LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

90-dages leverandør-backed garanti: vores garanti dækker producentens defekter KUN. Defekte punkter vil blive fuldt refunderet efter matche IMEI-nummeret med den ene i vores system. Fysisk beskadiget poster og andre situationer som kosmetiske problemer, vandskade, fysisk mishandling, demonterer eller genindlæser og sikkerhed mærkat fjernet, er ikke dækket af garantien. Hvis din ordre ankommer forkert eller pakken blev beskadiget under transporten, skal du underrette os inden for 2 dage efter modtagelsen at være berettiget til gengæld.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

LG lanceret Velvet smartphone i Sydkorea tilbage i maj og meddelte, at enheden vil blive stillet til rådighed for de globale markeder i juni. Indretningen er virksomhedens efterfølger til G- og V-serien tilbud. Firmaet redesignet telefonen fra jorden op til at tilbyde meningsfuld nye enheder i stedet for spec opgraderinger.

Når telefonen begynder at blive solgt i USA for en start pris på $ 599 fra i dag, er det i øjeblikket kun tilgængelig via AT & T, med flere bærere såsom T-Mobile og Verizon forventes at tilbyde enheden til køb senere sommer. Men hvis du havde håbet at få en ulåst variant af telefonen uden at være bundet til et luftfartsselskab, er du ude af lykke. Firmaet bekræftet at 9to5Google, at det ikke vil sælge sin nye premium udbud gennem ulåst kanaler.

Med flagskib telefoner fra folk som Samsung og Apple koster op på $ 1.000, den Velvet packs high-end specs â € ”hvis ikke flagskib specs â €”såsom en 5G-stand Snapdragon 765G chipsæt, en 6. - tommer OLED display, IP68 og MIL-STD-810G certificering for vand og støv modstand, og mere, for tæt til $ 600 fra bærere. Antages en ulåst version, kunne være blevet solgt for omkring $ 700, er det stadig ville have været en farbar vej for dem på andre luftfartsselskaber eller for dem, der foretrækker at købe enheder uden et luftfartsselskab kontrakt.

Der er interesseret i AT & T-variant kan få enheden til så lavt som $ 10 / måned, hvis de får den enhed med en ny linje, eller for $ 299 for en to-årig kontrakt. Når enheden er kommet frem på Verizon, vil det komme med understøttelse af både mmWave og sub6, i sammenligning med andre luftfartsselskaber, der kun understøtter sub6.

Venligst log på, så vi kan underrette dig om et svar

De $ 599 LG Velvet packs Qualcomms Snapdragon 765G og par det sammen med et førsteklasses design og funktioner. I et år fuld af flagskibe, der koster op på $ 1.000, dens en rigtig god mulighed for at have. Desværre, selv om, plejer du være i stand til at få det, medmindre du køber det fra din udbyder.

AT & T er det eneste sted at købe LG Velvet lige nu, og salget vil vokse til T-Mobile og Verizon senere på sommeren. LG bekræftede også, at 9to5Google, at telefonen ikke vil blive solgt gennem ulåste kanaler. Dette gør ikke komme så meget af en overraskelse, da LG V60 ThinQ også efficient solgt ulåst, og nu, flere måneder efter lanceringen, er telefonen stadig kun tilgængelig via luftfartsselskaber.

Mere om LG:

Set tendenser i stil. Vælg mellem de unikke farver, der kommer til live i lys og gør en erklæring. Væk opsigt med den raffinerede vanddråbe-inspirerede kamera design. Designet til at føle fjer lys, det funktioner 3D bue kanter til at passe behageligt i den ene hånd. Trendy, unikt og en mode Icona €”lavet til dig.

Se mere scene på den store 6. "kant-til-kant skærm til en intens biografoplevelse Denne skærm er designet til at levere det fulde billede af shows og film, som den filmskaber hensigten. . Se alle de nitning handling uden at beskære eller forvrængning Tag filmisk til-go

... Tre er bedre end en Indpakket i et nyt og moderne design, de tredobbelte bageste kameraer leverer high-res detaljer, 120A ° ultra- vidvinkel udsigt, kunstneriske portrætter, og alt der imellem. Lev livet til fullestâ €”disse kameraer vil fange det hele.

Fordyb dig i lyd. Med LG 3D-lydmotoren genkender AI, hvad du lytter til og anvender den ideelle indstilling. Voices er klarere, musik er rigere, og film er mere tre Dimensional . Plus, to højttalere distribuerer lyd jævnt for at omslutte dig i lyd.

Beskrivelse.

Slank & Premium design med ergonomisk 3D ARC Edges6. OLED FullVisionâ "¢ Display4K Video Records på 4x gange opløsningen af ​​HD5G-ERA KLAR UNALE SPECTIONS & ROBUT CONNECTIVITETNING3D Lyd Motor & Stereo Speakerstrip Bagkameraer: 48 MP, 8MP Ultra-Wide, 5MP DETTHTRIPT 48MP / W8MP / D5MP Bagkamera, 16mp Front

LG Velvetâ "¢ 5g skiller sig ud i en skare med et slående design, premium-funktioner og ubegrænset ydeevne. Sæt trends i stil med unikke farver, der ændrer sig i lyset, raffinerede vanddråber-inspirerede kameraer og 3D-bue kanter. Denne enhed føles fjerlys og passer komfortabelt i den ene hånd.

Funktioner:

100% tilfredshed garanteret! Vi på QualityCellz står bag vores produkt og vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds, bedes du kommunikere det til os, vi vil gøre det rigtigt.

LG Velvet Design er Karakteriseret Ved flydende linjer, buede hjørner og Symmetriske for- og bagkanter. Glatte, polerede overflader, skinnende farver og elegante hånd fremkalder billedet af faldende regn og sæt LG Velvet bortset fra sine jævnaldrende. Dette natur-inspirerede designsprog gør LG Velvet visuelt slående og behageligt at holde. LG Velvet tilbyder en fuldt fordybende mobilvisning og spiloplevelse takket være en nem at holde fuldvisvisning med en 20.: 9-billedforhold. For at begrænse utilsigtet hånd på den lyse, let buede display udviklede LG et greb undertrykkelse algoritme, der identificerer bevidst versus utilsigtet skærm berører. For at matche overdådige Visuals leverer Velvet realistisk og detaljeret lyd gennem sine stereohøjttalere.

Rediger 8/25: Tråd Oprindeligt er for ATT-version, men nu ligner sane sælger har den ulåste TMO-version også for $ 10 mere. Splinterny, garanti, ect .. TMO-versionen er bedre, da den bruger MediateK 5G-chip, dimensiteten 1000C, i stedet for SD 765G, som er på alle de andre varianter.

Produktdetaljer: LG Velvetâ "¢ 5g skiller sig ud i en skare med et slående design, premium-funktioner og ubegrænset ydeevne. Sæt trends i stil med unikke farver, der ændrer sig i lyset, raffinerede vanddråber-inspirerede kameraer og 3D-bue kanter. Denne enhed føles fjerlys og passer komfortabelt i den ene hånd.

Funktioner: Slank & Premium Design med Ergonomiske 3D ARC-kanter 6. "OLED FullVision" ¢ Display 4K Video Records på 4x gange opløsningen af ​​HD 5G-ERA KLAR UNALE SPEEDS & ROBUST CONNECTIVITET 3D Lydmotor & Stereo Højttalere Triple Bag Kameraer: 48 MP, 8MP Ultra-Wide, 5mp Dybde Triple 48MP / W8MP / D5MP Bagkamera, 16mp Front

Hvordan man ved, om telefonen er kompatibel med din transportør: Hvis du er med Verizon, Sprint eller et CDMA, skal du købe deres egne telefoner eller en telefon, som ESN-nummeret viser kompatibelt med din transportør, hvilket betyder, at det betyder, at det betyder, at Du er med Verizon Du skal købe en Verizon-telefon, og vores fortegnelse skal sige Verizon-telefon, en ulåst telefon vil ikke fungere sammen med disse tjenesteudbydere.

Jeg ejer T-Mobile versionen, det er funktionelt Perfekt fint. ALDRIG LAGER, der var oprindeligt et par tilfælde, hvor batteriet drænte ret betydeligt. Men siden da har batteriet for mig faktisk fået ganske godt med det, da det har en mindre celle inde i den. Alles kilometertal kan variere, jeg formoder. Men givet det er sandsynligt ikke engang at få Android 11 på dette tidspunkt, der måske ikke er alles kop te. Personligt har jeg fundet Android 10 bedre på de fleste måder. 11 syntes at bare introducere bugs og præstationsproblemer med min V60.

City of Montrà © AL LG G4 32GB, 16mpix; ulåst; En bon © Tat Dans La Boite.! . . Mà © Moire: 32 GB; Kamera: 16mpix; à ‰ Cran: 5.. . $ 95. . . . . Tà © là © telefonz ou textez 514 451 6855. . LA LIVRAISON EST + 10 $ PAR LA POSTEN! .

St. Albert Silver LG Velvet 128 GB Unlocked leveres med boks og alt tilbehør Ingen ridser eller revner i perfekt stand kommer med en sag afhentning eller kun kan levere alvorlige forespørgsler

Calgary opgraderer min celle. Ønsker at sælge min LG K20 for $ 50 eller handle det for noget, der kan interessere mig. Mobiltelefon er i god stand. Ingen ridser ingen revner. Kommer ikke med en oplader. Saml op .

Mississauga / Peel Region fungerer helt fint, fordi det var meget godt taget hånd om. Leveres med en gratis sag og hurtig oplader. Ingen revner eller chips på skærmen. Se specifikationer nedenfor. Unlocked til alle luftfartsselskaber 32 GB Storage MicroSD.

Mississauga / Peel Region Telefonen er i 10/10 betingelse, fordi det var meget godt taget hånd om. Ingen revner eller ridser på telefonen. Telefonen er låst op for ethvert firma. Se specifikationer nedenfor. Ulåst til alle bærere 16 GB.

Calgary Google Pixel 2 XL, 64GB, Sort til $ 200 - En sag inkluderet LG V30, 64GB, guld til $ 260 - ingen ridse som helt ny. - Et helt nyt batteri udskiftet. - En sag inkluderet. *** Vi sanker altid alle enheder.

Få en filmisk oplevelse i dine hænder med LG Velvet-smartphone. Det har en smuk 6. "Edge-to-edge OLED-skærm og LG 3D-lydmotoren, der er perfekt til underholdende underholdning. Med magtfulde kameraer, der skyder op til 48mp, hele dagen batterilevetid, Wi-Fi og 5g-aktiveret tilslutning, Og meget mere, har du alt hvad du behøver i en telefon.

Vigtig

Kundeanmeldelser LifeProof FR Series til Apple iPhone 12 Pro Sort 7.765.410

Kundeanmeldelser LifeProof FR Series til Apple iPhone 12 Pro Sort 7.765.410

Wake er en stor ændring i bæredygtige telefonen tilfælde. Udformet fra bjærget fiskeredskaber, dens består af over 85 oceanbased genbrugsplast med en skulpturelle bølge mønster og en DropProof rating til 2 meter. Plus får du donere en dollar om os LifeProof til en af ​​vores waterconscious nonprofit partnere indlæg køb

LifeProof Wake sort sag iPhone 1212 Pro Bell

LifeProof Wake sort sag iPhone 1212 Pro Bell

Encontre Ofertas imperdveis ingen eBay em Capas para Celulares Apple LifeProof. Voc encontrar produtos novos ou usados ​​em Capas para Celulares Apple LifeProof ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. Faa Compras na maior seleo de produtos gøre mundo e encontre som melhores ofertas de Capas para Celulares Apple LifeProof. COMPRE com confiana ingen ebay

Amazon. OM LifeProof FR-serie Vandtæt taske til iPod Touch-kompatibel med 5Th6Th7th Gen BlackClear Cell Phones Tilbehør

Amazon. OM LifeProof FR-serie Vandtæt taske til iPod Touch-kompatibel med 5Th6Th7th Gen BlackClear Cell Phones Tilbehør

Køb LifeProof Vandtæt Taske til iPod Touch 4G 120101 med hurtig forsendelse og topreret kundeservice. Newegg shopping opgraderet

telefonens skærm er revnet. var i en lifepro

telefonens skærm er revnet. var i en lifepro

Få gratis forsendelse på kvalificeret Lifeproof, Wear Garanti produkter eller Køb Online Pick Up i Store i dag.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg har bemærket, at Lightning Digital AV Adapter æble oprindelige A1438 ikke virker, hvis Im i en jailbroken tilstand med taurin 1.. udgave, kun ...

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Shop Staples Canada til et bredt udvalg af kontorartikler, bærbare computere, printere, computerborde mere. Levering næste dag på alle ordrer. Find Topkarakter kontorartikler Spar stort med Staples Canada. Din destination for uddannelses-, lager og kontorartikler.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile gør et spil for ATTS fastnet telefon kunder ved at tilbyde en enhed, der forbinder de eksisterende landlline telefoner til tmobile netværket.

Er tmobile gøre hjem telefoner

Er tmobile gøre hjem telefoner

Sådan fax med Digital Telefonservice. Mens stigningen i Voice over Internet Protocol brug har hjulpet mange virksomheder bevæge sig væk fra de traditionelle telefonlinjer, kan du blive maintaing din gamle fastnet til at sende og modtage faxer. Du behøver ikke at gøre det, men faxmaskiner er i stand til at arbejde med VoIP-systemer, ...

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

Buyphone Voip Gsmchinadirectfromtone VoIP GSMfactoriesAlbababa. om. elpglobalbuyerssourcechinaasily.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.