LG Velvet Unboxing og første indtryk

LG VELVET-smartphone med regndråbe kamera design og snapdragon 765 5G SOC til lancering den 7. maj Teknologi Nyheder, FirstPost

Om dette produkt

Udforsk den nye multi-opgave som aldrig før med næsten endeløse måder at bruge to skærme *. Gør alt sammen på samme tid-på slående, ekspansive skærme - uden at skifte frem og tilbage mellem apps. ** LG Dual Screen Accessory, der ikke er inkluderet i boks * Denne LG VELVET smartphone billede er til.

Bud farvel til konstant at skifte mellem to apps ved at få LG Velvet Dual-Screen-smartphone. De dobbelte skærme hjælper dig med multitask som en pro, da du samtidig kan se to apps på samme tid. Du kan endda vælge at løsne den anden skærm og bruge hovedskærmen som en normal.

Det bedste ved LG Velvet er det faktum, at den anden skærm er en tilføjelse på. Du kan købe bare telefonen uden den anden skærm og ikke betale for noget, du måske ikke ender med at bruge. Alternativt har du mulighed for at investere i denne skærm, hvis du virkelig finder behovet for nogle ekstra skærm. Han kamera af LG Velvet er godt og tilbyder ret gode resultater i alle former for forhold. Telefonen har tre linser â € "A 48MP hovedlinser, et 8MP ultra-bred og et 5mp dybde kamera. Jeg tog telefonen på en nylig vejtur til Agra og fik nogle billeder af Taj Mahal, der var gode. Det er også godt, at telefonen kommer med evnen til at skyde i rå om nødvendigt.

En telefon udformet smukt fra top til bund, med en stærk følelse af Balance Ints Curver n linjer med lyse display med levende farver og kontrastniveau er blandt de bedste, vi har set på en hvilken som helst telefon, synsvinkel er god og står over for nr problemer under visning af telefonen under stærkt sollys.

ADVARSEL!

Seoul, 15. juni 2022 â € "På hælene i sin Sydkorea lancering begynder den nye LG Velvet Smartphone at rulle ud på vigtige europæiske markeder i denne måned. LG Velvet ankommer i Tyskland, Italien, Spanien, Ungarn og Polen, efterfulgt af forskellige lande i Nordamerika, Asien, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika i de kommende uger.

LG Velvets Nyt design, Karakteriseret Ved flydende linjer er buede hjørner og symmetriske for- og bagkanter alle implementeringer af det nye 3D ARC design sprog. Glatte, polerede overflader, skinnende farver og elegante detaljer som regndråbe kameraet, der fremkalder billedet af faldende regn sæt LG Velvet bortset fra sine jævnaldrende. Dette nye natur-inspirerede designsprog gør LG Velvet visuelt slående og behageligt at holde.

Powered by Snapdragon 765G, LG Velvet er udstyret til at levere ekstraordinær præstation for at opfylde selv de mest krævende 5G-brugssager, samtidig med at du muliggør intelligent multi-kamera capture, højhastighedsspil og daglig batterilevetid, sagde Alex Katouzian, Senior Vice President og General Manager for Mobile Business Unit, Qualcomm Technologies, Inc. var spændte på at fortsætte med at arbejde med LG for at hjælpe med at levere 5g til flere forbrugere med denne virkelig globale enhed.

LG Velvet tilbyder en fuldt fordybende mobilvisning og spiloplevelse takket være en nem at holde 6. -InCH P-OLED CINEMATIC FULDVISION DISPLAY med A 20.: 9-billedforhold. For at begrænse utilsigtet hånd på den lyse, let buede display udviklede LG grebet suppression algoritmen, der identificerer bevidst versus utilsigtet skærm berører. For at matche de overdådige visuelle, VELVET leverer realistisk og detaljeret lyd gennem sine stereohøjttalere forstærket af LG 3D Sound Engine. Og med hovedtelefonstikket næsten uddød på nutidens smartphones, er det betryggende for lydentusiaster at vide, at LG VELVET har ryggen.

LG VELVET tilbyder en suite af avancerede imaging-løsninger kaldet LG Creators Kit, der tager størst mulig fordel af de telefoner 48MP vigtigste kamera, andre høj kvalitet linser og unikke kamera-software. Timelapse Kontrol lader brugerne justere præcis hvor hurtigt de vil have deres videoer til udseende, mens ASMR Optagelse beskæftiger de to meget følsomme mikrofoner til at fange den svageste af lyde i al deres storslået detalje. Voice Bokeh minimerer baggrundsstøj i videoer til at holde fokus på motivet, mens 3D AR Sticker og 3D Photo Effect gøre at tage portrætter af venner og familie en helt ny oplevelse.

For at imødekomme de forskelligartede smag af forbrugere, LG VELVET kommer i en vifte af udtryksfuld , naturinspirerede farver â € ”Illusion Solnedgang, Aurora Green, Aurora hvid og Aurora Grå â €”med flere farver såsom Aurora Sølv, Ny sort og andre kommer snart. Illusion Sunset er særligt enestående, fordi det er den første telefon fra LG at udnytte en tilpasset optisk mønster gentages i mellemrum på mindre end en mikron eller en hundrededel af bredden af ​​et menneskehår. Dette mønster er dækket i en særlig film skabt med nano-stablet laminering teknologi til at reflektere og bryder lys til en flimrende effekt.

Vi tror nutidens smartphone-kunder ønsker og fortjener mere end cookie-cutter design og prøvede og sande funktioner, sagde Johan Chung, executive vice president for oversøiske salg og marketing på LG Mobile Communications Company. I LG VELVET, weve skabt en differentieret smartphone med et design, der ikke kan forveksles med noget andet og funktioner med unikke udsagn, der giver betydelig værdi. Var sikker på besked LG VELVET den kommunikerer og tror, ​​at der er kunder derude, som er enige om dens tid til en ændring i den måde smartphones er udviklet og markedsført.

1A Chipset kan variere afhængigt af markedet og transportør. Â Â Pixel Binning til 12MP. Kvaliteten af ​​fuld 48MP billede kan variere en smule afhængigt af chipsættet. A Specifikationer kan variere afhængigt af markedet og transportør. Â 4G alene.

I videoen kan man se dråber af forskellige farver falder på en rampe beslægtet med dem, der anvendes i modeshows. De faldende dråber synes at være der betyder regndråbe kamera design af LG Velvet.

Sådan løser du mobildata, der ikke arbejder på Samsung Android 10

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Lg fløjl g: specs

LG Velvet tilbyder en 6. -inch Full-HD + P-OLED-skærm med en 20.: 9-format og 2340 Ã- 1080 pixel. Der er en valgfri dual-screen tilbehør, der giver en ekstra skærm, hvis du er interesseret i at få en.

Hvad kameraerne angår, LG Velvet tilbyder en visuelt tiltalende tredobbelt bageste kamera setup bestående af en primær 48MP sensor, en 8MP ultrabred sensor med 120 graders FOV, og en tredje 5MP dybde sensor. Den waterdrop hak på forsiden kan rumme den 16MP selfie kamera.

LG Wing kører på Android 10 med LG UX og pakker en anstændig 4,300mAh batteri, der understøtter Quick Charge 4. opladning. LG tilbyder også 10W trådløs opladning på enheden. Tilslutningsmuligheder i smartphone omfatter Wi-Fi, Bluetooth 5., NFC, USB-C-port, og en bekvem hovedtelefoner.

Lg fløjl g: pris og tilgængelighed

LG Velvet kommer i Aurora sølv og sort farve varianter. Enheden er prissat i Indien på Rs. 6990. Hertil kommer, at dual-screen combo er til rådighed til at købe på Rs. 9,990. Hvis du er interesseret, kan du få fat i en fra den 30. oktober.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fik brudt skærm i din LG Velvet? Køb den komplette LCD med berøringsskærm til LG Velvet - Sort og erstatte den brudt, revnet eller ridset skærm i dit håndsæt. 100% Perfekt pasform med høj produktionskvalitet. Med mindst tekniske know how påkrævet, er det lettest at erstatte skærm til dit håndsæt.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Slank og farverig. Vælg en af ​​de iøjnefaldende finish, der skinner for at skabe illusionen af ​​fløjl. Den slanke ergonomiske design er udstyret med en vanddråbe-inspirerede lineær tredobbelt kamera med to under-glas linser.

Den filmskaber vision

hør Altid det lige højre. AI Sound analyseret over 17 millioner lyde til at genkende hvad du lytter til og anvende de ideelle lydindstillinger. Nyheder ankre er klarere, musik er rigere, og film lyder mere realistisk.

Levende billedtekst

Levende Billedtekst viser real-tid, automatisk oplysninger om de medier, du nyder. De billedtekster genereres direkte fra enheden uden en netværksforbindelse til at levere højere privatliv og lavere latency.

Gå aldrig glip af en detalje

Efter en meget lang kløft lancerede Samsungs Home-Grown Rival LG sin fløjl-smartphone drevet af en ældre snapdragon 845 SOC i Indien for nylig. Da virksomheden kæmpede for at finde sine fødder i de seneste år, håber LG at genvinde sin tabte herlighed gennem â € "Velvet.

Ligesom G8X, er dual-screen tilbehør til rådighed for fløjl også. Det er utvivlsomt klumpet og måler 174. Ã-84. Ã-14. mm og vejer 129 g på egen hånd. Monterings- og brugsproceduren er den samme som G8X Thinq.

Velvet har et 3D-bue-design, som forsigtigt bøjer venstre og højre ender af frontdisplayet, og bagdækslet er også bøjet i samme vinkel og set fra bunden, den har en lang oval form. Den har en metalramme, og hvert hjørne har et afbalanceret design, der giver en følelse af stabilitet. Det måler 167. Ã-74. Ã-7. mm og vejer omkring 180 gram. Samlet set er bygningskvaliteten af ​​enheden meget solid og ingen klager som sådan.

Kommer til placeringen, strømknappen er placeret på højre side, da volumenrocketterne sidder direkte modsat på venstre side sammen med Google Assistant-nøglen under dem. I bunden har vi en USB-C-port, 3. MM hovedtelefonstik og højttalergitter. SIM-slot er placeret på toppen. Det er værd at nævne, at fløjlen ikke kommer med en dedikeret quad DAC, men bærer støv og vandmodstand, og telefonen bærer en IP68-rating.

Telefonen er drevet af octa-core Qualcomm Snapdragon 845 mobil platform med Adreno 630 GPU. LG Velvet kommer i en enkelt variant - 6 GB RAM, 128 GB opbevaring, udvidelig hukommelse op til 1TB med microSD via en hybridplads. Den leveres med Android 10 ud af boksen.

Flytning Vi har Triple Camera Setup â € "48mp Main + 8MP Ultra-Wide + 5mp Dybde og en flash, arrangeret i lodret retning som om vanddråber falder. Endvidere leveres enheden med stereohøjttalere og kunstig intelligens lyd, der automatisk analyserer indholdet, der afspilles, og indstiller den optimale lydkvalitet.

Den samlede enhed drives af et 4300mAh batteri med hurtig opladning, 10W trådløs opladning. LG Velvet 4G kommer i Aurora sølv og nye sorte farver og er prissat til Rs. 36.990 og fløjlen med Dual Screen Combo er prissat til Rs. 49,990. Den er tilgængelig fra Flipkart såvel som offline butikker.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Skun / AcategoriesMobile telefoner, ListeTagsbest telefon i Kerala, Best Smartphones, Køb Smartphones fra Tecq, EMI Mobiltelefon, nyeste smartphones, lån tilbud Penta Menaka, Penta Menaka Kochi Mobiltelefon Pris, Penta Menaka Mobilpris, Penta Menaka Smartphone Pris , Smartphone til laveste pris, Smartphone til salg, Smartphone Gratis Home Levering, Smartphone i Calicut, Smartphone tilbyder i Kerala, Smartphones til Best Pris, Smartphones på Penta Menaka, Smartphones på Tecq, Smartphones i Kochi, Smartphones i Kottayam, Smartphones i Thiruvananthapuram, Smartphones i Trivandrum, Smartphones i nærheden af ​​Me, Smartphones on Emi, Tecq Mobile Phonesbrand: LG

Vigtig

LGS VELVET 128GB 5G Smartphone Sports Et 48MP kamera ved lavt S79 Reg. 600.

LGS VELVET 128GB 5G Smartphone Sports Et 48MP kamera ved lavt S79 Reg. 600.

Billigste pris lige nu synes det for disse LG-telefoner, ny ulåst. NY LG VELVET 4G 5G LMG900UM1 128DK Aurora Silver Att GSM Unlocked Phone Link 279.99 LG K92 5G LMK920AM ...

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

Her er hvordan man tænde og tilpasse indstillingen Smart Lock på din Velvet 5G UW.

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

Køb LG Velvet 128GB GSM Unlocked 6. Smartphone Aurora Grey LMG900UM2 Fornyet online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Japan. B08LNJNPPR

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

LG har meddelt sin Android 11 Update Rulout Plan for nogle af sine enheder i Europa, der omfatter LG Velvet 4G5G, LG G8X, LG G8S, LG Wing

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

LG VELVET Fejlfinding Jeg kan ikke sende og modtage MMS Data Roaming er slukket

Hvordan kommer man til Loja Lider Celulares i Santos med bus eller færge

Hvordan kommer man til Loja Lider Celulares i Santos med bus eller færge

Aeropuerto Internacional de Quito Mariscal Sucre, informacin de Vuelos, itinerarios y Servicios del Aeropuerto de la Ciudad de Quito Ecuador

iPhone 13 Pro Max Vandtæt Case iPhone 13 Pro Max Cover

iPhone 13 Pro Max Vandtæt Case iPhone 13 Pro Max Cover

Apple og LifeProof deler en kritisk dedikation til bæredygtighed. De nyeste iPhones er et testamente til denne dedikation fra at inkorporere genanvendt aluminium og et endoflife-genanvendelsesprogram for at hjælpe med at reducere vandpåvirkningen under produktionen. Sammen med livsikre indsats for at genopbygge Oceanbased Plastics kan du føle dig godt om dine planer om at opgradere til den nyeste enhed og holde den beskyttet.

LifeProof Fre-serie-taske til iPhone XS, Asfalt Walmart. om.

LifeProof Fre-serie-taske til iPhone XS, Asfalt Walmart. om.

Hey se sin livspraksofre til iPhone XS. Beklager jeg at få det lidt. Det andet spørgsmål jeg havde var, er det nogen anderledes end hver anden ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.