LG Stylo 6 LMQ730TM LMQ730MM Brugervejledning

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

Specialdesignede funktioner

LG Stylo 6 kommer med sin unikke stylus pen. Hvis du er usikker på, hvordan man bruger det, så er dette kapitel i håndbogen vil i høj grad hjælpe dig. Det fortæller dig, hvordan man korrekt bruge pennen, og hvordan man kan integrere det med andre telefon apps.

Få at vide mere om de enheder multitasking funktion i denne samme kapitel. Den manuelle lader dig vide, hvordan man udnytter pop-up-vinduer og multi-vinduer. Instruktionerne omfatter screenshots af telefonen til at give dig en bedre idé om funktionen.

Grundlæggende komponenter

Selv om det er indersiden der tæller, ydersiden er lige så vigtig. Det samme kan siges om LG Stylo 6. De manuelle viser en indviklet visuel diagram af de telefoner udvendige dele. Youll have en lettere gang identificere alle de knapper, stik og porte.

installation Card

En telefon er hovedsagelig ubrugelig uden en fungerende SIM-kort. Den manuelle har en komplet retningslinje om, hvordan du installerer både dit SIM-kort og hukommelseskort korrekt. Det oplyser enhed ejere vedrørende hvilke typer kort kan indsættes i telefonen slot så godt.

Redigering kontaktlister

Har en liste over kontaktnumre fra din gamle enhed? Den LG Stylo 6 brugsanvisning viser dig en bekvem måde at importere dine kontakter til din nye telefon. Dette bidrager til at forenkle den måde at tilføje kontakter i stedet for at gøre det manuelt.

For hurtigopkaldsnumre brugere, skal du sørge for at skimme dette afsnit. Du kan lære, hvordan man effektivt tilføje hurtigkald på din LG Stylo 6. Du kan også tilføje foretrukne kontakter og oprette grupper for bedre at organisere din liste.

Kamera indstillinger

Brug for hjælp tage selfies på din LG Stylo 6? Stop med at lede! Dette kapitel i vejledningen giver en udførlig beskrivelse af de tilgængelige foto tilstande på dit kamera. Derudover er det viser dig, hvordan du skifter til forskellige kameraer og filtre.

Oven i det, kan du lære at tilpasse kameraet til at passe dine præferencer. Uanset om det er de aktiverede skodder, gitre, eller gemme indstillinger, din fotografering bekymringer bliver besvaret i manualen.

Kontrol af lagerplads

LG Stylo 6 leveres med to slags lagre, interne lager og SD-kort. For at læse op mere om dem, er du kommet til det rette sektion. Denne del vil lade dig vide, hvordan man kontrollere mængden af ​​lagerplads, du har tilbage.

Opholder sig tilsluttet

Theres så meget mere kan du læse i LG Stylo 6 brugermanual. For at se hele dokumentet, er du velkommen til at få adgang til tilgængelige PDF-fil link, der er blevet givet. Med blot et enkelt klik på download-knappen, kan du få al den viden i dine hænder.

I dette indlæg, vil jeg gå dig gennem i forsøget på at bringe telefonen tilbage til livet. Vi vil forsøge at se, om vi kan gøre det til at vende tilbage på eller endda reagere. Theres altid en mulighed for, at grunden til, at det plejer tænde er på grund af en hardwarefejl, så vi vil forsøge at gøre det grundlæggende fejlfinding, at vi, gennemsnitlige brugere, kan undvære kompromitterende dine data samt telefonen som helhed. Hvis du ejer den nye LG G6 og er i øjeblikket aflyttet af et lignende problem, så læs videre for at forstå, hvorfor det sker, og hvad der skal gøres for at ordne det.

Før du går videre, hvis du har andre bekymringer med din telefon, skal du sørge for at besøge vores LG G6-fejlfindingside, hvor vi lister ned ethvert problem, vi adresserer hver uge. Find problemer, der er ens eller relateret til din og brug de løsninger, vi foreslog. Hvis de ikke arbejde for dig, eller hvis du har brug for yderligere hjælp, så er du velkommen til at nå ud til os af færdiggøre vores Android spørgsmål spørgeskema .

Dens nødvendigt, at du, som ejer, bør gøre nogle grundlæggende fejlfinding at vide, hvis du stadig kan bringe telefonen tilbage til livet. Der er tidspunkter, at denne form for problem opstår på grund af nogle problemer med de apps eller selv firmwaren. I det mindste, vi bare nødt til at udelukke denne mulighed, før de beslutter at sende telefonen til reparation. Når det er sagt, heres hvad du skal gøre:

Dette vil straks fortælle dig, hvis problemet er forårsaget af blot en firmware problem eller noget, der stammede fra hardwaren ikke at nævne det også udelukker muligheden for, at batteriet bare blev drænet totalt.

Selvom telefonen er slukket, vil den stadig vise det sædvanlige opladningssymbol på skærmen, når det registrerer elektrisk strøm strømmer gennem kablet ned til opladning IC og til batteriet. Hvis det viser, betyder det, at hardwaren fungerer som det burde, og måske grunden til, at telefonen ikke tænder, er fordi det ikke er batteriet tilbage for at drive alt op.

Forudsat telefonen opkræver fint, vær opmærksom nok til at vide, om enheden opvarmes. Mens det er normalt for det at opvarme lidt under opladning, bør det ikke varme op til det punkt, at det ikke er behageligt for dig at røre ved det. Så hvis sådan er tilfældet, tag stikket ud af stikkontakten med det samme, og så tidligt som nu, skal du få det kontrolleret, fordi noget er ikke lige rigtigt.

Det er vigtigt, at du kan se telefonen oplades korrekt, når du fejler det på grund af et strømproblem. Du skal udelukke muligheden for, at det bare er et drænet batteriproblem, før du fortsætter med din fejlfinding. Dette vil spare dig fra en flok problemer for ikke at nævne, at du ikke vil være Kompromitterende Sikkerheden af ​​dine personlige filer og data.

Så hvis telefonen ikke oplader, skal du inspicere opladeren og kablet for at se, om noget er galt med dem. For opladeren skal du bare se på USB-porten for at finde lint, snavs, korrosion eller bøjede stifter. Hvis der ikke er noget, du kan finde, kan det være Hindring Nuværende strømning, og inspicér derefter kablet.

Vi skal også udelukke muligheden for, at årsagen til problemet kun er en fejl. Så så længe telefonen ikke opvarmer, mens du er tilsluttet opladeren, skal du lade det oplades i et par minutter, og prøv derefter at gøre den bløde nulstilling: Tryk og hold lydstyrken nede og tasten sammen i 10 sekunder. Hvis der ikke er noget problem med telefonens hardware eller firmware, og hvis problemet kun var på grund af det faktum, at det styrtede, så vil denne procedure bringe din telefon tilbage til livet.

Når telefonen styrter, kan det ikke reagere selv, når du oplader. Det vil ikke svare, hvis tænd / sluk-tasten trykkes. Men du kan få det til at reagere igen ved at gøre den bløde nulstillingsprocedure, som vil tvinge genstart telefonen. For problemer, der skyldes glitches, er denne procedure meget effektiv.

Efter at have foretaget alle trin ovenfor, og problemet stadig forbliver, så prøv at starte din telefon i genoprettelsesfunktionen. Dybest set, når du starter din telefon i denne tilstand, vil alle hardwarekomponenter blive tændt, men Android-grænsefladen bliver ikke indlæst. Forudsat problemet skyldes en fejl, kan din enhed kunne starte op i denne tilstand, og den næste ting du skal gøre er at forsøge at genstarte enheden derfra. Hvis det ikke vil starte op, så har i det mindste nu beskæftiger sig med opstartsproblemet, fordi telefonen tilsyneladende er tændt. Det er lidt lettere at rette. Men hvis du ikke kan gøre telefonen til at starte selv i denne tilstand, skal du sende den ind for at blive yderligere testet af en teknologi. Sådan starter du din LG G6 i genoprettelsesfunktionen og fortsæt med nulstillingen:

Forbind med os

Vi er altid åbne for dine problemer, spørgsmål og forslag, så du er velkommen til at kontakte os ved at udfylde denne formular. Dette er en gratis service, vi tilbyder, og vi vil ikke opkræve en krone for det. Men vær opmærksom på, at vi modtager hundredvis af e-mails hver dag, og det er umuligt for os at reagere på hver eneste af dem. Men vær sikker på, at vi læser hver besked, vi modtager. For dem, som Weve hjalp, bedes du sprede ordet ved at dele vores indlæg til dine venner eller ved blot at kunne lide vores Facebook- og Google+ side eller følg os på Twitter.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hej, min telefon er H990DS og sidder fast i skærmen Firmware opdatering med fejl 910K B50. Jeg forsøgte at blinke winth LG OP den H990ds10c00OPENSGDSOP1214. dz firmware skabe ordentlig LG. ll fil, men min telefon gør ikke genstart, og det sidder fast på skærmen Firmware Update. Hvordan kan jeg lave min telefon Ved du, hvad der er mit problem

LG V20 vs vivo v20 2021 Hvad er forskellen

LG V20 vs vivo v20 2021 Hvad er forskellen

LG V20 pris i Indien 2021 16.990. Tjek LG V20 specs og anmeldelser. Sammenlign LG V20-priser fra forskellige butikker.

LG V20 High Quality Crystal Skin Case Clear

LG V20 High Quality Crystal Skin Case Clear

EncoreWireless.ca Sells Mercury Ltd Goospery Cases Premium Kvalitet Blue Moon Dagbog LG V20. Køb online

LG V20 pris og udgivelsesdato

LG V20 pris og udgivelsesdato

Lg V20 bedste pris i Indien er Rs. 29.199 som den 19. december 2021. bestilling Lg V20 fulde specifikationer, funktioner, brugervurderinger, ekspertanmeldelser og meget mere. Gør sammenligne Lg V20 priser, før de køber online.

LG V20 H990DS Dual Specs

LG V20 H990DS Dual Specs

Hvad er forskellen mellem LG V20 og Vivo X6 finde ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i smartphone ranking.

LG V20 Pris i Singapore Specifikationer for december, 2021

LG V20 Pris i Singapore Specifikationer for december, 2021

I dybden specifikationer med reservedele detaljer reservedele til LG V20 med nogle ofte stillede questiones svarede hjælper dig med at reparere din telefon.

Hvordan at tage et skærmbillede LG V30 Smartphone KrispiTech

Hvordan at tage et skærmbillede LG V30 Smartphone KrispiTech

Er der nogen der har et problem med Capture mulighed for screenshot8203not arbejder Har et problem siden dag 3 i brugen af ​​telefonen, ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den vivo V20 Pro 5G og vivo V20 er nu officielt i Filippinerne. Pris annonceret. Funktioner fantastisk design, 64MP vigtigste kameraer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.