gennem sin Bluetooth V5. Forbindelse, denne lille men kraftfulde højttaler kan spille musik i fem timer lige med stærk bas, skarp midt og ekstraordinære højder. Tilsætningen af ​​en USB-C-forbindelse til hurtigere og mere konsekvent opladning er også et skridt fremad over tidligere JBL Go-højttalere.

JBL BOOMBOX 2 er JBLS egen tage et symbol på musik fra fortiden, med en futuristisk tager ikke kun på det ydre udseende, men også på lydsydelsen. Det er designet til at ligne kassettebåndbærende bærbare musikafspillere med en futuristisk, tager ikke kun på det ydre udseende, men også på lydsydelsen. JBL Boombox 2 er den højeste boombox jbl nogensinde har produceret, som det ses af dens massive bas.

Vigtig

JBL Xtreme 3 Bærbare Wireless vandtæt højttaler Sort

JBL Xtreme 3 Bærbare Wireless vandtæt højttaler Sort

JBL Xtreme 3 de qualidade com envio grtis ingen AliExpress

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

Musik gør festen. JBL Xtreme 3 bærbare Bluetooth højttaler ubesværet leverer massiv JBL Original Pro Lyd, der trækker alle i.

Gennemgå JBL Xtreme 3 højttaler, seriøs om at feste

Gennemgå JBL Xtreme 3 højttaler, seriøs om at feste

Køb online for JBL 5059201 JBL Xtreme 3 Bluetooth-højttalerblå og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

JBL Xtreme 3 Black

JBL Xtreme 3 Black

JBL Xtreme 2 er en bedre højttaler end JBL Xtreme 3. De har meget ens bygger, men Xtreme 2 har en lidt mere afbalanceret lyd profil og en længere batterilevetid. Også kun Xtreme 2 har voice assistent kapaciteter. Selv om de to højttalere kan få tilsvarende højt, Xtreme 2has færre komprimering artefakter til stede ved max volumen.

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth-højttaler Sort

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth-højttaler Sort

JBL Xtreme 3 leverer en rig og livlig lyd, med stor hængende udvidelse, forståelige, wellcentrerede stemmer, virkende dynamik og ret gode rumlige resultater.

Mall St. Matthews Louisville, Kentucky Labelscar Retail Historie Blog

Mall St. Matthews Louisville, Kentucky Labelscar Retail Historie Blog

Shop sport og fitness-butikker i Louisville, KY på Mall St. Matthews. Vi fører et bredt udvalg af sportsudstyr og fan beklædning.

Reliance jio Fiber 5GHz ikke arbejder på min desktop

Reliance jio Fiber 5GHz ikke arbejder på min desktop

Der er en lang liste af jio Fi planer derude. Her er de bedste jio Fi genoplade pakker, der er tilgængelige i Indien lige nu.

Er esim bedre end fysisk SIM-kort Besvaret af Ubigi

Er esim bedre end fysisk SIM-kort Besvaret af Ubigi

Købe jio Rs 4999 årlige genoplade plan sammen med Motorola Razr vil give brugerne Double Data fordel og en ekstra års tjeneste i alt 1. TB data.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.