JBL PartyBox Onthego og PartyBox 310 Deltag i festen

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Audio Brand JBL har lanceret PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 højttalere i Indien. JBL Partybox 310 er nu tilgængelige på JBL Indias officielle hjemmeside på tværs af store format butikker, der fører online portaler og gennem autoriserede forhandlere til respektive prismærker på Rs 24.999 og Rs 39.999.

PartyBox 310 leveres med 240W JBL PRO lyd. Den har Dual Mic og guitarindgange samt et udvalg af indbyggede lydeffekter. JBL hævder, at højttaleren har en batterilevetid på 18 timer. Højttaleren har en IPX4-rating. Den leveres med pulserende lys, der synkroniseres med musikken, og har hjul til bærbarhed. PartyBox 310-højttaleren har også baggrundsbelyste knapper og som pr JBL, er kompatibel med de fleste højttalerstande.

På IFA 2022 Tech-arrangementet introducerede Audiophile Company JBL en lang række lydenheder i Berlin. Virksomheden lancerede nye Bluetooth-højttalere og hovedtelefoner. Lydfirmaet ejet af Harman bragte nogle af dem til Indien for nylig, og i dag har den introduceret JBL PartyBox på-the-go og partybox 310 i landet. Begge disse er store size højttalere, der har JBL Wireless Mic og leveres med genopladelige batterier. Læs videre for at kende dens funktioner prissætning og tilgængelighed detaljer i landet.

JBL PartyBox on-the-go er blevet lanceret i Indien med et pris på Rs 24.999. Prisen på JBL-partkasse 310 er fastsat til Rs 39.999. Begge Bluetooth-højttalere er tilgængelige for køb nu via den officielle hjemmeside i. BL. OM, alle fører online såvel som offline butikker i landet.

JBL PartyBox On-The-Go er en stor størrelse højttaler, der følger med en lydudgang på 100W, som kan vare op til 6 timer på en enkelt opladning og er bundtet med en trådløs mikrofon med en polstret skulderrem. For tilslutning har den Bluetooth og andre input til Guitar, Mic USB og AUX. JBL-højttaleren indeholder endvidere en trådløs mikrofon med bas, diskant og ekko tuning sammen med en lys-synkroniseringsfunktion. Som sagt er den trådløse højttaler IPX4 Splash-proof bedømt.

JBL PartyBox 310 er en anden stor størrelse højttaler. Denne lydenhed har blændende lys og et sæt glattehjul sammen med et udtrækshåndtag til bærbarhed. JBL-højttaleren leveres med 240 watt JBL PRO-lyd og et synkroniseret lysshow. Det kan levere op til 18 timers batterilevetid og er kompatibelt med de fleste højttalerstande. Der er to mikrofoner og guitar indgange med indbyggede vokal tuning. Enheden kan parres med JBL PartyBox App til at styre din fest med telefonen for at skifte spor, tilpasse lysshow og meget mere. Den PartBox 310 er også IPX4 normeret til vandtæthed. Derfor kan du slå op dine foretrukne afspilningslister overalt denne Holi, sammenkomster i hjemmet til at danse parter udenfor.

JBLs PartyBox serien er blevet den go-to højttalere til vores forbrugere for enhver sammenkomster , begivenheder, eller fester. Vi er glad at modtage sådan et hjerte-opvarmning respons fra vores forbrugere og er glade for at introducere to nye tilføjelser i denne serie. JBL PartyBox On-The-Go â € ”en ny højtaler designet til at give endnu mere funktionalitet og mobilitet til fantastisk lyd og PartyBox 310, som fortsat forhånd JBLs tradition for at tilbyde den ultimative lydoplevelse og design, siger Vikram Kher, næstformand , Livsstil Audio, HARMAN Indien.

For latest gadget og tech nyheder, ogen gadget anmeldelser, følg os Ona Twitter,  Facebook ogen Instagram. For newest tech & gadget videos abonnere på Oura YouTube kanal. Du kan også holde dig ajour ved hjælp the Gadget Bridge Android App.

Komila er en af ​​de mest engageret tech forfattere på Gadget Bridge. Altid op for en ny udfordring, hun er ekspert i at dissekere teknologi og komme til sin kerne. Hun elsker at rode med nye mobiltelefoner, tablets og hovedtelefoner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Begge højttalerne kommer med støtte til JBL-proprietære lyd tech og et lys show, så du kan høre og se musikken, der spilles. Læs videre for at vide mere om de nye JBL-højttalere. Læs også - Best Tws Earbuds Du kan købe under Rs 5.000: Jabra Elite 65T, Realme Buds Air Pro og mere

JBL PartyBox on-the-go funktioner, specs, pris

Højttaleren får JBL Pro-lyd med 100W-udgang og leveres med support til en trådløs mikrofon, der følger med bas, diskant og ekko tuning. Læs også - Amazon Grand Gaming Days Salg: Bedste tilbud på Gaming Laptops, Tilbehør og meget mere

Den leveres med både Bluetooth og USB-portstøtte til brugerne at vælge mellem tilslutningsmulighederne. Der er også støtte for ægte trådløst stereo, som gør det muligt for folk at forbinde to højttalere sammen for en bedre stereolyd.

Derudover kommer den med en polstret skulderrem, en seks timers batterilevetid, og ipx4 Splashproof . JBL PartyBox on-the-go højttaler er prissat til Rs 24.999 og er tilgængelig til at købe via JBL hjemmeside og førende butikker.

Vikram Kher, næstformand, Lifestyle Audio, Harman Indien, sagde, JBLS PartyBox Series er blevet GO-To-højttalerne for vores forbrugere til eventuelle Samlinger , Events eller Parter. Vi er glædeligt for at modtage et så hjertesvarende svar fra vores forbrugere og er spændte på at introducere to nye tilføjelser til denne serie. JBL PartyBox on-the-go â € "En ny højttaler, der er designet til at give endnu mere funktionalitet og mobilitet til stor lyd- og festkasse 310, som fortsætter med at fremme JBLS-tradition for at tilbyde den ultimative lydoplevelse og design.

JBLÂ PartyBox-funktioner, Specifikationer, Pris

Her er en festhøjttaler fra JBL, der er sikker på at holde festen i gang, takket være sin vært af Fastfornyelser Funktioner. Dens fuldpanelbelysningseffekt forbedrer festen i dit hjem ved at give en fantastisk visuel oplevelse for dine gæster. Party hårdt sammen med dine venner med den velophyldte luftgestof Wristband . Vær trommeslager, keyboardist eller pianist på festen med DJ Pad, jeg. . Vær DJ og RECORD, løkke alle dine yndlingssange. Når du ikke er i brug, kan du transportere denne JBL Party-højttaler til ethvert værelse i dit hjem problemfrit, takket være dets skjult Hjul.

â €

Tilføjelse til alle spænding er, når du kommer til at synge sammen alle dine yndlingssange med JBL Wireless Mic. Modellerne har genopladelige batterier og er designet til maksimal bærbarhed med enten en skulderrem eller glatte glidehjul for at gøre det nemmere end nogensinde at tage festen, uanset hvor du vil hen.

Se, hør og syng sammen til takt med JBL PartyBox på-the-go. 00 watt af kraftig JBL Pro Sound, synkroniseret til et pulserende lysshow, og du kan endda trådløst par to sammen for en enorm stereo party lyd.

Få adgang til dine yndlings melodier uden problemer med Bluetooth, USB og AUX-tilslutning. Husfester eller karaoke nætter, tag bare en ven og kanal din indre pop Sensation Med den medfølgende JBL Wireless Mic eller brug instrumentet input til at spille sammen.

Med en flaskeåbner, polstret skulderrem, seks-timers genopladeligt batteri og IPX4 Splashproof Beskyttelse, JBL PartyBox on-the-go har alt hvad du behøver for at få festen startet - og tage det på vejen.

JBL PartyBox On-The-Go er nu tilgængelig på JBL Indiens officielle hjemmeside i. BL. OM på tværs af store format butikker, førende online-portaler og gennem autoriserede forhandlere til en pris for en pris på Rs. 24999 / -

Kæmpe JBL-lyd, blændende lys og et sæt glattehjul, PartyBox 310 er den ultimative bærbare festmaskine. Skriv dine yndlingsafspilningslister overalt dette Holi, fra sammenkomster derhjemme til dansfester udenfor. Tilføj noget kreativitet til blandingen via Dual Mic og Guitar Inputs samt et udvalg af indbyggede lydeffekter, eller bare sprænge lufthåret for at få dansegulvhoppet.

Bring store fest vibes med 240 watt JBL Pro Sound og et synkroniseret lys viser, at riller til takt. Tilslut og hold det sjove at gå hele natten eller hjulet Splashproof Højttaler ud til gården og drage fordel af den imponerende 18-timers batterilevetid.

Find dit slag med 100 watt af kraftig, blomstrende JBL Pro Sound. Indendørs eller ude, JBL PartyBox på-the-go leverer skarpe højder, ren mids og tunge basâ € "med bass boost for at holde de gode tider, der går hele natten.

Lys festen med et dynamisk lysdisplay, der synkroniserer til musikken og blænder dine gæster. Vælg mellem en række forudindstillede mønstre og lad farverne rille til musikken, mens du fokuserer på melodierne.

Vigtig

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

JBL Xtreme prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

Musik gør festen. JBL Xtreme 3 bærbare Bluetooth højttaler ubesværet leverer massiv JBL Original Pro Lyd, der trækker alle i.

Gennemgå JBL Xtreme 3 højttaler, seriøs om at feste

Gennemgå JBL Xtreme 3 højttaler, seriøs om at feste

Køb online for JBL 5059201 JBL Xtreme 3 Bluetooth-højttalerblå og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

JBL Xtreme 3 Black

JBL Xtreme 3 Black

JBL Xtreme 2 er en bedre højttaler end JBL Xtreme 3. De har meget ens bygger, men Xtreme 2 har en lidt mere afbalanceret lyd profil og en længere batterilevetid. Også kun Xtreme 2 har voice assistent kapaciteter. Selv om de to højttalere kan få tilsvarende højt, Xtreme 2has færre komprimering artefakter til stede ved max volumen.

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth-højttaler Sort

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth-højttaler Sort

JBL Xtreme 3 leverer en rig og livlig lyd, med stor hængende udvidelse, forståelige, wellcentrerede stemmer, virkende dynamik og ret gode rumlige resultater.

Mall St. Matthews Louisville, Kentucky Labelscar Retail Historie Blog

Mall St. Matthews Louisville, Kentucky Labelscar Retail Historie Blog

Shop sport og fitness-butikker i Louisville, KY på Mall St. Matthews. Vi fører et bredt udvalg af sportsudstyr og fan beklædning.

Reliance jio Fiber 5GHz ikke arbejder på min desktop

Reliance jio Fiber 5GHz ikke arbejder på min desktop

Der er en lang liste af jio Fi planer derude. Her er de bedste jio Fi genoplade pakker, der er tilgængelige i Indien lige nu.

Er esim bedre end fysisk SIM-kort Besvaret af Ubigi

Er esim bedre end fysisk SIM-kort Besvaret af Ubigi

Købe jio Rs 4999 årlige genoplade plan sammen med Motorola Razr vil give brugerne Double Data fordel og en ekstra års tjeneste i alt 1. TB data.

Reliance jio SIM hvordan du aktiverer nye jio 4G SIM og esim Pricebaba. Om Daily.

Reliance jio SIM hvordan du aktiverer nye jio 4G SIM og esim Pricebaba. Om Daily.

De kompatible enheder fra Apple er iPhone Xs, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 92. generation, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Samsung telefoner, der er kompatible med Jios esim Galaxy z Flip, Galaxy Fold, Galaxy Note 20 Ultra 5G, Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 Ultra 5G.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.