Find Samsung Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 5g Gennemgå et stort skridt fremad

Når sessionen er startet, vil vi se i menuen til venstre Flere muligheder, blandt hvilke der skal afspilles en lyd, låse enheden og slette dataene for Samsung Galaxy S21 5G. Vi kan også se batteriniveauet, og hvis det er tilsluttet et Wi-Fi- eller GSM / 3G / 4G / 5G-netværk. Hvis Samsung Galaxy S21 5G ikke vises i første omgang, kan vi øverst skifte mellem de Android-enheder, som vi har registreret hos vores Google-konto, klik på hver af dem for at skifte til den pågældende enhed.

Hvis vi har mistanke om, at Samsung Galaxy S21 5G er i nærheden, enten i et andet rum eller på et sted på gaden eller i marken, hvor vi har mistet det, er det bedst at trykke på muligheden for at spille en lyd. Samsung Galaxy S21 5G vil lave en lyd ved maksimalt volumen, selvom den er dundret, indtil stop trykkes på skærmen i 5 minutter.

Hvis vi ikke hører Samsung Galaxy S21 5G Ringing, er det ikke tæt nok, eller vi ved ikke, hvor det kunne have været tabt, eller hvis det kunne have været stjålet, går vi til næste trin, som vil bestå at forsøge at finde ud af sine omtrentlige opholdssted. Gennem kortet kan vi se, hvor vores Samsung Galaxy S21 5G er placeret. Hvis det ikke er placeret på kortet, er det fordi det ikke har GPS-aktiveret, eller det ikke har en netværksforbindelse for at kunne triangulere sin placering.

Hvis vi i et første forsøg ikke kan lokalisere Samsung Galaxy S21 5G, kan vi prøve det senere, hvis det er fundet af en person, og det forbinder til et kendt Wi-Fi-netværk eller til GSM, 4G eller 5G internet netværk. Hvis vi ikke kan finde det, kan vi blokere det ved at vise en besked eller et telefonnummer på skærmen, så den person, der fandt det, kan finde dig. Klik på Secure Device Dette vil låse Galaxy S21 5G og logge ud af din Google-konto.

Hvis vi ikke kan finde Samsung Galaxy S21 5G efter flere dage, og vi anser det for tabt, kan vi helt sikkert slette alt dets indhold, fotos, e-mails, applikationer, sociale medier konti, kreditkort osv. Du skal huske på at når alt indholdet er slettet, vil du ikke kunne gå tilbage eller finde det, dette er et skridt for at forhindre, hvem der finder eller har din galakse S21 5G fra at få adgang til dine personlige oplysninger. For at udføre denne komplette sletning skal du klikke på sletningsenhed, det kan bede os om at genindtaste vores Google-konto for at undgå at slette alt ved en fejltagelse og sørge for, at ingen andre kan slette indholdet af din Samsung Galaxy S21 5G.

Gennem en tredjepartsprogram:

Denne indstilling fungerer kun ved tidligere at installere en app gennem applikationsbutikken, det vil sige, du skal installere den, før du mister Samsung Galaxy S21 5G. Der er mange applikationer af denne type, men alle virkelig gør den samme funktion som Googles Find My Device, men hvis du ikke har en Google-konto eller ikke ønsker at bruge deres tjenester, er der applikationer som Safe365 eller SeekDroid.

Du kan finde din Samsung, vise en besked på skærmen, aktiver lyden ved maksimal lydstyrke, selvom den er tavs eller vibrationstilstand, bloker den eller slet alle dine oplysninger. I modsætning til Googles service vil Samsung give dig adgang til en liste over opkald fra din Samsung Galaxy S21 5G, som du kan se, om den person, der har din Galaxy S21 5G, har lavet et opkald og prøv at finde enheden på den måde. Du kan også foretage en opkaldsafledning, som er meget nyttigt ikke at gå glip af alle opkald, og at personen med galaksen S21 5G ikke kan besvare opkaldene.

Hvis du ikke kan genoprette din Samsung Galaxy S21 5G, anbefaler vi, at du sender en rapport, for dette skal du bruge købsfakturaen. Når klagen er indleveret, kan du kontakte dit telekommunikationsselskab og blokere enheden via IMEI, så den ikke kan bruges, vil denne IMEI blive tilføjet til en sortliste af enheder, og hvis aktiveret i et af de lande, der respekterer denne liste, vil sorte vilje være meddelt til myndighederne og automatisk blokeret, så den ikke kan bruges.

Kom igang

Google tilbyder en bred vifte af tjenester, der hjælper mange af deres apps, fungerer bedre. Gennemgå alle dem og tryk på den tilsvarende kontakt for at tænde dem. Du skal muligvis rulle ned for at se alle tjenesterne. Afbrydere er tændt, når den er i den blå position. Tryk på enig, når du har tændt alle de ønskede tjenester.

Beskyt din phonestep beskytte din telefon

I den seneste uge, Samsung næsten annonceret Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, og Galaxy S21 Ultra på deres Galaxy Uemballeret begivenhed i torsdags, som jeg deltog i sammen med Moor Insights & Strategy analytiker Anshel Sag, hvor Samsung udgivet sin ny linje af telefoner. Du kan finde min dækning af den udpakkede 2022 begivenhed, Galaxy S21-serien og Buds Pro her. Sidste år på Samsung Galaxy Uemballeret begivenhed, Samsung bragt en masse til bordet med sin lineup af Galaxy enheder som note 20, Galaxy Fold2, og Galaxy Tab S7. Du kan se min fuld dækning af 2022 Samsung Galaxy Uemballeret begivenhed her.

Den nye S21-serien bragte nye funktioner som Android 11 og andre raffinementer der altid er spændende for Samsung fans og analytikere som mig selv. Galaxy S21 er den mindste af de tre i serien, men stadig en kraftfuld og feature-fyldt model af S21 lineup, og jeg ønskede at give min 5-dages gennemgang af enheden. Min anmeldelse enhed er en ulåst S21 5G i Phantom Violet mat, suppleret af en moderne guld ramme, med 8 GB hukommelse og 128 GB lagerplads. Jeg bruger det på T-Mobiles sub-6GHz 5G netværk i Austin. I sidste ende tror jeg, S-serien overskygger alle andre telefon i næsten alle entusiast brug tilfældet i denne pris klasse. Hvis du er en superbruger og ønsker at bruge færre penge på en ny telefon, så nu er det tid til at overveje at skifte fra en high-end Apple iPhone. Jeg fik noget hjælp på denne anmeldelse fra Moor Insights & Strategi spil Anmelder Zane Pickett. Lad os dykke i.

Sidste år S20 lineup var den første generation af Galaxy telefoner til at have Samsungs buet kant teknologi, men i år har Samsung ringet tilbage den buede kant for kun S21 Ultra model. Efter at have brugt mange Samsung buede skærme, jeg tror S21 Ultra buede kapacitet vil være fremragende for nogle brugere som et frynsegode, men efter nogle forskning, jeg føler, at det gør ikke meget retfærdighed, når du bruger den. Det vil bare komme ned til personlige præferencer, da jeg ikke ud til at blive flad overflade på S21.

Find Samsung Galaxy S21 5G

Bagsiden har en hybrid af glas og plast, som Samsung udtrykker det, "Glastic" med en finish, mat, at morfer fra en blå til en lilla når skinnet på, når du flytter den rundt i hånden ser fantastisk og giver mere modstand til fingeraftryk, som jeg også kunne lide. Telefonen er en passende vægt for telefonens størrelse, ikke for lys, men ikke for tung, men føles mere let i forhold til transporterer omkring min iPhone hele dagen. Jeg vil anbefale en sag på grund af dens slanke føler da det kan være glat at holde.

Desværre er der dog ingen ny fancy eller super-drevne oplader at vise. Andre end selve telefonen, jeg modtog en USB-C-stik ledning i kassen, men det var det. Ingen nye hovedtelefoner eller opladning mursten. Dette giver anledning nogle spørgsmål for mig, selv om, hvis, på den ene side at fjerne disse elementer, er Samsung og endda Apple sætte en bule i miljøaffald? Hvis ja, så der er stor, men på samme tid, hvis vi som forbrugere går glip af nye hurtigere opladning teknologier, så bør vi, at forbrugeren, være regningen eller tabe sig ved at have disse ting taget væk til hjælpe de miljømæssige konsekvenser, da jeg føler, at der kunne være en anden måde begge selskaber kunne hjælpe andre end at komme af med hovedtelefonerne og opladere. Hvis der er noget, Zane troede, det ville have været interessant for Samsung at afprøve med en metode, der Xiaomi gjorde, hvilket er muligt for dig at have en oplader, hvis du ønskede eller ikke har en oplader, hvis du foretrækker ikke at have en, så ikke debitere dig ekstra for det. EN

The Galaxy S21 ikke skuffe med sin 6. klareste skærm i galaksen "og det er sandt Den" FHD + Dynamic AMOLED 2X Adaptive opdateringshastighed 120Hz sammen med Eye Comfort Shield Som Samsung udtrykte det,".. skærm er Full HD-Plus i stedet for OLED beslutning; ærligt, kan jeg ikke mærke forskellene alle, at meget Dette er stadig den bedste skærm jeg har set i forhold til sidste års S20 i hver smartphone kategori på den lyse side, en af ​​fordelene.. for at have et Full HD + opløsning i stedet for OLED er, at du ikke længere skal beslutte, om du vil have kvalitet opløsning, eller skal jeg have 120 Hz opdateringshastighed, som du har støttet på S21. jeg er begyndt at forvente dette fra Samsung, da det er førende inden for smartphone-displays til hele branchen, hvilket betyder konstant visning HDR billeder fra kameraerne indbygget fra HDR10 + certificeret skærm. jeg tror, ​​at 120Hz. Capability er en rigtig erfaringsbaseret game changer. jeg bemærker det og jeg tror, ​​du vil også.

Den S21 og de to andre S-serie modeller er de eneste enheder, jeg kan tænke på at bruge 1080p klasse vises på 6. -inch dynamiske og kører på 120 hertz, som du føler og se, at glathed og flydeevne når man går over telefonen. Den nær bezel-mindre skærm maxes ud på 1300 nits lysstyrke, hvilket betyder denne telefon vil sandsynligvis være den bedste HDR indhold forbrug display med Gorilla Glass Victus. Det kan være nødvendigt at ændre videoindstillingerne for at gøre SDR indhold ser godt, såsom at skifte fra levende indstillinger til naturlig, men HDR indhold syntes at være fair, da HDR indhold omfatter metadata, for at vise, hvordan man opfører sig. Dette kan ændre sig baseret på dine personlige præferencer, selv om, når det kommer til SDR.

Alt S21-enheder har små kanter med en Infinity-O fremadvendte kamera, der er symmetrisk til midten af ​​indretningen med en 10mp, og den tredobbelte bageste kamera har en ekstra bred og bred 12MP og 64 tele smp. Fra rode med kameraet, jeg fandt det bemærkelsesværdigt, at når du zoomer ind 10x eller endda 30x, stabilisering var udestående, og mætning kom ikke i spil til at lave en foto komme ud at se godt ud. Det holdt sine naturlige farver. EN

Desværre er brugere ikke får de 100 x zoom, og jeg er sikker på, vi alle husker sidste år på S20, da Samsung blev gejle op 100 x zoom; kvaliteten ikke var den bedste, men de har gjort nogle ting her til S21 Ultra til at forbedre at bruge AI og nye stabilisering. Brugerne vil stadig modtage den nye AI og nye stabilisering med de 30 x zoom. Når du punch ind 30 gange og videre, vil du se en søgeren poppe op med til at give dig en idé om, hvor du søger, og en af ​​de nye funktioner er, hvis du holder nogenlunde stille i en sekund eller to, den søgeren bliver gul automatisk, og det er det, Samsung kalder 'Zoom Lock.' Det er en fremragende idé, fordi normalt zoome ind langt kan være en skrøbelig rod.

En anden nær funktion er de nye direktører mode og Vlogger View option, der giver dig en levende foder af alle tre objektiver, der giver dig mulighed for at vælge din skud som du optager, og kan filme på forsiden og bagsiden kamera på samme tid . Jeg kan ikke se mig selv bruge dette så meget, men jeg ved mine børn og deres venner ville, især alle de sociale medier indflydelsesrige derude i disse dage. Hvis der er noget, ville jeg sandsynligvis bruge det under mine rejser. Jeg kunne kun forestille sig, hvordan køle dette ville være til koncerter, hvis de nogensinde ske igen. En anden smart funktion kaldet 'Single Take' bruger alle kameraer til at tage et enkelt foto brik for dig. Jeg føler den mest betydningsfulde opgradering med kameraet er, at Samsung ændret en smule kameraet app, så nu kan du skifte mellem alle de beslutninger og framerates fra denne knap i søgeren snarere end dykke ned i kameraindstillingerne. Apple kunne tage en side ud af Samsungs bog her.

Skift over til video, vil jeg sige, jeg var lidt skuffet over, at Samsung ikke bump op 8k opløsning op til 30 fps eller en 4k 120fps mulighed, fordi de Snapdragon chips teknisk understøtter det, men desværre, det er endnu ikke en funktion på telefonen. Jeg var dog imponeret over, hvor mere nøjagtig hvidbalance var fra den grønne og blå fra min PC RGB belysning, den blå nuance fra min skærm, og afgørende , det holder væggene hvide og ikke en lys gul fra fattige mætning fastgørelser. Optagelse i 4K 30-60 fps er stadig fantastisk og i 8K 24fps. Desværre, S21 Ultra er i fokus forstærker løsning, som er slået til som standard, problemfrit skifter til ultrabrede linse, og giver dig mulighed for at tage makroniveau skud. Derudover en pæn frynsegode, at Samsung har inkluderet er Multi Mic Recording, der gør det muligt for Galaxy S21 til arbejde med Galaxy Buds Pro til at fange både omgivende lyde og din stemme på samme tid til at bruge begge enheder flere mikrofoner.

Samlet set Samsung har gjort et fantastisk stykke arbejde at opgradere disse nødvendige ændringer og samtidig holde nogle af de gamle designs, som jeg var bekymret, at de ville overveje at placere frontkameraet til højre side og ikke længere den symmetrisk fremadvendte kamera og ikke på den rigtige side af displayet som nogle af de Note10 s. Der er meget at spille med på kameraet, men disse er mine forsætlig første indtryk. Men med stor magt kommer stort ansvar, så med det, ligesom jeg nævnte sidste år, denne telefon tigger om en sag.

Vigtig

Belkin Official Support Lær at kende Belkin Boostup Bold Wireless Charging Pad 10w til Apple, Samsung, LG og Sony, F7U050

Belkin Official Support Lær at kende Belkin Boostup Bold Wireless Charging Pad 10w til Apple, Samsung, LG og Sony, F7U050

Lær mere med 102 spørgsmål og 68 svar til Samsung Fast Charge Wireless Pad Black.

Hyppige Spørgsmål Sådan Drej On Screen Mirroring On Macbook Pro

Hyppige Spørgsmål Sådan Drej On Screen Mirroring On Macbook Pro

Utroligt, hvordan bruger jeg skærmen spejling på min MacBook Screen Mirroring Mac til Android TV Download AirBeamTV Mac app til Android TV på din MacBook Pro

Hvordan fjerner du et telefonnummer

Hvordan fjerner du et telefonnummer

Opkalds-id-teknologi giver folk mulighed for at se, hvem der ringer, før de besvarer et opkald. Folk, der ønsker at blokere deres telefonnummer, kan vælge en indstilling fra en telefonudbyder for at blokere nummeret, der vises på alle deres udgående opkald, men når du ringer til en person, der ikke svarer blokeret ...

Viderestilling. Alcatel GO FLIP viderestilling

Viderestilling. Alcatel GO FLIP viderestilling

Sådan låser Alcatel Go Flip 3. Sådan indtaste en unlock kode i en Alcatel-Go Flip 3 1 Start Go Flip 3 med en ikke-accepterede SIM-kort indsat unaccepted midler en simcard fra et andet netværk, 2 Besked

moto e Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

moto e Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

Trin på Sådan Bloker eller blokering et nummer på Oppo og Realme Smartphones TechWeu Mobiltelefoner har gjort vores liv meget lettere, nu, om det er at bringe tæt på en fjern person eller til at bringe den største information til dig på få sekunder. Du får løsningen på alt gennem dette mo ...

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker FaceTime opkald fra uønskede opkald på iPhone.

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Det er nemt nok til at blokere et nummer på din telefon, men her er en nem måde at få adgang til hele din blok liste for at fjerne blokeringen af ​​et telefonnummer på din iPhone.

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Du kan blokere telefonnumre, kontakter og e-mails på enheden. Du kan også filtrere iMessage-beskeder fra ukendte afsendere og rapport iMessage-beskeder, der ligner spam eller junk.

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du blokere en person på imo.im chat, samt hvordan man kan fjerne blokeringen af ​​en tidligere blokeret person. For at blokere en person på imo.im, skal du have en chat historie med den person, og de må ikke være i dine kontakter ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.