Moto G7 Power Type C Turbo oplader med CIndtast kabel

Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

 Jeg har prøvet det TurboPower oplader, der fulgte med min G4 Plus, min QC2. opladning hub, mine to QC2. rejser opladere, min SO LG QC2. oplader, der fulgte med hendes telefon, og min Anker Powercore II Slim batteri bank, og kun den sidste registreret som TurboPower, og turbo / hurtig opladet. Resten var "opladning hurtigt" i et tempo lidt langsommere end den medfølgende 10w hurtig oplader.

Og Anker PowerCore ikke er teknisk QC, det er PowerIQ2. , Deres egen proprietære ting, at de er kinda vag omkring, bortset fra at det opkræver QC enheder, ligesom en QC oplader, bruger flere spændinger, uden at være QC. Jeg synes det er en omvendt manipuleret QC3. analog. Jeg tror.

Jeg brugte også ledning, der arbejdede for den Powercore i alle de andre opladere, bare for at være grundig, og opladning hastigheder ændrede sig ikke. ne af min QC2. opladere har en grøn lysdiode, som bliver blåt hvis hurtig opladning, og det forblev grøn, når sluttet til min Moto g magt, så, at der ud over de anslåede opladning statistik fra accubattery og Ampere apps får mig til at tro, at det kun var opladning på 5V og 1. A: 8w.

Jeg er normalt fint med en langsommere opladning meste af tiden, og med kapaciteten på denne ting, forhåbentlig jeg ikke går i stå med en virkelig lav batteri enhver tid snart, men jeg vil gerne være i stand til at hurtig opladning, eftersom telefonen er i stand til.

thea Motorola Moto G6 leveres med en 15 watts based Motorola TurboPower Charger understøtter 5 volt 3 ampere, 9 volt 1. AMPSA anda 12 volt 1. ampere power profiler. Lad os se, hvor godt phone bruger Lenovos proprietære TurboPower quick afgiftsordning med sin egen oplader starter Skrivningafdisketteaftrykpået et fuldt depleted batteri. Bemærk the Motorola Moto G6 også supports USB Power Delivery 2. hurtig opladning teknologi over telefonen USB type C-stik.

Når vi attached både the Motorola TurboPower Charger ogen the Motorola Moto G6 med en USB type A til type-C-kabel, kunne vi se, at telefonen tog around 109A minutter at oplade med TurboPower oplader, på 0% batteri på telefonen.

Ved første plugin, Motorola Moto G6 begyndte at trække op til nær 16. watt, men gik på at gentagne gange pull hurtig skiftende strøm resulterer i 2. -16. watts af opladning i mellem. Når batteriet er opladet i omkring Ana time, opladning efterhånden decreased til omkring 10.  watt. Efter ca. 80A minutter, den strøm, der ramped ned til mindre end.  forstærkere mod slutningen af ​​opladningen.

Host.

Opladning smartphones op i din bil er altid en pertentlig proces. Hvis du ikke har den rigtige bil oplader eller ledning, plejer din telefon altid få en afgift. Det er normalt ophold hvor dens på. Og nogle gange, afhængigt af din bil oplader, det kunne meget nemt kort ud.

Hvis du ønsker at løse begge disse problemer, skal du sørge for, du får en høj kvalitet bil oplader. Med en høj kvalitet oplader, vil du være i stand til at oplade din telefon op hurtigt. Ikke kun det, men de kommer med en bred vifte af sikkerhed kredsløb , der sikrer bilen oplader vil vare dig i lang tid. Ikke sikker på hvad at afhente? Her er et par af vores favoritter.

Anker w biloplader

Først op på vores nedtælling, ledte på Anker 24-watt bil oplader. Hvis du var frustreret med langsomme opladning satser før, vil denne ene fra Anker løse dette problem, ingen spørgsmål. Med to USB hurtigt opladning porte, kan du oplade op til to telefoner samtidig. Og mens du ikke får Qualcomms Quick Charge-teknologi, har dette Ankers egen PowerIQ og VoltageBoost tech.

Ny Apple iPhone 12 Pro og 12 Pro Max tilgængelig i alle farver

I sidste ende, det betyder, at din Moto G7 kommer til at få hurtig opladning hastigheder, selv om det måske ikke er så hurtig opladning. Youll få omkring 2. ampere per port eller 4. ampere overordnede. Det har et slankt og moderne design, så godt.

Jelly kam

Skal du på en road trip og vil være sikker på, at du har en bil oplader, der kan håndtere ikke kun dine egne enheder, men alle andre rejser med dig? Se ikke videre end Jelly Combs bil oplader, sportslige omkring seks USB-A-porte.

Denne ene sport et output på 65-watt, hvilket gør det muligt at understøtte en række forskellige enheder, uden at bremse. Dens værd at bemærke, netop på grund af lodtrækningen distribution, din opladningstid kan øge baseret på, hvor mange enheder du har tilsluttet på én gang. I sidste ende kan det Jelly Comb håndtere belastningen nemt, og uden at kortslutte.

Aukey biloplader

AUKEY er et andet valg værd at overveje. Mærket er ret op dér ​​med Anker med hensyn til kvalitet, så du kan stole på denne ene at oplade din Moto G7 uden problemer. Der er kun et par bil opladere derude, der støtte Qualcomms Quick Charge 3., men Aukey Biloplader gør. Du kan oplade to enheder op til en 2. amp output, og med Qualcomm Quick Charge, bør du være i stand til at oplade telefonen i et hurtigt tempo.

Hvis du er hopping i bilen for et hurtigt angreb, bør AUKEY kunne saft din Moto G7 op en betydelig hastighed på blot et par minutter. Thatll mindste få dig gennem aftenen eller indtil du kan komme hjem til at sætte det på en oplader.

Vogek -watt biloplader

Hvis du vil være sikker på, at du er opladning af din telefon i et hurtigt tempo, vil Vogek 50-watt biloplader være direkte i din styrehuset. Dens stand til at levere Quick Charge-lignende opladning hastigheder, men gør ikke støtte Qualcomms Quick Charge. I det, får du fire USB-porte stand til at udsende op til 10 ampere per port.

Det har smarte identifikation tech bygget ind i bilen oplader, automatisk genkende enheden, og justere output til det maksimale, at enheden kan håndtere. Og dont bekymre dig â €”flere sikkerhedsfunktioner sikre youre ikke kommer til at kortslutte denne bil oplader eller bryde din telefon.

Anker -AMP biloplader

Sidste op på vores nedtælling, men stadig en af ​​de bedste er Anker 4. -AMP bil oplader. Selvom denne bil oplader er absolut slank og kompakt, dont Lad det narre dig en €”det kan udlæse ganske en oplader. Derudover får du to USB-porte til opladning op til to enheder på samme tid. Begge er stand til at udsende op 2. ampere samtidig, eller 4. -amps total.

Der er indbygget beskyttelse for overopladning , overspænding, og ekstrem temperaturstigninger. Anker er meget sikker i din produkt â €”når du køber det, de vil lade dig prøve det i op til 45 dage, og hvis du ikke kan lide det, vil du få dine penge tilbage, ingen spørgsmål. Oven i dette, får du en 24-måneders produkt udskiftning garanti, som beskytter dig mod eventuelle fejl og lignende.

Bedømmelse.

Som du kan se, er der en masse gode opladere, som du kan vælge imellem. Enhver af disse vil arbejde meget godt sammen med Moto G7 og endda give dig nogle hurtige opladning kapaciteter. Har du en favorit bil oplader?

Batteri liv

Den Moto G7 Power skiller sig ud fra resten af ​​Moto G7 sæt til sin massive batteri â € ”et 5000mAh batteri, for at være præcis, som vil være en lokkende tal til dem, der gerne en masse beregning i deres telefoner , med Motorola tyder batteriet vil vare i 60 timers blandet brug.

Som gift håb for en enhed thats sælges i vid udstrækning på sin massive batteri, Moto G7 Power holder i aldre. I praksis er det varede i mere end tre dage af blandet til lys brug, som omfattede musikafspilning, sms'er og opkald, og sociale medier online.

Når det bruges til medie-tunge opgaver, såsom video eller musikafspilning, at batteriet ikke overraskende klarede sig lidt dårligere, med en 20-minutters Netflix show streamet via Wi-Fi spise op mellem 3% og 4% opladning.

G7-Power kommer pakket med en TurboPower oplader, der oplader telefonen fra 0% til fuld i lidt over to timer en € ”at være i stand til at oplade en enhed med sådan en stor batteri det så hurtigt er en velsignelse. Imens en 15-minutters kaffe stop vil lade dig oplade din telefon næsten 20%, hvis du ikke bruger det i denne tid.

Når underlagt vores batteritest, hvor vi spiller en 90-minutters video på fuld lysstyrke med konti synkronisering via Wi-Fi i baggrunden, vi fandt Moto G7 Power faldet fra fuld opladning til 88% batteri.

I denne forbindelse er det halter bagefter enheder med en tilsvarende størrelse batteri ligesom Moto E5 Plus eller Lenovo P2, som mistede 10% og 8%, men dens bedre end mange flagskibe, såsom Samsung Galaxy S9 som tabt 17% af sin ladning.

Kamera

Billedkvaliteten er sammenlignelig med, hvad du får fra G7, som er overraskende givet hvor ens de billeddannende specs af de to telefoner er. G7S-kameraet pakker dog en lidt bredere f / 1. Blænde, og det skyder lidt lysere end G7-strømmen som følge heraf.

I godt lys, er der meget lidt forskel mellem de to, og det føles virkelig, at G7-strømkameraet stansning over dets vægt, når du ser på mængden af ​​detaljer fanget i billeder.

Hvidbalancen håndteres generelt godt, leverer for det meste nøjagtige farver i en række lysforhold, men et problem er, at telefonen spiller meget aggressiv tap-to-expose måling, så du må muligvis ringe op eller ned på eksponeringen Brug af skyderen, når du låser fokus.

Sænk lysene og resultaterne får lidt kornere, men detaljer lider ikke for meget. Motorola har været virkelig smart med, hvordan den håndteres eksponering på denne telefon. I stedet for at forsøge at øge lysstyrken, når lysene falder, som det er tilfældet med mange flagskibe, lader Motorola lader tingene blive lidt mørk og lidt kornet, og det giver faktisk et mere naturligt udseende, behagelig skud.

Der var faktisk situationer, hvor vi foretrak de lidt mindre eksponerede billeder taget på G7-effekten til den samme scene fanget på Vanilla G7. Det betyder, at hvis du smider op mellem de to og  kameraet er din decider, er strømmen et sikkert væddemål for Point-and-shoot-fotografering, selvom G7 gør EDGE fremad, når du optager skud med kunstig baggrundsblade, men takket være det sekundære kamera .

G7-strømens videooptagelse har elektronisk billedstabilisering til kompensere for manglen på OIS; Mens dette gør et godt stykke arbejde, gælder det en tung afgrødefaktor, men den gode nyhed er, at du kan slå dette fra â € "perfekt til stativoptagelse, når du vil have den fulde visning i ramme.

Lavt lys viste sig at være en udfordring for video, hvilket ikke er overraskende for en mid-range-smartphone, så hvis du kan, har du til formål at skyde i dagslys eller veloplyst forhold. Det er en lignende historie for selfies, selvom disse var et tryk mere problematisk, med kameraets software lejlighedsvis påføring en funky hvidbalance, der viste os Oompa loompa-orange ved nogle lejligheder og violet beauregarde-blå på andre.

Personalforfatter, Phonestoms rolle i Techradar-teamet er som en stabforfatter med speciale i telefoner og tabletter, men han tager også andre teknologier som elektriske scootere, smartwatches, fitness trackers og meget mere.

Personale forfatter, telefoner

Højkvalitetslader til Motorola Moto G7 strøm med godt design, perfekt opladning, høj effektivitet og lavt energiforbrug. Let at tage væk, ideel til rejser og hjemmebrug. Mini størrelse og lys i vægt. Perfekt oplader med 5V Power Output sikrer, at din enhed får nok strøm og modtager hurtig opladningstid. Reguleret strømforsyning sikrer en sikker, hurtig opladning for smartphone, hurtig opladning eliminerer nedetid, med kredsløbsbeskyttelse, bærbar og bekvem væg oplader, der kan bruges som en stationær eller på GO-opladeren. Denne Cell Phone Power Adapter giver dig mulighed for altid at blive tilsluttet, uanset hvor du er. Hold en til hjemmet og en på kontoret for maksimal opladningstid. Hold din enhed opladet og klar med mobiltelefon oplader. AC Travel Wall Home Wall Charger til Motorola Moto G7 Strøm er klar til indisk standard. Opladeren leveres med fremstillingsfejlgaranti, og forsendelsen sker i sikret pakning for at sikre, at du får produktet i perfekt form.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Vi bruger cookies på PriceRunner

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Vigtig

Moto g7 wifi kald. Opsætning og fejlfinde WiFi spørgsmål

Moto g7 wifi kald. Opsætning og fejlfinde WiFi spørgsmål

Honor 9 Lite marts 2020-sikkerhedsopdatering aktiverer VoWiFi funktion til telefonen, mens brugerne af Honor Se 10 må vente indtil midMay.

Hvad er WiFi Calling

Hvad er WiFi Calling

Når WiFi calling er slået til, kan du foretage og besvare opkald ved hjælp af et WiFi-netværk, når du er i et område med ringe eller ingen netværksdækning. Hvis du vil slå WiFi kald, du har brug for at oprette en forbindelse til et WiFi-netværk, og vælg 4G LTE som netværk tilstand.

moto g play Turn WiFi Opkald Til Fra

moto g play Turn WiFi Opkald Til Fra

Når WiFi calling er slået til, kan du foretage og besvare opkald ved hjælp af et WiFi-netværk, når du er i et område med ringe eller ingen netværksdækning. Hvis du vil slå WiFi kald, du har brug for at oprette en forbindelse til et WiFi-netværk, og vælg 4G LTE som netværk tilstand.

Hvilke britiske netværk tilbyder WiFi Calling

Hvilke britiske netværk tilbyder WiFi Calling

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Hvilke enheder er kompatible med WiFi Calling

Hvilke enheder er kompatible med WiFi Calling

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Hard reset Motorola Moto G Stylus

Hard reset Motorola Moto G Stylus

Her kan du låse din Motorola Moto G Stylus Android mobil, når du har glemt adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Hård Nulstil, fabriksnulstilling, og låse værktøj.

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Mens ajourføre sin database over enheder, der arbejder med Android AR funktioner, Google uheld lækket et ton af telefoner fra Samsung, LG, og andre.

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Her er Motorolas Moto G Play fremragende design specs. Læs komplet Motorola Moto G Play 2021 Anmeldelser Specifikationer Anmeldelser Specifikationer med ekspert udsigt.

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Shop Motorola Moto G Play 6. HD Tracfone med 1500 MinTextData 20.006.856, læse kundeanmeldelser og mere på HSN. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.