MAXIS ZEROLUTION 360 apparatbeskyttelse Basic og Premium Plan Betingelser Betingelser

Prisfastsættelse

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi er enige om at erstatte eller reparere Protected udstyr, der har pådraget sig en undladelse fra årsagerne vist nedenfor og rapporteret under den måned, for hvilken Tilmeldte Subscriber har betalt det krævede Zerolution 360 gebyrer til os:

Som anvendt i denne kontrakt, vi, os, og vores gennemsnitlige MAXIS, forpligter virksomheden under denne kontrakt. Du og din refererer til kontohaver MAXIS der har købt denne kontrakt. Denne kontrakt er købt i og underlagt lovgivningen i Malaysia.

Producenter Garanti. Denne plan supplerer og kan overlappe med fabrikanter garanti, som typisk er gyldigt i et år fra købsdatoen for Enheden. Nogle enheder kan have en længere eller kortere fabrikanter garanti. Der henvises til fabrikanter garanti forsynet med trådløse enhed eller via producentens hjemmeside for at forstå, hvad beskyttelsen tilbydes og varigheden af ​​fabrikanter garanti.

Kontrakt Service Periode. Din service-ydelser efter planen begynder på Ikrafttrædelsesdatoen og fortsætter i en periode på fireogtyve måneder, medmindre opsagt af dig eller os i overensstemmelse med Annullering sektion af kontrakten. Vi vil afbryde alle omkostninger til planen på det tidspunkt og i overensstemmelse med den Annullering bestemmelse nedenfor.

Afgifter. Du accepterer at betale din månedlige service gebyr for hver måned på de samme vilkår som anført i denne kontrakt. Gældende Processing Gebyrer, forsendelse og udsætning afgifter, skatter, og regulatoriske mod og vurderinger, om nogen, kan blive tilføjet til din trådløse tjenester regningen eller i vores eget skøn, indsamlet fra dig før opfylde din Service Anmodning.

Optag Autorisation. Det er udtrykkeligt aftalt og forstået, at ved at acceptere denne kontrakt, Du forstår og bemyndige os adgang til din konto registreringer for Service Request håndtering og Plan validering.

Return of Erstattet Udstyr og Yderligere gebyrer. Beskyttet Udstyr godkendt til udskiftning skal returneres til os på Vores shipping bekostning. Du vil blive bedt om at give dit Beskyttet Udstyr til Brightstars udpegede kurer på det tidspunkt, du modtager din erstatning udstyr. Den beskyttede Udstyr Vi erstatter bliver ejendom af MAXIS og du overdrager herved og overføre til os alle rettigheder og fordele af enhver fabrikanter garanti eller anden accessorisk tjenesteydelse i forbindelse med en hvilken som helst Beskyttet udstyr, som vi erstatte.

Ikke-Returned Udstyr Courier Fee. Hvis vi ikke modtager din oprindelige beskyttet udstyr på vores første forsøg på at levere din erstatning enhed, og vi gør en efterfølgende forsøg på at levere din erstatning Udstyr og indsamle Din oprindelige Beskyttet udstyr, vil du blive opkrævet et ekstra kurer gebyr på RM50. 0 per hver ekstra kurerlevering forsøg.

Låst enheder. Hvis du indsende en serviceanmodning, vil vi bede dig på det tidspunkt, du indsende din Service Request for at deaktivere alle låse-funktionen på dit Beskyttet Udstyr, såsom Søg myiPhone eller lignende låsning funktion. Hvis du undlader at deaktivere låsning funktion, vi kan, i vores eget skøn, afvise at godkende din Service Request. DU KAN undgå, at din serviceanmodning benægtet af DEAKTIVERING låsning funktionen på din BESKYTTET UDSTYR VED DU FIL din serviceanmodning.

Aflysning. Du må kun annullere din tilmelding i Zerolution 360 Device beskyttelsesprogram i overensstemmelse med den Zerolution 360 kontrakt. Hvis dit indskrivning på Zerolution 360 Program er annulleret, vil Deres tilmelding i Zerolution 360 Device beskyttelsesprogram også blive annulleret.

Hvis du eller vi opsige kontrakten, vil vi afbryde alle månedlige gebyrer for planen som af den næste faktureringsperiode. Du vil ikke modtage nogen tilbagebetaling af din månedlige servicegebyr, men I vil forblive berettiget til at indgive en Service Request af en Fejl, der opstår inden udløbet af din nuværende faktureringsperiode.

Ikke støtteberettigede Tilmelding. Hvis vi konstaterer, at en anden person end en Kvalificeret enhed enhed er indskrevet i planen, kan vi annullere kontrakten ved bemyndigende Du skriftligt. Efter forekomst af en ulovlig tilmelding, vil vi give en tilbagebetaling af alle betalte månedlige afgifter, minus værdien af ​​enhver udskiftning modtaget.

Vi vil ikke betale for nogen fejl forårsaget direkte eller indirekte, helt eller delvist, af en af ​​følgende undtagelser. Følgende hændelser eller forekomst s er udelukket, uanset at enhver anden årsag eller begivenhed bidrager samtidigt eller i en sekvens til den ekskluderede begivenhed eller forekomst .

Great service! Jeg vil bestemt anbefale denne service til nogen. De var tålmodige og venlige og var meget nyttigt at mine følelser. De var i stand til at hjælpe mig, når jeg virkelig havde brug for dem i en fart, og jeg følte, jeg var i gode hænder.

Diskussion mit problem med min telefon og hjælpe mig med det samme var fremragende. Jeg var i stand til at få min telefon i to dage. Den person, der hjalp mig forstod problemet og var venlige. Jeg ville lade folk vide om forsikringen igen.

Jeg var meget glad fra begyndelsen af ​​denne proces, der er ved at blive min telefon erstattet på grund af en revnet skærm på min telefon. Hver person jeg talte med i løbet af de telefonopkald jeg blev behandlet meget godt med den viden assurant Associates. Fra tidspunktet for min første opkald til den tid, jeg har modtaget min telefon, og der var et par flere opkald jeg har lavet til assurant og der var ikke én gang jeg ikke få tingene løst. Jeg ønsker alle selskaber i denne verden add til viden til at behandle mennesker med høflighed og respekt, der blev givet ikke kun købe én, men af ​​alle talte jeg med.

Jeg tror T-Mobile gjort meget godt ved at bruge deres tjenester. Der var et par ting jeg ikke kan finde ud af på min telefon, da jeg først fik det, og de løst dette spørgsmål ret off the bat. Jeg gik til en T-Mobile repræsentant på en af ​​de lokale butikker her i Florida, og hverken en af ​​de associerede der nogensinde har set telefonen, at jeg havde og vidste ikke noget om det, så på det tidspunkt jeg fortalte dem ville jeg bare komme i kontakt med assurant og måske de kunne lære noget af dem, mens jeg var der, og lo og beskue de var meget imponeret samt med den service opkald og løst problemer, jeg kan ikke finde ud mig selv. Assurant talsmand på det tidspunkt virkelig imponeret dem godt de lyttede i

. Kære Kunde Anliggender, jeg er lige nu at komme rundt til at returnere disse enheder, som jeg har rejst de sidste 4 måneder med mit job. Nu, Ive havde en chance for at indhente, bemærkede jeg, at jeg allerede havde opkrævet for de unreturned enheder. Dette har medført en økonomisk byrde på min familie som jeg var nødt til at finde ud af at betale næsten $ 1000 for at holde min tjeneste fra at blive afbrudt. Jeg har i øjeblikket 10 enheder via T-Mobile. Tilføje, at $ 500 ekstra debiteret min konto ved assurant og nu Im konfronteret med byrden af, hvordan man kan hoppe tilbage fra tabet af indtægter på grund af Covid og nu ekstra for celle service. Dens været en langsom tilbagevenden til arbejde, som jeg er kontrakt arbejdskraft, men tingene bliver bedre.

Jeg ville i høj grad sætter pris på dig genoverveje min situation og tilføje en kredit til min konto med T-Mobile til at hjælpe os med at opretholde service og evnen til at følge op på leads for beskæftigelsen. Hvis dette ikke er muligt så send tilbage de enheder, der allerede er blevet betalt for til nedenstående adresse, og jeg vil finde ud af en anden måde at få dækket de $ 200 fradragsberettigede og enhed gebyr $ 500.

assurant hjalp mig med at få en ny telefon på grund af min telefon blive beskadiget, da den blev droppet. Jeg er meget glad for det, men fordi jeg brugte forsikringen to gange for at få erstatning telefoner til to telefoner, der blev beskadiget, assurant annulleret min forsikring, som jeg har betalt for konsekvent siden jeg blev kunde hos Metro og jeg ikke har forsikring på min nye telefon. Så hvis der sker noget med denne telefon, vil jeg nødt til at betale for at få en anden telefon enten fuld pris eller den opgraderede pris. Jeg bliver straffet for at bruge forsikringen jeg betalt for.

Iphone skærmbilleder

T-Mobile PENGE sætter dig og dine penge først med ingen minimum balancer, ingen konto gebyrer, ingen overtræk gebyrer, og over 55.000 ikke-fee Allpoint® pengeautomater. Plus, når du opsætter en direkte indbetaling til din lønseddel, du kan få betalt op til 2 dage tidligt. º

TILFØJELSE PENGE ER EASYYou kan nemt overføre penge til og fra din eksterne konti. Send en check, betale regninger, eller direkte indbetaling nogle eller alle din lønseddel â € ”alle med et par tryk på din T-Mobile PENGE app.

SAFE & SECUREPrevent uautoriseret adgang med multi-faktor-autentificering konto. Aktiver eller deaktiver dit betalingskort eksternt, hvis dens tabt eller stjålet. Konti er FDIC-forsikret op til $ 250.000. Plus, med nul ansvarsbeskyttelse fra MasterCard®, du er beskyttet, når der opstår bedrageri.

** Hvordan fik dine rygværker: Kun tilgængelig til T-Mobile Wireless kunder med en linje på en kvalificerende efterbetalt plan, der har registreret for Perks. Fik din Tilbage Overtræk Beskyttelse begynder, når mindst 10 kvalificerende køb ved hjælp af dit T-Mobile Money Card har indsendt til din checkkonto før den sidste arbejdsdag i måneden. Du er kun forpligtet til at opfylde dette købskrav en gang for at modtage fået dine back-fordele. Se "Fik dine tilbage" vilkår og betingelser for flere detaljer.

Hvad er nyt

De har ikke engang testet deres egne appfunktioner, inden de frigiver dem på intetanende Kontoindehavere, som de har Fiduciary Duty. Jeg har lige nu forsøgt at 40 gange at indstille en automatisk tilbagevendende husbetaling, hvor hver dato blev afvist for at være en weekend, om jeg ændrede året, måned eller dag. De skal teste appen og lyse op på valideringen - sørg for at de har tænkt på hver mulig situation, før de blokerer en transaktionsindstilling.

Vigtig

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Forbrugerklager og anmeldelser om Airtel PUK-kode. Airtel Kontakt Information og services Beskrivelse., Side 3

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Lær at PUK låse Samsung Galaxy Tab 3. Hvis du indtaster en forkert PIN-kode flere gange i træk, kan enheden blokerer dig fra at forsøge igen og også permanent skade dit SIM-kort.

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer til at kræve en identifikationskode for telefonopkald og cellulardata brug.

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Få op til 120 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. 0 Finansiering til rådighed. Køb nu med gratis levering.

iPhone 11 128GB lilla

iPhone 11 128GB lilla

Få op til 160 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 12 128GB lilla

Apple iPhone 12 128GB lilla

Tillid til over 30 år at levere og omdanne teknologi til komplette løsninger, der fremmer værdien af ​​det. Sky, mobilitet, sikkerhed og meget mere.

Lilla originale silikone etui

Lilla originale silikone etui

Vores veganfriendly læder er lavet af genanvendelige planteekstrakter. Udviklet og produceret af os i Storbritannien for at minimere vores CO2-fodaftryk og støtte den lokale økonomi.

iphone 12 lilla bedste køb canada

iphone 12 lilla bedste køb canada

Leder du efter iPhone 12 i hele New Lilla Colourway Besøg Best Buy Canada online i dag for at gennemse hvad der er tilgængelige

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Få op til 240 fra en ny iPhone 12 eller iPhone 12 Mini, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.