Moto E5 Plus Sort, 3 GB RAM, 32 GB Opbevaring

Kasser, omfatter skind til Motorola mobiltelefoner til salg eBay

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Motorola Moto E5 Plus har bedre ram end Motorola Moto E5 Play. Med hensyn til skærmopløsning, Motorola Moto E5 Plus har en bedre opløsning på 1440 x 720 end Motorola Moto E5 Play, der har opløsning på 1280 x 720. Motorola Moto E5 Plus har mere intern hukommelse end Motorola Moto E5 Play

Detaljeret sammenligning

Lanceringen Dato for den første telefon er april 2022. De forventede omkostninger til Motorola Moto E5 Play er Rs. 7999. Lanceringen Dato for den anden telefon er april 2022. Udgifterne til Motorola Moto E5 Plus er Rs. 12989.

Display sammenligning

Motorola Moto E5 Plus har større skærmstørrelse på 5. 9 inches i forhold til Motorola Moto E5 Plays 5. tommer skærm. Begge telefoner har IPS-skærm type. Motorola Moto E5 Play har display tæthed på 282 PPI & Motorola Moto E5 Plus har kun 269 PPI skærm tæthed. Motorola Moto E5 Play har 16: 9-format, hvor som Motorola Moto E5 Plus har 18: 9-format.

Hukommelsessammenligning

Motorola Moto E5 Plus s 12 MP bag kamera outclasses Motorola Moto E5 Plays 8 MP bag kamera i forhold til opløsning. Begge står lige med hensyn til Front kamera resolution som begge har 5 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

Den Moto E5 er den 5. generation af low-end Moto E familie af Androidsmart telefoner er udviklet af Motorola Mobility. Det består tre delmodeller: E5 Play, E5 og E5 Plus. De blev løsladt i april 2022. Basismodellen koster $ 99 at sætte denne telefon i budgettet segment af smartphone markedet. Denne telefon er ofte rost for at have lang batterilevetid, selv om det har en tendens til at have lav ydeevne på grund af den dateret processor og grafikkort.

undermodeller sammenligning

Den Moto E5 og E5 Plus var allerede blevet lanceret af Motorola i Brasilien i løbet af april. Motorola vil lancere Moto E5 Plus i Indien i dag. Det menes, at Lenovo-baserede selskab ville lancere kun E5 Plus, forlader ud E5. Den Moto E5 Plus forventes at blive prissat mellem Rs 9.000 til Rs 10.000 og siges at sælge udelukkende gennem Amazon.

Arrangementet vil også være live på Motorola Indias officielle Facebook-side. Den Moto E5 Plus vil højst sandsynligt har en 6-tommer HD + skærm med en 1440x720 pixel opløsning med 18: 9-format. Det vil efter al sandsynlighed blive drevet af en Snapdragon 425 SoC og kommer med en 3GB RAM og en 32GB intern hukommelse. Med hensyn til optik, Moto E5 Plus er tilbøjelige til at have en 12-megapixel primære kamera med f / 2. blænde og en 8-megapixel selfie kamera med LED-blitz. Det vil blive bakket op af en massiv 5000 mAh batteri, der også understøtter Motorolas Turbo Power hurtig opladning.

OBS: Ved fortsat at gennemse accepterer du vores brug af cookies. Cookies tillader os at tilpasse din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. De er til interne formål kun, og dine oplysninger er ikke solgt til brug tredjepart. Hvis du vil vide mere, se vores Sikkerhed og fortrolighed.

Et andet skridt

Motorola, en Lenovo-ejede smartphone producent, vil lancere Moto E5 Plus i Indien i dag i. . 10. juli Den Moto E5 Plus ville være den tredje Motorola-enhed i Indien til indslag en 18: 9 format skærm. Amazon-eksklusiv smartphone vil også prale af en mammut 5000 mAh batteri. I sidste måned lancerede virksomheden Moto G6 og Moto G6 Spil i Indien, der var de første Motorola telefoner med moderne skærme. Mens Moto G-serien tilbyder værdi for pengene proposition i overkommelig segment, Moto E-serien er batteri-centreret og kommer med større batterier kapacitet. Den Moto E4.

Hvad du får?

Forretning Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentar om udviklingen, der er af interesse for dig, og har bredere politisk og økonomisk implikationer til landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback om, hvordan man forbedrer vores tilbud, har kun gjort vores beslutning og engagement i disse idealer stærkere. Selv i disse vanskelige tider, der opstår ud af COVID-19, fortsætter vi med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, Autoritative Visninger og incisive Kommentar om aktuelle spørgsmål af relevans. Vi har dog en anmodning.

Da vi bekæmper de økonomiske virkninger af pandemien, har vi brug for din støtte endnu mere, så vi kan fortsætte med at tilbyde dig mere kvalitetsindhold. Vores abonnementsmodel har set et opmuntrende svar fra mange af jer, der har abonneret på vores onlineindhold. Mere abonnement på vores online indhold kan kun hjælpe os med at nå målene om at tilbyde dig endnu bedre og mere relevant indhold. Vi tror på fri, retfærdig og troværdig journalistik. Din støtte gennem flere abonnementer kan hjælpe os med at praktisere den journalistik, som vi er forpligtet til.

Alle versioner

Efter Moto G6 og G6 play sidste måned annoncerede Motorola på tirsdag moto e5 plus i Indien. Telefonen sigter mod at tiltrække forbrugerne på udkig efter en underholdningsfokuseret enhed, der varer lang. Moto E5 Plus fremhæver en høj fuldskærm 18: 9 display og et massivt batteri for at holde dig underholdt .

På arrangementet annoncerede Motorola også Moto E5, som slidser under Moto E5 Plus. Begge telefonerne er Motorolas indgangstilbud, der ser ud til at tiltrække budgetforbrugere, der søger et premium design med en tiltalende 18: 9 display. Her er hvad begge telefoner bringer til bordet.

Moto E og MOTO E PLUS SPECIFIKATIONER:

Internt oplagring: 32 GB internt lager vil blive tilbudt med Moto E5 Plus, som kan udvides op til 256 GB via microSD-kort. Moto E5, på den anden side får kun 16 GB internt lager.

Bagkamera: Moto E5 Plus får et 12 megapixel bagkamera med f / 2. Blænde, 1. 5 Micron Pixels, LED Flash, PDAF og Laser Autofokus. Moto E5 får en 13 megapixel sensor med f / 2. Blænde og LED-flash.

Batteri: Den største højdepunkt i Moto E5 Plus er dets massive 6.000mAh batteri, som lover op til dages batterilevetid. Det understøtter også turfooper opladning med en 15W oplader bundtet med telefonen. Moto E5 får et mindre 4.000mAh batteri.

Moto E og MOTO E Plus nøglefunktioner:

- Både Moto E5 og Moto E5 Plus bringer et nyt designsprog til Moto E-serien. Som MOTO G6 bringer MOTO E5 DUO 18: 9 skærme med smalle bezels rundt omkring. Navnlig bringer Moto E5 Plus en høj 6-tommer HD + LCD-skærm, der ser ud til at give en fordybende oplevelse.

- Moto E5 Plus bringer også et premium udseende design med en blank finish på bagsiden, der afspejler lys for at danne bølget mønster. I modsætning til moto G6 får E5 Plus Polycarbonate Shell for at holde telefonens vægt i check.

- Den største fremhævning af Moto E5 Plus er dets massive 5.000mAh batteri, der lover op til en og en halv dag af batteriet på en fuld opladning. Da virksomheden trækker en underholdningsfokuseret oplevelse, garanterer et stort batteri, at telefonen ikke vil dø på dig nemt.

- Både telefonerne kører en nær lager Android 8. Oreo software out-of-the-box, hvilket betyder at du får en telefon, der er lys med meget få forudindlæste apps og bloatware. Det står som et godt alternativ til brugere, der ikke ønsker at købe en telefon med en tung hud på toppen.

Moto E og Moto E Plus Indien Pris og tilgængelighed

Motorola har meddelt, at MOTO E5 plus India pris på Rs 11.999 i Indien. Telefonen vil kun blive tilbudt i en 3GB + 32GB konfiguration og i sort og guldfarver. I mellemtiden kommer MOTO E5 i en 2 GB + 16 GB konfiguration og er prissat til Rs 9.999. Moto E5 Plus vil være udelukkende tilgængelig på Amazon India og Moto Hub butikker på tværs af Indien. Moto E5 vil være tilgængelig via Moto Hub butikker, offline butikker og Amazon India.

For Moto E5 plus tilbyder Motorola en flad Rs 8.000 rabat via SBI Bankkort, ingen omkostninger EMI op til 9 måneder, 130 GB yderligere data for JIO-kunder og Rs 1000 på Exchange på Amazon India. Moto E5 vil også komme med Jio fordele og cashback værd Rs 1200, hvis du køber enheden på en Moto Hub Store ved hjælp af Paytm Mall App.

Motorola Moto E Plus Fordele

Motorola Moto E5 Plus leveres med en høj udvidelig hukommelse via kortplads, microSD, op til 256 GB, den har en fantastisk intern hukommelse på 32 GB, det tilbyder en stor 3 RAM, eller den har en intern hukommelse på 16 GB , Det tilbyder 2 GB RAM, der er meget velegnet til multitasking ydeevne.

Motorola Moto E5 Plus præsenterer lydvarmertyper som vibrationer, MP3, WAV-ringetoner, det tilbyder en højttaler , det tilbyder 3. mm jack, det præsenterer aktiv støjafbrydelse med dedikeret mikrofon, den Leveres med Comms WLAN som Wi-Fi 802. 1 B / G, Wi-Fi Direct, Hotspot & Det tilbyder Wi-Fi802. 1 A / B / G, Dual-Band, Wi-Fi Direct, hotspot â € "USA.

Motorola Moto E5 Plus har et foto / video editor, det indeholder en dokumentfremviser, den præsenterer et ikke-aftageligt Li-Ion 5000 mAh batteri, der varer i lang tid, det kommer med misc-farver som sort, flash Grå, mineralblå og fint guld.

Motorola Moto E5 Plus har masser af RAM & en stor hukommelse, det præsenterer en meget god batterikapacitet, den har en høj bygningskvalitet, det tilbyder et anstændigt kamera, det har næsten alle forbindelser som Wi-Fi, Bluetooth , GPS, USB, 3G & 4G.

På lanceringsbegivenheden afholdt i dag afslørede Lenovo-ejet datterselskab Motorola Moto E5 Plus for det indiske marked. Telefonen blev annonceret til det globale marked i april 2022. Lanceringen af ​​E5 Plus blev efterfulgt af sin yngre søskende E5. Enheden bærer tagline Hello Underholdning, som er rettet mod dem, der nyder at forbruge underholdningsindhold på deres enheder i længere perioder uden nogen afbrydelser . Lad os tage et detaljeret kig på de tekniske specifikationer, og funktionerne begge enheder har at tilbyde:

Vigtig

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Moto G 5G smartphone kommer snart i Indien den 30. nov, 2020. Mobiltelefonen har 6. tommer LTPS LCD touchscreen-display med en opløsning på 1080x2400 pixels. Det har dimension Højde 166. mm x bredde 76. mm x Tykkelse 9. mm og vægt 212 g.

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Sælg din Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK Online dørtrin Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK sælge Services Delhi

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Hard reset fabriksindstilling af Motorola Moto G7 Android Mobile med enkle trin. Du vil vide, hvordan du nulstilles og låse op for Motorola One.

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Kom MetroPCS Moto G7 Play låse er helt sikkert vil øge dens gensalgsværdi og gøre det til en attraktion for købere. Nu kan du låse MetroPCS Motorola Moto G7 Play låse ubesværet og i meget billig pris. Bare klik ovenfor vælg dit netværk give din IMEI og E-mail, og vi vil låse telefonen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sigma Software v.. 7. 0 Qcom Tab Udgivet REPARATION funktion for ny gruppe af muret Qualcomm Huawei smartphones bruger board software filer Ascend ...

Opdateret Motorola Moto G7 Plus kamera review

Opdateret Motorola Moto G7 Plus kamera review

Moto G7 Plus har 6. inches, 96. cm2 81. screentobody forholdet LTPS IPS LCD kapacitiv touchscreen med 1080 x 2270 pixel opløsning

Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

Oplad din Motorola Moto G7 Power og enhver anden USB-enhed hurtigt og komfortabelt med dette foreneligt 2. En høj effekt USBC UK opladning kit. Med en britisk væg adapter og en 1m USBC kabel. Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

Fuld specifikationer telefon Motorola Moto G7 Supra specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Læs om Motorola Moto G7 Power nøglefunktioner, pris i Indien, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser og få den bedste udveksle pris udelukkende på Cashify.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.