JBL Partybox 110 anmeldelser

JBL Flip 6, PartyBox 110, PartyBox 710 Bluetooth-højttalere Lanceret Pris, Specs

Så JBL Partybox 110 er en stor kompakt bærbar boks højttaler, der har ikke noget problem at levere på sunde og endda udseende. Men i dag skulle se hvordan Partybox 110 stakke op til sine større brødre JBL Partybox 310 og JBL Boombox 2. Hvis du er på udkig efter en stor højttaler, hverken for din mand grotte, soveværelse, eller for at medføre med alle disse højttalere er fast optionsâ € | men afhængigt af dine behov youll måske være bedre tjent med en over den anden.

Nu med hensyn til prisfastsættelse, den 110 er den billigste højtaler her detailhandel for $ 350 hvor som både ghettoblaster 2 og 310 detail for $ 500. Så absolut de $ 150 besparelser på de 110 kan være en afgørende faktor for nogle peopleâ € | og generelt de 110 er et godt medie mellem ghettoblaster 2 og 310. Men hvis du ønsker den mest bærbarhed her så youll helt sikkert ønsker at gå med den ghettoblaster 2, eller hvis du vil have mest lyd så youll ønsker at gå med den 310. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at vælge en hvilken som helst af disse højttalere op de vil være knyttet dernede.

Men nu lader adresse de lette funktioner, der findes på både 310 og 110. Generelt JBL gør virkelig god leder lys funktioner, der er imponerende og meget levende. Men jeg må indrømme, at de 110s lys funktion ser bedre ud end lyset funktionen på 310. Men jo mere vigtige her er, at du kan styre begge disse lys funktioner gennem JBLs Partybox app. Så du kan fjernstyre cykle mellem forskellige lyn tilstande, og du kan endda tilpasse dem, hvis du ønsker. Men bare huske på, hvis du beslutter at bruge lyset funktionen på en af ​​disse højttalere, er det vil tage sin værktøj på batteriets levetid.

Men nu kan tale om tekniske specifikationer. Den ghettoblaster 2 har en annonceret batterilevetid på 24 timer, men thats med denne højttaler spiller på 50% vol. Og 50% volumen på denne højttaler er en anstændig lyttevolumen til at lytte til musik derhjemme, mens du er gør gøremål og dens en anstændig lydstyrke for når du har fået venner over. Men ved 80% vol for ligesom lad os sige youre arbejder ud denne højtaler er godt for omkring 7 timers spilletid.

Men så theres Partybox 110, som har en annonceret batterilevetid på 12 timer. Men thats med denne højttaler spiller på omkring 20% ​​vol, med lyset funktionen slået fra, og med basforstærkning slukket så godt. Nu 20% volumen på 110 er godt for ligesom ambianceâ € | men dens ikke nær så højt som ghettoblaster 2 ved 50% vol. Men virkelige verden brug med 110 spille ved 65% vol, som er god til at arbejde ud med lyset funktionen slået til og med bas boost sæt til levelâ € | den 110 er godt for omkring 8 timers spilletid.

Men så theres partybox 310, som har en annonceret batterilevetid på 18 timer, men thats med denne højttaler spiller på 50% vol, med lyset funktionen slået fra, og med basforstærkning slukket så godt. Og 50% volumen på 310 er likea 65% til 70% volumen på Boombox 2. Så 50% volumen på 310 er allerede en rigtig god lytter volumen. Men selvfølgelig hvis du skulle bruge 310 på et højere volumen, med lyset funktionen tændes eller med basforstærkning vendt Ona thats kommer til at dræne batteriet livet lidt hurtigere.

Men noget, som 310 har i løbet af disse to andre talere er, at det har en 12 volt opladning port. Så hvis du ønsker du kan få JBLs valgfri biloplader og være i stand til at drive din højttaler med din bil, som kunne komme i praktisk, hvis du har planer om at tage din højttaler på en campingtur og det dør på dig.

Men nu kan tale om portene på disse højttalere. Mest bemærkelsesværdigt både Partyboxs har 2 kvartal tommer indgange, så hvis du vil kan du tilslutte et par mikrofoner på hver af disse højttalere til karaoke. Nu kan du justere bas, diskant eller ekko på hver af disse speakersâ € | men husk disse ændringer påvirker kun nogen mikrofon, du har tilsluttet din speakerâ € | ikke din musik.

Nu er alle tre af disse højttalere har også USB A-porte, som du kan bruge til at oplade dine egne enheder. Men med både Partyboxes kan du også afspille musik fra en USB-stick, hvis du ønsker. Hvor som du cant med ghettoblaster 2. Nu tror jeg dens store og alle, at alle disse højttalere har USB A-porte, men jeg ønsker virkelig disse højttalere havde en USB C-porten i stedet, så du kan oprette dine egne enheder eller bruge det en kabelbaseret tilslutning årsag de fleste telefoner i disse dage kommer med USB-C-kabel i stedet.

Men hvis du har brug for at du kan stadig bruge en kabelforbindelse med nogen af ​​disse højttalere forårsager de alle har en lydstik. Men med de Partyboxes de begge har audio out-stik så godt. Så hvis du har fået et ekstra højttaler liggende rundt uanset mærke eller mægtig b € | kan du altid daisy chain det til en partybox og få dem til at spille i sync.

Men når det kommer til trådløs forbindelse alle disse højttalere kan tilsluttes til 2 enheder på samme tid, så du og en ven kan både være Dja € | de alle har nul ventetid over hele linjen, når du ser film eller videoer på telefonen, om du er ved hjælp af en iPhone eller en Android-enhed, og når det kommer til lyd codecs den ghettoblaster 2 har kun støtte til SBC hvor som begge partyboxes har støtte til både SBC og AAC.

Men nu kan tale om faktisk at lytte til musik med disse højttalere. Vedrørende højttaler sæt ups den ghettoblaster 2 har et par frontward fyring basenheder, et par eller frontward fyring diskanthøjttalere og et par passive radiatorer at skyde ud sider. Når som både Partybox 110 og 310 har et par frontward fyring basenheder og et par frontward diskanter men bare større. Og begge partyboxes har en udstødningsport der skyder til bagsiden. Nu med alle disse højttalere, hvis du skulle bruge dem, mens de er tilsluttet youll få en performance løft ud af dem. Theyll alle får en lidt højere og de vil alle have lidt mere bas. Men nu skal vi til at springe ind i lyden testen. Alle disse højttalere spiller mens unplugged og begge partyboxes leger mens i basforstærkning niveau oneâ € | men 310 spiller på 65 procent volumen er 110 spiller på 70 procent volumen og ghettoblaster 2 spiller på 75% vol.

Vedrørende lyd underskrifter alle disse højttalere har din klassiske JBL lyd, hvor mids er lidt forhøjet lægge en lille vægt på vokalen og bassen kommer i stærk, når det skal. Men jeg kan ikke hjælpe, men føler, at både Partyboxes lyde en smule mere åbne og har en lidt bedre instrument separation end ghettoblaster 2. Men det vigtigste, at jeg ønsker at understrege her, er, at med den ghettoblaster 2, dens bas øger kun indtil ligesom 80 eller 85% procent volumen. Og så efter at når du øger bassen virkelig kun mellemtone og diskant får højere gør ghettoblaster 2 lyd lidt nasalt på de super store mængder. Hvor som med både 110 og 310 deres bas lineært øger hele vejen til max volumen. Nu naturligvis større højttaleren jo mere bas youre kommer til at have. Så hvis du virkelig efter at væggen ryster bas så du ønsker at gå med 310. Men 110 har en masse bas samt, og det slår måde hårdere end ghettoblaster 2 så godt.

Men den sidste ting at huske på med alle disse JBL højttalere er, at du ikke kan gå ind og direkte justere EQ på disse højttalere til din smag. Nu ja du har din bas boost knapper på Partyboxes men du kan ikke direkte justere bas, Mid og diskant på disse højttalere. Og huske på de Karaoke justeringer youll kan gøre på Partyboxes påvirker kun din microphoneâ € | ikke din musik.

Men endelig kan tale om parring disse højttalere op med andre højttalere. Nu ghettoblaster 2 har JBL PartyBoost hvilket betyder, at du trådløst kan parre det op til andre fest boost højttalere som en anden ghettoblaster 2, en Xtreme 3, Charge 5, Flip 5 eller JBL Pulse 4. Og du kan parre op til 100 højttaler sammen hvilket naturligvis løbet kill.

Men du kan ikke trådløst parre en ghettoblaster 2 til en partybox. Nu kan du daisy chain en ghettoblaster 2 til en partybox hvis youve fik et ekstra lydkabel liggende rundt. Men fest boost ikke virker med Partyboxes.

Men kan du trådløst parre op til 2 partyboxes sammen. Nu, hvis du har fået en 110 og 310 parret op, ligesom jeg gør de vil spille i sync. Men hvis du vil venstre og højre stereolyd går youre vil få brug for 2 af de samme modeller. Men du skal huske på, at du ikke kan trådløst parre en 110 eller 310 til nogen ældre modeller. Så hvis du har fået en Partybox 100 eller 300, der plejer par med disse nyere modeller. Samlet er der nogle fragmentering for at se ud for her, og jeg stadig virkelig ønske JBL ville bare bringe part løft til deres Partyboxes.

Men med alt dette er sagt, hvis du forsøger at vælge mellem nogen af ​​disse højttalere det Partybox 110 kommer til at give dig den bedste valuta for pengene. Dens den mest overkommelige taler her, dens kompakte, og det lyder bedre end den ghettoblaster 2. Det lyder lidt mere åben, og det har mere bas. Men hvis du har brug for noget mindre eller mere bærbare den ghettoblaster 2 er en god pick up så godt. Men den vigtigste ting om ghettoblaster 2 er, at det har Partyboost. Så hvis du vil, du kan samle andre fest boost højttalere og få dem til at spille i sync og youre vil være i stand til at dække et stort område med din musik. Og endelig theres 310. Naturligvis er dette ting er overkillâ € | men hvis du har brug for den højest højttaler med den mest bas, så er det vejen.

JBL populære Flip Bluetooth højttaler er at få en opgradering efter to år i form af den Flip 6, som blev annonceret torsdag ved Samsung-ejet selskab. JBL siger Flip 6 har en bedre batterilevetid og holdbarhed bedømmelse i forhold til sin forgænger, Flip 5. Virksomheden har også udvidet sit sæt PartyBox højttalere med PartyBox 710 og PartyBox 110. De to bærbare party højttalere har en stænktæt design , med en IPX4 rating, bortset fra farve lys.

Torsdag JBL også afsløret en flok af trådløse hovedtelefoner og øretelefoner, i form af Quantum 350 Wireless, Reflect Flow Pro, Tune 230NC, Tune 130NC, og udholdenhedsløb headsets. Læs videre for mere information om de Flip 6 og PartyBox talere, herunder pris og tilgængelighed.

JBL flip: pris, specifikationer

JBL Flip 6 har et nyt audio konfiguration forhold til sin forgænger, mens fastholde samme rørformede design, med dobbelt passiv radiatorer , en racerbane-formet woofer, og en separat diskant. Højttaleren er udstyret med Bluetooth 5.-forbindelse. Flip 6 leveres med en IP67 rating for støv og vandtæthed. Flip 5 i modsætning tilbød Bluetooth v4. tilslutningsmuligheder og havde en IPX7 vandtæt rating.

JBL partybox og partybox: pris, specifikationer

JBL PartyBox linje af Bluetooth-højttalere har to nye modeller. Den PartyBox 110 og PartyBox 710 hævdes at levere mere kraftfuld lyd, tilbyde en ny brugergrænseflade, og har en helt nydesignet lysshow med mere robuste tilslutningsmuligheder i forhold til deres forgængere.

Begge er udstyret med stroboskoplys og tal på 8 lys animation, med de større PartyBox 710 tilbyder farvet stroboskoplys versus PartyBox 110 hvide strobe lys. Den PartyBox 710 selv har farve projektion lys, bortset fra en stjerneklar lys og en klub lys. Den lysshow på begge enheder kan synkroniseres til musikken. Begge party højttalere har USB og Bluetooth-indgang, og en IPX4 rating for vandtæthed. Brugere kan tilslutte deres guitar og mikrofon ind i enten Partybox til marmelade. Begge har støtte gennem JBL PartyBox appen kan kontrollere den part ved hjælp af en telefon til skiftespor, tilpasse lysshow, og meget mere.

Den PartyBox 710 har en 800W RMS udgangseffekt, mens PartyBox 110 har en højttaler udgangseffekt på 160W RMS. Brugere kan forbinde to PartyBox 110 højttalere sammen til stereo lyd. Den PartyBox 710 har to 2. 5-tommers lav distortion diskanter, to højfølsomme 8-tommer udflugt drivere, og en forbedret basrefleks port. Det har også et sæt af robuste hjul og håndtag, virksomheden siger, med den mindre PartyBox 110 kun byder håndtag.

Tag musikken med dig overalt med JBL PartyBox 710 og PartyBox 110 party højttalere. Designet med hjul og et håndtag, disse JBL party højttalere er livet for den part, og omfatter belysning stilarter at sætte stemning, som du kan styre via PartyBox app. Du kan endda parre disse højttalere med ægte trådløs stereo for en stor lyd og synkroniseret lysshow. Desuden begge højttalere omfatter en guitar og mikrofon output til sætte fut parter. De PartyBox 710 tilbud en kæmpestor 800 watt JBL Pro Sound og en episk lysshow. Navnlig har to 2. 5-tommers lav distortion diskanthøjttalere og 2 højfølsomme 8-inch drivere til en stærk bas. På den anden side, de PartyBox 110 tilbud 160 watt og en IPX4 stænktæt beskyttelse. Samlet set har disse højttalere giver en stor lyd og en fantastisk lysshow, der vil imponere gæsterne.

Hvad er gadget flow?

Gadget Flow er det oprindelige produkt opdagelse platform, der holder dig ajour med den nyeste teknologi, gear, og mest utrolige crowdfunding kampagner. Nå mere end 31 millioner mennesker om måneden, har vi også iOS og Android apps at støtte AR og VR til næste niveau produkt udforskning .

Vi holder dig opdateret med de seneste tech produkt meddelelser til alt fra de nyeste droner til obskure gaming gadgets. Vores team opdager Unikke produkter og dækker den seneste CROUSTFUNDING Kampagner. Gem gadgets til dine private eller offentlige ønsker lister, tjek vores teams ekspertanmeldelser og køb produkter direkte fra betroede sælgere.

Vigtig

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

72Wh batteryBattery afgifter i ca. 3. hoursDaisychain andre højttalere med den 18 daisychain input og output

JBL PartyBox 310 Bluetooth Portable Party Speaker med kablet Dynamic Vocal Mic

JBL PartyBox 310 Bluetooth Portable Party Speaker med kablet Dynamic Vocal Mic

Køb JBL Professional PartyBox 310 Portable Bluetooth-højttaler med Gemini UHF02M Wireless Microphone System Pakke på Walmart. om.

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker, Sort

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker, Sort

Komplette PA-systemer fra JBL er kraftfulde, bærbare og pakket med funktioner, der hjælper dig med at rocke gig eller præsentation.

JBL PartyBox Onthego, PartyBox 310 og Xtreme 3 ankom her i Filippinerne

JBL PartyBox Onthego, PartyBox 310 og Xtreme 3 ankom her i Filippinerne

Bærende og opbevaringsdæksel til JBL PartyBox 300 JBL PartyBox 310 Lavet af Highdensity Oxford D600 Vandtæt materiale. Forstærket med stødtæt 8 mm polyethylenskum. Passer til JBL PartyBox 200. Model JBL PartyBox 300 Dimensioner Bredde 310 mm 12. 0 i højden 690 mm 27. 0 i

JBL boombox renoveret til salg

JBL boombox renoveret til salg

JBL PartyBox 310 Portable Bluetooth-højttaler JPLPARTYBOX310 til kun 679. 0. JBL PartyBox 310 Portable Bluetooth-højttaler JBRPARTYBOX310 240 WATTS Kraftfuldt JBL Sound Dynamic Light Show med pulserende strobende virkninger op til 18 timers batterilevetid

JBL lancerer PartyBox Bluetooth-højttalere, True trådløse øretelefoner Digital Trends

JBL lancerer PartyBox Bluetooth-højttalere, True trådløse øretelefoner Digital Trends

Læs hvad Crutchfield kunder har at sige om JBL PartyBox 310 Bærbar Bluetooth højttaler med lys skærm.

SPION

SPION

Designet af JBL PartyBox 310-højttaleren er meget ideel til det, du forsøger at opnå. Det er en afskåret rektangulært tilfælde, der let kan placeres på stort set enhver stabil overflade

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker med blændende lys

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker med blændende lys

JBL PartyBox OnTheGo og PartyBox 310 deltage i festen

JBL Partybox 310 Bærbar Bluetooth højttaler R8399. 0 trådløse højttalere PriceCheck SA

JBL Partybox 310 Bærbar Bluetooth højttaler R8399. 0 trådløse højttalere PriceCheck SA

Køb denne JBL Partybox 310 Speaker online og spar stort. Få de bedste bærbare Lyd Systemer priser i Sri Lanka kun på BuyAbans. Islandwide Gratis levering Garanti inkluderet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.