MetroPCS APN-indstillinger til Android, iPhone Galaxy, tmobile Note 5 og ZTE Zmax Pro

NetworkConnectivity APN-indstillinger for tethering med homobile operatør

Roaming: 50 indenlandske roaming minutter på Android-telefoner og kun i områder, der er udpeget som 3. part på den dækning kortet. Roaming i Mexico tilgængelig for $ 5 / måned. Mexicanske dataroaming begrænset til 8 GB / måned.

Aktiveringsgebyr:: Gebyrer $ 25 i butikken, gratis på nettet. Gebyr Device opgradering: $ 35 for 1. linie, $ 15 / linje for yderligere linjer. Reaktivering gebyr. $ 10. Gebyr for betalinger i butik eller over telefonen: $ 4 Boost er ejet af parabol netværk.

Planer

Okay, så jeg er ny til synlig. Jeg var tidligere med T-mobile og vi fik forfærdelige tjeneste. Telefonerne vil skære hele tiden. Dataene vil næppe selv indlæse en webside. Jeg var så frustreret at jeg fik online og kom på tværs Synlig. Hurtigt frem til at få mit sim-kort i løbet nighted. Jeg sætter min sim kort i og få min telefon arbejder inden for et par minutter, og de data og service synes vidunderlige i forhold til T-Mobile. Mit problem er, at min mand og far-i-love-telefoner stadig ikke fungerer. T-Mobile tjeneste er slukket nu, og det har været næsten 24 timer. Er der nogen der har nogen forslag. Vi var alle på den samme telefon planen. Det er underligt, at min telefon tændt i 5 minutter og deres har stadig ikke skiftet.

MetroPCS APN-indstillinger iphone

Hej alle, jeg ønskede at hoppe i her. Først må jeg sige Legion Phone Duel er ikke officielt solgt i USA. Det betyder, at det ikke er blevet testet og / eller certificeret til at arbejde på de luftfartsselskaber her i USA. Funktioner måske eller måske ikke efter hensigten. Når det er sagt. Jeg har en Legion Phone Duel har testet med Verizon.

Har nogen hjælpe dig i dag? Tryk tommelfingeren op ikon nederst til højre for at takke dem med en Kudo! Hvis du finder en post nyttigt og det besvarer dit spørgsmål, bedes du markere den som en "Accepteret Løsning"! Dette vil hjælpe resten af ​​Fællesskabet med lignende problemstillinger identificere den kontrollerede løsning og drage fordel af den.

Acesso Negado à ¡gina

Jeg har lige overført min Speakout SIM til en ny Moto G Power telefon med Android 11, og selvfølgelig dataene ikke fungerede indtil jeg husket at jeg var nødt til at indstille APN manuelt. Så jeg fulgte samme indstillinger linket ovenfor, indtastet alle APN-indstillinger som angivet af Speakout officielle FAQ, klikkede på Gem. og det hele forsvandt . Ingen APN gemt, ingen meddelelse af enhver art. Gjorde det igen, samme resultat. Så begyndte jeg eksperimentere , sejler ind i et felt ad gangen og gemme APN hver gang. Det viser sig, det er den "MVNO Type" feltet. Det standard GID. Speakout siger at indstille den til Ingen. Hvis jeg gør det, vil APN ikke gemme og forsvinder. Det er en fejl i Android og en fejl i Speakout indstillinger. Det synes at fungere fint, hvis jeg forlader det misligholdte til MVNO Type = GID, og ​​MVNO Værdi = d4. MVNO står for Mobile Virtual Network Operator. Speakout er en MVNO kører på Rogers netværket. Nej, jeg ved ikke, hvad de værdi betyder, eller hvad det skal være, eller hvorfor Speakout har denne dårlige råd.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

ati Producent: Sierra Wireless, Incorporated Model: MC7455 Revision: SWI9X30C_02. 3. 3. 0 r8209 CARMD-EV-FRMWR2 2022/08/28 20:59:30 MEID: 35907206649842 IMEI: 359072066498425 IMEI SV: 20 FSN: LQ950644740410 + GCAP: + CGSM OK

Da Speakout understøtter ikke LTE, at APN indstilling virker ikke. Og APN-indstillinger er låst til Speakout SIM. "Tilføj APN" knappen ikke er der, og den eneste tilgængelige APN er nedtonet, at vi ikke kan ændre det.

5. Tryk på "+" ikonet øverst til højre. Tilføj en ny profil med denne værdier: A A A APN: SpeakOut      APN: rogers-core-appl1. pn      APN seværdighed: standard SUPL      APN Protokol: IPv4 / IPv6      APN Roaming-protokollen: IPV4      MVNO seværdighed: Ingen

9. Gå til APN-indstillinger. Tryk for at vælge den nyoprettede "Speakout" profil. Hvis man ser ind i det, kan du opleve, at MCC og MNC automatisk opdateres til hvad Speakout anvendelser:      MCC: 302      MNC: 720      MVNO typen: GID a a a  MVNO-værdi: D4

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. pple, Apple TV, App Store, Apple Watch, AirPlay, Beats, FaceTime, HomePod, iCloud, iMessage, iPhone, iPad, iPod touch, iTunes, Mac Mail, Mac OS X og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande.

Have en god og billig cellulære service er en vigtig ting for de fleste mennesker, så der er et par vigtige overvejelser Når du skifter til en MVNO. Vi bruger vores telefoner til alt fra holde kontakten til at holde underholdt når vi har et par rolige øjeblikke. Det er temmelig stor, at vi har så stærke maskiner i vores lommer og ingen er glade, når deres tjeneste lader dem ned. Det er derfor, det er værd at tage din tid og tjekker et par ting, før du skifter luftfartsselskaber.

Dette kan især være vigtigt ved skift til en forudbetalt alternativ bærer, også kaldet en MVNO. Fordi de ikke er dem, der installerer nye faciliteter og bygge de fysiske netværk, de opererer på, de undertiden nødt til at gøre tingene lidt anderledes. Disse forskelle betyder normalt tjenesten er billigere hver måned, men det kan også udgøre et par problemer, hvis du ikke har gjort dit hjemmearbejde, før du er skiftet.

Det er det, vi er her for! Android-telefoner og den service, som magter dem er vores opgave og vores hobby. Vi elsker at komme i mix og prøve ting som at skifte væk fra de tre store så meget, som vi gerne skrive om det. Med det i tankerne, her er nogle ting du skal tænke på, når du er klar til at skifte til en MVNO som din nye luftfartsselskab.

Hop til:

En af de bedste ting du kan gøre er at tale med folk, du kender, og se, hvad service de bruger. Hvis du hører en masse ros for én bestemt luftfartsselskab og klager over en anden, har du et godt udgangspunkt, når det kommer til at vælge de rigtige MVNO. Du bør tjekke dækningen kort for hvert luftfartsselskab du overvejer selv hvis du havde haft held og lykke på basen netværk.

Du skal sørge for du ved, hvad du kigger på her. Ingen forsøger at narre dig, men de alle ønsker deres kort til at se så godt som det kan. En masse af disse kort omfatter udvidede dækning, som er virkelig dækning købt hos et andet luftfartsselskab. Selv om dette kan være en god måde for luftfartsselskaber til hurtigt at udfylde døde pletter på dækningskort, kan oplevelsen ikke være så konsekvent som standard service.

Mange MVNO ikke har denne samme udvidet dækning enten, så du også bør tjekke den specifikke dækning kort på hjemmesiden eller app til transportøren, du overvejer. Samtidig, nogle luftfartsselskaber som amerikanske Mobile kan du vælge mellem to forskellige LTE-netværk, og Google Fi kombinerer tre netværk i en for kompatible telefoner.

Disse advarsler udvide til 5G så godt med nogle luftfartsselskaber beder kunderne at få en vis plan til adgang 5G. De fleste T-Mobile MVNO omfatter 5G på alle planer. Cricket bruger AT & T og kun tilbyder 5G på sin fulde plan. Det er også værd at overveje, at mens Verizon har lanceret en landsdækkende 5G netværk, er det ikke til rådighed på alle de MVNO baseret på netværket endnu. Hold dig opdateret om 5G dækning for at være sikker på at du tilmelder dig med den højre holder.

Sørg for at dine telefon virker

En af de bedste dele om at bruge en MVNO er, at du kan spare endnu flere penge ved at bruge den telefon, du allerede har betalt for. Så længe din telefon virker på mindst én af de store luftfartsselskaber i U.. der er en MVNO, der tilbyder stor tjeneste for dig.

Det er ikke så svært at være sikker på den MVNO du ønsker at bruge understøtter den telefon, du allerede har. Hvis du er oppe på alle de tekniske jargon kan du kontrollere radio bands på telefonen mod radioen bands, der er anført på hver alternativ operatørens websted. Du vil som regel finde disse på FAQ del og hvis de stemmer overens, du er i erhvervslivet.

Hvis du ikke ønsker at få kørt ned i frekvens numre og alle de forskellige netværk bands, kan sites som WillMyPhoneWork fortælle dig, hvis din telefon er kompatibel med de fleste helst netværk i hele verden.

Husk, at jo flere netværk bands telefonen kan få adgang til på en bærer, jo mere fuldføre din dækning vil være. T-Mobile, for eksempel, er afhængig af en nyere 600Mhz band til at øge sin dækning, der ikke understøttes på alle ældre telefoner.

Din telefon skal være ulåste

. I U., er bærere forpligtet til at låse en telefon, når den er betalt for. De fleste vil også låse en telefon, efter at du har været en kunde i et stykke tid som et show af god tro. Du kan få din telefon oplåst af transportøren ved at foretage et telefonopkald eller gå ind i en butik. Kundeservice vil være glad for at hjælpe dig, forudsat at du har mødt nogen -forpligtelser de kræver.

Der er også tredjeparts oplåsningstjenester, der vil sende dig en kode for at låse din telefon op. Hvis du går på denne rute, skal du sørge for at lave en hurtig websøgning på virksomheden for at sikre, at de har anstændigt kundefeedback. At få din telefon ulåst af en tredjepart er nøjagtig den samme som at have en transportør gør det; Når du har indtastet koden, er du god og kan bruge en telefon på ethvert kompatibelt netværk.

Ved, hvor meget data du har brug for

De fleste af os behøver ikke ubegrænsede data. De store luftfartsselskaber har flyttet til ubegrænsede planer for de fleste mennesker med hovedforskellen mellem planer, der er Prioritering og ekstramateriale som hotspot-kapaciteter. Men hvis du ikke er nogen, der har brug for masser af data hver måned, skal du sandsynligvis overbetale, hvis du tilmelder dig en af ​​dem.

Du kan tjekke, hvor meget data du har brugt for nylig ret nemt. Din telefon har en indstilling i afsnittet Trådløs og netværk, der fortæller dig, hvor meget du har brugt i de sidste 30 dage, men det er en god ide at få en større prøvestørrelse her.

På din operatørs hjemmeside, på dine regninger eller i din transportørs app, skal du finde en erklæring i de sidste par måneder, der viser, hvor meget data hvert telefonnummer på den anvendte konto. Få et gennemsnit for de sidste par måneder, og tilføj derefter 1 GB til det for en "bare i tilfælde" kofanger.

Vigtig

Tilføj, format ændre figurer, billeder eller tekst på et dias

Tilføj, format ændre figurer, billeder eller tekst på et dias

Høj kvalitet eksempel sætninger med aktivere flip i sammenhæng fra pålidelige kilder Ludwig er den sproglige søgemaskine, som hjælper dig med at skrive bedre på engelsk

Benesch Advokatfirma Register App casestudie Fliplet

Benesch Advokatfirma Register App casestudie Fliplet

Denne apptoapp konto forbinder flow giver brugerne mulighed for at forbinde deres Alexa bruger identitet med deres identitet i en anden tjeneste ved at starte fra din app eller hjemmeside.

Modo Vacaciones La Nueva opcin de WhatsApp para desconectar de los grupos y conversaciones

Modo Vacaciones La Nueva opcin de WhatsApp para desconectar de los grupos y conversaciones

De manera continua, WhatsApp incorpora funciones que buscan la comodidad de cada usuario. Por eso, penne en las vacaciones y la idé de relajarse pero sin perder el contenido de sus mensajes. Segn trascendi, la aplicacin incorporar el Modo Vacaciones.

Monmouth Mall Opbevar Timer, tilbud Kuponer

Monmouth Mall Opbevar Timer, tilbud Kuponer

Monmouth Mall Åbningstider, kuponer tilbud

PrimeTime Centre Eatontown, NJ DDD Medicaid godkendt program

PrimeTime Centre Eatontown, NJ DDD Medicaid godkendt program

Monmouth Mall, et lukket split niveau indkøbscenter i Eatontown, New Jersey ejet og ledet af Brookfield Properties, er beliggende på hjørnet af skæringspunktet mellem NJ 35, NJ 36, og Wyckoff Road.

Tmobile Monmouth Mall 6 Eatontown, NJ

Tmobile Monmouth Mall 6 Eatontown, NJ

Check jul åbningstider for dit lokale Waitrose butik

AUNTIE ANNES MONMOUTH MALL Øvre niveau friskbagte bløde pretzels

AUNTIE ANNES MONMOUTH MALL Øvre niveau friskbagte bløde pretzels

Besøg din lokale Chipotle Mexican Grill restauranter på 186 Hwy 35 i Eatontown, NJ for at nyde ansvarligt hentet og frisklavet burritos, burrito skåle, salater og tacos. Til hændelse catering, mad til venner eller bare dig selv, tilbyder Chipotle personlig online bestilling og catering.

Motorola Moto G 5G Plus bedste pris i Jordan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Motorola Moto G 5G Plus bedste pris i Jordan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Motorola Moto G5 Plus bedste pris er Rs. 4599 som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Undersøg Motorola Moto G5 Plus priser, før de køber online.

Motorola lancerer Moto G51 5G med Snapdragon 480 i Indien Pris, funktion, specs

Motorola lancerer Moto G51 5G med Snapdragon 480 i Indien Pris, funktion, specs

December 2021 Den øverste Motorola Moto G 5G pris i Filippinerne starter fra 14.913. 2. Få den billigste Motorola Moto G 5G prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.